به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
مورینیو: دیدارهای پلی اف بهتر از دیدارهای دوستانه بی اهمیت است
سرمربی پرتغالی رئال از این که بازیکنانش را به دلیل دیدارهای ملی از دست می دهد، چندان راضی نیست
mourinho
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، اعلام کرد تیمش مشکلا سال گذشته را ندارد و به همین دلیل از شانس بیشتری برای قهرمانی برخوردار است.goal.com
آقای خاص در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ديگر نبود انسجام از مشكلات تيم ما نيست، همانطور كه تكروي و فقدان روحيه جمعي نيز از اين پس از مسائل رئال مادريد نيست."
وي درباره حضور بازيكنانش در تيم هاي ملي كشورهايشان گفت:" رونالدو درآمادگي كامل است و برابر بتيس بازي خواهد كرد. پرتغال اصرار داشت او در ديدار پلي آف همراه تيم ملي كشورش باشد و رونالدو هم اين درخواست را اجابت كرد.
نمي دانم كدام گزينه بدتر است؛ بازي در پلي آف و سفر از مادريد به بوسني و بازگشت به مادريد و يا بازي در ديدار دوستانه برابر كاستاريكا. يا بازي در گابن يا آرژانتين و باز هم سفر به بوئنوس آيرس . به همين خاطر است كه من معتقدم ديدارهاي پلي آف خيلي بهتر از سفر به دور دنيا براي بازي هاي دوستانه است.
البته ديدارهاي تيم هاي ملي تاثير منفي بر بازيكنان نداشته است.
HALA MADRID
گزارش ویژه:کریس رونالدو امشب صدتایی می شود
اکنون اندکی بعد از دومین سال حضورش در رئال، او درانتظار آن است تا برای صدمین بار با پیراهن رئال به میدان رفته
ronaldo
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید امشب با حضور در دیدار تیمش مقابل رئال بتیس صدمین بازی اش با پیراهن تیم مادریدی را برگزار خواهد کرد. او در 99 دیداری که برای رئال به میدان رفته، توانسته 96 گل به ثمر برساند که این آماری استثنایی است.کریس با به ثمر رساندن 41 گل در رقابتهای فصل گذشته لالیگا، علاوه بر کسب عنوان آقای گلی، برترین آقای گل تاریخ رقابتهای لالیگا لقب گرفت.اکنون اندکی بعد از دومین سال حضورش در رئال، او درانتظار آن است تا برای صدمین بار با پیراهن رئال به میدان رفته وبا درخشش در رقابتهای این فصل لالیگا به حکمرانی بارسا در این رقابتها پایان دهدشاید برایتان جالب باشد که مروری بر بازیهای درخشان رونالدو در این 99 بازی با پیراهن رئال داشته باشیممراسم معارفه رونالدو با حضور 90 هزار هوادار رئال در ورزشگاه برنابئو انجام شد
اولین گل رونالدو در اولین بازی اش با پیراهن رئال در دیدار با دپورتیوو لاکرونیا از راه رسید
کریس از پوشیدن لباس رئال لذت می برد. در این عکس او را درحال شادی در کنار کاکا، یکی از صمیمی ترین دوستانش دررختکن رئال می بینید
در روز 30 سپتامبرسال 2009 بود که دیاوارا، در دیدار رئال- المپیک مارسی با خطا برروی رونالدو او را مصدوم کرد. این اولین روز غمبار رونالدو با پیراهن رئال بود
در دیدارهای رئال- بارسا، رونالدو روزهای بدی را پشت سرمی گذاشت. تیم مادریدی تنها یک بار و آن هم در فینال جام حذفی توانست بارسا را شکست دهد و رونالدو به گرفتن انتقام آن روزها فکر می کند
این هم شادی رونالدو بعد از گلی که در برنابئو وارد دروازه لیون کرد
عطش همیشگی رونالدو برای گلزنی...او معمولا به ثمر رسیدن گلهایش را این طور و با این ژست جشن می گرفت
مورینیو هم به رئال آمد تا به دیکتاتوری بارسا پایان دهد و به رونالدو ، هموطنش اضافه شد تا روزهای شاد را با رئال تجربه کند
ضربه سری فراموش نشدنی. رونالدو این چنین اولین جامش با رئال را کسب کرد. او بالاتر از آدریانو به توپ ضربه زد تا توپ را وارد دروازه بارسا کرده و بدین ترتیب رئال در ورزشگاه مستایا قهرمانی اش در جام حذفی اسپانیا را جشن بگیرد
قهرمان سی آر 7: رونالدو جام حذفی اسپانیا را در دست دارد.این جام را در نبردی پایاپای با بارسلونایی ها به دست آورد
ماشین گلزنی: رونالدو فصل گذشته 54 گل به ثمر رساند ؛ این درحالی بود که در فصل اول حضورش در رئال 33 گل زده بود. او تا به امروز و در رقابتهای این فصل 9 گل زده است
دشمن شماره یک: تصویری که خودش هزاران کلمه را در خود جای داده است. مسی و رونالدو برای کسب عنوان بهترین بازیکن دنیا با هم مبارزه می کنند. تا به امروز ستاره آرژانتینی برنده این نبرد بوده
رونالدو فصل گذشته را با به ثمر رساندن 41 گل به پایان برد و رکورد 38 گل ساررا و اوگو سانچس را شکست
رونالدو رقابتهای این فصل را هم فوق العاده شروع کرد. در دیدار با ساراگوسادر هفته اول رقابتهای لالیگا هت تریکی تماشایی را به نمایش گذاشت
رونالدو در آخرین بازی رئال مقابل اسپانیول هم دو پاس گل داد تا بی صبرانه درانتظار بازی امشب تیمش مقابل بتیس و انجام صدمین بازی اش با پیراهن تیم مادریدی باشدgoal.com
HALA MADRID
پيگريني:مخالفت باپرس مساوي باترک باشگاه است
سرمربي شيليايي مالاگا گفت که در رئال مادريد مربياي که با پرس - رييس باشگاه مخالفت کند جايي در اين تيم ندارد.
![]()
مالاگا در فصل جديد لاليگا با هدايت پيگريني نتايج خوبي کسب کرده است و با 13 امتياز و تفاضل گل کمتر نسبت به رئال مادريد در رده چهارم جدول قرار دارد.
پيگريني - سرمربي شيليايي اين تيم با بيان اين که در باشگاه رئال مادريد هر کس نداي اختلاف با فلورنتينو پرس را سر دهد، بايد باشگاه را ترک کند، گفت: در ابتدا بگويم که نسبت به هيچ کس کينهاي در دل ندارم. من و پرس دو شخصيت متفاوتي هستم و با هم اختلاف نظر داريم. در رئال مادريد هر گاه مربياي انديشهاش در تعارض با رييس باشگاه باشد، بايد چمدانهايش را ببندد و از اين تيم برود.
وي درباره ژوزه مورينيو - سرمربي کنوني رئال مادريد، گفت: مي دانم که او به عنوان مربي افتخارات بسياري به دست آورده است، اما از شيوه کار او و شخصيتش چيزي نميدانم.
اين مربي شيليايي پيش از اين گفته بود که دوران حضورش در رئال مادريد بهترين دوران تاريخ اين باشگاه بود، چرا که 96 امتياز در آن فصل جمع کرد، اما با اين وجود اين بارسلونا بود که عنوان قهرماني را به دست آورد.
اين سخنان پيگريني واکنش تمسخرآميز مورينيو را به دنبال داشت، چنان که گفت: از ديدگاه من دوم شدن در لاليگا همچون قرار گرفتن در رده آخر جدول است. گذشته از اين من اگر رئال مادريد را ترک کنم، همچون پيگرني راهي تيم معمولي مالاگا نميشوم، بلکه به يکي از تيمهاي بزرگ انگليسي يا ايتاليايي ميروم.
پيگريني از پرداختن مجدد به اين موضوع سرباز زد و گفت: خوشبختانه اختلاف بين ما بيشتر از آنچه است که گفته ميشود، نميخواهم از شخص خاصي انتقاد کنم، اما مي خواهم بگويم که شيوه تفکر من بر خلاف ديگران است.
وي در پايان درباره ديدار حساس تيمش مقابل رئال مادريد در 22 اکتبر (30 مهر) تصريح کرد: اين مسابقه براي انتقام جويي نيست، اما پيروزي در آن بسيار مهم است ، چرا که در ادامه رقابتها به تيم کمک ميکند. در پايان از تماشاگران رئال مادريد که همواره از من حمايت کردهاند، تشکر ميکنم .
varzesh3
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
رئال مادرید 4 – بتیس 1؛ سومین هت تریک ایگواین سومین شکست متوالی رئال بتیس را رقم زد
رئال مادرید موفق شد با هت تریک ستاره آرژانتینی خود که این روزها در اوج است با نتیجه 4 بر یک بتیس را در برنابئو شکست دهد
شاگردان مورینیو در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو رئال بتیس را گلباران کردند و با دستانی پر گل بدرقه کردند . تیم رئال در شرایطی به مصاف رئال بتیس رفت که با 13 امتیاز در رده سوم جدول رده بندی قرار داشت و برای آنکه از کورس قهرمانی باز نماند نیاز زیادی به پیروزی داشت .شاگردان مورینیو در نیمه اول نتوانستند بتیس را شکست دهند اما نیمه دوم را طوفانی آغاز کردند و توانستند در دقیقه 46 توسط ایگواین به گل برتری برسند . اما رئال دست از حمله نکشید و همچنان بر روی دروازه بتیس هجوم آورد تا در نهایت بازیکن خلاق و طراح برزیلی این تیم یعنی کاکا توانست در دقیقه 59 گل دوم را برای رئال به ثمر برساند . تیم بتیس که اصلا دوست نداشت سومین شکست متوالی خود را تجربه کند دست به حمله زد و توانست ده دقیقه بعد یعنی در دقیقه 69 توسط مولینا یکی از گل های خورده را جبران کند . اما رئال تیمی نیست که به این راحتی ها تسلیم شود بازیکنان رئال یک دقیقه بعد یعنی در دقیقه 70 توسط ستاره آرژانتینی خود به گل رسیدند تا ایگواین 2 گله و رئال در این بازی 3 گله شود . در همین زمان بود که شالوده بتیس به هم خورد و برای مهاجم تراز اولی همچون ایگواین 3 دقیقه کافی بود تا در دقیقه 73 به گل سوم دست یابد و سومین هت تریک خود را در هفته های اخیر انجام دهد .
لازم به ذکر است که ایگواین دومین هت تریک متوالی خود را در تیم رئال مادرید انجام داد . به نظر می رسد دیگر مورینیو نتواند ارزش این مهاجم ارزشمند در بازی را زیر سوال ببرد .این دومین بازی است که خبری از گلزنی رونالدو در رئال است ، شاید دیگر خبری از درخشش او نباشد و حالا نوبت به ایگواین رسیده است تا در رئال خوش بدرخشد .
goal.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
مورينيو: هيگواين خيلي بهتر از قبل شده است
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از پيروزي برابر بتيس گفت: هيگواين خيلي بهتر از قبل شده است.
![]()
به نقل از مارکا اسپانیا، خوزه مورینیو که از پیروزی مردانش مقابل رئال بتیس راضی به نظر میرسید، تصریح کرد: بازی خیلی خوبی بود و از بازی روان و کم نقص مردانم لذت بردم، باید همین طور باشیم و در همه بازیهای خود با قدرت وارد میدان بشویم.
وی ادامه داد: هیگواین خیلی بهتر از قبل شده و خیلی خوب بازی میکند، او به روزهای اوج خودش بازگشته و اطمینان دارم که در آینده نیز بهتر خواهد شد.
مورینیو گفت: بازیکنانی نظیر کاکا، بنزما، رونالدو و اوزیل برای درخشیدن آمادهاند و این برای رئال مادرید بسیار با ارزش است، من نمی توانم رضایت همه بازیکنان را جلب کنم و بالاخره کسانی هستند که باید نیمکتنشینی را تحمل کنند.
تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا با نتیجه 4 بر یک برابر رئال بتیس یکی از مدعیان بالای جدولی به پیروزی رسید.
در این بازی، گونزالو هیگواین هتتریک کرد و در دقایق 46 و 70 و 73 به گل رسید و کاکا 59 دیگر گل رئال مادرید را به ثمر رساند. تک گل حریف آندلوسی را نیز مولینا در دقیقه 69 وارد دروازه کرد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشحالي کاکا از حمايت هوادران رئال
اين ملي پوش برزيلي که اکثر ديدارهاي فصل گذشته رئال را به دليل مصدوميت از دست داد، پس از به ثمر رساندن يکي از گل هاي رئال در ديدار شب گذشته، با تشويق گرم طرفداران مواجه شد.
![]()
کاکا، ستاره برزیلی رئال مادرید، پس از پیروزی 4-1 تیمش مقابل بتیس، از اینکه هواداران تیم او را در طول بازی و پس از گلزنی تشویق کردند، ابراز خوشحالی کرد.
این ملی پوش برزیلی که اکثر دیدارهای فصل گذشته رئال را به دلیل مصدومیت از دست داد، پس از به ثمر رساندن یکی از گل های رئال در دیدار شب گذشته، با تشویق گرم طرفداران مواجه شد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اینکه هواداران من را ایستاده تشویق کردند، خیلی خوشحالم کرد. برای من بهتر شدن و پیشرفت کردن بسیار مهم است.
فکر می کنم این سومین دیداری است که در کنار اوزیل بازی می کنم. او بازیکن بسیار باهوشی است. بازی کردن در کنار او بسیار آسان است."
کاکا همچنین به گونسالو ایگواین که در دیدار شب گذشته برای سومین بار در چهار دیدار اخیر ملی و باشگاهی، هت تریک کرد، تبریک گفت.
" ایگواین در 4 بازی 9 گل به ثمر رساند و این فوق العاده است. باید به او تبریک گفت. ما از درخشش او بسیار خوشحال هستیم."
رئال در حال حاضر با 16 امتیاز از 7 دیدار در مکان دوم جدول لالیگا قرار دارد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].
ميانگين 1،91 گل براي آقاي خاص در هر بازي
آقاي خاص به ثمر رسيدن هزارمين گل توسط تيمهاي تحت هدايت خود را جشن گرفت.
![]()
به نقل از رویترز، خوزه مورینیو با رئال مادرید 180 گل زده را ثبت کرده و مجموع تیمهایی که هدایت آنها را برعهده داشته 1000 گل به ثمر رساندهاند.
گل سوم هیگواین و چهارمین گل رئال مادرید در برد 4 بر یک شب گذشته مقابل بتیس هزارمین گل تاریخ مربیگری مورینیو را رقم زد.
مورینیو در مجموع 521 بازی رسمی با تیمهایی چون بنفیکا، اونیون لیرا، پورتو، چلسی، اینترمیلان و رئال مادرید را به عنوان مربی تجربه کرده است.
به این ترتیب در هر بازی با مربیگری مورینیو به صورت میانگین 1.91 گل به ثمر رسیده است.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Jose Mourinho, Real Madrid
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، بعد از پیروزی 4-1 تیمش مقابل بتیس تاکید کرد انتخاب از بین کریم بنزما و گونسالو ایگواین برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی یک مشکل لذت بخش است.در دیدار شب گذشته، ایگواین بار دیگر هت تریک کرد تا بار دیگر عامل اصلی پیروزی تیمش باشد. اما مورینیو تاکید کرد با بازگشت بنزما و پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت ، برای انتخاب از بین این دو مهاجم با مشکل مواجه خواهد شد.او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در فوتبال سخت است که یک بازیکن را برای پنج یا شش دیدار متوالی روی نیمکت نشاند. بنزما فصل را بسیار خوب آغاز کرد اما ایگواین نه زیاد زیرا تمرینات پیش فصل را از دست داد اما اکنون ایگواین به دوران آمادگی برگشته و ما خوشحالیم که هر دو را در اختیار داریم.نشاندن بنزما روی نیمکت مشکلاتی به همراه خواهد آورد. اگر بازی 0-0 باقی می ماند، می توانستیم او را به زمین بفرستیم اما لزومی به ریسک کردن نبود زیرا مشکلی برای گلزنی نداشتیم.می دانم که بسیاری خواهند گفت که داشتن دو مهاجم آماده دردسرساز است اما من اینطور فکر نمی کنم. مشکل وقتی است که تنها یک مهاجم داشته باشید یا اصلا نداشته باشید."www.goal.com
Getty
سایت گل- گونسالو ایگواین، مهاجم رئال، از نمایش خودش در پیروزی 4-1 مقابل بتیس اظهار رضایت کرد.
این ستاره آرژانتینی در دیدار شب گذشته بار دیگر هت تریک کرد و به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد. او در دیدار قبلی رئال مقابل اسپانیول نیز هت تریک کرده بود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بسیار خوشحال هستم. یک هفته بود که بازی نکرده بودم اما احساس می کردم زمان بیشتری گذشته است. مربی تصمیم می گیرد که من در ترکیب اصلی باشم یا نه. کار من تنها این است که بازی کنم.
این هت تریک می تواند یکی از خاطرات خوب من بعد از بازنشستگی باشد. این مسئله از این نظر جالب است که من بعد از مصدومیتی که داشتم، توانستم چنین نمایشی ارائه دهم. من در هر بازی احساس بهتری دارم. از هم تیمی هایم متشکر هستم زیرا آنها همیشه در طول مصدومیت از من حمایت کردند.
می دانستیم که این بازی تا چه اندازه می تواند دشوار باشد. بتیس بازی های زیادی را با پیروزی پشت سر گذاشته بود اما ما نشان دادیم که در طول مدتی که لیگ تعطیل بودیم، آمادگی مان را حفظ کردیم."www.goal.com
رونالدو در باشگاه صدتایى هاى رئال مادرید
مهاجم پرتغالى رئال مادرید براى یکصدمین بار پیراهن این تیم اسپانیایى را بر تن کرد. رونالدو پرتغالى در سال ۲۰۰۹ در شرایطى از تیم منچستر یونایتد جدا شد
مهاجم پرتغالى رئال مادرید براى یکصدمین بار پیراهن این تیم اسپانیایى را بر تن کرد. رونالدو پرتغالى در سال ۲۰۰۹ در شرایطى از تیم منچستر یونایتد جدا شد و با ۸۰ میلیون پوند به رئال مادرید پیوست که در آن فصل در رقابت هاى مختلف براى منچستر یونایتد در ۴۹ بازى ۴۲ گل به ثمر رسانده بود و یکى از ارکان اصلى تیم براى قهرمانى در لیگ قهرمانان محسوب مى شد.وى پس از پیوستن به رئال مادرید نیز روند درخشش خود را ادامه داده و در دو فصل حضور در این تیم، در۹۹ بازى که در رقابت هاى مختلف براى آن ها انجام داده است، ۹۶ گل به ثمر رسانده است.این بازیکن در فصل گذشته نیز تنها در رقابت هاى لالیگا موفق به به ثمر رساندن ۴۱ گل براى رئال شد و رکورد بیشترین گل را در یک فصل لالیگا براى تیم رئال شکست. با توجه به این مسئله به نظر مى رسد که دستیابى به هر رکوردى براى رونالدو امکان پذیر شده است. رونالدو اشتهاى سیرى ناپذیرى براى موفقیت دارد و در به ثمر رساندن گل به یک متخصص تبدیل شده است. هم اکنون نیز این امکان براى رونالدو فراهم است که رکورد گلزنى دو اسطوره رئال مادرید را (رائول ۳۲۳ گل و دى استفانو ۳۰۴ گل) به زودى بشکند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)