به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
بچه ها نگران نباشين ميبريم مطمئن مطمئن الكس و وين همين الان خونه ما بودن بهم قول دادن و گفتن كه به دوستاي منچستريم هم بگم طفلكي وين سرماخوردگي داشت ناهار وا نستاد ولي اين الكس كه هنوز اينجا لنگر انداخته و شام هم ميخواد بمونه اهه ببخشيد داره صدام ميكنه ميخوايم باهم سيستم بچينيم من برم اومدم آقاجون الكس صبركن يه لحظه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به تعظيم مردم اين زمانه اعتمادنكن...تعظيم آنان همانندخم شدن دوسركمان است كه هرچه بهم نزديكترشوند تيرش كشنده تراست.(خشايارشاه)
با با شوخی کردم اینقدر ناراحت نشو رز....ل![]()
داداش دمت گرم تو كه از منم خوشبين تري!
خيلي روحيه خوبي داري ميخواي به فرگي بگو تورو بزاره تو زمين
داداش ميبريم ولي نبايد قدرت منسيتيو ناديده بگيريم! بازم خيلي خطرناكن!
اما منم خيلي اميدوارم
به فرگي بگو والنسيا رو بزاره دفاع راست تا تحرك اون سمت بيشتر بشه!
ولي ميدونم اگه بهش بگي چي جواب ميده!ميگه بچه بازي كه نيست اگه والنسيا دفاع راست باشه پشتش ميشه اتوبان
خوب ديگه شوخي بسه! بچه ها نظرتون درمورد ميانه زمين چيه؟بهتره كدوم بازيكونا بازي كنن؟اندرسون/كريك/فليچر/جوينر/پارك/گيگز هم بعضي مواقع وسط بازي ميكنه! از بين اينا دوتا بازيكون انتخاب كنين
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
به نظر من کریک بازی کنه با اندرسون چون خصوصیت دفاعی کریک بیشتره و اندرسون بیشتر تو حمله شرکت میکونه و دوندگیش بی امانه
به نظر خودم كريك يه خورده كنده(البته يه خورده كه نه دو خورده)
اگه جوينز هافبك دفاعي بازي كنه تحرك بيشتري داره و ميتونه بهتر جلو بازيسازي هافبك هاي منسيتي رو بگيره!كلا بازيكون باهوشيه و تو اين پست هم جواب ميده.
يكي از بين اندرسون و پارك هم ميتونن جلو جوينز بازي كنند! پارك تكنيك بيشتري داره و از اندرسون بهتر پاس ميده!ولي اندرسون دوندگي بيشتري داره و هم خوبم گل ميزنه و به مهاجما اضافه ميشه.
بايد ببينم فرگي چه انديشه اي داره! كاملا هجومي؟يا شايد نيمه اول يه خورده با احتياط بازي كنيم؟و نيمه دوم تهاجمي تر شيم!
فرگي غير قابل پيشبينيه
ولي هركاري بكنه همون بهترين كار ممكنه و به صلاح تيمه!حتي اگه روني رو بزاره رو نيمكت!
زنده باد فرگي با تيمش
ویرایش توسط ManUtd : 10-20-2011 در ساعت 15:04
مثل اينكه توهين قضيه توهين به اورا كشدار شده!
نميدونم كدومشون راست ميگن!ولي به زودي معلوم ميشه!
اگه سوارز توهين كرده باشه حتما با محروميت مواجه ميشه ولي هنوز معلوم نيست كه چي ميشه!
من كه ميگم حتما يه چيزي بوده كه اورا ميگه
اميدوارم هرچه زودتر اين مسئله شفافسازي بشه
نه اينطور كه شوما ميگي نيست!
منچستر بازيكونهاش جوونن نه اينكه كيفيتشون كمتر باشه!
من قبلا هم گفتم منسيتي هافبك هاي مياني بهتري داره ولي تو بقيه پست ها يونايتد بهتره! شوما روني /گيگز/ ناني / والنسيا / يانگ / فرديناند / ويديچ / اورا/هرناندز/برباتوف و ...بيه بازيكوناي منچستر رو كمتر از منسيتي ميدوني؟
نه اينجوري كه شوما ميگي نيست!
منچستر دوتا از بهترين دفاع وسطهاي جهان رو داره (ويديچ_فرديناند) هافبك هاي كناريش و مهاجمهاش هم خيلي خوبن! منچستر يه تركيبي از بازيكون هاي جوون و باتجربه داره در كنار مربي بزرگي كه تو تاريخ بي نظيره و هوادارايي داره كه عاشق تيمشونن! همه اينها يه تيم بزرگ ساخته كه تاريخش پر از افتخار و سربلنديه!
منسيتي نميتونه تو اين فوتبال پيشرفت كنه چون از فوتبال فقط پول خرج كردن و بازيكون خريدنش رو ياد گرفته!
به اميد برد منچستر
يه خبر خوب واسه هواداران يونايتد
ولبك قراردادشو تا 5سال ديگه با منچستر تمديد كرد
واقعا مهاجم آينده داريه و تو اين فصل نشون داد كه پتانسيل بالايي داره!
با اين وضع خيالمون از بابت موندن بازيكون تو تيم راحت ميشه!
هرناندز و روني و والنسيا هم 5ساله بستند!همينطور كلورلي(مطمئن نيستم)
بايد اين بازيكونارو حفظ كنيم! اينا آينده باشگاه هستند.
الان منچستر يه تيم كاملا جوونه و اكثر بازيكوناش سن كمي دارن!اين تيم هرسال بهتر از سال قبل ميشه و بعد از چند سال هم بازيكونا به اوج ميرسند و باتجربه ميشن و هم با هم كاملا هماهنگ ميشن!
کاملا باهات موافقم داداش
این بازیکنای الان منچستر هم جوان اند و هم اینده دار و هم قوی
منچستر در سال های بعد قدرتش بیشتر میشه
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)