Design & Developed BY Patira

صفحه 35 از 100 نخستنخست ... 2533343536374585 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

پليس در خصوص جان تري رسيدگي مي‌کند

پليس انگلستان در خصوص اظهارات نژادپرستانه کاپيتان تيم فوتبال چلسي عليه آنتون فرديناند، مدافع کويينزپارک رنجرز، تحقيق و بررسي خواهد کرد.

پلیس اسکاتلند یارد از فردیناند شکایتی دریافت کرده مبنی بر اینکه جان تری در دیدار روز یکشنبه در "لوفتوس روئد" اظهارات نژادپرستانه علیه او بر زبان آورده است.
    بر پایه گزارش سان، کاپیتان 30 ساله چلسی هرگونه اظهار نظر نژادپرستانه ای را تکذیب کرده اما پلیس عنوان کرده شواهدی دال بر این موضوع وجود دارد.
    تری به دیلی میل گفت: من چیزی برای پنهان کردن ندارم و باید بگویم حرفی در این خصوص نزده ام. من و آنتون پس از بازی 10 دقیقه در رختکن صحبت کردیم و باید بگویم مشکلی بین ما وجود ندارد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

4. 4 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea

شکایت آنتون فردیناند از جان تری به پلیس

کاپیتان آبی ها متهم است در دیدار این هفته تیمش مقابل کوئینزپارک رنجرز، به آنتون فردیناند، مدافع حریف، توهین کرد.

پلیس لندن اعلام کرد از جان تری، کاپیتان چلسی، به خاطر استفاده از الفاظ نژادپرستانه شکایت شده است.
    کاپیتان آبی ها متهم است در دیدار این هفته تیمش مقابل کوئینزپارک رنجرز، به آنتون فردیناند، مدافع حریف، توهین کرد

یکی از سخنگویان اسکاتلندیارد به خبرنگاران گفت:" می توانیم تایید کنیم که روز 23 اکتبر به پلیس در مورد توهین نژادپرستانه اطلاع داده شد."

پیش از این از قول فردیناند اعلام شده بود که قصد دارد به خاطر این اتفاق علیه تری شکایت کند و به نظر می رسد تصمیمش را عملی کرده است.

اما در مقابل تری این اتهام را به شدت رد کرده و گفت:" چیزی برای پنهان کردن ندارم. من هیچ توهینی به او نکردم. من و آنتون بعد از بازی 10 دقیقه با هم صحبت کردیم و دیگر مسئله ای بین ما نیست. همه چیز تمام شده است."

این در حالی است که ویدئویی از درگیری تری و فردیناند در طول بازی در اینترنت پخش شده که در آن کاپیتان چلسی الفاظ نامناسبی را علیه بازیکن حریف استفاده می کند.

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-26-2011 در ساعت 15:43

6. 4 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

اتحادیه فوتبال انگلیس باشگاه چلسی را جریمه کرد

اتحادیه فوتبال انگلیس تیم فوتبال چلسی را به دلیل 2 کارت قرمز و 7 کارت زردی که در شکست یک بر صفر مقابل کوئینز پارک رنجرز دریافت کرد با جریمه ای سنگین روبرو کرد

باشگاه چلسی به دلیل رفتار خشن بازیکنانش در دیدار این هفته مقابل کوئینز پارک رنجرز که با شکست یک بر صفر آبی ها همراه بود از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس جریمه شد.

ژوزه بوسینگا و دیدیه دروگبا دو بازیکن چلسی در این دیدار با کارت قرمز روبرو شدند و از بازی اخراج شدند و کریس فوی داور بازی به 7 بازیکن دیگر چلسی اخطار داد.

آندره ویلاس بواس سرمربی چلسی نیز باید به دلیل اظهاراتش در کنفرانس خبری بعد از بازی علیه داور وسط و کمک او توضح دهد. باشگاه چلسی تا جمعه 28 اکتبر فرصت دارد به این رای اعتراض کند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea آندره : کاملا همراه تری هستیم

آندره : کاملا همراه تری هستیم

ویلاس بواس از کاپیتان تیمش در برابر شایعات استفاده از کلمات نژاد پرستانه دفاع کرد.

پس از بازی چلسی و کوئین پارک رنجرز و اتهامی که به جان تری برای استفاده کردن از کلمات نژاد پرستانه خطاب به فردیناند ، مدافع کوئین پارک رنجرز . آندره ویلاس بواس گفت :" جان تری بیانیه خود را اعلام کرده است و ما کاملا پشت او هستیم.او مطمئن است که چه صحبتی کرده است و او بعد از بازی با آنتون ( فردیناند ) صحبت کرده است . آنتون در رختکن ما هم حضور پیدا کرد و این برایمان پایان داستان است.این تنها یک سواتفاهم بزرگ بود و آن دامن همه را گرفته بود."

وی گفت :" دو باشگاه در حال مکالمه با هم هستند و برای ما خیلی این مهم است و ما کاملا با بازیکن هستیم. جان تری به کشورش در بالاترین سطح بین المللی احترام می گذارد و مردمی که به کشورشان احترام می گذراند به جای حدس و گمان باید کاملا از او حمایت کنند . "

10. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea تری: تنها یک سوء تفاهم بود

تری: تنها یک سوء تفاهم بود

جان تری معتقد است هرگز صحبت نژادپرستانه را انجام نداده است.

جان تری که از به استفاده کردن از کلمات نژادپرستانه در صحبت با فردیناند ، مدافع تیم کوئین پارک رنجرز نسبت داده شده است در بیانیه ای در این خصوص به شرح زیر گفت:

" من بسیاری از نظرات را دراینترنت و در ویدئوهایی که مربوط به بازی من می شد را دیدم .
    من از اینکه مردم در یک نتیجه گیری اشتباه در خصوص آنچه من به آنتون فردیناند گفته ام گرفتار شده اند ، نا امید شدم.

من فکر می کنم در صحبت با آنتون من را به استفاده کردن از کلمه ای نژادپرستانه متهم کرده اند . من به شدت باید بگویم که من با قوانین ضد نژادپرستی کاملا موافقم. من هرگز چنین چیزی را نخواهم گفت و من از اینکه مردم هم اینچنین فکر می کنند ناراحتم.

من آنتون را مدت زیادی است می شناسم و بعد از بازی در باره آن با او صحبت کردم و مشکلی بین ما وجود ندارد . من پیروزی تیمش را تبریک گفتم . او من را از هرگونه صحبت نژادپرستانه دور می داند . کاملا مشخص بود که در آن صحنه سوءتفاهم شده است . بعد از نتیجه ، امروز با این اتهامات نادرست ناراحت هستم.

من افتخار می کنم که کاپیتان یکی از تیم های بین المللی گوناگون در لیگ برتر هستم و من بر این باورم که نژادپرستی هیچ جایگاهی در ورزش و در واقع در هیچیک از گام های زندگی وجود ندارد."

12. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

لس فرديناند:تري بايد محروم شود

ويدئوها و عکس هايي که در اينترنت منتشر شده نشان مي دهد تري در هنگام بازي به حريف توهين کرده است.

لس فردیناند، مهاجم سابق تیم ملی انگلیس، اعلام کرد اگر ثابت شود جان تری به آنتون فردیناند توهین نژادپرستانه کرده، باید با محرومیت مواجه شود.

آنتون فردیناند، مدافع کوئینزپارک که پسرعموی لس فردیناند است، بعد از دیدار این هفته تیمش مقابل چلسی اعلام کرد کاپیتان آبی ها به او توهین نژادپرستانه کرده و باشگاه کوئینزپارک رنجرز نیز تصمیم گرفت این مسئله را پیگیری کند.

ویدئوها و عکس هایی که در اینترنت منتشر شده نشان می دهد تری در هنگام بازی به حریف توهین کرده است.

مهاجم سابق نیوکاسل و تاتنهام در گفتگو با نشریه سان گفت:" اگر جان تری واقعا چیزی گفت، باید اعلام کند. اگر چیزی نگفت، همه چیز حل خواهد شد.

به عکس ها و فیلم هایی که در اینترنت منتشر شده نگاه کنید. من دیدم که او چه گفت. متاسفانه نمی توان همه الفاظی که او به کار برد را تکرار کرد.

اتحادیه فوتبال انگلیس، فیفا و یوفا باید با این مشکل برخورد کنند و اجازه ندهند این اتفاقات تکرار شود.

آنها باید به جای جریمه نقدی، بازیکنانی که چنین کارهایی انجام می دهند را محروم کنند."

14. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

ویلاس بواس: نشان دادیم اشتیاق زیادی برای قهرمانی در جام های مختلف داریم

در این دیدار با اخراج راس ترنبال، آبی ها در اکثر دقایق دیدار 10 نفره بازی کردند اما موفق شدند با گل دنیل استوریج در وقت های اضافی بازی، اورتون را شکست دهند

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، پس از پیروزی تیمش مقابل اورتون در جام اتحادیه، بازیکنانش را مورئ ستایش قرار داد.

در این دیدار با اخراج راس ترنبال، آبی ها در اکثر دقایق دیدار 10 نفره بازی کردند اما موفق شدند با گل دنیل استوریج در وقت های اضافی بازی، اورتون را شکست دهند.

سرمربی پرتغالی به ویژه از شخصیتی که تیمش در این دیدار به نمایش گذاشت، ابراز خوشحالی کرد و گفت:" ما در این دیدار بار دیگر شخصیت، تعهد و قابلیت انعطاف مان را به نمایش گذاشتیم. متاسفانه بار دیگر 10 نفره شدیم و شرایط را برای خودمان دشوار کردیم اما باز هم توانستیم بر این مشکل غلبه کنیم و این یک نشانه خوب برای ماست.

این نشان می دهد که تیم آماده قهرمانی در جام های مختلف است. . این یکی از سخت ترین قرعه هایی بود که می توانست برای ما اتفاق بیفتد.

اروتون بسیار قدرتمند نشان داد. آنها می خواستند هر طور شده به مرحله بعدی جام اتحادیه برسند.

ما علاوه بر بازی خوبی که به نمایش گذاشتیم، نشان دادیم که از نظر بدنی نیز در شرایط بسیار خوبی به سرمی بریم زیرا 120 بازی با یک بازیکن کمتر اصلا آسان نیست."

16. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea لس فردیناند: اگر تری توهین نژادپرستانه کرده، باید محروم شود

لس فردیناند: اگر تری توهین نژادپرستانه کرده، باید محروم شود

ویدئوها و عکس هایی که در اینترنت منتشر شده نشان می دهد تری در هنگام بازی به حریف توهین کرده است.

لس فردیناند، مهاجم سابق تیم ملی انگلیس، اعلام کرد اگر ثابت شود جان تری به آنتون فردیناند توهین نژادپرستانه کرده، باید با محرومیت مواجه شود.

آنتون فردیناند، مدافع کوئینزپارک که پسرعموی لس فردیناند است، بعد از دیدار این هفته تیمش مقابل چلسی اعلام کرد کاپیتان آبی ها به او توهین نژادپرستانه کرده و باشگاه کوئینزپارک رنجرز نیز تصمیم گرفت این مسئله را پیگیری کند.

مهاجم سابق نیوکاسل و تاتنهام در گفتگو با نشریه سان گفت:" اگر جان تری واقعا چیزی گفت، باید اعلام کند. اگر چیزی نگفت، همه چیز حل خواهد شد.

به عکس ها و فیلم هایی که در اینترنت منتشر شده نگاه کنید. من دیدم که او چه گفت. متاسفانه نمی توان همه الفاظی که او به کار برد را تکرار کرد.

اتحادیه فوتبال انگلیس، فیفا و یوفا باید با این مشکل برخورد کنند و اجازه ندهند این اتفاقات تکرار شود.

آنها باید به جای جریمه نقدی، بازیکنانی که چنین کارهایی انجام می دهند را محروم کنند."

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-28-2011 در ساعت 08:31

18. 5 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

سرمربي چلسي برد را به تري تقديم كرد

سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس برد چهارشنبه شب اين تيم مقابل اورتون در چارچوب رقابت هاي ليگ اتحاديه انگليس را به 'جان تري' کاپيتان آبي پوشان تقديم کرد.

در اين بازي که با نتيجه 2 بر 1 به سود چلسي خاتمه يافت، تري که ممکن بود پنجمين کارت زرد خود را دريافت کند و بازي شنبه آينده مقابل آرسنال را از دست بدهد، غايب بود.

تري از بازيکنان ملي پوش انگليس است که همزمان به دليل اظهارات نژادپرستانه نسبت به ''آنتون فرديناند'' بازيکن کويينز پارک رنجرز در جريان ديدار يکشنبه شب دو تيم، از سوي اتحاديه فوتبال انگليس تحت پيگرد قرار گرفته است.

''وياس بوآس'' سرمربي چلسي با حمايت از وي گفت: روحيه خوب بازيکنان باعث برد ما شد. به نظرم همه بازيکنان دوست دارند اين برد را به جان تري تقديم کنند.

وي افزود: ما شايستگي اين پيروزي را داشتيم. بازي سختي بود چون اورتون به دليل علاقه اي که به قهرماني و تعهدي که نسبت به مسابقات دارد، به تيم قدرتمندي تبديل شده است.
    /www.varzesh3.com

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-27-2011 در ساعت 21:14

20. 5 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

chelsea

چلسی به دنبال خرید زمین استمفورد بریج

باشگاه در ابتدا باید مالک ورزشگاه استمفورد بریج شود تا سپس به این فکر باشد که به ورزشگاه بزرگ‌تری نقل مکان کند.

به زودی مشخص می‌شود که آیا چلسی موفق شده زمینی را که ورزشگاه استمفورد بریج روی آن بنا شده بخرد یا نه.
    گروه طرفداران مالکان زمین چلسی (CPO) این زمین را در دهه 1990 از باشگاه خریدند. باشگاه از آنها خواسته این زمین را به آنها دوباره بفروشد تا آنها ورزشگاه بزرگ‌تری بسازند.
    اگر باشگاه غرب لندنی بخواهد ورزشگاه بزرگ‌تری داشته باشد در ابتدا باید بتواند زمینی که استمفورد بریج روی آن قرار دارد را بفروشد.
    چلسی همچنین با گروهی از هواداران معترض روبرو است که البته مخالف بازگشت زمین به باشگاه نیستند، اما می‌گویند که چلسی باید زودتر از این تصمیم خود را اعلام می‌کرد و همچنین می‌گویند که ماجرا شفاف نیست.
    این گروه می‌خواهند که توافق فعلی CPO با چلسی به ورزشگاه‌های جدید هم منتقل شود.
    هر دو طرف درگیر از طرفداران خواسته‌اند سهام CPO را بخرند تا رای آنها بیشتر شود.
    یکی از سخنگویان چلسی می‌گوید: «حدود 250 هزار پوند سهم در هفته گذشته فروخته شده است. به نظر من بیشتر این آرا را افرادی خریده‌اند که با بازگرداندن زمین موافق‌اند.»

goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
    ویرایش توسط DanielBahrami : 10-28-2011 در ساعت 08:34

22. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 35 از 100 نخستنخست ... 2533343536374585 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع