تری: تنها یک سوء تفاهم بود
جان تری معتقد است هرگز صحبت نژادپرستانه را انجام نداده است.
جان تری که از به استفاده کردن از کلمات نژادپرستانه در صحبت با فردیناند ، مدافع تیم کوئین پارک رنجرز نسبت داده شده است در بیانیه ای در این خصوص به شرح زیر گفت:
" من بسیاری از نظرات را دراینترنت و در ویدئوهایی که مربوط به بازی من می شد را دیدم .
من از اینکه مردم در یک نتیجه گیری اشتباه در خصوص آنچه من به آنتون فردیناند گفته ام گرفتار شده اند ، نا امید شدم.
من فکر می کنم در صحبت با آنتون من را به استفاده کردن از کلمه ای نژادپرستانه متهم کرده اند . من به شدت باید بگویم که من با قوانین ضد نژادپرستی کاملا موافقم. من هرگز چنین چیزی را نخواهم گفت و من از اینکه مردم هم اینچنین فکر می کنند ناراحتم.
من آنتون را مدت زیادی است می شناسم و بعد از بازی در باره آن با او صحبت کردم و مشکلی بین ما وجود ندارد . من پیروزی تیمش را تبریک گفتم . او من را از هرگونه صحبت نژادپرستانه دور می داند . کاملا مشخص بود که در آن صحنه سوءتفاهم شده است . بعد از نتیجه ، امروز با این اتهامات نادرست ناراحت هستم.
من افتخار می کنم که کاپیتان یکی از تیم های بین المللی گوناگون در لیگ برتر هستم و من بر این باورم که نژادپرستی هیچ جایگاهی در ورزش و در واقع در هیچیک از گام های زندگی وجود ندارد."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]