به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
سلام
به نظر من اونا به 2 طراح خوب 1 مهاجم نفوذی و تکنیکی و 2 دفاع وسط محکم نیاز دارن.واقعا پول خریدش رو هم دارن ولی اصلا ونگر خوب خرید نمیکنه.اگه این بازیکنا رو بخره واقعا میتونه اول تا سوم بشه.البته به شرطی که تا قبل از زمستان بین 6 تیم برتر باشن.
درکل با 3-4 خرید درست و محکم میتونن به راحتی تیمای دیگه رو زمین بزنن
آرسنال تيم خوبيه ولي داره تو خريد بازيكن جوون زياده روي ميكنه اگه بازيكن خوب و سر شناس بخره كه ميتونه حتما موفق خواهد بود
ARSENAL
![]()
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
به نظر من ارسنال امسال بسختی سهمیه چهارم انگلیسو تو اروپا میگیره و قهرمان جام حذفی میشه
اما مطمئنم تو تعطیلات تابستون خریدای بزرگی میکنه
این بار دیگه ونگر مجبوره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عاشقتم عبدالله
بزار من بگم چی میشه : اگر همین کادر مدیریتی حاکم باشه همین بازیکنان جوون میشن ستاره و بعدش هم راهی تیمای دیگه میشن مثل فابرگاس نصری فلامینی هلب کلیچی ادبایور و ...
جا داره به دیگر سیاست غلط و یا بهتر بگم نامرد بازی ارسنال اشاره ای داشته باشیم بازیکن وقتی به سن 30 سالگی برسه قراردادش سال به سال تمدید میشه ! این یعنی عدم تامین آینده ! نمونه اش برگکمپ که تا 30 سالگی بهترین بازی هاش رو با جون و دل برای ارسنال انجام داد بعدش سال 2005 یا 2006 با زور هواداران یه سال دیگه قرار دادش تمدید میشه ! این خودش بهترین انگیزه هست برای ترک ارسنال![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم با نظر دوستان درمورد خرید بازیکنان موافقم البته یه چیز دیگه هم هست و اون اینه که بی تجربگی بازیکنان آرسنال = نتیجه نگرفتن تیم ... آرسنال بازیکن بی تجربه زیاد داره دقیقا برعکس تیم های دیگه فکر کنم بازیکنان با تجربه آرسنال 5 تا باشن و شاید هم کم تر آرسنال امسال جز 5 تیم میشه ... با تشکر از عبدالله بابت زدن تاپیک ...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
اگه ارسنال نتیجه نگیره وضعش از این بدتر میشه اون چندتا بازیکون خوبم که داره از دست میده
به نظر من آرسنال ميتونه بهتر از اين بشه ولي نميتونه قهرمان بشه! البته تو جام حزفي شايد!
آرسنال امسال بهترين هاشو از دست داده و نتونسته جانشين خوبي واسشون پيدا كنه!
همين خيلي به آرسنال ضربه زده!
ونگر تو خريد خيلي ضعيفه حتي ضعيف تر از فرگوسن
الان آرسنال چندتا بازيكون خريده و ميتونه سهميه جام باشگاه هارو بگيره ولي قهرماني نه!
يكي از دلايلي كه كار آرسنالو سختر ميكنه اينه كه امسال تيم هاي منچستر و چلسي و منسيتي خيلي قويتر از سال هاي قبل شدند و تا الان خيلي خوب كار كردند.
به هر حال من واستون آرزوي موفقيت ميكنم و به شوما آرسنالي ها هم تبريك ميگم كه تو بدترين شرايط هم از تيمتون دفاع ميكنين
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
بیشتر باشگاه هایی که مالک عرب دارن خریدای بزرگ میکنن و تیمشون رو از داشتن بازیکن سطح بالا بی نیاز میکنن ولی این صاحب های آرسنال به جزء ساختن استادیوم امارات خرج بزرگ دیگه ای نکردن هر چند که ونگر خودشم اهل ولخرجی نیست ! در حال حاضر هم این اسم بزگ رو دارن به باد میدن ! به نظر من 5 یا 4 بشن با این تیم واقعا شاه کاره !
wenger velkharj nist ?!
chan sal pish u koja boodi bebini cheghad bazi kon bozorg mikharid ?!
vaghti varzeshgah jadid zadan arsene boodje kafi bara kharid nadasht
bara hamin bazikoe arzoon & javoon migereft , vali motmaen bash in fasl 1 bazikone toop migire
bazikonash ro ham dg eyne ghabl az das nemide
IN ARSENAL WE TRUST![]()
Arsenal 4 Ever is in my heart
Arsenal and NeverMore
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)