Design & Developed BY Patira

صفحه 7 از 14 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 137

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566
    تشکر شده 5,246 در 1,127 پست

Bia Inja زاکه رونی و انتقاد از ضعف دفاعی یووه

مربی یووه از عملکرد تیمش در جریان دیدار برگشت مقابل فولام راضی نیست

آلبرتو زاکه رونی، مربی یوونتوس پس از شکست 1-4 یووه مقابل فولام که منجر به حذف این تیم از گردونه رقابتهای لیگ اروپا شد، بسیار ناامید بود.
    تیمش با تقبل شکست 4-5 در مجموع دو دیدار رفت و برگشت از راهیابی به دور یک چهارم پایانی لیگ اروپا بازماند و زاکه رونی در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش می بایست بلافاصله روند پیشرفت را طی کند.
    زاکه رونی در گفتگو با لارپوبلیکا گفت:« هیچ شکی نیست که خط دفاعی تیم ما به بهبود نیاز دارد. بسیار تاسف آور است، چرا که همه ما می خواستیم که به دور بعدی رقابتها راه بیابیم.دردیدار دیشب نیز ما گل اول را به ثمر رساندیم و بازی خوبی را نیز به نمایش گذاشته بودیم ولی با اخراج کاناوارو، شرایط برای فولام مساعد شد. آنها مارا تحت فشار قرار دادند و ما سختی زیاید کشیدیم. در کل آنها به مراتب بهتر از ما بودند و انگیزه زیادی برای ارائه یک بازی داینامیک داشتند.»
    زاکه رونی در ادامه صحبتهایش به دلایلش برای ورود دیر هنگام دل پیرو به زمین مسابقه اشاره کرد و گفت:« من می خواستم که از دو بار بازی کردن دل پیرو در طول چند روز، جلوگیری کنم. تمام بازیکنان آماده حضور در بازی بودند، به جز وینچنتزو یاکوئینتا که در جریان تمرینات وارم آپ از ناحیه کمر مصدوم شد. تیم ما زمانی که 2 بازیکن پشت مهاجمان بازی می کردند، عملکرد بسیار خوبی داشت ولی این زمانی بود که بازی 11 به 11 دنبال می شد. حتی با 10 بازیکن هم می بایست بهتر بازی می کردیم. بسیار ناامید کننده است که بدین ترتیب از گردونه رقابتهای اروپایی حذف شویم.»

خداحافظ اسطوره من

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 2 کاربر از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja دل پیرو:فکر شکست را هم نمی کردم

مهاجم بینکونری نمی تواند آنچه در دیدار دیشب رخ داده را باور کند

الساندرو دل پیرو، مهاجم باشگاه یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرده که رقابتهای این فصل، سخت ترین فصل از زمانی که لیپی رختکن این تیم را ترک کرده می باشد.
    چند ماه پیش بود که مسئولان یوونتوس چیرو فررا را از نیمکت مربی گری این تیم اخراج کرده و آلبرتو زاکه رونی را جانشین او نمودند.
    یوونتوس پیش از این از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حذف شده بود و اکنون نیز با تقبل شکست 1-4 مقابل فولام از ادامه حضور در رقابتهای لیگ اروپا نیز خداحافظی نمود.
    دل پیرو در صحبتهایی در این رابطه به کوریره دلوسپورت گفت:« این واقعا سخت ترین فصل تیم ما پس از جدایی مارچلو لیپی از نیمکت مربی گری یووه است. هیچ وقت فکرش را هم نمی کردم که پنجشنبه شب تن به شکست دهیم ولی بازیکنان تیم باید تمام مسئولیت این شکست را برعهده بگیرند و نه مربی.»

خداحافظ اسطوره من

4. 2 کاربر از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja درخواست هواداران یووه:"استعفای بلان وسکو"

شکست سنگین یوونتوس مقابل فولام باعث شد تا هواداران این تیم شفاف تر از همیشه از درخواستشان برای کناره گیری بلان و سکو صحبت کنند.

گروهی از هواداران یوونتوس پس از شکست تحقیر آمیز دیشب تیمشان مقابل فولام و حذف از گردونه رقابتهای لیگ اروپا، از ژان کلود بلان ، رئیس باشگاه بینکونری و السیو سکو مسئول نقل و انتقالات این تیم خواستند تا از سمت خود کناره گیری کنند.
    در دیدار دیشب، بینکونری 9 نفره با نتیجه 1-4 مغلوب فولام شد تا در مجموع ، با نتیجه 4-5 مجبور به خداحافظی از این رقابتهای اروپایی شود.
    این آخرین ضربه ای بود که در فصل دردناک یوونتوس به هواداران این تیم وارد شد. یووه در حال حاضر در رده پنجم جدول سری آ قرار دارد و دیگر شانسی برای فتح عنوان قهرمانی ندارد.
    هواداران در صحبتهایی با انتقاد از رژیم روی کار آمده در دفتر یووه پس از دوره کالچوپولی، آنها را به بی کفایتی متهم کرده و گروهی از هواداران نیز این نارضایتی شان را وارد مرحله جدیدی نمدند.
    در دقایق پایانی دیدار دیشب و در حالی که حذف یووه از این رقابتها قطعی شده بود، تعدادی از هواداران تیفوسی این سرود را سر داده بودند:« بلان و سکو گم شوید.»

خداحافظ اسطوره من

6. 2 کاربر از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

دیه گو،فوتبالیست تکنیکی و کار ساز برزیلی امسال از وردربرمن آلمان به یوونتوس رفت و در دل هواداران این تین ایتالیایی امیدهای تازه ای شکل گرفت.با این حال توقعات چندان برآورده نشده است و دیه گو 25 ساله در بیشتر بازیها نتوانسته همه قابلیتهای خود را نشان دهد،آن هم به این خاطر بوده که تیمش بر تثر ضعف های مکرر مربی تازه برکنار شده چیرو فرارا،نتوانست آنچنان که شایسته است ظاهر شود.دور نهایی جام جهانی 2010 که او به زعم خودش و کارشناسان،از حاضرا قطعی آن خواهد بود،میدان جذتبی پیش روی او خواهد بود و قرار هم نیست وضع گورخرهای تورین همان قدر بد بماند که اینک هست و شاید شکوفایی کامل او در تورین در فصل شکل گیرد.او در مصاحبه پیش رو،از این احتمال ها و امکانات و مسائل میگوید.

8 ماه پس از الحاق به یوونتوس و با نگاهی به ایام عضویتتان رو وردربرمن تفاوتهای فوتبال ایتالیا و آلمان را در چه مواردی میبینید؟
    در آلمان تیمها کمتر تدافعی اند و همه به قصد گلزنی و پیروزی بازی میکنند.حال آنکه در ایتالیا به جز در مواردی که روبه روی نامداران قرار میگیریم،دیگر رقبا با روشی تدافعی به میدان می آیند وهدفشان در درجه اول لین است که نبازند،به همین سبب که کار ما برای باز کردن خطوط دفاعی فشرده این تیمها بسیار سخت میشود،زمینها هم در ایتالیا به خوبی زمینها در آلمان نیستند.

آیا در تاکتیکهای یوونتوس و نوع بازی آن کاملا جا افتاده اید؟
    فکر کنم که این اتفاق افتاده باشد و از روال کار و فعالیت ها در این باشکاه تقریبا راضی هستم،اما وقتی یک تیممیبازد و در شرایط خوبی نیست،رضایت شخصی من فایده ای ندارد.یووه،باشگای بسیار بزرگ است،اما نتایج ما در این فصل چیزی نبوده که بر این گمانه زنی مهر تایید بزند و سایته و در شان باشگاه باشد.تیمی مثل یووه باید در اکثر هفته ها برنده و در بالای جدول باشد و اگر چنین نشد بخشی از آن تقصیر ما بازیکنان تیم است.

کدام فوتبالیت در ایتالیا بیشتر نظر شما را جلب کرده است؟
    بدون شک جان لوئیجی بوفون،سنگربان تیممان در یووهچنین حالتی را داشته است.او نه فقط به لحاظ توانایی در داخل میدان ستودنی استبلکه در بیرون از میدان هم کاراکتری مثبت و قوی دارد و به دیگران کمک میکند.او از تملم امور تیم آگاهی دارد و شخصیتش باعث شده همه به او احترام بگذارند.

یووه در 4_3 ماه اخیر بسیار بد کار کرده است و حتی در یک مقطع زمانی 11 باری متوالی خود متحمل 8 شکست شد.این نتایج را چطور میتوان پذیرفت؟
    همان طور که قبلا گفتم،هر دستاوردی که من یا عضد دیگری از تیم یووه در این فصل به دست آورده باشیم،تحت الشعاع این نتایج بد قرار میگیرد.برای باختهای تیم ما میتوان دلایلی را عنوان و ردیف کرد،اما فکر میکنم بحث و ایراد اصلی ما در مسائل تامتیکی باشد.این تیم بد اداره و هدایت شده است.دقتی چند ماه پیش روی وب سایت شخصی ام انتقاداتی را در این زمینه نوشتم که مورد اعتراض سران باشگاه قرار گرفتم و وادار به عذر خواهی شدم.به نظر من بعضی تصمیم گیری های فنی یووه در این فصل و به اشتباه بد صورت پذیرفته ایت.البته ما بازیکنان تیم نتوانستیم آنی باشیم که از ما انتظار میرفته است.

با این اوصاف کیب عنوان قهرمانی در سری آ طی فصل جاری رویایی دست نیافتنی خواهد بود.
    بله،دیر شده است.اما با جبران آن میتوانیم به حضوری خوش در لیگ اروپا(جام یوفای سابق)فکر و در این خصوص برنامه ریزی کنیم.آنچه موجب تاسف خوردن است،آن است که ما به لحاظ فنی بالا هستیم و بازیکنان توانای متعددی داریم که متاسفانه از مهارتهایشان به درستی استفاده نشده است.

چیرو فرارا به اعتقاد همگان مربی کاملا ناموفق برای یووه بوده است و باید بسیار زورتر از اینه برکنار میشد.
    او خصلتهای مثبتی هم دارد،اما فکر میکنم برای هر مربی تازه واردی،کار در سری آ سخت باشدوزیرا رقبای قوی و پرتلاش و بازیها سنگین و بسته است و به سادگی و سرعت نمی توان در آنها نتیجه گرفت.

یوونتوس بر خلاف میلان،رم و اینتر در سالهای اخیر برزیلیهای متعددی را در ترکیب خود نداشته اند و شما از معدود برزیلی های این باشگاه بوده اید.آیا این مساله،کار شما را دشوارتر و مسولیت هایتان را بیشتر نکرده است؟
    البته همراه با من فیلیپه ملو هم به تورین آمده است.این هموطن من نیز فوتبالیست سخت کوشی است و از یک فصل بیشتر آمائوری هم در اینجا مستقر شده بود.فکر نمیکنم عدم رویکرد وسیع یووه به هموطنان من طی این مدت یک کار سازماندهی شده بوده و هدف خاصی را تعقیب کرده باشد،فقط شرایط آن پیش نیامده بود.تحت هر وضعیتی،من بر برزیلی بودن خود افتخار میکنم و اینکه یکی از نماینده های بهترین تیم فوتبال ملی جهان در این باشگاه به حساب می آیم.

این موضوع در راهیابی شما به تیم اعزامی برزیل برای جام جهانی 19 چه تاثیری خواهد داشت؟
    جایگاه من در تیم ملی برزیل محفوظ است و ارتباطی با نحوه کار من در تیمم در این فصل ندارد.تا جام جهانی 2010 کمتر از 4 ماه مانده و دونگا(سرمربی تیم ملی برزیل)انتخاب هایش را از قبل صورت داده و از حالا میداند چه کسانی را به آفریقای جنوبی خواهد برد،دیت کم تا 90% گزینش هایش را صورت داده است.دونگا میداند من وسایر کاندیداها چگونه بازی میکنیم و در چه زمینه ها و در کدام موارد و حیطه ها میتواند از ما استفاده کند.او به من اعتماد و اعتقاد کامل دارد و همه ما امیدواریم نمایش هایی عالی در آفریقای جنوبی ارائه بدهیم و از مدعیان اصلی قهرمانی باشیم.

آیا از بازیهایی که تا به حال برای تیم ملی برزیل داشته اید،راضی هستید؟
    من از هر فرصتی که برای بازی در تیم ملی برزیل به وجود آمده نهایت استفاده را برده ام و حتی در مسابقات فوتبال بازیهای المپیک پکن نیز همین کار را برای تیم ملی امید کشورم انجام دادم و هیچگاه به گونه ای نبوده که احساس کنم اسباب نا امیدی خودم و دیگران سده ام.برعکس دوران حضورم در سله سائو معمولا پر بار بوده و در هر مرتبه جایگاه خودم را محکمتر و قدری رفیع تر کرده ام.

هر چه زمان بیشتری میگذرد،تعداد هافبک های تهاجمی خلاق که تبذیل به مهاحم کاذب میشوند و معمولا شماره 10 را میپوشند،در این ورزش کمتر میشود و شما یکی از معدود نفرات کارآمد این ست در حال حاضر هستید.آیا فکر میکنید این مکان و پست و تعاریف موجود در آن در حال رنگ باختن است و اگر چنین است،این پست چه ِنده ای خواهد داشت؟
    فکر نمیکنم این طور سده باشد،هر چقدر که یک بازیکن خوب . فوی باشد،بهتر میتواند بر معادلات و اجبارهایی از این دست فایق آید و اگر هم بنا بر حذف پست و سلسله وظایفی از این قبیل باشد،میتواند با حضور و بازی قوی خود،بر شریط موجود غلبه کند و فضا را به شکل دلخواهش در آورد.شما چطور میتوانید جلوی قابلیت های یک بازیکن قوی و برجسته را بگیرید،حال او در هر پستی هم که باشد،تو گویی چنین بازیکنی هرگز نمیمیرد و قابلیتها و کارآیی هایش همیشه مورد نیاز است.یک هافبک تهاجمی در هر لحظه باید سریعترین و بهترین تصمیم ها را بگیرد و همیشه هوشیار و 100% /اماده باشد و حتی قبل از دریافت توپ بداند که با آن،چه می خواهد بکند.یک شماره 10 باید بهترین درک کننده و سریعترین مجری بازی باشد و اگر من واقعا چنین باشم،یک موهبت و افتخار برایم خواهد بود.

بازیکنانی را که در گذشته و حال تحسین کرده و میکنید،چه کسانی هستند؟
    بازیهای متعددی را در طول عمرم دیده و تعقیب یا در آن مسارکت داشته ام و در گذشته نزدیک کار رای و رونالدو را پسندیده ام.در عین حال هیچگاه بازی ام بر اساس فرد خاصی تنطیم نکرده و از آن الگوی صرف نگرفته ام و تلاشم این بوده که تبدیل به یک بازیکن دیگر شومو بر عکس کوشیده ام روشهای کاری خودم را دائما کاملتر و بهتر کنم.در میان فوتبالیستهای برتر کنونی جهان هم لیونل مسی آرژانتینی واقعا عالی است و کارهایش برای من و دیگران،نکات دیدنی بسیاری در بر دارد.
    منبع:جام جم

8. 3 کاربر از پست مفید Los Anseleig تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja یووه به دنبال بنیتس،تورس و ماسچرانو

سران بینکونری تمام تمرکز خود را برروی ورزشگاه آنفیلد قرار داده اند

سران باشگاه یوونتوس عزم خود را برای به خدمت گرفتن رافا بنیتس، فرناندو تورس و خاویر ماسچرانو جزم کرده اند.
    طبق گزارش منتشره در کوریره دلوسپورت، روبرتو بتگا، یکی از مدیران یوونتوس، هفته گذشته در لندن مذاکراتی را با اطرافیان بنیتس آغاز کرده است.
    سران این باشگاه ایتالیایی از سفر هفته گذشته این تیم به انگلیس برای رویارویی با فولام استفاده کردند تا ارتباطی را با بنیتس، مربی لیورپول برقرار کنند و پیغام خود را که در حقیقت ابراز تمایل نسبت به حضور این مربی اسپانیایی درشهر تورین است را به او انتقال دهند.
    در این میان بتگا تمایل زیادی دارد تا تورس و ماسچرانو نیز همراه با مربی تیمشان راهی ایتالیا شود. از زمانی که چیرو فررا، مربی جوان یووه در ماه ژانویه از سمت خود برکنار شد، صحبتهایی در مورد ابراز تمایل سران یوونتوس نسبت به جذب بنیتس به گوش می رسد.

خداحافظ اسطوره من

10. 2 کاربر از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک نفوذی و طراح
    مربی مورد علاقه
    گوارديولا
    بازیکن محبوب
    ژاوي
    اسم واقعی شما
    احمد
    تشکر ها
    563
    تشکر شده 620 در 113 پست

Bia Inja

هفته سی ام رقابتهای سری آ، دیشب با برگزاری تنها دیدار باقی مانده بین یوونتوس با ناپولی به پایان رسید که حاصل این دیدار شکستی تلخ برای یوونتوس بود.
    این شکست در حالی رقم خورد که یووه در هفته های اخیر عملکرد متزلزلی داشته و در کل عملکرد پر فراز و نشیبی را از خود به نمایش می گذارد.
    اولین گل این دیدار در دقیقه 7 توسط کیه لینی به ثمر رسید.نیمه اول این دیدار با برتری 1-0 یووه میهمان به پایان رسید و در دقیقه 48 بازی نیز همسیک، یک ضربه پنالتی را برای ناپولی از دست داد.

ولی خود این بازیکن 3 دقیقه بعد توانست گل تساوی تیم میزبان را وارد دروازه یووه نماید.
    این پایان کار نبود و کوالیارلا (72) و اسکیل لاوسی (88) دو بار دیگر برای ناپولی به گل رسیدند تا یووه در دیدار هفته سی ام خود بار دیگر طعم تلخ شکست را تجربه کند.
    بدین ترتیب در پایان هفته سی ام رقابتهای سری آ، اینتر با 63 امتیاز صدرنشین است.رم و میلان هر یک با 59 امتیاز در رده های بعدی هستند.پالرمو با 48 امتیاز رده چهارم را به خود اختصاص داده و سمپدوریا با 47 امتیاز پنجم است.

12. کاربر روبرو از پست مفید Catalon تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک نفوذی و طراح
    مربی مورد علاقه
    گوارديولا
    بازیکن محبوب
    ژاوي
    اسم واقعی شما
    احمد
    تشکر ها
    563
    تشکر شده 620 در 113 پست

Bia Inja کامورانزی در فکر ترک یووه

به نظر می رسد که آینده مائورو کامورانزی با شک و شبهات زیادی همراه است؛

چرا که سرخیو فرتوناتو، مدیر برنامه های این ستاره با تجربه در صحبتهایی احتمال جدایی کامورانزی از رختکن این تیم در تابستان پیش رو را رد نکرده است.
    مدیر برنامه های کامورانزی در صحبتهایی در این رابطه به فوت مرکاتو گفت:«مائورو امیدوار است که بتواند برای یک فصل دیگر در یوونتوس بماند ولی باید ببینیم که سران باشگاه این پیشنهاد را به او ارائه می کند یا نه.»
    در این میان، صحبتهای متعددی آینده کامورانزی را به فوتبال فرانسه متصل می کند و مدیر برنامه های او نیز در صحبتهایی اعلام کرده که در صورتی که آینده او در یووه تضمین نشود، ممکن است کامورانزی رختکن این تیم را ترک کند. او ادامه داد:« لیگ یک؟ صحبتهای ضد و نقیض فراوانی به گوش می رسد. سران لیون در سال 2006 خواهان جذب او بودند ولی دیدیه دشامپ نه گفت.ولی اکنون دشامپ مربی مارسی است.»

14. 2 کاربر از پست مفید Catalon تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja دست رد بلان بر سينه يووه

مدیر برنامه های لورن بلان، سرمربی بوردو، فاش کرد که یوونتوسی ها هیچ قراردادی با موکلش برای برعهده گرفتن هدایت این تیم در فصل بعد امضا نکرده اند.
    ژان پیر برنه گفت که روبرتو بته گا، مدیر یوونتوس، برای دیدن بازی لیون و بوردو در لیگ قهرمانان به فرانسه آمده بود اما در مورد وضعیت لورن بلان برای تفصل بعد هیچ سوالی نکرد. " هیچ قراردادی با یوونتوس امضا نشده است و خیلی بعید است که این اتفاق رخ دهد. من نمی دانم بته گا در لیون چه کاری داشت. من شخصا برای دیدن بازی ریبری به مونیخ رفته بودم. شاید او برای دیدن یک یا دو بازیکن رفته بود. تنها لورن می تواند در مورد ماندن در بوردو تصمیم بگیرد."
    پیش از این صحبت هایی در مور د پیوستن بوردو به سویا با یک قرارداد سه ساله به گوش می رسید.

خداحافظ اسطوره من

16. 2 کاربر از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja یووه برای مصدومیتها افت کرده؛ مشکل مربی نیست

اسطوره ایتالیایی معتقد است که یوونتوس می تواند از تونل ناکامی ها خارج شود.

فلاویو بریاتوره، رئیس سابق تیم رنو دررقابتهای فرمولا وان در صحبتهایی اعلام کرده که یوونتوس می تواند از بحرانی که در آن گرفتار شده رها شود. بریاتوره که یکی از هواداران سرسخت یوونتوس است و با سران این باشگاه رابطه صمیمانه ای نیز دارد، معتقد است که بینکونری می تواند از روزهای افتش جدا شود.
    او در صحبتهایی به اسکای اسپورت ایتالیا گفت:«یوونتوس در شرایط سختی گرفتار شده است ولی شرایط به سان یک تراژدی نیست. ما همیشه برعلیه سایرین مبارزه می کنیم. همیشه لحظاتی این چنینی در این ورزش و سایر ورزشها وجود دارد که در نهایت اوضاع به کام می شود.»
    بسیاری معتقدند که سپاه مصدومان یوونتوس، دلیل اصلی ناکامی های این فصل یووه است.او در پایان صحبتهایش گفت:« مشکل این فصل یووه، بیشتر به بازیکنان برمی گردد تا مربی تیم. بازیکنان زیادی در جریان رقابتهای این فصل، به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیم نبوده اند.»

خداحافظ اسطوره من

18. کاربر روبرو از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja بلان، در آستانه جدایی از یووه

گزارشهای منتشره در مطبوعات ایتالیایی گویای آن است که دوران مدیریت بلان در رختکن یووه، روزهای پایانی اش را سپری می کند.

طبق گزارش منتشره در اسپورت مدیاست، ژان کلود بلان،رئیس کنونی باشگاه یوونتوس پس از ناکامی های اخیر یووه در پی حذف این تیم از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در آستانه کناره گیری از سمت ریاست این باشگاه می باشد.
    این گزارش حاکی از آن است که بلان آخر هفته گذشته به جای آنکه برای تماشای دیدار تیمش مقابل اودینزه همراه با تیمش به فروئیلی وینزیا سفر کند، تعطیلاتش را در فرانسه سپری کرده است.
    تصمیم او برای در دسترس نبودن در مواقع ضروری، بازتاب فراوانی در رسانه های ایتالیایی داشته و اکنون رسانه های ایتالیایی معتقدند که او در آستانه کناره گیری از ریاست باشگاه یووه می باشد.

خداحافظ اسطوره من

20. کاربر روبرو از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده است .

صفحه 7 از 14 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)