Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 219

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

roma

نقل قول نوشته اصلی توسط feri71 نمایش پست ها
    اتفاقا سعید به غیر از کیائر سه تا دفاع میانی دیگه مون همگی بالای 30 سال حتی فکر اینکه بوردیسوی باغیرت دو سه سال دیگه باید خداحافظی کنه آزارم میده امیدوارم زمستون یه دفاع راست خوب هم بیاریم که خیلی احتیاجه!
    فردا هم که با میلان بازی داریم بازی ای که همیشه المپیکو رو پر میکنه مهمترین مسئله نبود کاپیتان و میرالم هست که به جاشون از لاملا و بورینی (بوریلو) استفاده میشه. میلان خیلی پرمهره و خطرناک شده حتی نسبت به پارسال هم این نکته بارز تر شده ولی همه مون میدونیم که از بازی های مقابل میلان در این پنج شش سال چه خاطرات خوبی داریم بازم در مورد این بازی بحث خواهیم کرد...
    داش فري ميدوني چرا گفتم مدافعاي رم؟
    داداش من كلي گفتم و اسم كيائر رو نياوردم آخه ميدونستم شوما رو كيائر حساسي يه موقع ميزني لتوپارمون ميكني
    وگرنه ميدونم كه بقيه سنشون بالاس.
    به نظر من رم بدون توتي كار خيلي سختي تو اين بازي مهم داره!
    لاملا خيلي جوونه و واسه اين بازي يه كم بي تجربس و وممكنه تحت تاثير جو بازي قرار بگيره!
    اگه اين طور كه شوما ميگي المپيكو پر بشه كه خيلي خوبه
    ولي به خاطر نتايجي كه رم گرفته شايد پر نشه!
    ميلان هم اين روزهاي خوب نتيجه ميگيره و همين كار رم رو سخت ميكنه!
    اما رم هميشه تو المپيكو آماده برده و مطمئنم يه بازي تهاجمي رو به نمايش ميزاره!
    ولي نميشه نتيجه رو پيش بيني كرد
    اميدوارم اين بازيو ببريم چون برد مقابل ميلان خيلي به تيم روحيه ميده!
    فقط حيف كه توتي نيست كي به ميادين برميگرده پس
    اميدوارم با يه بازي خوب بازيو ببريم
    زنده باد رم
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed7 نمایش پست ها

اگه اين طور كه شوما ميگي المپيكو پر بشه كه خيلي خوبه
    قطعا همینطوره . علاوه بر حساسیت زیاد این بازی یه موضوع دیگری هم که این وسط مطرحه!
    که رمیها به بدترین شکل از این میلانیها تنفر دارند. و اونم چیزی نیست جز داستان آنتونیو دی فالکی!

4 ژوئن سال 1989 ساعت 8:30 صبح
    آنتونیو دی فالکی 19 ساله، به همراه سه نفر از دوستانش ، به ایستگاه مرکزی راه آهن در شهر میلان رسید. این چهار جوان قصد داشتند برای دیدن بازی میلان و رم که ساعت 4 بعدازظهر برگزار می شد به ورزشگاه سن سیرو بروند. به همین جهت، در میان گروهی 40 نفره از هواداران روسونری عازم این سفر شدند.
    این چهار رمی بعد از تهیه بلیط، وارد گیت شماره 16 شدند. درحالیکه شال های قرمز و زرد خود را در زیر ژاکت هایشان پنهان کرده بودند.

4 ژوئن سال 1989 ساعت 11:35 صبح
    آنها منتظر بودند که ناگهان یک نفر جلویشان ظاهر شد و پرسید: "سیگار دارید؟" و سپس پرسید:" ساعت چنده؟" چهار جوان بلافاصله متوجه شدند که یک نفر آنها را لو داده است. اما تنها یک اشاره کافی بود تا حدود 30 میلانی که در پشت یکی از ساختمان های درحال تعمیر (برای جام جهانی 90 ایتالیا) حضور داشتند به طرف آنتونیو و دوستانش حمله کنند. آنها به سرعت شروع به فرار کردند. اما آنتونیو نتوانست فرار کند. او به زمین خورد و میلانی ها به صورت وحشیانه ای با ضربات مشت و لگد به جانش افتادند. بعد از 30 ثانیه پلیس ها به محل درگیری رسیدند و هواداران روسونری پا به فرار گذاشتند.
    آنتونیو سعی کرد از جایش بلند شود. رنگش پریده بود و به سختی نفس می کشید. او دوباره به زمین خورد. یکی از پلیس ها به سرعت خود را به آنتونیو رساند و سعی کرد با تنفس دهان به دهان و ماساژ قلبی جان او را نجات دهد. اما فایده ای نداشت. آنتونیو را به سرعت داخل آمبولانس گذاشتند و به بیمارستان سن نیکلا رساندند. اما قبل از رسیدن به بیمارستان، آنتونیو مرده بود.
    در زمان حادثه، پلیس در نزدیکی گیت 16، سه نفر را دستگیر کرد. آنها دانیله.ف 29 ساله، لوکا.ب 20 ساله و آنتونیو.ل 21 ساله بودند.

7 ژوئن سال 1989
    مراسم تدفین با شکوهی برای آنتونیو در کلیسای سن جیووانی توسط باشگاه آ.اس.رم برگزار شد. بیش از 10 هزار رمی به همراه بازیکنان و مسئولان باشگاه در این مراسم حضور داشتند.
    در همان روز کالبد شکافی بدن آنتونیو مشخص کرد وی به دلیل ایست قلبی درگذشته است.

13 جولای 1989
    دادگاه شهر میلان احکام دستگیر شدگان روز حادثه را اعلام نمود:
    لوکا.ب به هفت سال زندان با آزادی مشروط محکوم شد. دانیله.ف و آنتونیو.ل نیز به دلیل عدم وجود مدارک و شواهد کافی، آزاد شدند.

14 جولای سال 1989
    مادر آنتونیو در مصاحبه ای در مورد رای دادگاه فرزندش گفت: "این قضاوت بود؟ واقعا شرم آور است. رای دادگاه عادلانه نبود. آنها باید به خاطر کاری که انجام داده بودند، مجازات می شدند. اما هیچ چیزی نمی تواند دوباره پسرم را به من برگرداند."

امسال نیز تیفوسی های رم با در دست داشتن پلاکاردهایی در بازی شنبه شب مقابل میلان، نشان دادند یاد آنتونیو دی فالکی در قلب رمی ها زنده خواهد ماند برای همیشه.

من نمیخام چیزی بگم فقط دوست دارم این بازی رو ببریم ....
    تو این بازی فقط بـــــــــــــرد

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 10-28-2011 در ساعت 22:39

4. 7 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)