Design & Developed BY Patira

صفحه 153 از 470 نخستنخست ... 53103143151152153154155163203253 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,521 تا 1,530 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

پرسپوليسي‌ها عازم امارات مي‌شوند

تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازي با داماش براي تشکيل اردوي يک هفته‌اي عازم امارات مي‌شوند.

تعطیلات ۲۱ روزه لیگ برتر پس از بازی پرسپولیس و داماش که روز شنبه برگزار می‌شود برای قرمزپوشان آغاز می‌شود.

از همین رو کادر فنی پرسپولیس قصد دارد تا اردوی خارج از کشور را به همراه دو بازی تدارکاتی برای بازیکنان در نظر بگیرد.
    با پیشنهاد استیلی قرار است تیم فوتبال برای تشکیل اردویی ۱۰ روزه در تعطیلات ۲۱ روزه عازم امارات شوند.

این پیشنهاد از سوی سرمربی تیم شده و قرار است در این باره رویانیان، مدیرعامل باشگاه تصمیم نهایی را بگیرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

3. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

کاظميان:قبول ندارم؛کاظميان هميشگي هستم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اينکه مي‌گويند ديگر جواد کاظميان قبلي نيستم را قبول ندارم.

جواد کاظمیان گفت: می دانستم وقتی در بازی با نفت 3 گل را به ثمر رساندم توقعات از من بالا خواهد رفت.
    وی افزود: در فوتبال همیشه رسم بوده که وقتی گل نمی زنی مورد انتقاد قرار می گیری. در بازی با نفت توپ هایم به گل تبدیل شد و در بازی دیروز این اتفاق نیفتاد.
    مهاجم پرسپولیس یادآور شد: اینکه می گویند من کاظمیان همیشگی نیستم را قبول ندارم. روز به روز پیشرفت هم کرده ام.
    وی درباره دیدار تیمش با داماش گیلان گفت: این تیم بسیار روی فرم بوده و مدام می برد پس بازی سختی با آنها خواهیم داشت. با برد مقابل تیم مس رفسنجان در جام حذفی و گل آخری که زدیم بدشانسی ها از تیم ما رفت.
    کاظمیان یادآور شد: پرسپولیس تیم بزرگی است و بازیکنان بزرگی دارد که می توانند شرایط سخت را پشت سر بگذارند. سعی می کنیم داماش را ببریم و موقعیت خود را در جدول لیگ برتر بهتر کنیم.
    www.varzesh3.com

5. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

نورمحمدي: شرمنده هواداران و بازيكنان پرسپوليس شدم

رضا نورمحمدي مي‌گويد پس از آن كه به اشتباه توپ را وارد دروازه پرسپوليس كرد، خيلي ناراحت بود، اما خوشحال است كه تيمش با كمك هواداران توانسته به مرحله بعدي جام حذفي صعود كند.
    مدافع تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز سرخپوشان درباره گلي كه به اشتباه در بازي مس رفسنجان وارد دروازه‌ پرسپوليس كرد، گفت: بازيكن حريف توپ را به محوطه جريمه ما فرستاد و من هم آمدم كه توپ را پرت كنم، اما توپ كمانه كرد و به دروازه‌ رفت و من هم شرمنده هواداران و هم بازيكنان شدم چرا كه واقعا در دقيقه بدي گل خورديم.
    وي ادامه داد: هواداران پس از اين گل مرا تشويق كردند و به تيم هم روحيه دادند و خوشبختانه توانستيم به گل برتري برسيم. بالاخره بازي در جام حذفي بسيار سخت است. خود من خيلي ناراحت بودم كه اين اشتباه را در آن دقايق انجام دادم و بدترين لحظه براي يك مدافع گل به خودي زدن است.
    نور محمدي درباره خستگي بازيكنان پرسپوليس براي بازي با داماش، گفت: به هر حال همه تيم‌ها در جام حذفي بازي كرده‌اند و كمي خسته هستند. به هر حال مربيان سعي مي‌كنند كه با تمرين‌هاي ريكاوري آمادگي بازيكنان را دوباره به آن‌ها برگردانند. اين بازي براي ما بسيار مهم است چرا كه بعد از آن ليگ تعطيل مي‌شود و همه تلاش ما اين است كه داماش را ببريم و با برد به تعطيلات برويم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

7. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

پيرواني:تماسي از پرسپوليس نداشتم

'افشين پيرواني' در خصوص انتشار اخباري مبني بر حضور خود به عنوان سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس، گفت: در اين مورد هيچگونه صحبتي با من نشده است.

''''افشين پيرواني'''' خاطرنشان کرد: تنها يک مرتبه با ''''رويانيان'''' مديرعامل باشگاه پرسپوليس صحبت تلفني داشته و نظراتم را به عنوان يک دوست به وي منتقل کردم، ضمن اينکه با علي پروين نيز که استادم تلقي مي شود، همواره در ارتباط هستم.

وي در پاسخ به اين سوال که چنانچه پيشنهاد رسمي از سوي مديريت باشگاه براي سرمربيگري به وي ارايه شود آنرا مي پذيرد، گفت: هنوز پيشنهادي ارايه نشده که در خصوص آن تصميم گيري کنم.

کاپيتان اسبق پرسپوليس در مورد شرايط اين تيم اظهار داشت: عملکرد و شرايط پرسپوليس براي هواداران و پيشکسوتان راضي کننده نيست و همه از اين نتايج ناراحت هستند.

وي ادامه داد: پرسپوليس کار بسيار سختي تا پايان فصل پيش روي دارد و در اين راستا کادر فني و بازيکنان بايد تلاش خود را مضاعف کنند.

پيرواني در مورد ناراحتي هواداران پرسپوليس از نتايج اين تيم عنوان کرد: تماشاگران پرسپوليس از قديم به قهرماني و بردهاي متوالي اين تيم عادت کرده اند و حتي در دو سال گذشته نيز که در ليگ عملکرد مناسبي نداشتند در جام حذفي به قهرماني رسيده اند.

وي در خصوص شرايط ''''حميد استيلي'''' عنوان کرد: نتايج اخير باعث شده تا حميد استيلي که همواره خونسرد بوده است برابر رسانه ها موضع گيري کرده و با عصبانيت صحبت کند که اين مساله نشانگر فشار رواني زياد به روي اين مربي است. در حال حاضر نمي توانم در مورد شرايط استيلي در اين تيم صحبت خاصي داشته باشم چراکه ممکن است از آن برداشت هاي نادرست شود.

سرمربي اسبق پرسپوليس گفت: حتي براي تماشاي ديدارهاي پرسپوليس به ورزشگاه آزادي نمي روم تا حاشيه اي به وجود نيايد.

9. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

رحيمي:ما و پرسپوليس هردو دنبال سه امتيازيم

مدافع تيم فوتبال داماش گيلان گفت: هر دو تيم داماش و پرسپوليس در ديدار برابر هم براي کسب سه امتياز به ميدان مي روند.

''''ابوذر رحيمي'''' افزود: به همين دليل ديدار اين دو تيم با توجه به شرايط موجود، بسيار زيبا و جذاب خواهد بود.

وي اظهار کرد: به يقين اين ديدار مي تواند يکي از بازيهاي خوب ليگ برتر لقب بگيرد که اميدوارم تماشاگران نيز شاهد چنين ديداري باشند.

وي بيان داشت: گرچه ما به بازي در بارندگي و زمين لغزنده عادت داريم اما اميدوارم که روز بازي تيمهاي داماش گيلان و پرسپوليس تهران بارندگي قطع شود تا علاوه بر حضور گرم و پرشور تماشاگران، شاهد بازي خوبي از دو تيم باشيم.

رحيمي در ادامه در مورد وضعيت تيم فوتبال داماش گيلان اضافه کرد: خوشبختانه شرايط تيم خوب است و روز به روز به شرايط ايده آل نزديکتر مي شويم و اميدوارم با انجام بازي هاي خوب و کسب امتيازات لازم، بتوانيم روند رو به رشد خود را ادامه دهيم.

تيمهاي فوتبال داماش گيلان و پرسپوليس تهران در هفته دوازدهم از رقابتهاي فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي کشور، عصر روز شنبه هفته آينده هفتم آبان ماه در شهرستان رشت به مصاف هم مي روند.

11. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

دربي ديگري براي استقلال و پرسپوليس

در هفته چهاردهم ليگ نوجوانان تهران، اين هفته تيم هاي پرسپوليس و استقلال باهم روبرو مي شوند.

در هفته چهاردهم لیگ نوجوانان تهران، این هفته تیم های پرسپولیس و استقلال باهم روبرو می شوند. این بازی ساعت 12 روز جمعه در ورزشگاه مرغوبکار برگزار می شود. همچنین از ساعت 14 دوشنبه تیم های امید دو باشگاه در ورزشگاه دستگردی به مصاف هم می روند.
    تیم های مختلف استقلال و پرسپولیس در این فصل 4 بار باهم بازی کرده اند که تیم بزرگسالان و جوانان استقلال موفق به شکست پرسپولیس شده اند و تیم های ب و نونهالان پرسپولیس نیز موفق به شکست استقلال شده اند.
    پرسپولیس و استقلال در این فصل 12 بار در سطح تیم های مختلف باشگاه باهم روبرو می شوند.

13. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

پرسپوليس فردا عازم رشت مي شود

کاروان تيم فوتبال پرسپوليس براي برگزاري ديدار هفته دوازدهم از سري مسابقات ليگ برتر فوتبال برابر داماش گيلان، روز جمعه عازم رشت مي شود.

کاروان تیم فوتبال پرسپولیس برای برگزاری دیدار هفته دوازدهم از سری مسابقات لیگ برتر فوتبال برابر داماش گیلان، روز جمعه عازم رشت می شود. سرخپوشان بعد از شکست تیم مس رفسنجان در رقابت های جام حذفی، ساعت 16:30 روز جمعه تهران را به مقصد رشت ترک می کنند و پس از حضور در این شهر، در هتل کادوس اقامت خواهند کرد.

تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 15:30 روز شنبه در برابر داماش گیلان در مسابقات لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) به میدان می رود.

گفتنی است؛ سرخپوشان پس از دیدار برابر داماش، ساعت 19:30 راهی فرودگاه رشت شده و به تهران باز می گردند.

15. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

تمرين پرسپوليس لغو شد

تمرين نوبت بعدازظهر تيم فوتبال پرسپوليس به دليل بارش باران لغو شد./www.varzesh3.com
    تیم فوتبال پرسپولیس قرار بود تمرینات خود را قبل از عزیمت به رشت از ساعت 13:30 امروز در ورزشگاه خیریه عمل یا درفشی‌فر دنبال کند اما به دلیل بارش شدید باران این تمرین لغو شد.

این احتمال وجود دارد که پرسپولیس امشب تمرین سبکی را در رشت انجام دهد. این تیم ساعت 17 راهی رشت می‌شود.

خبر دیگر اینکه با تصمیم کادر فنی نام مهرداد اولادی، ابراهیم شکوری و حمید علی عسگر برای سفر به رشت از لیست پرسپولیس خط خورد. محمد نصرتی هم به دلیل 3 اخطاره بودن در دیدار با داماش حضور ندارد.

این در حالی است که نام علیرضا محمد و علی کریمی که مصدوم بودند در لیست 18 نفره دیده می‌شود.

پرسپولیس در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر ساعت 15:30 فردا به مصاف داماش گیلان خواهد رفت.

17. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

صدر:هواداران پرسپوليس صبور باشند

حميد رضا صدر کارشناس و منتقد فوتبال در غرفه باشگاه خبرنگاران در نمايشگاه مطبوعات گفت: هواداران پرسپوليس باير صبر بيشتري نسبت به نتايج تيمشان داشته باشند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

حميدرضا صدر کارشناس و منتقد فوتبال در غرفه باشگاه خبرنگاران در نمايشگاه مطبوعات به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: پرسپوليس روزهاي طوفاني را پيش رو دارد اما از طرف هواداران تحت فشار است ولي آنها بايد صبر بيشتري به خرج دهند و از تيمشان تا هر جاي ممکن حمايت کنند.
    وي افزود: استيلي بايد تا نيم فصل در پرسپوليس باشد و حضور مربي خارجي به مشکلات پرسپوليس اضافه ميکند.
    يادآور شد: حضور مربي خارجي در پرسپوليس و آشنايي با فوتبال ايران زمانبر است
    .

19. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

فيروز کريمي: طرفداران پرسپوليس مي‌توانند الگو باشند

سرمربي شاهين در نشست خبري زير همه چيز زد
    www.varzesh3.com

یروز کریمی در نشست خبری پیش از مسابقه فردا با نفت تهران گفت: شرایط ما برای دیدار با نفت نسبتا خوب است. البته ۷ بازیکن خوب خود را به همراه نداریم و از این بابت نگرانم. به این دلیل می‌گویم نسبتا خوب که سایر بازیکنان با تمام قوا و انگیزه مضاعف در تمرینات شرکت می‌کنند. نفت تهران تیمی است که مدتی صدرنشین لیگ بوده و اکنون نیز در رده دوم و سوم تغییر می‌کند. نفت بازیکنان خوب و باانگیزه و کادر قوی و مجربی دارد. در هفته گذشته ما این تیم را آنالیز کردیم و به نکات خوبی رسیدیم.

وی در مورد تعطیلی لیگ برتر اظهار داشت: من از این وقفه‌ای که به وجود می‌آید بسیار خرسندم زیرا ۴ بازیکن ما عمل جراحی کردند و به زودی به جمع ما اضافه می‌شوند. آنها ۴-۳ هفته زمان می‌خواهند تا به شرایط بازی برسند. این وقفه این فرصت را به آنها می‌دهد. از طرفی دیگر فرصت می‌کنیم تمرینات تاکتیکی منظمی را دنبال کنیم و به وحدت تاکتیکی برسیم.

وی افزود: من قول داده بودم بعد از تعطیلات چهره واقعی شاهین را به مردم نشان دهم. چهره‌ای که فوتبال خوب بازی کند. نتیجه دست خداست. از زحمات حمید درخشان نیز تشکر می‌کنم. از بد فوتبال تیم شاهین دچار مشکلاتی شد؛ مشکلات مصدومیت و مشکلات پرداختی. برنامه ریزی خوبی برای تیم ما شده و تیم ما نیز تاکنون پرداختی مناسبی داشته است. البته مشکلات جزئی پیش آمده که قابل ذکر نیست.

کریمی یادآور شد: وحید طالب لو با بازیکنان صحبت کرده و به آنها گفته که شرایط استثنایی وجود دارد که قابل پیش بینی نبوده است. مسئولان باشگاه تلاش می‌کنند مشکل پرداختی ها حل شود. البته بازیکنان ما به مسائل پرداختی توجهی ندارند و برای آنها اول مسائل کاری و عزت و آبرویشان مهم است. ما می‌خواهیم نماینده شایسته ای برای مردم خوب بوشهر و طرفداران خوب تیم باشیم و در پایان فصل نیز جایگاه مناسبی را از آن خود کنیم.

کریمی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه باشگاه نفت تهران به دلیل اظهارات شما مبنی بر داشتن جادوگر شکایت کرده گفت: من چنین اظهاراتی را تکذیب می‌کنم. این نوع حرکات درست نیست. اینکه مثلا ما بعد از تعطیلات لیگ میزبان استقلال هستیم و اکنون شخصی را با لباس آبی به میان طرفداران استقلال بفرستیم تا او ۴سنگ بیندازد و یا الفاظی به کار ببرد و بعد این رفتار را به استقلال منتقل کنیم. این چیزها پلیتیکی در حد روستاست. من چنین حرف‌هایی را تکذیب می‌کنم. نفت با توانمندی خودش تا این رده بالا آمده است. مربی توانمندی دارد و بازیکنان خوبی که حمایت مدیریت را هم دارد.

کریمی در پاسخ به سؤال خبرنگار بوشهری مبنی بر حمایت طرفداران از تیم شاهین گفت: بخشی از طراوت تیم ما به همین تماشاگران و طرفداران پرشور است که کاملا به چشم می‌آید. طرفداران ما فقط به بوشهر ختم نمی‌شوند. شاهین بوشهر یک تیم مردمی و باشگاهی است که در شهرهای دیگر هم طرفدار دارد. علت آن نام شاهین است که یادآور گذشته خوب ماست. فردا هم قطعا در ورزشگاه طرفداران شاهین حاضر خواهند شد.

وی گفت: طرفداران شاهین فوتبال را خوب می‌فهمند و آنالیز می‌کنند. وجود آنها به بازیکنان ما هم طراوت می‌دهد. البته فراموش نکنیم تماشاگر و طرفدار با هم فرق دارد. تماشاگر برای گذران وقت به ورزشگاه می‌آید اما طرفدار همیشه حامی تیمش است چه زمانی که این تیم در اوج باشد و چه زمانی در افت.

کریمی ادامه داد: زمانی که تیم شرایط مناسب دارد شاید حضور طرفدار چندان تأثیری در تیم نداشته باشد اما موقعی که تیم در افت است به طرفدار بیشتر نیازمند است. طرفداران پرسپولیس در بازی با مس رفسنجان تا ثانیه آخر تیم را حمایت کردند و من هم از این رفتار طرفداران پرسپولیس لذت بردم. پرسپولیس با چنین طرفدارانی و حمایت و توانمندی مدیریت و توانمندی استیلی از شرایط کنونی خارج می‌شود. طرفداران پرسپولیس در بازی با مس رفسنجان نشان دادند که طرفدار واقعی چه کسی است و رفتار آنها می‌تواند برای همه طرفداران باشگاه‌های دیگر الگو باشد. من در تیم‌های پرطرفداری مثل تراکتورسازی، شاهین بوشهر، ابومسلم، استقلال اهواز، شهاب زنجان مربیگری کردم طرفداران نیز یار و یاور تیم هستند.

کریمی در مورد بحث آب مروارید چشمان کی‌روش و دستیارانش گفت: خوشبختانه فیلم آن مصاحبه من موجود است. سؤال سؤال کننده مطرح نشد. اینکه سؤال کننده پرسید کی‌روش و دستیارانش تاکنون در بوشهر حاضر نشدند اما گفتند ناظرانی دارند و کسانی هستند که بازی تیم‌ها را نظارت می‌کنند. در آن مصاحبه من اسمی از کی‌روش و کادر فنی نبرده‌ام و زمانی که قسمت اول گفته نشود در قسمت دوم ابهام ایجاد می‌شود.

وی افزود: من از کسانی بودم که از کی‌روش حمایت کردم و همیشه گفتم باید مربیان خارجی تأثیرگذار به فوتبال ایران بیاید. آدم باید خیلی کم توجه و بی سلیقه باشد که مربی مثل کی‌روش را نپذیرد. او در تیم‌های کهکشانی مانند رئال مادرید و منچستر مربی‌گری کرده است. سرمربی یکی از بزرگترین تیم‌های ملی دنیا بوده است.

این مربی یادآور شد: کی‌روش نظم و انضباط خوبی در فوتبال ملی ما حاکم کرده است. من با نمازی نیز چندین جلسه بحث و در دفاع وسط در مسابقه پیشکسوتان نیز کنار او در پست دفاع وسط بازی کردم. مارکار آقاجانیان نیز فوتبال را خوب می‌فهمد و تجزیه و تحلیل می‌کند. من برای تیم ملی و کی‌روش احترام زیادی قائل هستم.

وی افزود: امیدوارم کی‌روش بتواند در بازی‌های دیگر مانند بحرین خوب نتیجه بگیرد. البته اگر مسائل شانسی باشد و یا با بدشانسی هم مواجه شویم من این مسائل را می‌گویم اما همواره برای کی‌روش احترام قائلم.

21. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

صفحه 153 از 470 نخستنخست ... 53103143151152153154155163203253 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)