Design & Developed BY Patira

صفحه 49 از 259 نخستنخست ... 3947484950515999149 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 2585
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا آخرین اخبار از حواشی و نقل و انتقالات بارسلونا در فصل 2011-2012

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32

2. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

بارسلونا

آبيدال: نيازي به ترحم ديگران ندارم

بازيکن فرانسوي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: تمام هدفم اين است که با بارسلونا به توافق برسم.

به نقل از آس اسپانیا، اریک آبیدال بازیکن خستگی‌ناپذیر بارسلونا گفت: مردم بسیاری در سراسر جهان هستند که توانسته اند بر بیماری سرطان غلبه کنند اما این مسئله درباره من یک معجزه بود چرا که سلاحی مقابل سرطان به جز فوتبال نداشتم و این فوتبال بود که به من امید زندگی داد.

وی افزود: دوست ندارم شاهد ترحم سایرین باشم، به عنوان مثال از این که در فینال لیگ قهرمانان اروپا جای بازیکنی را گرفته باشم شرم داشتم و دوست دارم لیاقت بازی کردن در بارسلونا را پیدا کنم.

وی ادامه داد: دوست دارم با بارسلونا تمدید کنم و تا پایان عمر ورزشی خود در خدمت این تیم باشم.

ویرایش توسط David7 : 10-19-2011 در ساعت 03:15

4. 4 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

پله در واكنش به حرف‌هاي مسي

مرواريد سياه فوتبال برزيل معتقد است که مسي با گفتن اين سخن که "بازي‌هاي پله را نديده‌ام" مي‌خواهد از مقايسه‌اش با مارادونا شانه خالي کند.

چندي پيش ليونل مسي که بسياري او را با وجود سن کمش بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان مي‌دانند، در گفت‌وگو‌ با مجله (ESPN) برزيل گفت: بدون شک مارادونا بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان است. بايد اين را هم بگويم که بازي پله را نديده‌ام اما احتياجي به اين کار نيست.

پله اسطوره برزيل در واکنش به اين سخنان مسي با حالت تمسخر گفت که اگر مسي بازي‌هاي مرا نديده است مي‌توانم نوار بازي‌هايم را برايش بفرستم.

پله در گفت‌وگو‌ با يکي از شبکه‌هاي تلويزيوني اين کشور، افزود: مي‌توانم فيلم مستندم را تحت عنوان «پله ابدي» که به بيان داستان زندگي و سرنوشت فوتبالي‌ام مي‌پردازد، براي ليونل مسي بفرستم تا در قضاوت خود به مشکل بر نخورد. بر اين باورم که مسي با بيان کردن اين سخنان مي‌خواهد از مقايسه بين من و مارادونا شانه خالي کند.

پله 70 ساله در سال 1977 يعني 10 سال قبل از به دنيا آمدن مسي از دنياي فوتبال خداحافظي کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ویرایش توسط David7 : 10-19-2011 در ساعت 03:19

6. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

بارسلونا

مسي: به پله ثابت مي کنم از او برترم

ستاره 24 ساله تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: با فيلمي که براي پله خواهم فرستاد ثابت مي کنم برتر از او هستم.

به نقل از سایت اخبار فوتبال جهان، یکی از موضوعاتی که در دو، سه سال گذشته همواره باعث ناراحتی و دل‌آزردگی لیونل مسی، بهترین بازیکن اروپا و جهان در سال قبل شده، عدم صراحت بیان از سوی سلطان پله، اسطوره تاریخ این ورزش برزیل و دنیا است.

مسی معتقد است پله خود را برترین بازیکن تاریخ جهان می داند از این رو قابلیت‌های فنی وی را کم‌ارزش جلوه می دهد.

بازیکن اهل آمریکای جنوبی به همین خاطر اظهار داشت:‌ این نکته که پله خودش را برتر از همه می داند، چیزی عجیب نیست. در گذشته همین باور را در زمان بازی دیگو مارادونا داشت. اکنون نیز در قبال من دارد. او حتی می گوید نمی تواند در این باره درست قضاوت کند. اما من به وی یک توصیه برای قضاوت دارم. این که برایش یک فیلم خواهم فرستاد تا مشخص شود آیا از او برتر بوده ام یا نه.

وی ادامه داد: در این فیلم که مستند است، سعی می کنم از زوایای گوناگون مقایسه‌های انجام شود. آن‌وقت او راحت‌تر می تواند قضاوت کند.

ضمیمه : مسی واقعا برتر از پله هست.این پیرمرد خیال کرده 100 سال پیش تونسته 4 تا دریپل بزنه بهترینه تاریخ شده.واقعا قابل مقایسه با مسی نیست.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط David7 : 10-19-2011 در ساعت 03:21

8. 4 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

بارسلونا

سسک برای تمرینات سبک به تیم ملحق شد.

تیم اول امروز صبح با هدف آماده شدن برای بازی چهارشنبه در لیگ قهرمانان به تمرینات بازگشت. سسک فابرگاس برای اولین بار بعد از آسیب دیدگی اش، در قسمتی از تمرینات به دیگر بازیکنان پیوست.

بازیکنان پس از برد در برابر ریسینگ یک روز استراحت داشتند و امروز صبح در زمین سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر به تمرین پرداختند تا برای بازی چهارشنبه مقابل ویکتوریا پلزن آماده شوند.

از ترکیب 18 نفره، 17 بازیکن بعلاوه فابرگاس ، با توپ لیگ قهرمانان، در زمین شماره 2 سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر تمرین کردند؛ فابرگاس برای اولین بار پس از مصدومیت در تمرین روز یکم اکتبر، در تمرینات تیم ظاهر شد.

الکسیس سانچز نیز برنامه درمانی خود را پشت سر می گذارد و جدا از بازیکنان تیم تمرین کرد.

8 بازیکن از بارسا ب
    در تمرینات امروز 8 بازیکن هم از بارسا ب حضور داشتند. این بازیکنان عبارتند از: خاویر اسپینوزا، اوریول راسل، گوستاوو لدز، مارک بارترا، سرگی گومز، کارلوس کارمونا، مارتی ریورولا و کارلس پلاناس.

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
    ویرایش توسط David7 : 10-19-2011 در ساعت 03:24

10. 3 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

بارسلونا

مسي:رقابت من با کريس در سطح روزنامه‌ها است

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا در آستانه بازي امشب تيمش مقابل ويکتوريا پلزن گفت: رقابت من با کريس در سطح روزنامه‌ها است.

به نقل از مارکا اسپانیا، لیونل مسی که خود را برای درخشش در بازی امشب آماده می‌کند به خبرنگاران گفت: متاسفانه در چند بازی اخیر سه پنالتی کاملا واضح بر روی من گرفته نشده و پس از هر بازی داوران از بارسلونا عذرخواهی کرده‌اند، سرعت من هنگام حمله زیاد است؛ اما عادت ندارم خود را با قدرت و بزرگنمایی روی زمین بیندازم، داوران نیز از این رفتار من استفاده کرده و خطاهای بسیار واضح را نادیده می‌گیرند، متاسفم اما شاید این حقیقت دارد که خطای بازیکن باعث قضاوت داور نمی‌شود بلکه باید طوری بر زمین بیفتم که داوران پنالتی بگیرند.

مسی درباره رقابت خود با کریستیانو رونالدو مهاجم پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا نیز گفت: چنین رقابتی در فوتبال واقعی وجود ندارد، او هم مثل من فقط به تیمش فکر می‌کند و بس. رقابت من با کریس در سطح روزنامه‌ها است و فراتر از آن دیگر هیچ رقابتی یا مشکلی با یکدیگر نداریم.

ویرایش توسط David7 : 10-19-2011 در ساعت 15:41

12. 3 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

بارسلونا

روماريو وارد جنگ لفظي پله با مسي شد

ستاره سابق تيم ملي فوتبال برزيل بر اين باور است که ليونل مسي مي‌تواند با ديدن فيلم بازي‌هاي پله از او درس بگيرد.

روماريو ستاره پيشين تيم ملي فوتبال برزيل وارد جنگ لفظي پله با ليونل مسي شد.

وي در نشست خبري که در گوادالاخارا مکزيک انجام داد، گفت: اگر مسي فيلم بازي‌هاي پله را ببيند مطمئنا از او چيزهايي ياد خواهد گرفت.

روماريو اعلام کرد مسي بدون شک بهترين بازيکن چهار سال اخير فوتبال جهان بوده، اما با اين وجود گفت که نمي‌توان او را با پله مقايسه کرد.

وي که در جام جهاني 1994 به عنوان بهترين بازيکن اين رقابت‌ها انتخاب شد، افزود: مسي تمام شاخص‌ها را براي تبديل شدن به بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان دارد، اما براي اين کار ابتدا بايد مارادونا، من و سپس پله را پشت سر بگذارد.

در خبرها آمد که پله در 1363 بازي که به ميدان رفته است، 1280 گل به ثمر رساند، که اين يک رکورد به شمار مي‌رود. اگر چه که بسياري از اين گل‌ها در بازي‌هاي دوستانه و غير رسمي بوده است.

پله سابقه قهرماني با برزيل در جام‌هاي جهاني 1958 سوئد، 1962 شيلي و 1970 مکزيک را در کارنامه دارد و عده‌اي معتقدند که او بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان است.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

ویرایش توسط David7 : 10-19-2011 در ساعت 15:30

14. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

بارسلونا

پاي چپ پودولسکي از پاي چپ مسي بهتر است

استيل سولباکن سرمربي نروژي کلن معتقد است پاي چپ لوکاس پودولسکي مهاجم تيمش قدرتمند تر از پاي چپ ليونل مسي مهاجم آرژانتين بارسلوناست.

پودولسکی در بازی این هفته کلن هر دو گل تیمش مقابل هانوفر را به ثمر رساند تا این تیم یک پیروزی خانگی شیرین دیگر کسب کند.

سولباکن در گفتگو با بیلد می گوید:" شاید هنر پای چپ مسی از پولدی بیشتر باشد اما بدون شک قدرت شوت های پای چپ لوکاس در دنیا بی نظیر است."

"صلاح اصلی او سرعت و پای چپش است. پولدی به فضا نیاز دارد. تمام بازیکنان بزرگ اگر فضا داشته باشند همه کار می کنند. لوکاس بهترین بازیکن ماست. او می تواند نتیجه هر بازی را تغییر دهد. اما همه بازیکنان تیم به اندازه او تلاش می کنند."

" افتخار بزرگی برای ماست که چنین بازیکنی را در اختیار داریم. سران باشگاه به زودی برای تمدید قرارداد با او وارد مذاکره خواهند شد."

پودولسکی 26 ساله تا تابستان 2013 با کلن قرارداد دارد.

ویرایش توسط David7 : 10-19-2011 در ساعت 16:34

16. کاربر روبرو از پست مفید fcb10 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا

مسی: «ما پیش از این هم تاریخ ساز بوده ایم، ولی این برای ما کافی نیست».

لئومسی تنها نگران موفقیت های تیمی است نه تعریف و تمجیدهای شخصی. او همچنین به این نکته اشاره می کند که تشنه ادامه تاریخ سازی خود در بارسا ست.

این آرژانتینی به فوتبال در شرایط فردی فکر نمی کند و قطعا این موضوع را احساس نمی کند که در رقابت با بازیکنانی مثل کریستیانو رونالدو است. «این مسائل برای روزنامه نگاران جذاب است. من هیچ چالشی در مقابل او احساس نمی کنم و تنها به بُرد و فعالیت های تیمی خود فکر می کنم».

به شکستن رکورد سزار فکر نمی کنم.

مسی در حال حاضر بعد از پیشی گرفتن از کابالا، برای تبدیل شدن به برترین گلزن تاریخ بارسا، تنها به 39 گل برای پشت سر گذاشتن سزار احتیاج دارد، اما او ادعا می کند که به این موضوع فکر نمی کند: «پیشی گرفتن از سزار هدف من نیست، بلکه هدف من زدن گل های بیشتر و کسب امتیازات بیشتر و به دست آوردن عناوین بهتر برای تیم است. این چیزی است که من به آن علاقه دارم، چرا که با انجام دادن این کار می توان تاریخ ساز شد. پیش از این هم تاریخ ساز بوده ایم، ولی این برای ما کافی نیست».

پنالتی های مشکوک

با وجود اینکه 4 خطای سخت روی مسی درمحوطه جریمه انجام شده است، بارسا هنوز در این فصل به پنالتی نرسیده است، اما این موضوع مسی را زیاد نگران نکرده است. : «تشخیص چنین صحنه های سریع برای داوران دشوار است؛ ما نباید توجه بیش از حد به اشتباهات داوری داشته باشیم. هر چه بیشتر در این مورد صحبت می کنیم، داوران بیشتر تحت فشار قرار می گیرند؛ ما باید آنها را تنها بگذاریم».

لاماسیای جدید و پسر عموی بویان

لاماسیای جدید در روز پنجشنبه افتتاح می شود و این بازیکن آرژانتینی در مورد خاطراتش در تیم جوانان صحبت می کند: «من هیچوقت در در این ساختمان زندگی نکرده ام، ولی هر روز در آن غذا می خوردم و از آنجا خاطرات زیادی دارم؛ این مسئله به میزان بسیار زیادی به هماهنگی من با فضای باشگاه کمک کرد. من ساختمان جدید را دیده ام و به نظرم شگفت انگیز و منحصر به فرد است». مسی در ادامه درباره اتفاقی که در این هفته رخ داد و اینکه او جد مشترکی با بویان دارد افزود: «من با شنیدن داستان شما شگفت زده شدم و در این باره با بویان هیچ صحبتی نکرده ام».

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

18. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

بارسلونا

مسی : هیچ وقت ازکارهای رونالدو تقلید نمی کنم ؛خودم را بااو مقایسه نمی کنم

ستاره آرژانتینی در کنفرانس خبری پیش از بازی 4شنبه شب تیمش شرکت کرد

لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا سه شنبه شب در کنفرانس خبری تیمش در آستانه دیدار با ویکتوریا پلژن شرکت کرد
    این ستاره آرژانتینی در مورد خطاهای پنالتی ای که روی او مرتکب می شوند و داور این خطاها را سوت نمی زند صحبت کرد و گفت:« همیشه بازیها و برخوردها آنقدر سریع هستند که دیدن آن کار آسانی نیست. گاهی وقتها یک پنالتی گرفته می شود چون خیلی واضح و مشهود است . نباید بیش از این به پنالتی ها بها داد.هرچه داوران ارامش بیشتری داشته باشند اوضاع بهتر است. کار داوری اصلا کار آسانی نیست و به همین خاطر بهتر ست که بیش از این دراین باره صحبت نشد.»
    ستاره آرژانتینی بارسا نگران پیشی گرفتن از رکورد سسار، برترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا نیست:« دراین فصل هدفم این نیست که به 39 گل سسار برسم. هرچه بیشتر گل بزنم برای تیم بهتر است ولی اصلا به فکر پیشی گرفتن از رکورد سسار نیستم. هرچند که اگر این طور بشود، خب بهتر است. هر سال می گویند که من در بهترین روزهای فوتبالی ام هستم. الان شرایطم خیلی خوب است و انگیزه های زیادی دارم تا امور را خوب پیش ببرم و با تیم به امتیازات بیشتری برسیم.»
    مسی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که گاهی وقتها برای اذیت کردن کریستیانو رونالدو ،هواداران تیمهای حریف نام مسی را فریاد می زنند. او دراین باره گفت:« هر کسی نظر خودش را دارد. من خوشحال می شوم که همه جا از من استقبال می شوند، به ویژه در جایی که خانه من نیست؛ چرا که آنها مردمان و هموطنان من نیستند. ولی طبیعی است که در خارج از خانه از تو استقبال زیادی نمی شود. مقایسه من و رونالدو کار خبرنگاران است. از نظر من، من هیچ چالشی با کریس ندارم. تنها چیزی که می خواهم کمک کردن به تیمم است تا اوضاع خوب پیش برود. من هیچ وقت نگاه نمی کنم که کریس چه کاری انجام می دهد تا از او تقلید کنم و هرگز سعی نمی کنم که خودم را با او مقایسه کنم.»
    مسی درمورد شرایط بویان هم به شدت متعجب است:« من با بویان صحبت نکرده ام و صحبتهای او را از طریق اخبار دنبال کردم ولی واقعا تعجب کردم که با او نسبت فامیلی دارم.»
    مسی درمورد ویدئویی که پله برایش ارسال کرده گفت:« از اینکه پله ویدئوی بازیهایش را برایم ارسال کرده بسیار خوشحال شدم و این ویدئو را تماشا خواهم کرد. مطمئنا او کارهای خیلی بزرگی انجام داده.»
    او در پایان درمورد شرایط آلبی سلسته هم صحبت کرد و گفت:« تیم ملی آرژانتین شرایط تطبیق پذیری با مربی جدیدش را طی می کند.»

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا

آبیدال به برخی از توافقات برای تمدید قرارداد دست یافت.

ملی پوش فرانسوی بارسا گفت که نماینده او در روز پنجشنبه با باشگاه جلسه دارد و قصد دارد تا دو سال دیگر هم در بارسا بماند.

آخرین باری که اریک آبیدال در کنفرانس خبری شرکت کرد، بسیار صادقانه در مورد وضعیت قرار داد خود صحبت کرد. او این نکته را روشن کرد که می خواهد قبل از تمدید قرارداد با بارسا، به سطح آمادگی بالای خود یعنی سطحی که قبل از عمل جراحی تومور خود داشت، برسد. آبیدال روز دوشنبه مقابل خبرنگاران گفت: «من کاملا سالم هستم و برای اثبات برخورداری از سلامتی کامل، تمام تلاشم را در زمین چمن انجام خواهم داد».

جلسه روز پنجشنبه

آبیدال توضیح داد که نماینده اش در روز پنجشنبه برای بحث در مورد تمدید قرارداد او با باشگاه نشستی خواهد داشت. او در ادامه گفت: «در حال حاضر هیچ توافقی بین من و باشگاه وجود ندارد، اما مشکل پول نیست، بلکه در مورد تعداد فصلهاست». وی همچنین گفت که قصد دارد که دو سال آینده را نیز در بارسا سپری کند. او تمایل خود را برای ادامه دفاع از پیراهن بارسا ابراز کرد و همچنین گفت: «من مطمئن هستم که با باشگاه به توافق می رسم». همانطور که آبیدال اغلب در گذشته بارها گفته است: «نظر من این است که در اینجا به بازی خود ادامه دهم زیرا بارسا بهترین باشگاه در جهان است».

نگرش ها نسبت به آسیب دیدگی

آبیدال قبل از بازی های ملی و در خانه گیخون مصدوم بود. او بدون در نظر گرفتن مصدومیت به اردوی فرانسه رفت، اما بازی اول را به این دلیل که «مصدوم بود» از دست داد. وی برای بازی دوم به میدان رفت، زیرا معتقد بود: «من هیچ مشکلی ندارم». آبیدال اصرار داشت که: «ما مصدوم هستیم، زمانیکه احساس درد می کنیم. ما فکر می کردیم بهترین کار چند روز استراحت، و پس از آن شرکت در تمرینات است. زیرا اگر شما با وجود مصدومیت تمرین کنید، ممکن است مصدومیت تا انتهای فصل طول بکشد... فصل طولانی است و همه ی ما باید در بهترین وضعیت باشیم».

ضربه سر و شوت مقابل ریسینگ

در بازی مقابل ریسینگ سانتاندر، اریک آبیدال تقریبا یک نیمه گل را با یک حرکت چرخشی ثبت کرد. در حالیکه که یکی از نمایشگر های داخل اتاق کنفرانس صحنه ای از این حرکت را پخش می کرد، او گفت: «اگر من از پس آن بر می آمدم، اینک همه چیز تمام شده بود».

اما حالا بازی مقابل ریسینگ سانتاندر تمام شده است و تیم در حال آماده شدن برای بازی مقابل اف سی ویکتوریا در لیگ قهرمانان اروپا است. آبیدال می داند که هیچ بازی آسانی در لیگ قهرمانان اروپا وجود ندارد و بازی های رفت و برگشت با این تیم بسیارمهم هستند: «چرا که 6 امتیاز در گرو این دو بازی است و اگر تمام این 6 امتیاز را کسب کنیم، در میان شانزده تیم پایانی خواهیم بود».

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

صفحه 49 از 259 نخستنخست ... 3947484950515999149 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)