Design & Developed BY Patira

صفحه 37 از 112 نخستنخست ... 2735363738394787 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

فرگوسن: امروز، بدترین روز تاریخ منچستریونایتد بود

سرمربی اسکاتلندی شیاطین این شکست را باور ندارد

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، شکست 6-1 مقابل منچسترسیتی را بدترین روز تاریخ منچستریونایتد دانست.
    در حالی که این دیدار تا دقیقه 60 با تک گل ماریو بالوتلی به سود سیتی دنبال می شد، شاگردان مانچو از اخراج جانی اونز در اولین دقایق نیمه دوم بهره بردند و 5 بار دیگر دروازه داوید دخه آ را باز کردند. با این نتیجه سیتی اختلافش با منچستریونایتد در صدر جدول را به 5 امتیاز افزایش داد.
    فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این بدترین روز تاریخ باشگاه بود. این بدترین نتیجه دوران مربیگری من بود. حتی در دوران بازی ام هم به یاد ندارم 6-1 باخته باشم.
    نمی توانم نتیجه ای که روی تابلوی نتایج است را باور کنم. گل اول واقعا ناامید کننده بود اما نتیجه 1-0 جبران کردنی بود. اخراج اونز ما را کشت. وقتی نتیجه 4-1 شد، همچنان حمله می کردیم در حالی که باید شکست را می پذیرفتیم.
    فکر می کنم با بازیکنان با تجربه ای که داشتیم باید این را درک می کردیم. اما در عوض فقط حمله کردیم."
    سرمربی اسکاتلندی معتقد است باید واکنش خوبی به این شکست نشان بدهند:" باید با کسب یک نتیجه عالی، واکنش خوبی به این شکست نشان دهیم. در رختکن همه بازیکنان شرمنده بودند. همه بازیکنان ناامید شده بودند."
    goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

تئاتر رویاها فرو ریخت/ شاگردان مانچینی منچستر را شش‌تایی کردند

در حساس‌ترین بازی هفته نهم بازی لیگ برتر انگلیس منچسترسیتی توانست رقیب همشهری خود را در اولدترافورد تحقیر کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، هفته نهم بازی‌های لیگ انگلیس با دیدار حساس دو تیم همشهری منچستریونایتد و منچسترسیتی پیگیری شد.

در این بازی ماریو بالوتلی در دقیقه 22 توانست تیمش را از حریف خود پیش بیندازد. تا پایان نیمه نخست دو تیم بازی برابری را به نمایش گذاشتند.

در نیمه دوم و در حالی‌که ۲ دقیقه از این نیمه گذشته بود، جانی اونز خطایی انجام داد که موجب اخراج وی شد. در دقیقه ۶۰ ماریو بالوتلی گل دوم تیمش را به ثمر رساند تا اختلاف به ۲ برسد.

در دقیقه 69 و روی یک کار تیمی، بازیکنان سیتی توانستند به‌وسیله سرجیو آگرو گل سوم خود را نیز به ثمر برسانند تا سیتی‌ها در آستانه یک پیروزی غیر قابل انتظار قرار بگیرند.

یونایتدها با آوردن خاویر هرناندز رو به بازی هجومی آوردند تا این‌که درن فلچر توانست در دقیقه 81 یکی از گل‌های خورده را جبران کند اما در دقیقه 89 بازیکنان سیتی توانستند توسط ادین ژکو به گل برسند.

در دقیقه 91 نیز داوید سیلوا گل پنجم سیتی را وارد دروازه حریف کرد و در دقیقه 93 ادین ژکو بار دیگر دروازه داوید دخه‌آ را باز کرد تا اولدترافورد فتح شود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

6. 2 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

سر آلکس فرگوسن: این یک تأثیر خواهد داشت

سر آلکس فرگوسن به دنبال واکنش بازیکنان پس از محتمل شدن شکست 1 - 6 از رقبای همشریست.
    سر آلکس فرگوسن پس از شکست 1 - 6 در مقابل تیم منچستر سیتی طی گفتگویی در این باره اظهار داشت: شما باید بازیابی شوید. در تاریخ باشگاه منچستر یونایتد، این یک روز دیگر است و ما بازیابی خواهیم شد و هیچ تردیدی در مورد آن وجود ندارد. اما این نوع شکست بر روی بازیکنان تأثیر خواهد گذاشت. شرمندگی بسیاری در اتاق رختکن وجود دارد و این کاملاً درست و واقعیست. امیدوارم که این نشان دهنده واکنش در هفته آینده باشد.
    قرمزها خلی زود در برابر تیم روبرتو مانچینی مالکیت را در اختیار گرفتند و شاید بر روی گل دقیقه 22 ماریو بالوتلی بد شانس بودند.
    سر مربی تیم منچستر یونایتد در ادامه افزود: در 10 دقیقه اول، ما کاملاً بر بازی تسلط داشتیم و فوتبال درخشانی بازی کردم اما باور پذیرش گل اول سخت بود. اما این قابل بازیافت بود. اخراج یک ضربه کشنده به ما بود. ماریو بالوتلی توپ را کنترل نکرد، اما در واقع جاناتان اوانز پیراهن او را کشید و دلیل فراوانی برای اخراجش به داور داد. این کشنده بود، یک ضربه واقعاً بد برای ما زیرا تیم منچستر ستی در دفاع بسار قدرتمند است.
    قرمزها دلیرانه مردان هجومی را برای تکرار حماسه گذشته وارد زمین کردند و مدعی نشانه ای از پیروزی در گذشته شدند اما این تاکتیکی بود که توسط بازدیدکنندگان به بهره برداری رسید.
    سر آلکس فرگوسن در خاتمه تصدیق کرد: ما تنها حمله کردن را حفظ کردیم. این اشکالی ندارد که با کتابهای تاریخ بازی کنیم، اما عقل سیلیم در آمدن به این زمان است. با تجربه ای که ما در گذشته داشتیم، ما باید پی برده باشیم و حل و فصل برای زمانی که ما با نتیجه 1 - 4 شکست خوردیم. گاهی اوقات مدافعین کناری ما تقریباً وینگرهای ما بودند و ما تقریباً در دفاع با 2 بازیکن در مقابل 3 بازیکن بازی کردیم.
    mufctalk

8. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

فرگوسن:اين بدترين نتيجه تاريخ زندگي‌ام بود

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد از شکست تحقيرآميز مقابل منچسترسيتي به عنوان بدترين روز خودش و تيمش ياد کرد.

تیم فوتبال منچستریونایتد عصر یکشنبه در شهرآورد منچستر با نتیجه سنگین 6 بر یک در اولدترافورد به منچسترسیتی باخت.

سرآلکس فرگوسن در پایان بازی اظهار داشت: این بدترین روزی بود که ما تا به حال تجربه کرده بودیم. این بدترین نتیجه تاریخ زندگی ام بود. حتی به عنوان یک بازیکن هم به یاد نمی آورم با نتیجه 6 بر یک باخته باشم.

وی افزود: نمی توانم تابلوی نتایج را باور کنم. گل نخست به ما لطمه زد اما می توانستیم نتیجه را برگردانیم. فکر می کنم بازیکنان باتجربه ای چون ریو فردیناند و پاتریس اورا این موضوع را دریافتند. اما تیم ما فقط حمله کرد و برای همین خیلی باز بودیم.

سرمربی منچستریونایتد اظهار داشت: این نتیجه ای است که باید نسبت به آن واکنش نشان دهیم. امروز در رختکن تیم ما شرمندگی حرف اول را می زد. همه بازیکنان ناراحت بودند که این موضوع باعث خواهد شد شاهد تغییراتی باشیم.

varzesh3

HALA MADRID

10. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

منچستریونایتد 1-6 منچسترسیتی / یک تیتر باورنکردنی : منچستر هم 6 تایی شد !

در مهمترین دیدار هفته لیگ برتر انگلیس تیم فوتبال من سیتی موفق شد در اولدترافورد من یونایتد قهرمان فصل گذشته رقابتها را با نتیجه عجیب و غریب 6 بر یک شکست دهد.
    در این بازی سیتی با درخشش ماریو بالوتللی در دقیقه 22 به گل اول رسید. نیمه نخست با همین نتیجه به پایان رسید. در آغاز نیمه دوم جانی اوانز مدافع یونایتد به دلیل خطا بر روی بالوتللی با کارت قرمز داور مواجه شد و از زمین اخراج شد تا کار شاگردان فرگوسن بسیار سخت شود.
    سیتی در ادامه بازی از 10 نفره شدن یونایتد نهایت استفاده را کرد و تا تیم میزبان را گلباران کند.در دقیقه 60 بازی بالوتللی که در این بازی همه کار کرده بود روی ارسال درخشش داوید سیلوا گل دوم خودش و تیمش را به ثمر رساند.
    <script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=824501?area=2l&po s=2&ord=824501"></script>
    در دقیقه 69 بازی سرخیو آگوئرو که در بازی هفته گذشته مقابل ویارئال در دقیقه 93 بازی ناجی تیمش شده بود این بار در دقیقه 69 نتیجه را سه بر یک کرد تا شاگردان مانچینی به پیروزی در این بازی تقریبا مطمئن شوند.
    در دقیقه 81 بازی درن فلچر هافبک یونایتد با یک ضربه دیدنی و فنی از پشت محوطه جریمه یکی از گل ها را جبران کرد تا یونایتد به ادامه کار امیدوار شود.
    بازی با همین نتیجه دنبال می شد تا در دقیقه 90 بازی ادین ژکو توپ را که به صورت تصادفی به زانویش برخورد کرده بود داخل دروازه جای دهد.نیمکت سیتی سر از پا نمی شناخت و همه از این پیروزی تاریخی خوشحال بودند.
    اما این پایان کار نبود داوید سیلوا در نخستین دقیقه وقت های تلف شده بازی بار دیگر دروازه دخه آ را باز کرد، پنجمین گل سیتی وارد دروازه یونایتد شد. سیتی سیری ناپذیر بازی می کرد در ثانیه های پایانی وقت های تلف شده ادین ژکو که نمایشی فوق العاده در این بازی از خود نشان داده بود موفق شد در موقعیت تک به تک بار دیگر دخه آ را مغلوب کند تا سیتی در نهایت با نتیجه شش بر یک حریف خود را شکست داده باشد.
    سیتی با این پیروزی 25 امتیازی شد و اختلاف خود را با یونایتد به 5 امتیاز افزایش داد. به نظر می رسد این فصل را باید فصل سیتی دانست آنها اکنون مدعی اصلی کسب عنوان قهرمانی هستند.

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

12. 2 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

فرگوسن:این بدترین نتیجه تاریخ زندگی‌ام بود سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد از شکست تحقیرآمیز مقابل منچسترسیتی به عنوان بدترین روز خودش و تیمش یاد کرد.

تیم فوتبال منچستریونایتد عصر یکشنبه در شهرآورد منچستر با نتیجه سنگین 6 بر یک در اولدترافورد به منچسترسیتی باخت.

سرآلکس فرگوسن در پایان بازی اظهار داشت: این بدترین روزی بود که ما تا به حال تجربه کرده بودیم. این بدترین نتیجه تاریخ زندگی ام بود. حتی به عنوان یک بازیکن هم به یاد نمی آورم با نتیجه 6 بر یک باخته باشم.

وی افزود: نمی توانم تابلوی نتایج را باور کنم. گل نخست به ما لطمه زد اما می توانستیم نتیجه را برگردانیم. فکر می کنم بازیکنان باتجربه ای چون ریو فردیناند و پاتریس اورا این موضوع را دریافتند. اما تیم ما فقط حمله کرد و برای همین خیلی باز بودیم.

سرمربی منچستریونایتد اظهار داشت: این نتیجه ای است که باید نسبت به آن واکنش نشان دهیم. امروز در رختکن تیم ما شرمندگی حرف اول را می زد. همه بازیکنان ناراحت بودند که این موضوع باعث خواهد شد شاهد تغییراتی باشیم.

www.iribnews.ir

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

14. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

ونگر با فرگوسن ابراز همدردي كرد!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ا
    آرسن ونگر سرمربي آرسنال با سر الکس فرگوسن پس از شکست سنگين در شهرآورد منچستر ابراز همدردي کرد و گفت: شرايط روحي سرمربي منچستريونايتد را به خوبي درک مي کند.

به گزارش اسکاي اسپورت، منچستريونايتد روز گذشته در شهرآورد منچستر برابر منچسترسيتي ناباورانه متحمل شکستي سنگين شد و 1-6 باخت.
    چندي پيش که آرسنال در شرايط نابساماني بسر مي برد و ونگر آماج حملات رسانه ها بود؛ فرگوسن از اين سرمربي فرانسوي حمايت کرد.
    به نظر مي رسد اکنون نوبت به ونگر رسيده تا در اين شرايط به حمايت هاي فرگوسن پاسخ دهد.
    ونگر که کمتر از دو ماه پيش همراه با آرسنال در اولد ترافورد متحمل شکستي سنگين شد به خوبي شرايط پس از شکست سنگين را درک مي کند.
    در آن ديدار شاگردان فرگوسن تيم ونگر را با نتيجه 2-8 در هم کوبيدند.
    وي گفت: چنين نتيجه اي يک شگفتي است.تيم راگبي فرانسه هم نزديک به همين تعداد گل وارد دروازه نيوزيلند در فينال جام جهاني راگبي کرد که آن هم مايه تعجب بود.
    سرمربي آرسنال افزود:درست مشابه باخت 2-8 ما برابر منچستريونايتد بود؛ در چنين بازي هايي تعداد گل ها مهم نيست؛ مهم آن است که اتفاقي خاص رخ داده که به چنين نتيجه اي انجاميده است.
    ونگر گفت: وقتي شما در يک سوي ميدان هستيد و ناگزيريد ده نفره به تيمي خوب حمله کنيد مسلم است که آسيب پذير خواهيد بود.درچنين شرايطي شما صرفا سه امتياز از دست نمي دهيد؛ بلکه بايد تا مدتها با رنج روحي اين شکست دست و پنجه نرم کنيد.
    ghatreh

16. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

روني خوشحال باش.تولد شوماست!

پس از اینکه منچستر یونایتد توسط رقیب قدیمی و همشهری خود منچسترسیتی خرد شد، وین رونی خلق و خوی مناسبی برای جشن و پارتی روز تولدش نداشت. هرچند همسرش کولن برای تولد 26 سالگی رونی جشن مفصلی را تدارک دیده بود.
    در این مهمانی شخصیت های معروفی دعوت شده بودند.

نکته جالب این بود که گرت بری و جو هارت، بازیکنان منچستر سیتی، از جمله افرادی بودند که در رستوران چینی در مرکز شهر منچستر حضور پیدا کردند.
    یکی از هواداران متعصب یونایتد که در این رستوران حضور داشت گفت: «باورم نمی شد رونی جشن تولدش را با کسانی برگزار کند که چند ساعت قبل تیم او را دراولدترافورد تحقیر کرده بودند. ما انتظار داشتیم دربان رستوران آنها را بیرون کند اما با تعجب دیدیم رونی به استقبالشان رفت و بعد شام را به اتفاق صرف کردند.»

18. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

هرناندز قراردادش را تمديد کرد

مهاجم مکزيکي منچستريونايتد قراردادش را با اين تيم تمديد کرد.

به نقل از سایت منچستریونایتد، خاویر هرناندز مهاجم مکزیکی منچستریونایتد قرارداد خود با این تیم را به مدت ۵ سال تمدید کرد و بدین ترتیب تا پایان فصل 16- 2015 در جمع شیاطین سرخ ماندنی شد. چیچاریتو 23 ساله در سال 2010 از چیواس گوادالاخارا به جمع شیاطین سرخ اضافه شد و در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی درخشش ویژه‌ای داشت. او هم‌چنین در نخستین بازی خود برای یونایتد در جام خیریه انگلیس برابر چلسی توانست گل بزند. او در 55 دیدار خود برای سیاطین سرخ تاکنون 23 گل وارد دروازه حریفان کرده است.
    فرگوسن در این مورد گفت: او بازیکنی است که به سرعت در ترکیب تیم جا افتاد. آخرین بازیکنی که توانست خیلی سریع در یونایتد تاثیرگذار باشد، اوله گونار سولسشائر بود. هرناندز بارها و بارها مرا به یاد اوله انداخته است. هنر او درست کردن فضا در محوطه جریمه حریف است و می‌توانم به عنوان یک گل‌زن حرفه‌ای از او یاد کنم. او در خارج از زمین بازی نیز بسیار دوست داشتنی است. از این‌که مربی او هستم احساس خوبی دارم. هم‌چنین او یکی از بازیکنانی است که رابطه خوبی با هواداران دارد.
    خاویر هرناندز نیز در مورد قرارداد جدید خود گفت: بازی برای یونایتد رویایی بود که به حقیقت پیوست. هرگز تصور نمی‌کردم در فصل نخست بتوانم در ترکیب این تیم آن‌قدر خوب ظاهر شوم. دوست دارم آینده‌ام با این باشگاه رقم بخورد. می‌خواهم همه جام‌های ممکن را با همه هم‌تیمی‌هایم به‌دست آورم.
    varzesh3

20. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

هرناندز 5 سال دیگر در اولدترافورد می‌ماند مهاجم مکزیکی منچستریونایتد قراردادش را با این تیم تا فصل 2016 ـ 2015 تمدید کرد.

وقتی خاویر هرناندز (چیچارتیو) در فصل نقل و انتقالات سال گذشته به منچستریونایتد پیوست کمتر کسی فکر می‌کرد که بتواند به این زودی توانایی‌های خود را اثبات کند و این گونه خوش بدرخشد.
    درخشش خیره کننده این مهاجم جوان مکزیکی در جمع شیاطین سرخ باعث شد تا چند باشگاه سرشناس اروپایی از جمله رئال مادرید علاقه خود را برای جذب وی اعلام کنند، اما او سرانجام قرارداد خود را با منچستریونایتد تا فصل 2016 ـ 2015 تمدید کرد و به شایعات ترک اولدترافورد پایان داد.
    هرناندز بعد از تمدید قراردادش با شیاطین سرخ، گفت: برای من بازی کردن در تیم بزرگی همچون منچستریونایتد رویایی بود که به حقیقت پیوست. انتظار نداشتم که فصل اول حضورم در اولدترافورد با چنین موفقیتی همراه باشد. از تمدید قراردادم خوشحالم و امیدوارم که در این فصل هم موفق باشم و روند رو به رشدی را دنبال کنم.
    سرالکس فرگوسن با بیان این که هرناندز یادآور سولسشر مهاجم نروژی سابق این تیم است، گفت: هرناندز با جدیت خاصی در تمرینات حضور می‌یابد و رابطه بسیار خوبی با دیگر بازیکنان دارد. استعداد او در فضاسازی و توانایی‌اش در خلع موقعیت‌ها بیانگر این است که او ذاتا بازیکن گل زنی است.
    هرناندز از زمان انتقالش از گوادالاخارای مکزیک به منچستریونایتد، 20 گل در ترکیب تیم انگلیسی به ثمر رسانده است.
    www.iribnews.ir

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

22. 3 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

صفحه 37 از 112 نخستنخست ... 2735363738394787 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)