Design & Developed BY Patira

صفحه 42 از 83 نخستنخست ... 32404142434452 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

ادامه واکنش ها نسبت به اظهارات اندره ا انیلی

هنوز واکنش ها نسبت به اظهارات اخیر اندره ا انیلی درباره آخرین فصل حضور دل پیرو در یووه ادامه دارد. لوچانو موجی، مارک یولیانو و فرانچسکو توتی نیز به این اقدام واکنش نشان دادند. کاپیتان رم تاکید می کند که یوونتوس بدون دل پیرو قابل قیاس نیست.

اما لوچانو موجی، مدیر سابق یووه، او نیز بسیار شگفت زده است "حرف هایی که اندره ا انیلی در خصوص دل پیرو را زد را نمی توانم بفهمم! الساندرو زمانی که بازی می کند همیشه بهترین بازیکن میدان است و همیشه مدافعین حریف را به زحمت می اندازد و با تاکنیکش بهترین صحنه ها را خلق می کندو زمانی که بازی گره می خورد او می تواند گره گشای دیدار باشد. او دلیل و انگیزه ای برای سایر بازیکنان است.

من یووه را می شناسم، تیم و بازیکنانش را، می دانم که همه به الکس نگاه می کنن و این مهره با تجربه و خصوصیاتش به همه بازیکنان کمک می کند، به همه تازه واردها، به همه جوانان و همه باشگاه ها.

اصلا نمی توانم دلیل این اظهارت در این ماه بفهمم، ماه مارس و یا اوریل می شود در این خصوص صحبت کرد، چه دلیل داشت در اکتبر از رفتن حرف زد. اصلا متوجه حرف های اندره ا انیلی نمی شوم. تنها می دانم که یک اشتباه بزرگ، یک اشتباه وحشتناک از مدیر سر زده. یوونتوس اشتباه کرد. این تصمیم خانواده الکان است، به هر حال برای الساندرو خیلی زیاد خوشحالم که هنوز در میدان حرف های زیادی برای گفتن دارد و بسیار خوب ظاهر می شود.

او را می شناسم، می دانم که به عقب برنمی گردد ، او اینجا متوقف نمی شود اما بدون شک در هفته های نخست روی روحیه او تاثیر خواهد گذاشت و شاید بی انگیزه شود. "

مارک یولیانو، هم تیمی سابق الکس نیز گفت: برای الکس واقعا متاسفم، نمی دانم چرا مدیران دست به این حرکت زدند. علت این اظهارات چیست؟اما می دانم که دل پیرو انسانی ست که با شایستگی هر چه تمام تر با این مسئله برخورد می کند. فکر می کنم که فوتبال او در این فصل به پایان نرسد، او راهی امریکا خواهد شد.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

4. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

یووه بدون الکس را نمی توان تصور کرد

سزار رمی ها که همیشه پیام های شخصی ای را به مناسب های مختلف از الکس دریافت می کرد و در مقابل او نیز در شرایط مشابه برای اسطوره یوونتوسی ها پیام ارسال می کرد نیز به این اتفاق واکنش نشان داد.

فرانچسکو توتی، کاپیتان و سزار رمی ها نیز خیلی زود به حضور پایانی الکس، همتای یوونتوسی خود واکنش نشان می دهد " بدون دل پیرو این یوونتوس وجود نخواهد داشت. نمی توان این یووه را با یووه بدون دل پیرو مقایسه کرد. شخصا برای شخصیت و نحوه رفتار حرفه ای الساندرو خوشحالم، او در همه مسائل نفر نخست است، چه داخل زمین و چه خارج از زمین همیشه نام او در صدر قرار می گیرد اما یووه بدون دل پیرو را نمی توانم تصور کنم. فکر می کنم که یووه سقوط کند و هرگز این یووه را نخواهیم دید. تقریبا بیست سال رقابت و مبارزه ورزشی از دل پیرو که سال های زیادی است، واقعا زیاد است. به هر حال ما او هیمشه و فقط با این پیراهن دیدیم. "

انجلو دی لیویلیو، دیگر هم تیمی الکس ، او نیز شگفت زده است و این را اشتباه بزرگ اندره ا انیلی می داند" مطمئنا خیلی متعجب شدم، هرگز انتظار چنین چیزی را نداشتم. مطمئن بودم که یک سال دیگر نیز ادامه خواهد داد و بعد به بخش مدیریت اضافه می شود. این مسئله را حداقل بیست روز پیش شنیده بودم و بسیار خوشحال شدم و راحت بودم، از اینکه او در یووه باشد خوشم می اید و لذت می برم. بازیکن عجیبی ست اما حالا شنیدم که یووه را ترک می کند واقعا شوکه شدم، اندره ا اشتباه کرد.

از وی در خصوص رکوردهایی که یک بازیکن به دست می اورد سوال می کنند" تنها رکوردها مهم نیستند، این شخصیت و حضور بیش از 18 ساله الکس با یک پیراهن و وفاداریش است که از او پرچم دار یک باشگاه می سازد. واقعا او تنها پرچم دار فوتبال ایتالیا هست، او و توتی . من با بازیکنان بزرگی مانند ویالی و باجو هم تیمی بودم اما تاکید می کنم و می گویم که برای من دل پیرو بی نظیر بود، من برای همیشه او را انتخاب می کنم.

مطمئنا تغییر پیراهن از حفظ ان اسان تر است، الکس همیشه منتظر ماند و صبر کرد و این بود که از او یک الگو ساخت. واقعا باور نمی کنم، خیلی متاسفم، خیلی.

میکل انجلو رامپولا، مهره قدیمی یووه نیز می گوید: حقیقت را به شما می گویم، خشکم زد! اعلام اندره ا انیلی سیاهی بزرگی را در تاریخ یووه نوشت، جدا هیچ کس از جامعه یووه انتظار این حرف را از مدیر انیلی نداشت. هیچ مهره ای مثل او نخواهد امد. می دانم که هر باشگاهی می تواند هر تصمیمی بگیرد اما یوونتوس با الکس نمی توانست چنین کند. هنوز زمان برای الکس تمام نشده، می دانیم که با 37 سال سن سرانجام زمانش می رسید اما توان و انگیزه او را نمی توان نادیده گرفت.

وی در خصوص اینده الکس گفت: طبیعی ست که او همیشه یک یوونتوسی ست و هیچ یوونتوسی دوست ندارد او را با پیراهن دیگر تیمی ببیند اما فکر می کنم که بتواند یک فصل به امریکا برود و در برگشت در بخش مدیریت یوونتوس مشغول شود، امیدوارم که این بار مجموعه دست به اشتباه بزرگ تری نزد.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

6. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

: سایت گل - وداع الکس دل پیرو با یوونتوس که طی 19 سال اخیر یکی از نامهای جدانشدنی یووه به شمار می رفته، ساعت یازده صبح روز سه شنبه از سوی اندره آنیلی رئیس این باشگاه به اطلاع همه رسید و شوکی غیرمنتظره نه برای هواداران یووه، بلکه برای همه آنهایی که دل پیرو را عضو لاینفک یوونتوس می پنداشتند، رقم زد.
    احتیاجی به هیچ پرسش اضافی نبود. آنیلی می گوید که این خداحافظی با مطالعه دقیق و بررسی همه جوانب و خواست طرفین صورت گرفته است. «پینتوریکو تا ماه می بیشتر پیراهن یووه را بر تن نمی کند.» جمله های آنیلی برای خیلی ها از جمله بازیکنان تیمهای دیگر و نیمی از خبرنگاران اروپایی همچون صاعقه هستند. اما همه می دانند که قصه دل پیرو و یووه از خیلی وقت پیش تمام شده بود. حداقل برای باشگاه بینکونری تکلیف او از مدتها پیش تعیین شده به نظر می رسید. از روز پنجم ماه می گذشته، زمانی که آخرین تمدید طرفین برای یک سال دیگرانجام می شد، همه می دانستند چه سرنوشتی در انتظار دل پیرو است.<script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=549863?area=2l&po s=2&ord=549863"></script>

آنیلی و دفاع از تصمیم
    آنیلی با صراحت تمام گفته، امسال آخرین فصل حضور دل پیرو در یوونتوس است و از کاپیتان تیم خواسته تا با یک پیروزی مهم، دوران حضور در این تیم را به پایان رساند. آنیلی در حیاط ساختمانی که شورای مدیران یووه درآن تشکیل جلسه داده بود، این حرفها را به زبان آورد. پیش از اینکه او این حرفها را به زبان بیاورد، کاپیتان بینکونری یک ماه پیش موضع خود را مطرح کرده و گفته بود، هنوز نمی داند آیا چندماه پیش برای آخرین بار با یووه تمدید قرارداد کرده یا نه.
    برای اینکه شرایط سال به سال بررسی می شوند و او فقط به آینده نزدیک فکر می کند. یووه هم تقریباً همین سیاست را در پیش گرفت و هیچ معجزه ای رخ نداد و همه چیز همین جا متوقف شد. دار و دسته الکس دل پیرو که بخش عمده ای از هواداران یووه را شکل می دهند، از این تصیمم باشگاه سرخورده شده و در اینترنت و در سراسر شهر تورین مراتب ناراحتی و اعتراض خود را به این تصمیم باشگاه ابراز کردند.
    حتی در شورای مدیریتی هم چند نفر به این خبر واکنش خوبی نشان ندادند. آنیلی در پاسخ به منتقدان می گوید که واقعاً نمی فهمد یوونتوس در مورد دل پیرو چه اشتباهی مرتکب شده است. از نظر او هر کس می تواند برداشت مستقلی داشته باشد، ولی او نمی تواند به سهامداران تیم بگوید که یک قرارداد سفید به دل پیرو پیشنهاد کرده تا هر رقمی که می خواهد روی آن بگذارند. و نمی توان با این شیوه چنین مشکلی را حل کرد.« ما خیلی مدیون آلساندرو هستیم. او دراین تیم با بونیپرتی اولین قرارداد خود را امضا کرد ومن آخرین رئیسی بودم که با او قرارداد بست. به نظرم دراین فاصله زمانی بین یووه و دل پیرو عشق بزرگی وجود داشته است.»

واکنش دل پیه رو:هنوز هیچ...
    دل پیرو ازاین تصمیم باشگاه چیزی نمی دانست و حتی برادر و مدیر برنامه های او استفانو دل پیرو هم پس از تماس یک خبرنگار درجریان این موضوع قرارگرفت. تا ساعات پایانی شب در میان اصرار خبرنگاران و دلهره هواداران هیچ اظهار نظری درمورد این قضیه ازسوی دل پیرو مشاهده نشد. او چند هفته پیش درصفحه نخست وب سایت شخصی اش با اشاره به جمله النوار روزولت، همسر رئیس جمهور پیشین ایالات متحده نوشته بود:«آینده به افرادی تعلق دارد که به زیبایی رویاهای خود ایمان دارند» واتفاقاً آمریکا سرزمینی است که دل پیرو هیچ گاه بازی کردن در این کشور را غیرممکن ندانسته و تمایل خود را برای حضور درلیگ فوتبال حرفه ای ایالات متحده بعد ازپایان عصریوونتوس، به زبان آورده بود.
    قصه دل پیرو در یوونتوس زمانی شروع شد که او 19 سال سن داشت و بونیپرتی رئیس وقت یووه او را از پادوا به تورین آورد. الکس تا امروز بیش از 47500 دقیقه برای یووه بازی کرده و در مجموع 682 بار برای این تیم به میدان رفته و 284 گل به ثمر رسانده و 17 عنوان قهرمانی با این تیم کسب کرده که در میان آنها 7 اسکودتو که البته دوتای آنها از یووه سلب شده اند، یک لیگ قهرمانان، یک جام بین قاره ای به چشم می خورند.
    او در تیم ملی ایتالیا 91 بار حضور داشته و 27 گل به ثمر رسانده و با این تیم قهرمان جهان شده است. آینده مبهم پینتوریکو از سالها پیش یکی از موضوعات بحث برانگیز باشگاه یوونتوس بود. دل پیرو در ماه نوامبر 37 ساله می شود، ولی او همواره نشان داده که همچنان نقش موثری دربازی تیمش ایفا می کند

8. 4 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

کونته به دنبال تاکتیک های جدید برای یوونتوس

یوونتوسی ها در رقابت های این فصل با سیستم 4-2-4 و 4-1-4-1 به میدان می روند اما کونته قصد دارد آرایش سومی را برای تیمش امتحان کند.

به گزارش نشریه توتواسپورت، آنتونیو کونته، سرمربی یوونتوس، همچنان به دنبال بهتر کردن شرایط تیمش است و به همین دلیل سیستم های جدیدی را در تمرینات تیمش به اجرا می گذارد.
    علی رغم اینکه یوونتوس در حال حاضر در صدر جدول سری آ قرار دارد اما بازیکنانی مانند میلوش کراسیچ و الیرو الیا هنوز نتوانسته اند مطابق انتظار ظاهر شوند.
    یوونتوسی ها در رقابت های این فصل با سیستم 4-2-4 و 4-1-4-1 به میدان می روند اما کونته قصد دارد آرایش سومی را برای تیمش امتحان کند.
    به گزارش این نشریه تورینی، کونته قصد دارد سیستم 4-3-3 را نیز در تیمش به اجرا بگذارد و از میرکو ووچینیچ، فابیو کوالیارلا و الساندرو ماتری به عنوان مثلث هجومی استفاده کند.
    گفته می شود کونته قصد دارد با چنین سیستمی، عدم آمادگی الیا و کراسیچ را در بلند مدت جبران کند و با توجه به مصدومیت امانوئله جاچرینی در دیدار این هفته مقابل کیه وو، کونته برای اجرای چنین سیستمی به گزینه های بیشتری نیاز دارد.
    یوونتوس این هفته در سری آ مقابل جنوا قرار خواهد گرفت.
    goal.com

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

10. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

الساندرو دل‌پیرو به پادوا برنمی‌گردد

گفته می‌شد او شاید به تیمی برود که 19 سال پیش آن را ترک کرد.

سایت گل – رینو فوسکی، مدیر ورزشی پادوا گفته الساندرو دل‌پیرو به این باشگاه برنخواهد گشت. او در پایان فصل یوونتوس را ترک می‌کند و مقامات باشگاه به او گفته‌اند قراردادش که در تابستان 2012 به پایان می‌رسد را تمدید نخواهند کرد.
    مارچلو چستارو، رییس باشگاه پالرمو گفته بود دوست دارد دل‌پیرو برگردد، اما حرف‌های فوسکی نشان از آن دارد که احتمال آن کم است: «رییس آرزویش را به زبان آورد. زادگاه دل‌پیرو از نظر فوتبالی پادوا است، اما صحبت بر سر بازگشتن او به جایی نمی‌رسد.
    دل‌پیرو قهرمان است و شاید پست مدیریتی در یووه بگیرد.»
    دل‌پیرو در پادوا بازی می‌کرد و در سال 1993 به یوونتوس پیوست.
    یه روز خوب میاد ...

12. 3 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

لیشت‌اشتاینر: یوونتوس به دستاوردهای بزرگی می‌رسد

مدافع سابق لاتزیو از یوونتوس تمجید کرده است.

اشتفان لیشت‌اشتاینر، مدافع کناری یوونتوس می‌گوید این باشگاه فصلی پر از موفقیت خواهد داشت.
    صدرنشین سری آ هفته پیش نتوانست خط دفاعی کیه‌وو را بشکند و به تساوی بدون گل در ورونا رضایت داد. لیشت‌اشتاینر پیش از دیدار خانگی شنبه مقابل جنوا می‌گوید: «دیدارهای دشواری پیش رو داریم [مقابل جنوا، فیورنینا، اینتر و ناپولی] و به این دلیل نمی‌توانیم فعلا حرفی از اسکودتو بزنیم.
    اما اگر این مسیر را ادامه دهیم به دستاوردهای بزرگی خواهیم رسید.»
    جنوا در سه بازی گذشته پیروزی کسب نکرده، اما لیشت‌اشتاینر می‌گوید نباید مردان آلبرتو مالسانی را دست کم گرفت: «ما باید مقابل جنوا مراقب باشیم، آنها مهاجمان خوبی دارند، اما ما هم به خوبی آماده شده‌ایم و به تیم باور دارم.»
    یوونتوس با 12 امتیاز در کنار اودینزه صدرنشین سری آ است. جنوا با هشت امتیاز از شش بازی یازدهم است.
    goal.com

14. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

بوفون مصدوم شد جیان لوئیجی بوفون، دروازه بان تیم یوونتوس تورین به علت مصدومیت دست کم ده روز از میادین دور خواهد بود.

مسئولان باشگاه یوونتوس روز جمعه با انتشار بیانیه ای در پایگاه اینترنتی خود اعلام کردند بوفون از ناحیه شانه آسیب دیده است و به تشخیص کادر پزشکی تیم، احتمالا دو بازی قادر نخواهد بود یوونتوس را همراهی کند.
    یوونتوس قرار است روز شنبه در برابر جنوا به میدان برود و یک هفته بعد نیز در مسابقه ای حیاتی در برابر اینتر قرار خواهد گرفت.
    در بیانیه باشگاه یوونتوس آمده است بوفون روز پنجشنبه در تمرینات تیم آسیب دید.
    در بازی با جنوا که در هفته نهم مسابقات جام باشگاههای فوتبال ایتالیا( سری آ) برگزار خواهد شد، کادر فنی یوونتوس قصد دارد از مارکو استوراری استفاده کند. استوراری نیمه دوم فصل قبل مسابقات کالچو که بوفون به علت مصدومیت از ناحیه کمر از همراهی تیم محروم بود، درون دروازه یوونتوس قرار گرفت.
    انتونیو کونته،‌سرمربی تیم یوونتوس اعلام کرد بوفون قرار است به طور جداگانه تمریناتی متفاوت را دنبال کند تا آمادگی خود را برای ادامه فصل حفظ نماید.
    بازی اینتر و یوونتوس در چارچوب هفته دهم مسابقات باشگاههای ایتالیا در تاریخ سی ام اکتبر در ورزشگاه سن سیرو میلان برگزار خواهد شد.
    www.iribnews.ir

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

16. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

Exclamation

ردپای پول مردم لیبی در حساب بانکی یوونتوس

فرزند سرهنگ مخلوع لیبی این روزها در انتظار روزهای سخت بازجویی درباره مبالغ نجومی منتقل شده به باشگاه یوونتوس ایتالیا است.

به گزارش خبرگزاری فارس، ساعدی قذافی یکی از 8 فرزند معمر قذافی که پس از اطمینان از سقوط سرت و ناتوانی نیروهای هوادار به خاندانش به نیجر گریخت و اکنون تحت کنترل نیروی امنیتی این کشور بوده و انتظار روزهای سخت بازجویی را می‌کشد.
    خبرهای فراوانی از منابع خبری معتبر و غیر معتبر این روزها از معمر قذافی که گواهی فوتش نیز صادر شد اما در این میان و به خصوص درباره زندگی پر ابهام و عجیب ساعدی هیچ تلاشی نمی‌شود.

آیا جوانان انقلابی لیبی برای روشن شدن تکلیف میلیون‌ها یورو و شاید بیشتر! در حساب بانکی فیات ایتالیا باید منتظر حاضر شدن این فرزند عیاش و میلیاردر گریخته به نیجر باشند؟ پول‌های هزاران هزار جوان بی آرزو و زخمی لیبی اکنون در حساب‌های بانکی مقامات اسبق یوونتوس، کارخانه فیات، کمپانی تولید محصولات ورزشی در استرالیا و دفتر گردشگری تل‌آویو پنهان شده است.

چند ماه پیش بود که چند خبرنگار محلی در کاتالونیا از رابطه پنهانی خوان لاپورتا مدیرعامل سابق باشگاه بارسلونا با چند شرکت گردشگری در تل‌آویو پرده برداشتند و پیش از این افشاگری مشخص شده بود که خاندان آنیلی در کارخانه فیات، مقامات اسبق باشگاه ایتالیایی یوونتوس و چند پدرخوانده از منطقه مافیایی سیسیلیا نقطه اتکای مالی خود را بانک‌های به ظاهر امن تل‌آویو می‌دانند.

در این میان حداقل کسانی که فوتبال ایتالیا و حواشی آن را دنبال کرده و می‌کنند، به خوبی می‌دانند و به یاد می‌آورند که فرزند 38 ساله سرهنگ مخلوع لیبی چه ارقام نجومی را تنها به شوق آن که مشکلی برای اقامت در ایتالیا نداشته باشد و او را در رسانه‌های ایتالیا عضو هیات مدیره یوونتوس بنامند از کشور خارج و به حساب مافیای سیسیل واریز کرد.

برخی منابع خبری دو روز قبل از مرگ دیکتاتور لیبی نوشتند: نیروهای امنیتی نیجر روز یکشنبه ساعدی قذافی و هشت تن از نزدیکان پدرش را در شمال این کشور رهگیری و آنها را بازداشت کردند.
    مردم لیبی در انتظار پاسخ صریح ایتالیا، یکی از همدستان نزدیک معمر قذافی در خوش‌نشینی‌ها و خوش گذرانی‌های مشترک هستند تا مشخص شود منابع مالی منتقل شده از لیبی به حساب بانکی کارخانه فیات، مافیای سیسیلیا و باشگاه یوونتوس در نهایت بلوکه خواهد شد یا خیر.

دافینکا میرچوا یکی از معشوقه‌های قذافی در گذشته که 6 سال با وی ارتباط داشت اخیرا در استرالیا با اظهار نظرات خود خشم جوانان لیبی را برانگیخته است.

او می‌گوید: وقتی در استرالیا کار می‌کردم با پسری آشنا شدم که ادعا می کرد خیلی پولدار است و هر چه بخواهم برایم فراهم می کند، ارتباط ما 6 سال به درازا کشید و من در اواسط این آشنایی طولانی متوجه شدم که او ساعدی قذافی یکی از پسران معمر قذافی است. او ولخرجی‌هایی می‌کرد که تعجب همگان را بر می‌انگیخت و شاید در یک سال حداقل 17 میلیون دلار هزینه عیاشی‌های وی می‌شد، تنها به یک مثال اکتفا می‌کنم و به کرایه گران قیمت‌ترین ساحل تفریحی در جزایر متعلق به استرالیا اشاره می‌کنم که شاید ثروتمند‌ترین مردم جهان چنین حماقتی را هرگز مرتکب نشوند.
    حالا مردم لیبی با خود می‌گویند: این همه ثروت بر باد رفته به کنار لااقل تکلیف ده‌ها کامیون شمش طلایی که اخیرا وارد نیجر شده را مشخص کنید.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

18. 2 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

یوونتوس 2 – فیورنتینا 1؛ پیروزی بانوی پیر با گل سه امتیازی ماتری

شاگردان آنتونیو کونته موفق شدند با کسب پیروزی مقابل فیورنتینا بار دیگر به صدر جدول صعود کنند.

در نخستین دیدار هفته نهم سری آ تیم فوتبال یوونتوس موفق شد در خانه خود با نتیجه دو بر یک فیورنتینا را شکست دهد.
    در این بازی ابتدا لئوناردو بوناچی مدافع یووه در دقیقه 13 تیمش را پیش انداخت. کرنر کوتاه آندره آ پیرلو را آرتورو ویدال به سمت دروازه فیورنتینا شلیک کرد امادروازه بان ویولا این توپ را مهار کرد، در برگشت بوناچی با یک ضربه دقیق و از فاصله کم موفق شد نخستین گل یووه را به ثمر برساند.
    نیمه نخست با همین نتیجه به پایان رسید اما در نیمه دوم و در دقیقه 58 استوان یووتیچ هافبک جوان فیورنتینا با یک ضربه تماشایی از پشت محوطه جریمه دروازه مارکو استوراری را باز کرد تا بازی به تساوی کشیده شود.
    اما این پایان کار نبود. الساندرو ماتری مهاجم آماده این روزهای یوونتوس در دقیقه 65 به طور تصادفی در محوطه جریمه حریف صاحب توپ شد و بدون تلف کردن لحظه توپ را برای دومین بار به تور دروازه فیورنتینا چسباند تا نتیجه دو بر یک به سود یووه شود.
    بازی با همین نتیجه به پایان رسید و شاگردان کونته اولین پیروزی خود را در سه بازی اخیر کسب کردند. بانوی پیر همچنان روند شکست ناپذیری خود در این فصل را حفظ کرده و اکنون بار دیگر اما به طور موقت به صدر جدول صعود کرده است.
    goal.com

20. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

یوونتوس 2 – فیورنتینا 1؛ پیروزی بانوی پیر با گل سه امتیازی ماتری

شاگردان آنتونیو کونته موفق شدند با کسب پیروزی مقابل فیورنتینا بار دیگر به صدر جدول صعود کنند

Getty

سایت گل – در نخستین دیدار هفته نهم سری آ تیم فوتبال یوونتوس موفق شد در خانه خود با نتیجه دو بر یک فیورنتینا را شکست دهد.
    در این بازی ابتدا لئوناردو بوناچی مدافع یووه در دقیقه 13 تیمش را پیش انداخت. کرنر کوتاه آندره آ پیرلو را آرتورو ویدال به سمت دروازه فیورنتینا شلیک کرد امادروازه بان ویولا این توپ را مهار کرد، در برگشت بوناچی با یک ضربه دقیق و از فاصله کم موفق شد نخستین گل یووه را به ثمر برساند.
    نیمه نخست با همین نتیجه به پایان رسید اما در نیمه دوم و در دقیقه 58 استوان یووتیچ هافبک جوان فیورنتینا با یک ضربه تماشایی از پشت محوطه جریمه دروازه مارکو استوراری را باز کرد تا بازی به تساوی کشیده شود.
    اما این پایان کار نبود. در دقیقه 65 بازی سیمونه په په با یک پاس عمقی الساندرو ماتری مهاجم آماده این روزهای یوونتوس را در محوطه جریمه حرف صاحب توپ کرد و این بازیکن هم بدون تلف کردن لحظه توپ را برای دومین بار به تور آرتور بوراچ سنگربان فیورنتینا چسباند تا نتیجه دو بر یک به سود یووه شود.
    بازی با همین نتیجه به پایان رسید و شاگردان کونته اولین پیروزی خود را در سه بازی اخیر کسب کردند. بانوی پیر همچنان روند شکست ناپذیری خود در این فصل را حفظ کرده و اکنون بار دیگر اما به طور موقت به صدر جدول صعود کرده است.
    goal.com

HALA MADRID

22. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 42 از 83 نخستنخست ... 32404142434452 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)