به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
دیشب مسی بد نبود .............. دفاع سویا عالی بود ................ مسی همیشه تو اینجور جاها به داد بارسا رسیده .........
و من اعتقاد دارم اصلا افت فنی نکرده ..... شاید کمی افت روحی کرده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
داداش متاسفانه افت روحی 100 برابر بد تر از افت فنی هست.تورس یکم افت فنی داشت وقتی رفت چلسی باعث شد افت روحی بگیره و الان کلان دیگه تعطیله.یک بازی خوبه یک بازی افتضاح.باید هرچه سریعتر مسی رو ریکاوری روحی کنن.واقعا اگه یک بازی دیگه همین وضع بدش ادامه داشته باشه(چه توی پاس گل چه توی گل زدن و چه توی خلق موقعیت)دیگه شاید تا اخرای فصل نتونیم اون مسی پارسال رو ببینیم.باید تا میتونن روش کار کنن![]()
به نام خدا
![]()
![]()
هفته دهم لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012
سه شنبه 3 آبان ساعت 21:30 به وقت ایران
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Captain prejudice
سرمربی گرانادا گفته ما میتونیم بارسا رو شکست بدیم.یکی از نماینده های زمان انقلاب که نمیخوام اسمش رو بیارم توی صحن علنی مجلس این بیت شعر رو خوند که واقعا الان صدق میکنه.اون که ما نریده بود کلاغ دم بریده بود.از بس تیمای درپیت اومدن مساوی گرفتن این تیم تازه صعود کرده هم اومده میگه ما میخواییم بارسا رو ببریم
Captain prejudice
خب نیمه اول رو یکی زدیم.واقعا بازی خوبی رو انجام ندادن.یعنی به نسبت اینکه توی زمین حریف بودن و حریف 11 نفره دفاع میکرد خوب بودن ولی بازم مسی نتونست اونطور که باید باشه.امیدوارم نیمه دوم یکم بازی عوض شه
مسی دو تا دریبل ساده یادش رفته بزنه خیلی نگرانشم![]()
Captain prejudice
توجه:دوستانی که نمی توانند بازی رو آنلاین نگاه کنند بروند به بخش گل های دهم اسپانیا و نتیجه زنده رو از اون جا دنبال کنند.
HALA MADRID
ایول 'گرانادا اخراجی داد ولی پدرو مصدوم شده
ویرایش توسط spiderkiller : 10-25-2011 در ساعت 22:50
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)