به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
بچه ها 6 تایی شدیم راسته؟ بگبن که دروغه من طاقت شنیدنشو دارم.من بازی رو ندیدم از ساعت 4.5 تا 7 کلاس زیست شناسی داشتم.
ولی خوب شد ندیدم چون اعصابم میریخت بهم. یه سوال توذهنمه بدجوری هم آزارم میده چرا تیم های محبوب من مقابل رقباشون 6 تاگل میخورند ومیبازن (استقلال 6 برصفر از پرسپولیس باخت و رئال مادرید 6 دو از بارسلونا باخت و حالا هم که منچستر یونایتد 6 بر یک از منچسترسیتی باخت) آخه خدا انصافه یه بار تیم مورد علاقه ما 6 تا گل به رقیب سنتیش بزنه و ببره آخه عقده ای شدم.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
داداش اگه ميخواي از بازي بدوني به صفحه قبل بورو تو نظرم مفصل توضيح دادم
اما بايد بگم اين يه اتفاق بود كه با بازي خوب منسيتي همراه بود!
ولي ما نيازي به 6تايي كردن سيتي نداريم! تو طول تاريخ اينقدر از منسيتي برديم كه اين باخت در مقابل اون بردها هيچ حساب ميشه!
بايد به اين فكر كنيم كه ما يه تيم جوون و آينده دار داريم و بهتر ميشيم!
عشق است يونايتد
منچستر یونایتد از منچسترسیتیه تازه به دوران رسیده باخت؟
6-1 باخته؟
خالی نبندید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تسلیت به منچستری ها من قبل بازی به سعید گفته بودم که شانستون واسه برد 50%چون شرایط منسیتی رو میدونستم البته اینو هم بگم که اخراج بازیکن منچستر تو همون دقاقیق اول هم بی تاثیر نبود ولی امروز کلا منچستر خوب بازی نکرد
به نظر شما علت باخت سنگین منچستریونایتد مقابل منچستر سیتی چه بود ؟
1- خوب بازی نکردن بازیکنان
2- ترکیب خوب مانچینی
3- ترکیب بد فرگوسن
4- غرور بازیکنان منچستر
5- بی اهمیت بودن بازی برای منچستری ها (بعد از خوردن گل سوم)
6- غاقلگیر شدن
7- اخراج ایونز
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
بچه ها واقعا خیلی ناراحت شدم که این من سیتی پول پرست تونست شیاطین رو ششتایی کنه
تسلیت میگم
حالا بکشین زجرشو !!! ما رو 8 تایی میکنین ( شوخی کردم به دل نگیرین)
اما جدا میگم واقعا ناراحت شدم
دوس داشتم بازی مساوی یا منچستر یونایتد ببره![]()
یه روز خوب میاد ...
داداش اوايل نيمه دمو ايوانز اخراج شد.ولي همين عامل باخت منچستر شد!
فرگي نتونست واسه گل زدن تعويض كنه و همه تعويضها از مجبوري بود!
نظر من در مورد دلايل باخت:
1_اخراج ايوانز كه مهم ترين عامل بود
2_جوون و بي تجربه بودن بازيكوناي يونايتد كه احساسي بازي كردند
3_نداشتن يه هافبك خلاق و بازيساز و درنتيجه شكست تو نبرد ميانه زمين
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)