به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
بوتراگنیو: رئال از حضور مورینیو در این تیم خوشحال است
ملی پوش اسبق اسپانیایی معتقد است باشگاه رئال مادرید از حضور ژوزه مورینیو بر روی نیمکت این تیم بسیار خوشحال است و تمام تلاش خود را برای حفظ او انجام خواهد داد
امیلیو بوتراگنیو مدیر روابط عمومی باشگاه رئال مادرید اعلام کرد این باشگاه از حضور ژوزه مورینیو بسیار خوشحال است و تمام تلاش خود را برای حفظ این مربی بزرگ انجام خواهد داد.مورینیو به دلیل حاشیه هایی که در دیدار برگشت مقابل بارسلونا در سوپرکاپ اسپانیا ایجاد کرد و همچنین به دلیل شروع نه چندان خوب رئال در این فصل مورد انتقاد قرار گرفته است اما بوتراگنیو از این مربی پرتغالی به شدت حمایت می کند.بوتراگنیو در گفتگو با روزنامه آ.اس می گوید:" مورینیو سرمربی بسیار بزرگی است و چهار سال دیگر با رئال قرارداد دارد. حضور مستمر او برای ما بسیار مهم است و تلاش خود را برای حفظ او خواهیم کرد."" او سه عنوان قهرمانی در سه لیگ مختلف در سه کشور متفاوت را کسب کرده و مربی هر تیمی بوده موفقیت را به آن تیم هدیه کرده است. ژوزه شخصیت فوق العاده ای دارد و ما کاملا از او راضی هستیم."رئال هم اکنون با 13 امتیاز از 6 بازی در رده سوم جدول رده بندی لالیگا قرار دارد. آنها شنبه مقابل رئال بتیس به میدان خواهند رفت.
goal.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
اينتر به دنبال جذب ناراضيان رئال
مسوولان اينترميلان در نظر دارند دو بازيکن ناراضي رئالمادريد را به خدمت بگيرند.
مسعود اوزیل و آنخل دی ماریا دو بازیکن رئال مادرید هستند که به دلیل نیمکت نشینی و کمتر بها دادن به آن ها در این تیم، چندان از شرایط ایجاد شده راضی به نظر نمی رسند.
با توجه به این مسئله تیم اینتر میلان در نظر دارد این دو بازیکن را در ژانویه به عضویت خود درآورد.
دی ماریا به دلیل ارائه درخواست سخت و طاقت فرسای رئال برای تمدید قرارداد در تابستان از مقامات این تیم به شدت خشمگین است و مسعود اوزیل نیز به دلیل افزایش انتقادات پدرش از برنامه های تاکتیکی آقای خاص در روزهای اخیر احتمالا کمتر در برنامه های مورینیو جایی خواهد داشت.
به همین دلیل اینتر برای قاپیدن این دو بازیکن و به خدمت گرفتن آنان در فصل نقل و انتقالات زمستانی از هم اکنون دندان تیز کرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
فدراسيون فوتبال پرتغال به دنبال جذب مورينيو
برخي منابع رسانهاي پرتغال از احتمال حضور آقاي خاص در کادر فني تيم ملي فوتبال اين کشور جهت راهيابي به جام ملتهاي اروپا خبر دادند.
![]()
به نقل از روزنامه الموندو، پس از آنکه تیم ملی پرتغال نتوانست در پیکارهای مقدماتی و گروهی یورو 2012 جواز صعود مستقیم دریافت کند، شمار انتقادات علیه پائولو بنتو، سرمربی یک سال گذشته تیم فزونی یافت.
به باور کارشناسان و تحلیلگران فوتبال ملی این کشور، این مربی قابلیت هدایت و کسب موفقیت پرتغال در دو بازی رفت و برگشت پلی آف (انتخابی) با بوسنیهرزگوین قادر نیست یاران کریستیانو رونالدو را به برتری رساند.
از این رو اکنون شایعه شده مقامات فدراسیون در حال مذاکره و رایزنی پنهان با سران رئالمادرید، به ویژه شخص فلورینتو پرس، مدیر کهکشانیها هستند تا اجازه حضور خوزه مورینیو معروف به آقای خاص را برای دو بازی مذکور گرفته تا با کمک وی بتوانند جواز صعود بیابند.
این گزارش حاکی است پرتغالی ها باور دارند شرایط کنونی تیم بوسنی هرزگوین نسبت به بازیهای مقدماتی جام جهانی 2010 که دو بار برابر آن به برتری رسیدند، کاملا متفاوت شده و یاران ادین ژکو از قدرت زیادی برخوردار شدهاند.
دیدارهای رفت و برگشت انتخابی در تاریخ 11 و 15 نوامبر (20 و 24 آبان) انجام خواهد شد.
varzesh3
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
پیش بازی رئال مادرید - رئال بتیس: رونالدو در انتظار طرفدار اسکارلت یوهانسون!
شاگردان ژوزه مورینیو چالشی سخت را مقابل تیم تازه صعود کرده بتیس پیش رو دارند؛ تیمی که در هفته های اولیه لالیگا یکی از پدیده ها بود
Getty
ترکیب احتمالی
رئال مادرید
کاسیاس
راموس, کاروالیو, په په , مارسلو
ژابی آلونسو, دیارا
رونالدو, اوزیل, کاکا
ایگواین
رئال بتیس
اسپینوسا
چیکا, آمایا, دورادو, پرس
اتسباریا, ایرینی
وادیو, سویا, مونته رو
سانتا کروس
گونسالو ایگواین بعداز به نمایش گذاشتن یک هت تریک تماشایی در دیدار با اسپانیول، او در بازیهای ملی و در دیدار تیم ملی آرژانتین مقابل شیلی هم هت تریک کرد و آماده است تا در غیاب کریم بنزما که روزهای مصدومیت را سپری می کند برای تیم مادریدی خوش بدرخشد. نوری شاهین دراین بازی قادر به همراهی رئال نیست و رائول آلبیول به دلیل شکستگی استخوان گونه برای یک ماهی از میادین ورزشی به دور است.
بازگشت په په و کوئنترائوخبر خوبی برای تیم مورینیو بود که هر دوی این بازیکنان از بند مصدومیت رها شده اند و قادر به همراهی تیم مادریدی هستند. لاسانا دیارا و سامی خدیرا هم برای حضور در مرکز میدان و درکنار ژابی آلونسو مبارزه تمام عیاری را خواهند داشتدر سوی دیگر په په مل، مربی رئال بتیس از نظر مصدومیت بازیکنانش نگرانی خاصی ندارد و نلسون تنها بازیکنی است که به این دیدار نمی رسد
آیا می دانستید؟
رئال مادرید در دیدار دو تیم در فوریه سال 2009 در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو توانست تا با نتیجه 1-6 بتیس را از پیش رو بردارد..
رئال در سه دیدار اخیرش 13 گل به ثمر رسانده و مقابل رایو وایه کانو، آژاکس و اسپانیول به پیروزی رسیده.
لوانته تنها تیمی است که تا به اینجای رقابتهای لالیگا توانسته رئال مادرید را شکست دهد و ماه گذشته با نتیجه 0-1 مقابل شاگردان مورینیو به برتری دست بیابد.
گونسالو ایگواین اکنون دو هت تریک پی در پی را در تیم باشگاهی و تیم ملی کشورش رقم زده.اولین هت تریک او در بازی با اسپانیول از راه رسید و در دیدار تیم ملی کشورش مقابل شیلی هم هت تریک دیگری را به نمایش گذاشت
- آخرین برد رئال بتیس در برنابئو به نوامبر سال 1998برمی گردد که در آن سال بتیس توانست با نتیجه 0-1 رئال را در خانه خودش شکست دهد
بعد از 4 برد پیاپی در ابتدای فصل، انها مقابل ختافه و لوانته شکست خوردند تا صدرنشینی شان در جدول رقابتهای لالیگا خاتمه یابد.
goal.com
HALA MADRID
کوئنترائو:می خواهم جام های زیادی با رئال کسب کنم.
مرجع خبري رئال مادريد : فابیو کوئنت رائو پس از بیش از سه ماه حضور در رئال مادرید افشا کرد که این یک رویا برایش بوده است . او حمایت هم تیمی ها و هواداران را به دست آورده است . از مصدومیتش در بازیهای اخیر ریکاوری کرده است و حالا به تمیجد از رختکن و مربی رئال مادرید می پردازد . "وقتی به این جا آمدم ، فهمیدم که این رختکن فوق العاده بوده است و همه با من دوست هستند . " او حالا در برنامه "کوئنت رائوی واقعی " با رئال مادرید تی وی مصاحبه کرده است .
"Beautiful Lie" از کینو ، ترانه زیبایی است که فابیو کوئنت رائو برای شروع مصاحبه انتخاب کرده است . عصر بخیر و به رئال مادرید تی وی خوش آمدی .
عصر بخیر . این ترانه ایست که خیلی دوستش دارم ، خیلی زیباست . متاسفانه نمی توانم قشنگ اسپانیولی صحبت کنم .
اما مردم باید بدانند که خیلی تلاش کردی که امروز بتوانی با ما و در رئال مادرید تی وی ، هم اسپانیایی و کمی پرتغالی صحبت کنی . مردم می خواهند فابیو کوئنت رائوی واقعی یا شخص فابیو را بشناسند . کمی خجالتی هستی و دوست نداری زیاد صحبت کنی ، این طور نیست ؟
بله ، درست است . من فردی هستم که دوست ندارم زیاد صحبت کنم و خودم را یک فرد کاملا منظم می دانم .
وقتی فابیو یک پسر بچه جوان از محله کنده در محله کاچیناس بود را به یاد بیاوریم . محله ات چطور بود ؟
خب ، محلیه ایست که خیلی دوستش دارم . مردمش فوق العاده هستند و حس می کنم که آن جا خانه ام است . وقتی که دوران فوتبالم تمام شود ، باز خواهم گشت چرا که برای مدت زیادی در آن جا بوده ام و مکانی است که مرا خوشحال می کند .
محله ماهیگیری است . می توانی برای ما توصیفش کنی ؟ پر از خانه های کوچک در نزدیکی دریاست ؟
دقیقا ، خانه هایش خیلی زیبا هستند . اصلا کوچک نیستند ، در واقع هیلی هم بزرگ هستند . با وجود مشکلات زیاد در این منطقه ، مردم زندگی خوبی دارند .
چند وقت پیش یک حرف زیبا زدی . گفتی که مردم در کاچیناس خیلی خوب هستند . چرا آین قدر خاص هستند ؟
آنها خیلی شبیه من هستند و به همین علت است که ما همدیگر را می فهمیم .
وقتی بچه بودی ، زمانی که می خوابیدی چه خوابی می دیدی ؟
رویاهایم همیشه به فوتبال ربط داشتند . من همیشه ورزش را دوست داشتم و بازی می کردم . مادرم همیشه برای مردم تعریف می کرد که عادت داشتم با توپ فوتبال در تختخوابم باشم .
پس عادت داشتی که با فوتبال به خواب بروی و با آن صبح بیدار شوی ؟
مادرم همیشه می گوید که هیچ گاه توپ از من جدا نمی شد و به همین خاطر است که همیشه رویایم بود که یک بازیکن حرفه ای شوم . بعد از آن سخت تلاش کردم تا به جایی که الان در آن هستم هرسم .
پیش از آن که یک فوتبالیست حرفه ای شوی ، یک نقش بودی . از چند سالگی کار را شروع کردی ؟
من کار را زمانی شروع کردم که 13 سال داشتم . اولین کارم نانوایی بود ، سپس نقاش شدم . من همچنین زمانی کارگر ساختمان بودم .
به این علت کار می کردی که باید به والدینت کمک می کردی تا کمک خرجت در بیاید ؟!
والدینم به فرانسه در کودکیم مهاجرت کردند و من در پرتغال ماندم . هر چیزی که می خواستم داشتم اما کار می کردم تا پولی برای خودم داشته باشم تا با دوستانم بیرون بروم و مثل هر کودک 14 ، 15 ساله ای لباس های زیبا بخرم .
هر بازیکنی که در سانتیاگو برنابئو بازی کرده ، می گوید این استادیوم خیلی خاص است چرا که وقتی درون آن می ایستی عظمتش را می فهمی .
این استادیوم فوق العاده ایست که در هر بازی مملو از جمعیت می شود . اولین باری که واردش شدم را یادم است . احساس خوبی داشتم و خیلی خوشحال بودم .
راست است که مدتی آزمایشی در چلسی بودی اما پسندیده نشدی ؟
خوزه مورینیو در آن زمان که تسم می دادم مربی بود . تمرین من را دید و بعد ها گفت که بازیکن خیلی خوبی بودم و از کارم راضی بوده است . اما در نهایت اتفاقی نیافتاد و من به پرتغال و بنفیکا برگشتم .
پس اگر دست خوزه مورینیو بود که به چلسی بپیوندی ... در اوقات فراعتت چه چیزی را دوست داری ؟ پس از یک جلسه تمرینی به خانه می روی و زمان را با خانواده ات سپری می کنی ؟
این که زمان زیادی را با خانواده ام ، به خصوص دختر و همسر بگذرانم را دوست دارم . من دوست دارم که یک زندگی سالم داشته باشم . این مرا خوشحال می کند .
گاهی اوقات به خانه کریستیانو رونالدو می روی تا سبزی بچینی و سوپ درست کنی ؟ کمی در موردش توضیح بده .
من فقط مدت کوتاهی است که در رئال مادرید هستم و مردم این جا را نمی شناسم . کریستیانو رونالدو را از قبل می شناسم و به همین علت مدت زیادی را با او سپری می کنم . من به خانه اش می روم و اگر زنگ را جواب ندهد ، از روی دیوار می پرم و سبزی می چینم .
از حضور در این جا ، در مادرید خرسند هستی ؟
بله ، همین طور است .
از نظر شهری نظرت در موردش چیست ؟
خیلی در این جا خوشحال . شهر زیبایی است و مکان خوبی برای زندگی است .
وقتی اعلام کردیم که قرار است با کوئنت رائو مصاحبه کنیم ، افراد زیادی در توئیتر ، فیس بوک ، سایت رئال مادرید و باقی شبکه های اجتماعی ، سولاات زیادی را فرستادند تا از شما بپرسیم . برخی از آنها را پرسیدیم اما می خواستیم بدانید که افراد زیادی از جهان به شما فکر می کنند . این را با چشمان خودم و در خیابان دیدم . به نظر می رسد که همه احترام زیادی برایتان قائلند . بهترین دوستت در تیم کیست ؟ کریستیانوست چرا که غذاهای زیادی از او می گیری ؟
بله ، کریستیانو رونالدوست . او یک فرد بسیار مهم برای من است . کمک زیادی به من کرده است . روابطم با په په و مارسلو هم فوق العاده است .
ایکر کاسیاس هم همیشه دور و بر توست .
بله ، هست اما با بقیه تیم همین طور است . هر چند که من با رونالدو ، مارسلو و په په رفیق تر هستم .
پیامی برای هواداران رئال مادرید داری ؟ به ما بگو که چه رویاهایی داری و امیدهایتان برای فصل جدید چیست ؟
از نظر حرفه ای ، می خواهم برای این فصل سخت تلاش کنم ، امیدوارم که تیم جامهای زیادی را در این فصل ببرد .
یکی از ویژگی های کوئنت رائو تواضعش است ؟
برای یک بازیکن مهم است که متواضع باشد و برای من فاکتور مهمی بوده است . خانواده ام خیلی متواضع بودند اما همیشه خوشحال بوده ام .
چرا لقب فیگوی کاچیناس را به تو دادند ؟
خیلی دوست داشتم که شبیه لوئیز فیگو بازی کنم . همیشه اسطوره من از بچگی بوده است و به همین علت به من لقب فیگوی کاچیناس را دادند .
شروعت در فوتبال چطور بود ؟
یادم است که اولین زمین تمرینم در نزدیک خانه مان از سنگ ریزه بود که حالا چمن شده است . فوتبال را به طور حرفه ای تر در ریو آوه بین 16 تا 18 سالگی شروع کردم .
اولین روزهایت در بنفیکا چطور بودند ؟
مرحله مهمی در زندگیم و فوتبال حرفه ایم بود . در آن زمان به ناسیونال مادیرا و ساراگوسا قرض داده شدم . دوران سخت و ناراحت کننده ای داشتم . شش ماه بد در زندگیم در ساراگوسا داشتم . سپس به طور قرضی به ریو آوه برگرشتم و سپس رسما بنفیکایی شدم .
چطور شد که به حدی پیشرفت کردی که این گونه معروف شدی ؟
آن شش ماهی که در ساراگوسا بودم باعث شد که کمی بیشتر فکر کنم . پخته تر شدم و عزم زیادی برای موفقیت داشتم تا خودم را اثبات کنم . حالا در رئال مادرید هستم و زندگی پیچ و خم های زیادی دارد .
چه شد که رئالی شدی ؟
به وکیلم گفتم که نمی خواهم بنفیکا را درک کنم و اگر رفتم فقط به رئال مادرید بروم . چند هفته منتظر ماندم اما در نهایت به بهترین باشگاه جهان پیوستم . پیوستن به این تیم یک رویا بود و یک افتخار بزرگ برای من و خانواده ام . پدرم یک بار به من گفته بود که بازیکن باشگاه مهمی می شوم و حالا می توانم سرم را بالا بگیرم .
روی نیمکت مورینیویی است که فرد مهمی برای توست .
مورینیو مفهوم زیادی برای من دارد . کسی است که فرصت بازی در رئال مادرید را به من داده و برایش احترام زیادی قائلم و برای همه چیز از او ممنونم .
مربیگریش چطور است ؟
بهترین مربی جهان است و خیلی خاص است چرا که هیچ گاه بازیکنانش از او بد نمی گویند . صحبت کردنش با بازیکنان یک فاکتور خیلی مهم است . او یک شخصیت فوق العاده است .
فابیو کوئنت رائو در رئال مادرید چه کار می تواند بکند ؟
من فقط به خوب بازی کردن و انجام کارهایم به بهترین نحو ممکن برای بازیابی اعتمادی که رئال مادرید به من داشته فکر می کنم . حالا تنها هدفم در زندگی ، بازیابی این اعتماد است .
کدام پست را ترجیح می دهی ؟
اگر مرا گلر بگذارند هم بازی می کنم . فقط می خواهم بازی کنم و به تیم کمک کنم تا به اهدافش برسد که اهدافش قهرمانی ها هستند .
هواداران رئال مادرید را خیلی سورپرایز کردی .
این فوق العاده است چرا که رئال مادرید و هوادارانش در دنیا بهترین هستند . موفقیت در این چیزها مهم است .
در مورد تیم بگو .
این بهترین تیم زندگی من است .بی تردید بهترین بازیکن جهان ، بهترین گلر جهان و بهترین مربی جهان در آن هستند . طبیعی است که بهترین تیمی است که در آن بوده ام .
از این فصل چه می خواهی ؟
تلاش و تلاش . هدف رئال مادرید همیشه قهرمانی بوده است .
چه تجهیزاتی در این راه وجود دارد ؟
وقتی به رئال مادرید آمدم فکر کردم که رختکن چگونه می تواند باشد . سپس فهمیدم که فوق العاده است و جو خوبی دارد و همه با من دوست هستند .
سخت ترین بخش فوتبالیست بودن چیست ؟
این که زمان کمی را در کنار خانواده در خانه اش است ، همیشه بیرون هستیم .
HALA MADRID
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال:به دنبال مورینیو نیستیم.
مرجع خبري رئال مادريد : پرتغال ، دیروز با شایعه ای در فدراسیون فوتبال پرنغال بیدار شد که در آن گفته می شد که مورینیو قرار است مربیشان در دو بازی پلی آف در یورو 2012 باشد ، اما گیلبرتو مادال ، این خبرها را تکذیب کرد و به حمایت از پائولو بنتو پرداخت . "به دنبال مورینیو نیستیم . مربی داریم و در حال حاضر صد در صد به ادامه دادن با پائولو بنتو مطمئن هستیم . "
شکست پرتغال به دانمارک ، جایگاه بنتو را مترلرل کرده است اما فدراسیون فوتبال پرتغال به اجخراجش فکر نمی کند و می خواهند که او را برای دو بازی برابر بوسنی داشته باشند .
زمانی که کی روش اخراج شده بود ، مادایل به مادرید سفر کرده بود تا شخصا با مورینیو مذاکره کند و او را به پرتغال ببرد .
real-madrid.ir
HALA MADRID
مانوئل پیگیرینی: بهترین نتایج تاریخ رئال در دوره من رقم خورد
این مربی شیلیایی در سال 2009 هدایت رئال را برعهده گرفت و در پایان فصل توانست 96 امتیاز با این تیم کسب کند.
![]()
سایت گل- مانوئل پیگیرینی، سرمربی مالاگا، بار دیگر به رئالی ها یادآوری کرد که بهترین رکورد امتیازی شان را در فصلی که او هدایت این تیم را برعهده داشت، به دست آوردند.این مربی شیلیایی در سال 2009 هدایت رئال را برعهده گرفت و در پایان فصل توانست 96 امتیاز با این تیم کسب کند.البته رئال در نهایت پایین تر از بارسا در رتبه دوم قرار گرفت و همین مسئله موجب شد تا پیگرینی جای خود را به مورینیو بدهد.تحت هدایت مورینیو نیز رئالی ها بعد از بارسا در رتبه دوم قرار گرفتند و این بار تنها 92 امتیاز به دست آوردند.او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من تلاش کردم تا آنجا که می توانم بهترین نتایج را با تیم کسب کنم. این خیلی را ناراحت کرد. اما این بهترین نتایج تاریخ رئال بود. گذشته کاملا فراموش شده است.هواداران همیشه از من حمایت می کردند و همیشه پشت من بودند. من دوست داشتم اوضاع به شکل دیگری پیش برود اما باید آنچه رخ می دهد را پذیرفت. من همیشه رابطه خوبی با همه بازیکنان داشتم. در رئال اگر با رئیس باشگاه موافق نباشید، باید باشگاه را ترک کنید. "goal.com
HALA MADRID
مورينيو: رئال مهمترين باشگاه جهان است
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اين باشگاه اسپانيايي را مهمترين و بزرگترين باشگاه جهان توصيف کرد.
![]()
ژوزه مورينيو در آستانه ديدار تيمش مقابل رئال بتيس در هفته هشتم رقابتهاي لاليگاي اسپانيا، عنوان کرد: تمام 21 بازيکني که در فهرست ما قرار دارند براي بازي کردن آماده هستند. نيازي نداريم که هيچ کدام را تست کنيم تا ببينيم ميتوانند بازي کنند يا نه. برخي از بازيکنان به تازگي از مصدوميت رهايي يافتهاند مانند کريم بنزما که در تمرين تيم در روز جمعه شرکت کرد. فابيو و پپه هم در طول هفته تمرين کردند. اما با توجه به وضعيت مصدوميتشان تا حدي ملاحظه وضعيتشان را کرديم. برخي از بازيکنان هم از بازيهاي ملي با مشکلاتي بازگشتند. آلبيول مصدوميت جدي داشت، اما با اين وجود بازيهاي ملي آن چنان تاثير منفي بر روي تيم ما نداشت.
وي دربارهي حريف روز شنبهي تيمش عنوان کرد: شايد خيليها رئال بتيس را به سادگي يک تيم تازه وارد و يک حريف آسان تلقي کنند، اما به نظر من اين گونه نيست. آنها در دسته دوم چهره يک تيم دسته اولي را داشتند و نمايش آنها در فصل گذشته چيزي بسيار فراتر از يک تيم قهرمان دسته دوم بود. به همين دليل من به هيچ وجه احساس نميکنم که با يک تيم تازه وارد به دسته اول بازي ميکنيم. ما فردا با يکي از بهترين تيمها روبرو خواهيم شد. آنها انگيزه و جاه طلبي زيادي دارند و به همين دليل است که در حال حاضر در جمع تيمهاي بالاي جدول دسته اول قرار گرفتهاند. البته ما از بتيس و هيچ تيم ديگري نميترسيم، اما بازي دشواري خواهيم داشت که براي نتيجه گرفتن بايد در بهترين شرايط خود باشيم.
مورينيو ادامه داد: تعدادي از بازيکنانمان که در ديدار مقابل اسپانيول به ميدان رفتند، پيش از اين چندان در ترکيب قرار نگرفتند و بازيکناني که معمولا در ترکيب ثابت قرار نميگيرند، طبيعي است که نتوانند بازي خوبي انجام دهند. با اين وجود آربلوا، آلبيول و سرخيو راموس بازي بسيار خوبي انجام دادند و کاملا متمرکز بودند. راموس البته بازي زيادي انجام داده بود، ولي در ديدار با اسپانيول در پستي به ميدان رفت که پست تخصصياش نبود.
سرمربي پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد درباره وضعيت سلامتي کريستيانو رونالدو هم اظهار کرد: رونالدو آماده است و فردا بازي خواهد کرد. او بايد تيم ملي پرتغال را در بازي پلي آف مقابل بوسني و هرزگوين همراهي کند. نميدانم کدام يک از اين دو مورد بدتر است. بازي پلي آف براي پرتغال و سفر از مادريد به بوسني و برگشت به اسپانيا يا بازي دوستانه در کشورهايي مانند گابن، کاستاريکا يا آرژانتين و سفر رفت و برگشت به اين کشورها. به اين دليل است که به نظر من يک بازي پلي آف در مقدماتي يورو از بازيهاي دوستانهاي که برگزار ميشود، ضرر کمتري دارد.
مورينيو درباره وضعيت ديگر ستارههاي تيمش گفت: کونترائو از بند آسيب ديدگي رهايي يافته و يکي از گزينههاي ما براي قرار گرفتن در ترکيب ثابت است. فابيو را به دليل تنوع بازي و توانايياش در بازي کردن در نقاط مختلف زمين به خدمت گرفتيم، او بازيکني است که ميتواند در هر موقعيتي و در هر پستي يک بازيکن کليدي باشد و توازن تيم را حفظ کند. فکر نکنم که او در هر بازي بتواند فيکس باشد، اما مطمئنا بازيکن مهمي براي ما خواهد بود.
بهترين مربي جهان در سال 2010 در پايان درباره خط حمله تيمش گفت: بنزما و هيگواين DNA متفاوتي با هم دارند. به بازي گرفتن هر کدام از آنها ايجاب ميکند که با سبک متفاوتي به ميدان برويم و انديشههاي خاصي داشته باشيم. از بازي آنها به عنوان يک تيم در ديدار مقابل اسپانيول لذت بردم. رونالدو هم بسيار به تيم کمک کرد.
varzesh3
HALA MADRID
مورینیو:همکاری همزمان با رئال و تیم ملی پرتغال غیرممکن است/ اینها فقط یک داستان است
آقای خاص در صحبتهایی اعلام کرد که قرار نیست روی نیمکت مربیگری تیم ملی پرتغال بنشیند
Jose Mourinho, Real Madrid
سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید آب پاکی را روی دستان مسئولان فدراسیون فوتبال پرتغال ریخت
روزنامه ال موندو دپورتیوو پیش از این در گزارشی به این نکته اشاره کرده بود که مسئولان فدراسیون فوتبال پرتغال درنظر دارند تا ژوزه مورینیو را برای دو دیدار پلی آفشان برای راهیابی به رقابتهای یورو2012 در مصاف با بوسنی و هرزگوین روی نیمکت مربیگری تیمشان بیاورند
این اولین باری نیست که مسئولان فدراسیون فوتبال پرتغال چنین درخواستی را ارائه کرده اند ولی مربی رئال مادرید این احتمال را رد کرده است
مورینیو در کنفرانسی خبری به خبرنگاران گفت:« این یک دروغ بزرگ است و کاملا بی معناست. برای من کاملا روشن است که همکاری همزمان با فدراسیون فوتبال پرتغال و رئال مادرید غیرممکن است. هیچ کسی حتی راجع به این فکر هم نکرده است و هیچ تماسی در این راستا برقرار نشده و این داستان را باید تمام شده دانست.»
مورینیو درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که هیچ نگرانی ای درمورد آمادگی فیزیکی بازیکنانش درآستانه دیدار رئال با بتیس در روز شنبه وجود ندارد. آقای خاص ادامه داد:« ما مشکلات کوچکی داشتیم که در دیدارهای قبلی مجبور شدیم تا تغییرات کوچکی را اعمال کنیم ولی الان 21 بازیکن آماده در اردوی تیممان داریم واز همه آنها می توانیم استفاده کنیم.»
آقای خاص ادامه داد:« این درست است که برخی از بازیکنانمان به تازگی از بند مصدومیت رها شده اند و بازیکنانی مثل کریم بنزما تنها یک روز با تیم تمرین کرده اند.سایر بازیکنان هم از اردوهای تیمهای ملی بازگشته اند و تنها مصدوممان رائول آلبیول است .»
رئال درحال حاضر تیم سوم جدول لالیگاست و بارسلونا و لوانته را با یک امتیاز برتری، بالای خود می بیند
goal.com
HALA MADRID
مربی بتیس: رئال مادرید شکست ناپذیر نیست2
مربی 48 ساله دنیای فوتبال معتقد است که تیمش می تواند در پایتخت اسپانیا سورپرایز بزرگی را رقم بزند
Goal.com
سایت گل- په په مل، مربی رئال بتیس در صحبتهایی اعلام کرد که شاگردانش با این ذهنیت که رئالی ها تیم برترمیدان هستند گام به سانتیاگو برنابئو نخواهند گذاشترئال در رقابتهای این فصل لالیگا هنوز در دیدارهای خانگی تن به شکست نداده ولی په په مل مطمئن است که این روند می تواند در روز شنبه شب تغییر کند؛ چرا که او به شاگردانش اطمینان داردمل در صحبتهایی که در ای اف پی بازتاب یافت گفت:« باید بگویم ما این طور فکر می کیم که می توانیم در برنابئو به پیروزی برسیم و اگر در دقیقه 85 بازی هم این سوال از من پرسیده شود، نظر من همین خواهد بود. اگر قبلا ما 0-5 به رئال باخته بودیم، شاید می گفتم که کسب نتیجه مطلوب در این بازی کار سختی است ولی الان باید منتظر بمانیم و ببینیم که چه می شود.»بتیس در حال حاضر تیم هفتم جدول لالیگاست و بی صبرانه در انتظار کسب یک برد مقابل مورینیو وشاگردانش است
goal.com
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)