تا چه حد از عملکرد شبکه سه در پخش فوتبال راضی هستید؟
خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
تا چه حد از عملکرد شبکه سه در پخش فوتبال راضی هستید؟
راز باش
ولي فاش نشدني!
این موضوع تازه وقتی جالبتره که یادمون بیاریم پارسال شبکه 3 بازی بارسلونا با یه تیم دسته 3 رو نشون داد. همون تیمی که ماله یه روستا بود که اطرافش هیچ فرودگاهی نبود و بارسلونایی ها با اتوبوس رفتن ورزشگاه حریف.
یه روز خوب میاد ...
ایران باید مثل کشور های اروپایی یه شبکه اسپورت داشته باشه بازی های ملی استقلال و پرسپولیس و لیگ های دنیا و تنیس رو.....
از اونجا پخش کنه
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
به نظر من یه دلیل دیگه هم داره اینه که بیشتر گزارشگرای ایرانی تو این دوسه سال ترفدار بارسا شدن بعد این به اون حرف قشنگ بر میگرده که میگه عقل ادما به چشمشونه حالیشون که نکیشه که نباید این بازی زاقارتو بخش کنن
گزارشگری واقعا ضعیفه مخصوصا وقتی خیابانی رو می گذاره.دقت کنین ببینین خیابانی چندتا سوتی می ده.
معمولا همش بازی های بارسارو می گذاره مشخصه که طرفداره بارسا هستن.
بازی های رئال یا با تاخیره یا اصلا نمی گذاره.
بازی های منچستر رو هم دیگه اصلا نمی گذاره.
واقعا ضعیف
HALA MADRID
کارموقعی جالب شد که بخاطر پخش سریال ستایش بازی دوستانه ایران و روسیه رو پخش نکردند یکی نیست بهشون بگه سریال بی سروته ستایش رو میتونستید بعد از بازی ایران و روسیه پخش کنید.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
اقا هی ما هیچی نمیگیم شما هم دهنتون رو همین طور باز میکنید.دو تیم ارسنال و مارسی بازی دارن اونوقت بازی بارسا رو پخش نمیکنه البته این از ارزش اون دوتیم کم نمیکنه ولی اگه قرار بود یک طرفه باشن بازی بارسا رو نشون میدادن.حتما رئال جنبه فنی نداره بازی هاش که پخش نمیکنن.گزارشگرا هم شعورشون رفته بالا فوتبال قرن 21 رو شناختن طرفدار بارسا شدن.کسایی که خودشون رو فقط به خاطر تعصب مسخره از دیدن اعجاز بارسا محروم میکنن واقعا ضعیف هستن.مثلا بازی بارسا رو نشون ندن بازی میلان یا چلسی یا تیمای شکولاتی دیگه رو بزاره؟حالا نمیگم رئال چون یکم بازیشون بهتر از بقیه تیماست.ولی بازم کار خوبی میکنن بازی زیبای بارسا رو جای سانتر های زشت و ضد فوتبال ایتالیا و حواشی انگلیس پخش میکنن.کار خیلی خوبی میکنن
ویرایش توسط spiderkiller : 10-19-2011 در ساعت 21:15
احترام هرکی دست خودشه تو بارسا رو دوست داری کاربرای دیگه هم تیمای خودشونو بخدا زشته نکنید .خرد کردن دیگران با نیش و کنایه زشته به اصتلاح مسلمونیم همون طوری که بازی بارسا برای تو قشنگه و بازی یه تیم لیگ ایتالیایی مثل اینتر برات زشته همین احساسو طرفدارای دیگه نسبت تیم خودشون دارن مثلا بازی بارسا براشون طررفدارای اینترزشته پس احترام دیگرانو داشته باش تا احترامت حفظ بشه درغیر این صورت از کاربرای دیگه ناراحت نشو.
هرچه کنی به خود کنی / گرهمه نیک و بد کنی.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)