به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
من آرمین هستم و تیم اول و آخرم منچستره و از اینکه طرفدار همچین تیمی هستم به خودم افتخار میکنم.
به داش سعید(که مخلصشم) قول دادم که توی بحث ها شرکت کنم الان هم اومدم راجع به بازی با اورتون نظرمو بگم.
از دفاع شروع کنیم. احتمالا توی دفاع تغیرات زیادی داریم چون تو بازی با سیتیدفاع های کناری افتضاح بازی کردن و دفاع وسط هم که....
ویدیچ که حتما بازی میکنه و احتمالا کنارش جونز باشه. وضعیت مصدوم ها رو نمیدونم.اگه رافائل آماده باشه میتونیم ازش برا دفاع راست استفاده کنیم اگه آماده نباشه باید از همون اسمالینگ استفاده کنیم.برا دفاع چپ هم اورا خوبه ولی برای دفاع باید خیلی بهتر باشه(مثل حمله). خبر خوب اینه که کلورلی میتونه بازی کنه. کلا خط هافبک منچستر زیادی تدافعی و وجود بازیکن هایی مثل کلورلی میتونه این نقص رو برامون برطرف کنه. کنار کلورلی احتمالا کریک بازی کنه چون خیلی وقته بازی نکرده و توی این بازی بهش نیاز داریم.
رونی هم که از نظر من جایگزینی نداره توی تیم. شاید گیگز بتونه بهترین جایگزین باشه ولی توی این بازی مثل بازی های قیل باید از رونی حتما استفاده بشه چون رونیه که توی اکثر دقایق تیم رو راه میندازه.یانگ و نانی هم که احتمالا کناره ها بازی کنن چون فرگوسن امروز گفت که والنسیا باید بیشتر بازی کنه تا به مرز آمادگی برسه. البته احتمال بازی پارک هم خیلی زیاده.
اما بزرگترین مشکل فرگی توی این فصل انتخاب مهاجم نوک تیمه. همه ی مهاجم ها توی این روزها( به جز هفته قبل) عالی کار کردن و گفتن اینکه فرگی کی رو میزاره تو ترکیب خیلی سخته ولی من فکر میکنم توی این بازی به خصوص از برباتوف استفاده کنه. با اون بازی که ولبک هفته پیش کرد و روی یکی از گل ها مقصر بود احتمال بازی کردنش کمه. هرناندز هم میتونه بازی کنه.
خلاصه من که خیلی دوست دارم این بازی رو راحت ببریم تا از این وضعیت فشار رسانه ها ( و البته فشار دوستای خودمون به خاطر باخت قبلی) خارج بشیم.
به امید برو شیاطین سرخ
عشق است منچستر
خوبه آقا سعید، راضی شدی؟؟؟؟؟!![]()
مثل اینکه منچستر میخواد گایتان هافبک تهاجمی منچستر رو بخره. گایتان همون کسیه که اون پاس گل بیرون پای قشنگ رو به کاردوسو داد اون هم دروازه یونایتد رو باز کرد. بازیکن جوون و خوبیه.اگه بخریمش خیلی خوب میشه ولی چون توی این فصل نمیتونه تو اروپا برامون بازی کنه احتمال اومدنش کمه. بحث اسنایدر هم هنوز داغه ولی اون هم وضعیتش مشابه گایتان و نمیتونه تو اروپا برامون بازی کنه.
فرگی خودش میدونه باید چی کارکنه. به قول داش سعید ما هممون به فرگی اعتماد داریم و میدونیم که اون بهترین کار ممکن رو میکنه.
اقا آرمين هميشه از اين كارها بكن
داداش اگه شوما بياين و چندتا باشيم هميشه بحثهامون داغ و جذاب ميشه!
پس لطفا همين طور ادامه بده! مطمئنم اگه چندبار اينكارو بكني عادت ميكيني!
خوب اما در مورد نظراتت!
به نظر من اسمالينگ كنار ويديچ بازي كنه بهتره!
من اينو قبل بازي سيتي گفتم كه اسمالينگ خصوصيات دفاعيش از خصوصيات تهاجميش بيشتره و بهتره دفاع وسط بازي كنه!
در عوض جوينز دفاع راست بازي كنه چون توانايي بيشتري تو كارهاي هجومي داره!
جوينز بهتر از اسمالينگ پاس ميده سانتر ميكنه و قدرت دريبلينگ بيشتري داره!
اما دفاع چب:تو اين بازي به احتمال زياد اورا تو تركيب نيست!شايد اصلا تو ليست 18 نفره هم نباشه!
تو بازي قبل افتضاح بود و فرگي نميخواد ازش تو اين بازي استفاده كنه!
پس فابيو جايگزين بشه بهتره! فابيو بعد از چندين هفته دوباره بازي ميكنه و مطمئنا از انگيزه بالايي برخورداره!
من كلا فابيو و رافائل رو خيلي قبول دارم! خيلي به خودشون اعتماد دارن و نترس بازي ميكنند! با شناختي كه از فرگي دارم حتم دارم تا چند سال ديگه اين دو بازيكن به سطح بالايي ميرسند و ميتونن تا چند سال دفاع كناري منچستر رو تضمين كنند!
والنسيا احتمالا تو اين بازي نيمه دوم به كار گرفته ميشه!
والنسيا سال قبل بعد از گزروندن مصدوميتش فوق العاده بود و اگه امسال دوباره مصدوم نميشد ميتونست رقيب سرسختي واسه ناني و يانگ باشه!
حالا بايد بهش ميدون داده بشه تا خودشو پيدا كنه!
به نظر من واسه وسط كلورلي و اندرسون زوج خوبي ميشن!
همين دوتا اول فصل خيلي خوب كار كردند و با هم هماهنگ بودند كه بازم مصدوميت...
كلورلي تو كار هجومي خوب كار ميكنه ولي از لحاظ بدني ضعيفه و تو كار دفاعي و پرس كردند اصلا خوب نيست!
واسه همين بايد اندرسون دونده كنارش قرار بگيره تا ضعف كلورلي رو تو كار دفاعي و دوندگي جبران كنه!
كاري كه كريك و فليچر نميتونند انجام بدند! چون خيلي كند هستند و دوندگي كمي دارند!
اما واسه مهاجم نوك:
به نظر من بهترين گزينه واسه اين بازي كسي نيست جز چيچاريتو!
چيچا شم گلزني بيشتري نسبت به ولبك كم تجربه و براتوفه تقريبا ناآماده داره!
چيچا ميتونه با دوندگي و پرس به كار دفاعي تيم هم كمك كنه كه بربا نميتونه اين كارو بكنه!(هرچند ولبك هم تو اين كار خوبه)
اما كليد موفقيت منچستر دست وين رونيه!
روني چند هفته ميشه كه خودش نيست و به دليل مشكلات روحي نتونسته روند بازيهاي خوبش و گلزنيهاشو ادامه بده!
اگه روني بازيش بگيره خيلي از مشكلات منچستر حل ميشه و شانس بردمون بيشتر ميشه!
روني تو بازي قبل خيلي عقب ميومد تا بازيسازي كنه ولي تو اين بازي با وجود كلورلي ميتونه بيشتر به گلزني فكر كنه و وظيفه بازيسازي از دوشش برداشته ميشه!
به اميد يه بازي خوب از منچسترو و پيروزي
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
داداش خاوي مارتينز.مونتوليوو ميتونند گزينه هاي بهتري باشن!
چون اگه يه بازيكون بخريم كه نتونه تو اروپا واسمون بخوره كه هيچ فايده اي نداه!
فرگي هم اينكارو نميكه!وخوب ميدونه بايد يه بازيكوني بخريم كه تو مهمترين بازيهامون يعني بازيهاي اوپايي به دردمون بخوره!
خدا كنه نيم فصل دوم مشكل بازيساز نداشته باشيم
اينم ليست بازيكوناي دو تيم:
Everton: Howard, Heitinga, Hibbert, Distin, Jagielka, Baines, Barkley, Fellaini, Osman, Rodwell, Stracqualursi, Mucha, Bilyaletdinov, Vellios, Gueye, Saha, Coleman, Hahnemann.
Manchester United: De Gea, Lindegaard, Amos, Smalling, Fabio , Ferdinand, Vidic, Jones, Cleverley, Evra, Valencia, Nani, Anderson, Carrick, Fletcher, Giggs, Park, Young, Berbatov, Diouf, Hernandez, Owen, Rooney, Welbeck.
man utd: De gea, jones, vidic, evans, evra, welbeck, cleverley, fletcher, park, rooney, hernandez.
Subs: Lindegaard, ferdinand, owen, berbatov, nani, fabio da silva, valencia
خوب خدا شكر نميه اول رو با گل چيچا 1 بر صفر برديم
تركيب جالبيه و بازم هيچ كي انتظار اين تركيبو نداشت!
نكته جالب استفاده از ايوانزه!
ناني هم زخيره!!!!!!!! با وجود ولبك و چيچا روني عملا نقش يه هافبك رو ايفا ميكنه!
به اميد برد و بازي خوب تو نيمه دوم
ویرایش توسط ManUtd : 10-29-2011 در ساعت 15:30
بلاخره بازي تموم شد و ما يه پيروزي شيرين خارج خونه بدست آورديم
بازي با همون گل چيچا به پايان رسيد!
نيمه دوم فرگي كلورلي رو از بازي بيرون آورد و جاش ناني اومد!
جاي ولبك هم والنسيا و جاي چيچا برباتوف!
شانس آورديم كه بازيو برديم ولي بازم خيلي خوبه!
اين برد منچسترو احيا ميكنه و هوادارا هم آروم ميشن!
با اين برد نشون داديم كه هنوز مدعي و آماده رقابت با سيتي هستيم!
به اميد موفقيت منچستر تو بازي هاي بعد
برد منچستر یونایتدو تبریک میگم به دوست منچستریم
سعید جان تبریک میگم
یه روز خوب میاد ...
خبر خوب اینه که بازی رو بردیم ولی خبر بدی که بیشتر از برد منچستر به چشم میاد مصدومیت دوباره ی کلورلی. نمیدونم گل بازی رو دیدید یا نه اما دو پاس ماقبل گل رو کلورلی خیلی قشنگ داد به ولبک اون هم داد به اورا و بعدشم با یه سانت و یه ضربه از چیچا توپ گل شد.
اون پاس اول کلورلی خیلی قشنگ و هوشمندانه بود حیف که باز هم مصدوم شد. بیچاره هنوز تو اروپا واسمون بازی نکرده.اگر خدا بخواد فکر کنم اول هفته دیگه بتونه بازی کنه. خدا کنه.
به امید پیروزی های قاطعانه تر از منچستر![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)