به نظر شما کدام تیم قهرمان یورو 2012 (جام ملتهای اروپا) خواهد شد ؟
1- اسپانیا (قهرمان دوره گذشته)
2- هلند
3-آلمان
4- ایتالیا
5- فرانسه
6-پرتغال
7- انگلیس
8- سایر تیم ها
تشکر فراموش نشود
![]()
اسپانیا
هلند
آلمان
ایتالیا
فرانسه
پرتغال
انگلیس
سایر تیم ها
به نظر شما کدام تیم قهرمان یورو 2012 (جام ملتهای اروپا) خواهد شد ؟
1- اسپانیا (قهرمان دوره گذشته)
2- هلند
3-آلمان
4- ایتالیا
5- فرانسه
6-پرتغال
7- انگلیس
8- سایر تیم ها
تشکر فراموش نشود
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
ویرایش توسط AmirUtd : 11-15-2011 در ساعت 10:16
90.Ashkan,Abdollah 202,AL1reZA,ale10forever,AlexDelpiero,Ali Asgar,ALI_JUVE,amin_20,Arsenal,arteen del piero,DanielBahrami,David7,HASAN 7,icon,J. Mourinho,M14,mamaliss,Mohammad,mohsen norozi,mojtabadj88,mortezarm,Nader20,nima_76,nobody11,Ozil-10,Qozem,R.BAGGIO.10,ranran,stamford,Van Persie,Zid@ne,Zizou90
اســـپانیا ... البته هلند هم شانس زیادی واسه قهرمانی داره.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به تعظيم مردم اين زمانه اعتمادنكن...تعظيم آنان همانندخم شدن دوسركمان است كه هرچه بهم نزديكترشوند تيرش كشنده تراست.(خشايارشاه)
خوب معلومه ديگه اسپانيا قهرمانه مثل جام جهاني 2010![]()
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
ویرایش توسط yasin04 : 10-15-2011 در ساعت 19:30
من طرفدار پرتغال هستم و دوست دارم قهرمان شه ولي شانسش از اسپانيا و هلند و آلمان كمتره! ولي هيچ چيز معلوم نيست و شايد هم قهرمان شد
پرتغال الان بازيكوناي خوبي داره و بيشتر بازيكوناش تو تيم هاي معروف اروپا بازي ميكنن ولي سرمربي خوبي ندارهاگه يه سرمربي خوب بيارن حتما ميتونن يكي از مدعيان اصلي قهرماني باشن! ولي الان اسپانيا و هلند و آلمان بهترين هاي اروپا هستند
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
من طرفدار اسپانیام ولی آلمان و هلند خیلی قوی شدندددددددددددددد![]()
ببین داداش همش که نمیشه هلند و اسپانیا و آلمان شاید تیم های دیگری
هم باشن که شانس قهرمانی داشته باشن
Just Real Madrid & Man Utdl
italy
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
Milan back to the era Avjt
به نظر من بعد از چند سال درخشش آلمان لیاقت قهرمانی رو داره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)