هیگواین و بنزما از هم می گویند.
بنزما: هيگواين يک مهاجم کامل است
مهاجم فرانسوي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: هيگواين يک مهاجم کامل است.
به نقل از آس اسپانیا، کریم بنزما تصریح کرد: من و هیگواین میتوانیم در کنار هم بازی کنیم و نیازی نیست مدام بین ما فقط یکی انتخاب شود.
بنزما با اشاره به پیروزی درخشان رئال مادرید مقابل لیون فرانسه گفت: به نظر من هیچ رقابتی بین من و هیگواین وجود ندارد و نمیشود برای بهتر بودن یکی دلیل آورد.
رئال مادرید شب گذشته با نتیجه ۴ بر صفر مقابل المپیک لیون به پیروزی رسید و برای صعودی قاطعانه به مرحله حذفی امیدوار شد.
خوزه مورینیو به خاطر میدان دادن به بنزما از سوی رسانههای مادرید که عمدتا هوادار هیگواین هستند تحت فشار است.
پس از درخشش کريم مقابل ليون
هيگواين: چرا در کنار بنزما بازي نکنم؟
ستاره آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از درخشش همتيمي فرانسويش مقابل ليون گفت: چرا در کنار بنزما بازي نکنم؟
به نقل از آس اسپانیا، گونزالو هیگواین که در دو بازی قبلی خود با لباس آرژانتین و رئال مادرید دو هتتریک رویایی را ثبت کرده بود به خبرنگاران گفت: علت این که مدام بین من و هیگواین یکی انتخاب میشود روشن نیست، مسلما حق دخالت در کار مربی تیم را ندارم و قصدم این نیست؛ اما این یک پیشنهاد است چرا که اطمینان دارم من و بنزما در کنار هم زوج بسیار موفقی را تشکیل خواهیم داد، این مقایسهها رابطه من و کریم را به خطر انداخته و معمولا در تمرینات مدام در حال رقابت با یکدیگر هستیم.
هیگواین در خصوص پیروزی مقابل لیون گفت: نباید تصور کنیم که این پیروزی قاطعانه ما را به راحتی راهی مرحله بعدی خواهد کرد، لیون در خانه خود بسیار قوی و شکست ناپذیر نشان داده و نباید حریف جدی دیگر خود یعنی آژاکس را نادیده بگیریم.
رئال مادرید با نتیجه ۴ بر صفر مقابل المپیک لیون به برتری دست یافت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]