Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 39 نخستنخست ... 789101119 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 388
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

shahin خبر های باشگاه شاهین بوشهر در سال 91_90

خبر های داغ باشگاه شاهین بوشهر را در اینجا بگذارید

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

2. 3 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

بعد از پيروزي شيرين شاهين

دكتر دادگر : خوشم با خوشحالي مردم بوشهر

PTFBU.IR:مدیرعامل باشگاه شاهین بعد از پیروزی مقابل مقاومت سپاسی در گفتگو با برنامه رادیویی فوتبال بوشهری صحبت های جدید و جالبی را مطرح کرد که گزیده ای از صحبت های ایشان را مي خوانيد.
    دکتر دادگر گفت : خوشم با خوشحالی مردم بوشهر ! شکر خدا وقتی تیم را تحویل گرفتم با 11 امتیاز در مکان یازدهم جدول قرار داشت و اکنون با 15 امتیاز در مکان هفتم هستیم . این پيروزی ما را به آینده امیدوار کرد . شور و شوق تماشاگران من را به وجد می آورد .
    مدیرعامل شاهین ادامه داد در حال حاضرعمده مشکل مالی شاهین مربوط به سال های گذشته است که به ما ارث رسیده . خطری که باشگاه ما را در حال حاضر تهدید می کند ، شاکیان سال های گذشته هستند که انشاالله مشکلات را حل خواهيم کرد .
    دادگر تصریح کرد : یکی از برنامه های من رسیدگی به تیم های پایه شاهین است اعتقاد دارم می بایست در شهرهای مختلف استان دارای بایگاه های استعداد یابی باشیم تا در سال های آتی بتوانیم بازیکن هم صادر کنیم
    مدیر عامل شاهین در خاتمه از جذب مهاجم جدید خبر داد و گفت : تا نیم فصل نمی توانیم مهاجم جذب کنیم اما در نیم فصل دوم به فکر حل مشکل تیم خواهیم بود .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

آخرین خبرها از شاهین

سه شنبه استارت شاهین در جام حذفی / شاهین مکان و زمان تمرین امروز

به گزارش سایت رسمی کانون هواداران شاهین بوشهر ، تیم شاهین بوشهر در جام حذفی باشگاههای کشور در اولین دیدار خود در جام حذفی به مصاف نیروی زمینی تهران خواهد رفت این دیدار روز سه شنبه ساعت 16:00 در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر برگزار خواهد شد .

تیم نیروزی زمینی تهران قبل از دیدار با شاهین در جام حذفی تیم نفت مسجد سلیمان را در مسجد سلیمان شکست داد تا حریف شاهین بوشهر شود . این تیم هم اکنون در لیگ دسته اول از 4 بازی خود صاحب 8 امتیاز است و در صدرجدول گروه (ب) این رقابتها قرار دارد .

تمرین امروز (شنبه) تیم شاهین ساعت 15 در زمین چمن اختصاصی این باشگاه برگزار خواهد شد

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

ديگر نمي‌خواهم در مورد تيم ملي حرف بزنم

طالب‌لو: خوشحالم كه آقا فيروز از بازيكنانش دفاع مي‌كند

سايت گل ـ فيروزكريمي سرمربي شاهين بوشهر بعد از پيروزي تيمش مقابل فجرسپاسي در جملاتي جالب توجه اعلام كرد كه بعضي از مربيان تيم ملي آب مرواريد دارند و بازيكنان شاهين را نمي‌بينند. كريمي حتي به وحيد طالب‌لو اشاره كرد و معتقد بود كه او بايد به تيم ملي دعوت شود .
    طالب‌لو دروازه‌بان شاهين كه در اين فصل كمترين گل خورده را در بين دروازه‌بان‌هاي ليگ برتر داشته است، در مورد اينكه جايي در تيم ملي ندارد و همچنين تعريف‌هاي فيروز كريمي به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:« خوشحالم كه آقا فيروز از بازيكنانش دفاع مي‌كند ولي بهتر است كه من به اين موضوع نپردازم چون در گذشته حرف‌هايم را در مورد تيم ملي زدم و صحبت جديدي ندارم .
    او ادامه مي‌دهد:« من مي‌خواهم براي شاهين بازيكن مثمرثمري باشم و اگر نظر كادرفني تيم ملي را جذب كردم خوشحال خواهم شد. براي رسيدن به هدف‌هايم هميشه تلاش مي‌كنم ولي گويا تلاش من چشمگير نيست و به همين دليل نتوانستم نظر كادرفني تيم ملي را جلب كنم
    او تأكيد مي‌كند:«‌اگر بخواهم هر روز به اين موضوع فكر كنم يا حرف بزنم تمركزم را از دست داده و از هدفم دور مي‌شوم پس بهتر است كه فقط به فوتبالم تمركز كنم و در نهايت بتوانم به هدفي كه در ذهنم دارم برسم
    طالب‌لو در پاسخ به اين سوال كه فكر مي‌كني شاهين بوشهر چه جايگاهي را به دست آورد خاطرنشان مي‌كند:( پيش‌بيني در اين مورد سخت است ولي ما تلاش مي‌كنيم تا يك جايگاه آبرومندانه را كسب كرده و هواداران شاهين را خوشحال كنيم.)

6. کاربر روبرو از پست مفید amin_20 تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

منصور به رکورد عباس رسید

دهمین گل منصور تنهایی در لیگ برتر برای شاهین

به گزارش سایت رسمی کانون هواداران شاهین بوشهر ، در حالیکه هفته گذشته عباس پورخسروانی با گلی که در برابر صنعت نفت آبادان به ثمر رسانید با 10 گل به عنوان بهترین گلزن شاهین در لیگ برتر مطرح گردید ، به فاصله یک هفته رقیبی دیگر را در کنار خود دید .
    منصور تنهایی با گلی که در دیدار با فجر شهید سپاسی شیراز به ثمر رساند با مجموع 10 گل با رکورد پورخسروانی برابری کرد . منصور تنهایی که سومین فصل حضور خود را در شاهین سپری می کند ، در فصل اول 2 گل ، در فصل دوم 3 گل و در این فصل نیز تا کنون 5 گل به ثمر رسانده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

نظرزاده: کار کردن با فیروز کریمی را دوست دارم.

شاهين لياقت اين را دارد كه نماينده اي در تيم ملي داشته باشد/ موفقيت هاي شاهين به خاطر حمايت هاي هواداران است

PTFBU.IR:سينا درخشنده - مسعود نظرزاده تنها بوشهري حاضر در تركيب ثابت شاهين يكي از بهترين هاي جدال مقابل سپاسی بود که با دقت بالا پاس تک گل این بازی را داد . مسعود در هیچ صحنه ای مقابل شاگردان کلانتری کم نیاورد به گونه ای که فیروز کریمی درکنفرانس خبری پایان بازی نظرزاده را به همراه ایرانژاد و طالب لو مستحق دعوت شدن به تیم ملی دانست .
    شماره 7 شاهين در مورد بازي ديروز تيمش اینگونه گفت: حريف بسيار با انگيزه ظاهر شد و باد هم خیلی روی جریان بازی تاثیر گذار بود.نیمه اول بازی پراشتباهی داشتیم اما در بین دو نیمه صحبت هایی که کادر فنی با ما کردند تاثیر گذار بود و به گل رسیدیم.
    نظرزاده در ادامه افزود: ما روی صحنه گل خیلی تمرین کرده بودیم و در بین دو نیمه به من گفته شد که از گوشه به حملات اضافه شوم . در آن صحنه هنوز جای نفوذ داشتم ولی در یک لحظه تصمیم به پاس گرفتم .خدارا شکر که نتیجه داد و 3 امتیاز را گرفتیم.
    پسر معمولا كم حرف و بي حاشيه شاهين اين فصل در پست جديدي ( مدافع راست) به ميدان می رود.
    خودش در اين باره مي گويد: جا دارد یادی از مرحوم ناصر خرسند کنم که در فوتبالم تاثیر گزار بود.
    در چند سال اخیر دوست داشتم تغییر پست بدهم و با آمدن آقای درخشان به عنوان مدافع راست قرارگرفتم و این پست را دوست دارم.
    وی در خصوص تغیرات انجام شده در شاهین گفت: آمدن آقا فیروز برای تیم خوب بوده. با توجه به اینکه تجربه اول کار کردنم با آقای کریمی هست ولی کار کردن با ایشان را دوست دارم و در این چند تمرین اخیر تاثیرگذار بوده. امیدوارم حالا که تکلیف مدیریت مشخص شده و آمدن آقای دادگر بحث مشکلات مالی هم مرتفع شود.
    نظرزاده در ادامه بیان کرد: شاهين لياقت اين را كه نماينده اي در تيم ملي كشورمان داشته باشد را دارد.هر بازیکنی به تیم ملی کشورش فکر می کند و دوست دارم روزی با موفقیت شاهین به هدفم برسم.
    وی اینگونه صحبت هایش را خاتمه داد: هوادران همیشه همراه تیم هستند و موفقیت های شاهین بخاطرحمایت های هواداران است.

9. کاربر روبرو از پست مفید amin_20 تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

شاهین و نیروی زمینی را خورشیدی سوت می زند.

فدراسیون فوتبال برنامه و اسامی داوران مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی را اعلام کرد.

فدراسیون فوتبال برنامه و اسامی داوران مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی را اعلام کرد.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، بر اساس این اعلام دیدار دو تیم شاهین بوشهر و نیروی زمینی تهران که روز سه شنبه راس ساعت پانزده در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر برگزار می شود را اشکان خورشیدی سوت خواهد زد. همچنین آقایان بهرام کیانی ، غلامرضا تیموری و جواد شرفی ایشان را در امر قضاوت این دیدار یاری خواهند کرد. گفتنی است آقای صفدر احمدی ناظر این دیدار می باشد.

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

محمدی: فیروز کی روش را مسخره نکرده است.

او در مصاحبه‌اش گفته دستیاران کارلوس کی‌روش شاید چشم‌هایشان آب مروارید داشته باشد اما بعضی ها تیتر زدند که فیروز کریمی گفته که چشم های کارلوس کی روش آب مروارید دارد.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، فیروز کریمی که تبحر خاصی در انجام مصاحبه‌های طنز آمیز دارد اخیراً در واکنش به دعوت نشدن بازیکنانش به تیم ملی گفته است چشم‌های دستیاران کارلوس کی‌روش آب مروارید دارد که بازیکنان ما را نمی‌بیند.

عزیزالله محمدی درباره مصاحبه عجیب سرمربی شاهین بوشهر می گوید: من خودم مصاحبه‌های فیروز کریمی را خواندم و هیچ‌گونه مشکلی نداشت. اینکه بخواهیم تا کسی حرف می‌زند جریمه یا محرومش کنیم کار درستی نیست.
    به هر حال همه حق صحبت کردن دارند و هر فردی هم یک جور حرف می‌زند. یکی جدی انتقاد می‌کند و یکی با شوخی و این به نظر من بد نیست. رئیس ستاد منشور اخلاقی که ریاست سازمان لیگ را نیز بر عهده دارد در واکنش به این موضوع که عده‌ای می‌گویند فیروز کریمی در مصاحبه اخیر خود سرمربی تیم ملی را مسخره کرده است گفت: راستش را بخواهید من این اعتقاد را ندارم. فیروز کریمی حرف خاصی نزده است. اینکه می‌گویند کارلوس کی‌روش را مسخره کرده است از نظر ما رد است.

ضمن اینکه او در مصاحبه‌اش گفته دستیاران کارلوس کی‌روش شاید چشم‌هایشان آب مروارید داشته باشد که بعضی از بازیکنان شاهین بوشهر که می‌توانند به تیم ملی کمک کنند را نمی‌بینند اما بعضی‌ها آتش حرف‌های او را زیاد‌تر کردند و تیتر زدند که فیروز کریمی گفته که چشم‌های کارلوس کی‌روش آب مروارید دارد. عزیزالله محمدی خاطر نشان می‌کند: مطمئن باشید ما حواسمان به تمام اتفاقاتی که در فوتبال ایران می‌افتد هست و با قدرت در ستاد رسیدگی به تخلفات اخلاق حرفه‌ای حواشی را کنترل می‌کنیم. با این حال باز هم می‌گویم که فیروز کریمی حرف خاصی نزده است و از نظر ما حرف‌های او هیچ مشکلی نداشت.

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

مصاحبه فیروز کریمی دردسر ساز شد

تاج : شکایت نامه کادر فنی و کمیته تیمهای ملی از فیروز کریمی به کمیته انضباطی ارسال شد .

به گزارش سایت رسمی کانون هواداران شاهین بوشهر ، صبح امروز محمدرضا تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایران در گفتگویی با بخش خبری رادیو ورزش در خصوص مصاحبه اخیر فیروزکریمی سرمربی شاهین بوشهر افزود :
    فیروز کریمی سرمربی شاهن بوشهر بعد از بازی با فجر سپاسی در حضور خبرنگاران در گفته های های خود اظهارات نا مناسبی را در خصوص کادر فنی تیم ملی مطرح نموده که موجب ناراحتی و دلخوری اعضای کادر فنی تیم ملی و کمیته تیمهای ملی را فراهم آورده است در همین راستا کمیته تیمهای ملی در خصوص این مصاحبه شکایت نامه ای را تنظیم و به فدراسیون فوتبال ارسال نموده اند و درخواست رسیدگی به مسئله شد ه اند .
    تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال در ادامه افزود : باشگاه شاهین باشگاه اصیل و پرقدمتی است که دارای مکتب و مشخصه های اخلاقی بالایی است و از مسئولین این باشگاه انتظار می رود اجازه ندهند براحتی این مکتب اصیل و ریشه دار خدشه دار شود .
    جلسه کمیته تیم های ملی بعدازظهر دیروز با حضور کفاشیان، تاج ، معینی، محصص، هاشمیان ، احمدی ، حسینی، حمیسی جمالی ، رضاعلی و خراطی در دفتر رئیس فدراسیون برگزار شد . در پایان این جلسه کمیته تیم های ملی ضمن اظهار تاسف از اظهارات سرمربی تیم شاهین بوشهر ، در خصوص کادر فنی تیم ملی از کمیته انضباطی خواست تا نسبت به این اظهارات رسیدگی و نتیجه را به این کمیته اعلام کند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

فیروز کریمی برای آب مروارید به کمیته انضباطی احضار شد !

روز گذشته عزیزمحمدی ، رئیس سازمان لیگ در مصاحبه ای تاکید کرده بود که مصاحبه فیروز کریمی درباره کی روش نبوده و او روی صحبتش با دستیاران کارلوس بوده است و حرفایش توهین آمیز نبوده !

سایت گل - حسن زاده ، رئیس کمیته انضباطی درباره شکایت از فیروز کریمی گفت: ایشان را به زودی احضار خواهیم کرد تا درباره اظهارنظری که نسبت به کادر فنی تیم ملی و خود سرمربی تیم ملی داشته توضیحاتی را ارائه کند. باید در این باره بگویم همانطور که قبلا در مصاحبه هایم اعلام کرده ام حتی اگر کمیته تیم های ملی نسبت به اظهارنظر فیروز کریمی جهت گیری و شکایت نمی کرد باز هم سرمربی شاهین به کمیته انضباطی احضار می شد.

روز گذشته عزیزمحمدی ، رئیس سازمان لیگ در مصاحبه ای تاکید کرده بود که مصاحبه فیروز کریمی درباره کی روش نبوده و او روی صحبتش با دستیاران کارلوس بوده است .

سرمربی شاهین بوشهر درباره دعوت نشدن چند بازیکن این تیم به کی روش در مصاحبه ای گفته بود که گویا چشم کادر فنی آب مروارید آورده که بازیکنان شاهین را نمی بینند !

14. کاربر روبرو از پست مفید amin_20 تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

فیروز کریمی: من به کسی اهانت نکردم

این طوری‌اش را دیگر ندیده بودیم. من به کسی اهانت نکرده‌ام. با این حال هیچ علاقه‌ای به صحبت کردن راجع به این موضوع ندارم

فیروز کریمی نیامده خبر ساز شد و به دلیل مصاحبه علیه کادر فنی تیم ملی به فدراسیون فوتبال احضار شده است. سرمربی شاهین بوشهر اخیرا اعلا کرده که کارلوس کی‌روش و دستیارانش به بیماری آب مروارید مبتلا هستند که نمی‌توانند بازیکنان شاهین بوشهر را ببینند.
    به دنبال این مصاحبه کمیته تیم‌های ملی از فیروز کریمی به کمیته انضباطی شکایت کرد و این مربی برای ارائه توضیحات به فدراسیون فوتبال احضار شد.حالا کریمی در این مورد به قانون می گوید:«این طوری‌اش را دیگر ندیده بودیم. من به کسی اهانت نکرده‌ام. با این حال هیچ علاقه‌ای به صحبت کردن راجع به این موضوع ندارم. اصلا نمی‌خواهم حرفی در این باره بزنم تا حاشیه تازه‌ای درست شود.»
    صحبت‌هایی مطرح می‌شود که قرارداد کریمی با باشگاه شاهین بوشهر آن‌طور که او می‌خواهد منعقد نشده و هنوز بر سر مسائل مالی به توافق نرسیده‌اند.او در این مورد می گوید:«به هیچ وجه این خبر صحت ندارد. این بحث‌ها حاشیه‌ای است و من در شاهین بوشهر راحت هستم و امیدوارم بتوانم به درد این تیم بخورم و هواداران خوب شاهین را خوشحال ببینم.»

16. کاربر روبرو از پست مفید amin_20 تشکر کرده است .

صفحه 9 از 39 نخستنخست ... 789101119 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)