به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
داداش خيلي ممنون كه تو بحث ما شركت كردي!
قبول دارم كه منسيتي خوب بازي كرد! ولي يونايتد تو نيمه دوم ميتونست با تعويضها و بازي هجوميش حداقل يه مساوي بگيره!
ولي با اخراج ايوانز همه چي به هم ريخت
درسته اين نتيجه خيلي تحقير آميز بود ولي ما هم خيلي از منسيتي برديم و تعداد بردهامون 3برابر منسيتيه!
به اميد انتقام اين شكست
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
حالا پس از سالها که تو حسرت گل زدن به من یونایتد بودن بزار یه بار یه برد شانسی که همش دلیلش اون اخراج احمقانه بود بزار اون تیم چند روزی خوشخال باشه
ولی مطمئن باشن انتقام نزدیکه
]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم همينو ميگم.
اين برد مقابل 60تا برد يونايتد چيزي نميشه!
ما هم يه برد تاريخي 5 بر 0 مقابل سيتي داريم!
بعدشم واسه ما قهرماني مهمه و بايد تلاش كنيم!
منسيتي امسال با پول عربها قوي شده و اگه اين بازيكونا چند سال بعد به هر دليلي تو اين تيم نباشن ديگه قوي نيست!در عوض منچستر با يه نگاه به آينده حركت ميكنه! درسته تو بعضي مواقع از جووني بازيكوناش ضربه ميخوره ولي از الان بهتون قول ميدم اين تيم 2 3 سال ديگه به يه ابر قدرت تبديل ميشه!
يونايتد براي هميشه در قلب من!
این پیروزی به هیچ وجه تکلیف قهرمان رو مشخص نمیکنه ........... تا پایان فصل زمان زیادی هست و فراز و نشیب زیادی ........
این شکست فقط یک روکم کنی بود که هواداران شیاطین سرخ به سختی اونو هضم میکنند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
معلومه كه تكليف قهرمان با يه بازي مشخص نميشه!
رو كم كني چيه؟اين همه سال ما از سيتي برديم اگه قرار بود هردفعه يه خورده روشون كم بشه كه الان اصلا رو نداشتن
بچه ها بريد اون 10 دربي برتر شهر منچستر كه گزاشتم رو ببينيد خيلي باحاله!
نشون ميده كه يونايتد هميشه مقابل سيتي موفق بوده
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
بچه ها بس کنید فدای سرمون که باختیم.
HALA MADRID
منم با سینا و باقی دوستان کاملا موافقم فرگی الکی که ای همه سال تو من یونایتد نبوده و حتما تیمو از این بحران روحی خارج میکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)