رایان گیگز برنده پای طلای سال 2011
شاهزاده آلبرت دوم موناکو،بعد از آنکه رایان گیگز با کسب اکثریت ارا در وب سایت نظرسنجی، این جایزه رامال خود کرد، طی مراسمی پای طلای سال 2011 را به رایان گیگز اهدا کرد
بدین ترتیب گیگز 37 ساله نامش را درکنار بزرگانی مثل دیگو مارادونا،زین الدین زیدان و آلفردو دی استفانو ثبت خواهد کرد.
گیگز بعد از دریافت جایزه در صحبت هایی از سر الکس فرگوسن،مربی با تجربه تیمش تمجید کرد«فرگوسن سخت کوش ولی عادل است.او توقعات زیادی از بازیکنانش و حتی خودش دارد.او بهترین مربی دنیاست و خیلی خوب است که در طول زندگی ورزشی ام او را در کنار خودم داشتم.»
گیگز ادامه داد:« این افتخار بزرگی است که چنین جایزه ای را مال خود کنم و گام در مسیر بزرگترین های دنیای فوتبال بگذارم که این واقعا افتخار بزرگی است.من شانس این را داشتم که کنار بازیکنان بزرگی بازی کنم؛ برای بزرگترین مربی دنیا بازی کنم و در بهترین تیم دنیا توپ بزنم.»
گیگز در ادامه صحبتهایش گفت:« درحال حاضر هنوز از فوتبالم لذت می برم و به این فکر نکردم که بعد از خداحافظی از دنیای فوتبال چه کنم، ولی اگر فوتبالم همین فردا به اتمام برسد، می توانم بگویم که کارنامه ورزشی فوق العاده ای داشته ام.»
گیگز با پیشی گرفتن از دیوید بکام و نامزدهای دیگری مثل بوفون، دروگبا، اتوئو، کاسیاس، زانتی و کارلس پویول این جایزه را مال خود کرد
جایزه پای طلا همه ساله به بازیکنان باتجربه ای که بالاتر از 29 سال سن دارند اهدا می شود.