Design & Developed BY Patira

صفحه 22 از 63 نخستنخست ... 12202122232432 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 626
    عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

inter ♣♠ اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 12-2011♣♠‏

اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.

از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21

2. 5 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

سایت گل- وسلی اشنایدر، هافبک اینتر، مطمئن است که تیمش نتایج ضعیف اخیر را پشت سر خواهد گذاشت و به روزهای خوبش برمی گردد.
    اینتری ها رقابت های فصل جدید را بسیار ضعیف آغاز کردند اما ستاره هلندی به موفقیت تیمش اطمینان دارد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما همان تیم دو سال قبل هستیم، همان تیمی که در زمین همه جام ها را به دست آورد. ما تنها باید به سختی کار کنیم. من نگران این شرایط نیستم زیرا به تیمی که داریم، اطمینان دارم. ما باید تنها به کارمان ادامه بدهیم.
    من فکر می کنم تیم در بهترین شرایط قرار ندارد. چهار امتیاز از 6 بازی اصلا جالب نیست اما می توانیم از این به بعد پیروز شویم و فصل برای مان از حالا شروع شود. چند بازیکن جدید تیم نیز برگشته اند البته به جز فورلان.
    اگر بازی خودمان را انجام بدهیم و با روحیه مناسب در زمین حضور پیدا کنیم، به نتیجه خواهیم رسید. من به این اطمینان دارم. تحت فشار بازی کردن من را نمی ترساند. من تحت فشار بهتر بازی می کنم."

4. 5 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

ماسیمو موراتی:شرایط اینتر نگران کننده است

نمایش های ضعیف اینتر موجب اخراج جان پیرو گاسپرینی و حضور رانیری روی نیمکت نرآتزوری شد اما حضور او نیز نتوانست اینتر را به روزهای خوبش برگرداند.

ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، از نمایش های تیمش در هفته های ابتدایی فصل جدید سری آ اظهار نگرانی کرد.
    نمایش های ضعیف اینتر موجب اخراج جان پیرو گاسپرینی و حضور رانیری روی نیمکت نرآتزوری شد اما حضور او نیز نتوانست اینتر را به روزهای خوبش برگرداند.
    موراتی در گفتگو با سایت اختصاصی اینتر گفت:" قرار گرفتن در چنین شرایطی ناامید کننده است زیرا هیچ کس نمی خواهد در شرایط بد قرار بگیرد. ما تمام تلاش مان را می کنیم تا از این شرایط خارج شویم. باید هر چه زودتر به روزهای خوب برگردیم.
    آیا از این شرایط خارج خواهیم شد؟ می توانم بگویم بله. عمیقا اعتقاد دارم که ما توانایی بهتر کار کردن را داریم. مطمئنا می توانیم خودمان را جمع و جور کنیم."
    اینتر در حال حاضر با 4 امتیاز از 6 بازی در رتبه هفدهم جدول قرار دارد.

goal.com

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

6. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

inter

رانیری: یک جنگ تمام عیار پیش روی ما است.

«کلودیو رانیری»، سرمربی اینتر که چندی پیش جانشین «جیان‌پیرو گاسپرینی» شد، به همه بازیکنان اینتر هشدار داد که بازی سختی در برابر کیه‌وو خواهند داشت و نباید این تیم را دست کم بگیرند. نراتزوری در لیگ قهرمانان خوب کار کرد و توانست در بازی با لیل در فرانسه، سه امتیاز بسیار مهم به دست بیاورد؛ اما در سری‌آ با دو باخت پشت سر هم، در میانه پایینی جدول به سر می‌برد.
    سرمربی اینتر در کنفرانس مطبوعاتی‌اش گفت:‌ «کیه‌وو از آغاز سری‌آ بسیار خوب بوده و نشانه آشکار این تیم، جنگیدن، پرس کردن و دوندگی بسیار آن‌ها است. در بازی هفته گذشته، یوونتوس را به دردسر زیادی انداختند و به همین دلیل انتظار یک بازی بسیار سخت را می‌کشم.»
    وی در دنباله حرف‌هایش به بازیکنان نیز اشاره کرد: «احتمال این که جابه‌جایی‌های زیادی داشته باشیم، کم است؛ هر چند که دگرگونی‌هایی نیز خواهیم داشت. برای بازی‌های آینده، جای برخی از بازیکنان عوض خواهد شد. اگرچه نمی‌خواهم بازیکنانی را که آماده هستند، پشت خط نگه دارم. یکی از آماده‌ها، پاتزینی است؛ اما هنوز روشن نیست که وی بازی خواهد کرد یا نه.»
    «مائورو زاراته بسیار خوب کار می‌کند و من از او راضی هستم. من باور دارم جو رقابتی بسیار خوبی در تیم ما حاکم است.»
    بازیکنان اینتر:
    سزار، کاستلاتزی، اورلاندونی
    کوردوبا، لوسیو، مایکون، چیوو، جوناتان، ناگاتومو
    زانتی، استانکوویچ، موتا، اسنایدر، آلوارز، کامبیاسو، اوبی، مونتاری
    پاتزینی، میلیتو، زاراته، کاستاینوس

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

8. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter متن کامل مصاحبه اشنایدر با گاتزتا: "هرگز قصد رفتن نداشتم"

به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران وسلی اشنایدر در مصاحبه اختصاصی با گاتزتا دلو اسپورت با تأکید بر اینکه هیچ گاه قصد ترک اینتر را نداشته، بازگشت اتوئو را محال دانست و از رانیری ستایش کرد.
    متن کامل مصاحبه وسلی با روزنامه میلانی از این قرار است:
    - هنگامی که در آستانه جدایی از اینتر بودی، چگونه همه چیز در عرض دو ماه تغییر پیدا کرد؟
    "من هرگز به فکر جدایی از اینتر نبودم. هنگامی که تعطیلات را سپری می کردم مدیر برنامه هایم خبر داد که باید با مدیریت باشگاه به گفتگو بپردازیم، چون مسئولان تیم از امکان فروش من به علت مشکلات مالی سخن گفته بودند. اما این مسأله موجب تغییر نظرم به تیم نشد".
    - خب بعدا چه اتفاقی افتاد؟
    "پس ار آنکه به تمرینات تیم در پینزولو ملحق شدم با موراتی سخن گفتم. پرزیدنت فرد بسیار مهمی در زندگی من است. هم چنین با برانکا و اوسیلو نیز حرف زدم. و همه به من خبر دادند که من بازیکن بسیار مهمی برای تیم هستم".
    - اینتر اما اتوئو را به جای تو فروخت!
    یکی از ما دو نفر باید جدا می شد. در روز جدایی سامی فهمیدم که من در اینتر خواهم ماند و از این بابت خوشحال بودم".
    - در دوران مربیگری گاسپرینی تو در میانه میدان بازی می کردی، از پست جدید راضی بودی؟
    با گاسپرینی از بازی کردن در این نقطه از زمین با مشکل مواجه شدم. درباره این مسأله بسیار با هم صحبت کردیم و یکبار به وی گفتم: من اصلا دوست ندارم که در میانه زمین بازی کنم، من هافبک تهاجمی هستم و نه یک هافبک تدافعی".
    - گاسپرینی اما می گفت که تو از بودن در پست جدیدت بهره بردی؟
    او اظهار داشت که پست جدید توپ را به طور مستمر در اختیار من قرار می دهد، اما من عاشق بازی کردن در پشت مهاجمین هستم تا به دروازه نزدیک تر بشوم".
    - یعنی تو دوست داری به عنوان مهاجم دوم و یا بازی ساز بازی کنی؟
    " بله؛ اما به شرطی که در زمین آزاد باشم و مربی مرا به بازی کردن در نقطه ای معین محدود نکند. در نخستین بازی مان در فصل جدید برابر میلان به عنوان مهاجم دوم بازی کردم و عملکرد مناسبی داشتیم، اما متأسفانه در پایان شکست خوردیم".
    - یعنی بازی کردن پشت مهاجمین تا این حد تأثیر گذار است؟
    "به نظرم نقش بازی ساز مهم تر از وجود دو وینگ در پشت مهاجم است".
    - امروز در کجای زمین هستی؟
    "رانیری کسی است که مرا در پستی که برایم مناسب می بیند قرار خواهد داد. وی مربی خوبی است و می داند چگونه تیم را سازماندهی کند و هر بازیکنی را در پستش قرار دهد. از این رو من در جایگاه طبیعی خودم خواهم بود. هنگامی که رانیری به اینتر پیوست با او سخن گفتم، چرا که وی صحبت کردن با بازیکنان را دوست دارد و من نیز این شیوه را می پسندم".
    - این چنین گلزنی و یا خلق موقعیت گلزنی برایت امری آسان خواهد بود؟
    "اگر قرار است میان گلزنی و یا خلق آن انتخاب کنم، بدون شک دومی را انتخاب خواهم کرد".
    - رانیری گفته است که تو ویژگی های خاصی داری، نظر تو چیست؟
    "رانیری می خواهد من در پست تخصصی ام بازی کنم، برای همین بودنم برای تیم مهم است. این مسأله انگیزه و اعتماد بیشتری به من می دهد. بگذار بگویم که رانیری پس از مورینیو دومین مربی است که می داند چگونه با من باید تعامل کند، علی رغم اینکه...".
    - علی رغم چه چیزی؟
    "علی رغم اینکه مقایسه کردن هر مربی با مورینیو کار بسیار دشواری است. هیچ مربی وجود ندارد که مثل مورینیو شیوه تعامل و برخورد با هر بازیکنی به طور جداگانه را بداند. برای همین است که مأموریت هر مربی که پس از مورینیو بیاید، بسیار دشوار خواهد بود و این امر تنها به بنیتز محدود نمی شود".
    - پس از مورینیو بهترین مربیانی که با آنان کار کرده ای چه کسانی هستند؟
    "وان باستن و 10 مربی دیگر".
    - جایگاه کنونی اینتر و عملکردش در سری آ ناامید کننده است!
    "با همه این اوضاع اعتقاد دارم ما توانایی کسب اسکودتو را داریم و هم چنان امیدواریم. در گروهمان در لیگ قهرمانان صدرنشین هستیم، و اختلافمان با صدر جدول سری آ تنها 8 امتیاز است. بنابراین با مرور زمان و بازگشت مصدومین این اختلاف را کاهش خواهیم داد. پس از پیروزی برابر لیل تنها می توان به جلو نگاه کرد. اکنون اغلب مصدمین بازگشتند، مایکون، موتا، و من. ما پیش از هر وقت دیگری تشنه پیروزی هستیم".
    - امسال شاخص ترین رقیبان شما در اسکودتو چه تیم هایی هستند؟
    "به نظرم ناپولی از همه جلوتر است. سازماندهی آنان از همه بهتر است و می دانند چگونه دفاع کنند و از ضد حملات استفاده کنند. البته این نظرم ربطی به نمایش آنان در برابر ما ندارد. چون اخراج اوبی و پنالتی نادرست شرایط را برایشان آسان کرد".
    - قبول داری که یووه به علت عدم حضور در لیگ قهرمانان شرایط بهتری را برای کسب اسکودتو دارد؟
    "گمان می کنم کسب پیروزی در میانه هفته در لیگ قهرمان انگیزه و میل دو چندانی به تیم ها می بخشد. به نظرم هیچ تیمی به علت حضور در لیگ قهرمانان آسیب نمی بیند. اینتر نیز تجربه کافی و بازیکنان مناسب برای برقراری تعادل میان لیگ قهرمانان و سری آ دارا می باشد".
    - وجود یک ستاره دیگر در تیم آیا به ضرر تو تمام خواهد شد؟
    "برعکس، به نظرم این مسأله مرا یاری خواهد رساند. برای همین است که من در تیم ملی خوب بازی می کنم. روز دوشنبه پیش از بازی با لیل گفتم که بهترین عملکردم در بازی هایی است که تحت فشار باشم".
    - سه بازی از بهترین بازی هایت؟
    " نخستین بازی ام به همراه اینتر در برابر میلان که در روز اول حضورم در اینتر به زمین رفتم. و هروقت که با تیم ملی هلند بازی می کنم دوست دارم بازی نمایشی ارایه بدهم. هم چنین بازی برگشت در برابر چلسی در لندن در سالی که سه گانه را به دست آوردیم".
    - چگونه یاد گرفتی که زیر فشار بازی کنی؟
    "از بازی کردن در کوچه و خیابان. من چون بنیه جسمانی قوی نداشتم مجبور بودم همیشه با کسانی که جثه بزرگتری از من داشتند مبارزه کنم. هم چنین مدرسه آژاکس کمک چندانی به من در این زمینه داشته است. در آنجا پیش از هر بازی به خودمان می گفتیم "بازی آسانی ست، پیروز خواهیم شد"، این مسأله بسیار به من کمک کرده است".
    - ابراهیموویچ نیز از همین مدرسه وارد دنیای حرفه ای فوتبال شده است!
    "ما با هم بازی کردیم. من از شخصیتش خوشم می آید. گاهی او را در میلان می بینم. می خواهم مانند او جنگ خیابانی را یاد بگیرم".
    - ایبرا اما مرتکب حماقت های زیادی می شود، درست است؟
    "چرا فقط او؟ وقتی که به بیست سالگی رسیدم بسیار پیش آمد که عقلم را از دست دادم. یکبار مرا چهار بازی محروم کردند. اصلا هم پشیمان نیستم، چون گاهی خوب است که با داوران بحث کنی".
    - اینتر اکنون چه باید بکند؟
    " پیروزی بر کیه وو و شکست دادن آتالانتا. پس از آن اعتماد لازم برای پیروزی بر یووه را به دست خواهیم آورد".
    - آیا اینتر توانایی شکست یووه را دارد؟
    "گفتم که پیروزی بر کیه وو و آتالانتا نیروی لازم برای شکست یووه را به ما خواهد بخشید. بنابر این اگر در این دو بازی امتیازی از دست بدهیم، احتمالا در بازی برابر یووه نیز شاید پیروز نخواهیم شد".
    - اما مسأله دوم؟
    "باید یاد بگیریم چگونه بازی های را به پایان برسانیم. مثلا اگر 0-1 پیش افتادیم باید تلاش کنیم به جای دفاع و حفظ نتیجه یک گل دیگر به ثمر برسانیم. انگار بازی های باید تنها با یک گل تمام شود. برابر لیل از همین می ترسیدم، در یک جا فریاد زدم "یالا، بیایید جلو". با رانیری نیز درباره این مسأله حرف زدم، چون بدون شک بسیار مهم است".
    - از لوسیو نخواستی که جلو نیاید؟
    "من همیشه به او می گویم که نباید جلو بیاید".
    - زاراته چی؟
    "مائورو بدون اینکه کسی چیزی به او بگوید، همه چیز را می فهمد. بازی با او بسیار آسان است".
    - و فورلان؟
    "به مجرد اینکه به عنوان مهاجم بازی کند چهره اصلی اش را خواهید دید. ابتدا به عنوان وینگ بازی کرد و به همین علت نتوانست در پست غیر تخصصی اش بدرخشد".
    - آلوارز؟
    "ریکی بازیکن جوانی است، او در تمرینات کارهای خارق العاده ای انجام می دهد اما نمایش او در میدان بازی به گونه ای است که گویا ترس دارد و یا شاید به فکر انجام دادن کاری باشد و سپس از انجامش باز ایستد و کاری نکند. او تنها نیاز به بازی ساده دارد".
    - به دست آوردن توپ طلا برایت سخت است؟
    " به نظرم باید کارهای بسیاری انجام داد. شاید در سال پیش به همراه تیم ملی هلند باید چیزی به دست می آوردم، جام جهانی یا یورو. هنوز نمی توانم بفهمم چرا ضمن سه بازیکن برتر جهان قرار نگرفتم، با اینتر لیگ قهرمانان را به دست آوردم و با تیم ملی هلند نایب قهرمان جهان شدم. به طور کلی اعتقاد دارم اگر بخواهی لیگ قهرمانان را به دست بیاوری باید دور توپ طلا را خط بکشی".
    - تلخ ترین لحظات دوران ورزشی ات کدام است
    "شکست در فینال جام جهانی. هنگامی که چهره روبن و اشک هایش را به یاد می آورم بسیار ناراحت می شوم. روبن دوست من است و آن شرایط مرا به درد می آورد".
    - برای کسب یورو 2012 تلاش خواهید کرد؟
    "بله. هلند به همراه اسپانیا و آلمان نامزد قهرمانی هستند".
    - پس ایتالیا چی؟
    "شرمنده! ایتالیا را نمی توانم جزء سه تیم اول قرار بدهم".
    - اسپانیا چگونه قهرمان جهان شد؟
    " بازی متعادلی بود، شاید تصمیمات داور روند بازی را تغییر داد".
    - فینال جام جهانی سخت تر بود یا بازی برابر بارسا؟
    "به همراه رئال برابر بارسا بازی کردم و متحمل شکست سنگینی شدیم. شکست دادن بارسا کار بسیار دشواری است. بارسا تیمی از جهانی دیگر است و بازی در برابر آنان بسیار سخت. تنها راه شکست آنان همان است که اینتر در جوزپه مئاتزا انجام داد وقتی 1-3 پیروز شدیم".
    - اتوئو؟
    "بازیکن بزرگی را از دست دادیم، او کمک بسیاری به تیم و بازیکنان جوان می کرد".
    - بازگشتش در ژانویه؟
    "شنیدم که بازگشت وی امری محال خواهد بود و به نظرم رخ نخواهد داد، چرا که بازگشت سامی ایده مناسبی نخواهد بود، حتی سخن گفتن درباره آن".
    - چرا؟
    "سامی دوست عزیزی است، اما چه معنا دارد دو ماه بیاید و بار دیگر برود؟ حضور او باید دائمی باشد چون اگر برود عملکرد بازیکن جانشین او ضعیف خواهد شود، چون باید دو ماه نیمکت نشین باشد".
    - میلان اما از خرید بکهام سود برد!
    " مسأله بکهام موضوع دیگری است. میلان چه تعداد پیراهن های بکهام را فروخت؟ با اتوئو نمی توان چنین کاری را کرد، چون او بازیکن اینتر بود و باشگاه آنژی حقوق بازاریابی اش را در اختیار دارد".
    - بازیکنی وجود دارد که دوست داشته باشی در یک تیم با هم بازی کنید؟
    "مسی. البته او باید به اینتر بیاید".
    - بازیکن دیگری نیست؟
    "برادرم رودنی".
    - اما او گفت بازی کردن در ایتالیا حماقت است؟!
    "نه. به نظرم روزنامه هلندی که مصاحبه را با او انجام داد و یا کسی که گفتگوی وی را ترجمه کرد دچار اشتباه شده است. هیجان لیگ فوتبال ایتالیا برایم از تمام لیگ های اروپایی دیگر بیشتر است. مثلا در اسپانیا می توان بر هر تیمی پیروز شد، چه در خانه و چه در خارج از خانه. اما در ایتالیا چنین چیزی وجود ندارد و شاید امتیازهایی متعددی را در برابر تیم های متوسط و تازه صعود کرده از دست بدهی".
    - داربی منچستر جذاب خواهد بود؟
    "یکشنبه است و در زمین یونایتد؟ به نظرم سیتی پیروز خواهد شد".
    - دلت برای همستر یولانثه تنگ نمی شود؟
    "بسیار. البته وی هم اکنون در سفری کاری به همراه شرکت LACA در لس آنجلس به سر می برد. وی به زودی باز خواهد گشت. سه هفته است که یکدیگر را ندیده ایم".

10. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

داوران به راحتي عليه اينتر سوت مي زنند

پنالتي دقيقه 90 شب گذشته در ديدار مقابل آتالانتا، پنجمين پنالتي اي بود که اين فصل داوران براي رقباي اينتر در اين فصل اعلام کردند.

ارنستو پائولیلو، نایب رئیس باشگاه اینتر، از عملکرد داوران در دیدارهای تیمش در رقابت های این فصل انتقاد کرد و از تعداد پنالتی هایی که داوران علیه این تیم اعلام می کنند، ابراز تعجب کرد.

پنالتی دقیقه 90 شب گذشته در دیدار مقابل آتالانتا، پنجمین پنالتی ای بود که این فصل داوران برای رقبای اینتر در این فصل اعلام کردند.

البته این پنالتی را لو کاستلاتزی، دروازه بان ذخیره اینتر، دفع کرد اما این اتفاق هم موجب نشد تا پائولیلو از تصمیم داور ناراضی نباشد.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" اعلام 5 پنالتی علیه ما در 8 بازی بسیار تعجب برانگیز است. تعجب می کنم که آنها چقدر راحت علیه اینتر قضاوت می کنند. در حالی که تا به حال اینقدر راحت برای ما سوت نزده اند.

پنالتی مقابل اتالانتا هم بسیار مشکوک بود. باشگاه اینتر برای داوران احترام زیادی قائل است و نمی خواهیم در مورد نحوه چینش آنها اعتراض کنیم اما رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا باید به عملکرد داوران و کمک های شان نظارت کافی داشته باشد."

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

12. 4 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

inter ميليتو: در ژانويه اينتر را ترک نمي کنم

مهاجم آرژانتيني اينتر اعلام کرد در ژانويه اين تيم را ترک نخواهد کرد و در بازي مقابل يووه نيز در ترکيب اصلي به ميدتن خواهد رفت.

دیه گو میلیتو مهاجم باشگاه اینتر شایعه ترک این تیم را در مهلت نقل و انتقالات زمستانی رد کرد.

اخیرا شایعاتی در مورد وضعیت آینده این بازیکن در رسانه های ایتالیایی منتشر شده بود اما او در گفتگو با شبکه تلویزیونی اینتر آنهار را کاملا تکذیب کرد.

او می گوید:" من با کسی در اینتر مشکل ندارم و حتی فکر ترک این تیم را در ژانویه نکرده ام. تمام این مسائل شایعه است و بار دیگر اعلام می کنم به قراردادم با اینتر متعهد هستم و از حضور در این تیم خوشحالم."

اگر در بازی فردا مقابل یوونتوس سرمربی تیم تشخیص دهد که در ترکیب قرار بگیرم بار دیگر خود را نشان می دهم."

"امیدوارم با پیروزی مقابل یووه روحیه بازیکنان تقویت شود و اینتر به زودی به جایگاه اصلی اش بازگردد."

14. 4 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

مورينيو: هواداران بايد از اينتر حمايت کنند

'خوزه مورينيو' سرمربي سابق اينترميلان معتقد است، هواداران براي برد شنبه شب اين تيم مقابل يوونتوس در سن سيرو بايد يار دوازدهم تيمشان باشند.

روزنامه گازتا دلو اسپورت در اين باره نوشت: وي که اکنون هدايت رئال مادريد اسپانيا را بر عهده دارد از سال 2008 تا 2010 سرمربي اينترميلان بود اما هنوز هم علاقه خود به اين تيم را حفظ کرده است.

مورينيو در اين مدت اينترميلان را به قهرماني در جام حذفي ايتاليا، سري آ و همچنين ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا رساند.

اين مربي پرتغالي در سال 2010 به رئال مادريد پيوست اما همواره عملکرد شاگردان قديمي خود را با علاقه دنبال کرده است. اينترميلان در اين فاصله سه مربي عوض کرده اما نتوانسته موفقيتي که در زمان مورينيو تجربه کرد را دوباره تکرار کند.

اکنون مردان ''کلوديو رانيه ري'' بعد از کسب فقط دو پيروزي در هشت بازي اول سري آ مقابل يوونتوسي قرار گرفته اند که 27 قهرماني در سري آ را در کارنامه دارد. ديداري که به اعتقاد مورينيو مي تواند نقطه عطفي براي فصل جاري اينترميلان باشد.

مورينيو در اين باره گفت: رانيه ري به حمايت شصت هزار هواداران اينترميلان نياز دارد. به تجربه او اطمينان دارم و در عين حال به بازيکنان هم مطمئن هستم.

وي افزود: همانطور که شما هم خوب مي دانيد من هنوز نتايج اينترميلان را با علاقه زيادي دنبال مي کنم. چيزي که امشب به آن نياز داريم حمايت تماشاگران در سن سيرو است. آنها بايد يار دوازدهم تيم در مقابل يوونتوس باشند.

يوونتوس در حالي قرار است در سن سيرو به مصاف اينترميلان برود که علاوه بر صدرنشيني جدول مسابقات، در هشت بازي قبلي خود نيز شکست ناپذير بوده است.

varzesh3

16. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

مورینیو: به رانیری و بازیکنان اینتر اطمینان دارم
    اینتری ها در حالی امشب مقابل یوونتوس قرار می گیرند که در 8 دیدار ابتدایی شان در رقابت های این فصل سری آ تنها یک پیروزی کسب کردند

ژوزه مورینیو، سرمربی سابق اینتر، معتقد است در دیدار امشب این تیم مقابل یوونتوس در سن سیرو، هواداران نقش مهمی برای پیروزی نرآتزوری ایفا خواهند کرد.

سرمربی فعلی رئال مادرید در دو فصل حضورش در اینتر با این تیم قهرمان سری آ، کوپاایتالیا و چمپیونزلیگ شد. او که در تابستان 2010 از این باشگاه جدا شد، همچنان شرایط تیم سابقش را دنبال می کند.

اینتری ها در حالی امشب مقابل یوونتوس قرار می گیرند که در 8 دیدار ابتدایی شان در رقابت های این فصل سری آ تنها یک پیروزی کسب کردند و پیروزی در این دیدار برای آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

مورینیو در گفتگو گازتا دلو اسپورت گفت:" من به تجربه رانیری ایمان دارم و همچنین اعتماد زیادی به بازیکنان اینتر دارم. همان طور که می دانید من هنوز بازی های اینتر را با علاقه دنبال می کنم.

من همیشه دوست دارم آنها موفق باشند. ما در این دیدار به یکی از آن شب هایی نیاز داریم که علاوه بر 11 بازیکن داخل زمین، 60 هزار نفر هم در کنار تیم باشند."

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

18. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

پس از شکست خانگی مقابل یووه

زانتی: از هواداران به خاطر حمایتشان متشکرم.

کاپیتان محبوب اینترمیلان از هواداران این تیم به خاطر حمایتشان تشکر کرد.

به نقل از سایت رسمی اینترمیلان، خاویر زانتی تصریح کرد: تشریح شکست برابر یوونتوس کار سختی است و نمی‌شود در این شرایط سخن گفت، تنها چیزی که به فکرم می‌رسد تشکر از هوادارانی است که با وجود شکت همچنان ما را تشویق می‌کردند و این برای من واقعا ارزشمند بود، از طرفی مقابل چنین هوادارانی شرمنده شدیم و باید این نتیجه بد را جبران کنیم.

وی ادامه داد: شاید یکی از بهترین نیمه‌های اول در این فصل را تجربه کردیم؛ اما در نیمه دوم ورق برگشت و یوونتوس بازی بهتری ارائه کرد.

کاپیتان نراتزوری افزود: امیدوارم برای جبران با لیل فرانسه در لیگ قهرمانان اروپا دو بازیکن بزرگ تیم یعنی کامبیاسو و اسنایدر را در اختیار داشته باشیم.

20. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

ميليتو: حفظ آرامش مهمترين کار است

مهاجم آرژانتيني اينتر اعلام کرد بدون اتوئو نيز مي‌توانند به دوران خوب خود بازگردند.
    به نقل از گازتا دلو اسپورت، نرآتزوری در این فصل بدون مهاجم کامرونی خود که در تابستان به آنژی ماخاچکالا پیوست، شروع مصیبت‌باری داشته است. دیگو میلیتو در این مورد گفت: اتوئو مهاجم بزرگی است. او برای ما بسیار مهم بود، اکنون دیگر او در تیم ما حضور ندارد ولی بازیکنان بزرگ دیگری در تیم هستند که می‌توانند در هر بازی نتیجه را رقم بزنند. معتقدم تیم ما به تدریج به دوران خوب خود بازمی‌گردد تا نبود اتوئو احساس نشود. خواهید دید که دیگر به او احتیاجی نخواهیم داشت و خیلی زود بازیکنان تیم باز هم به گل‌زنی برابر حریفان خواهند پرداخت.
    وی ادامه داد: در این شرایط تنها کاری که باید انجام شود این است که آرامش خود را حفظ کنیم، باید به سختی تلاش کنیم. همواره تلاش‌های سخت به نتیجه‌های بسیار خوبی می‌رسند و این دوران هم به سرعت سپری خواهد شد.

varzesh3

22. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 22 از 63 نخستنخست ... 12202122232432 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)