Design & Developed BY Patira

صفحه 41 از 83 نخستنخست ... 31394041424351 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

یوونتوس به دنبال ریکاردو کاروالیو

این مدافع 33 ساله پرتغالی تا پایان فصل جاری با رئال قرارداد دارد

به گزارش توتو مرکاتو وب، باشگاه یوونتوس قصد دارد در پنجره نقل و انتقالات زمستانی، ریکاردو کاروالیو، مدافع رئال مادرید را به خدمت بگیرد.
    این مدافع 33 ساله پرتغالی تا پایان فصل جاری با رئال قرارداد دارد و براساس گزارش رسانه های اسپانیایی، این باشگاه قصد دارد او را در زمستان بفروشد تا مانع از انتقال آزاد او در تابستان آینده به باشگاه دیگر شوند.
    یوونتوسی ها مدت هاست به دنبال به خدمت گرفتن یک مدافع میانی هستند و بعد از اینکه در به خدمت گرفتن رودولفو، مدافع سائو پائولو، ناکام ماندند، قصد دارند کاروالیو را به تورین ببرند.
    چند روز قبل باشگاه فنرباغچه نیز برای خرید این مدافع باتجربه پرتغالی که تابستان 2010 با انتقالی 8 میلیونی از چلسی به رئال پیوست، ابراز علاقه کرد.
    goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

کاناوارو: انتقال پیرلو به یوونتوس قدرت را در سری آ بالانس کرد

مدافع اسبق تیم ملی ایتالیا از عملکرد پیرلو تمجید کرد و انتقال او به یوونتوس را بسیار منطقی دانست

فابیو کاناوارو مدافع اسبق یوونتوس معتقد است آندره آ پیرلو می تواند مهره ای تعیین کننده در رقابت مدعیان در این فصل سری آ باشد.
    یووه هم اکنون با 11 امتیاز از 5 بازی در صدر جدول سری آ قرار دارد و کاناوارو معتقد است این تیم با درخشش پیرلو می تواند موفقیت خود را در این فصل تمدید کند.
    کاناوارو در گفتگو با توتواسپورت می گوید:" انتقال پیرلو از میلان به یوونتوس قدرت را در بین تیم های سری آ بالانس کرد. او 32 سال سن دارد و من در این سن توپ طلا را کسب کردم."
    "پیرلو هم برای تیم ملی ایتالیا و هم برای یوونتوس شروعی فوق العاده در این فصل داشت. او بدون شک یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر فوتبال جهان است."
    شاگردان آنتونیو کونته در بازی بعدی خود به مصاف کیه وو خواهند رفت و امیدوارند روند رو به رشد خود را ادامه دهند و موقعیت خود را در صدر جدول حفظ کنند.

goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

6. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

بوفون: رانیری مردی شایسته برای اینتری هاست / پاسخ حرکات ناپسند برخی بازیکنان میلان را دادیم

يكي از مطمئن ترين سنگربانان جهان كه در همه حال یک یوونتوسی ماند و خواهد ماند اميدوار است در بازگشت یوونتوس به اوج نقش مهمی را ایفا كند

زندگی اي سیاه و سفید دارد و بوفون همچنان علاقه مند است تا این زندگی و این رنگ ها با قدرت در آينده اش نقش داشته باشند و او با این رنگ ها به تمام افتخارات و پیروزی ها دست یابد.
    يكي از مطمئن ترين سنگربانان جهان كه در همه حال یک یوونتوسی ماند و خواهد ماند اميدوار است در بازگشت یوونتوس به اوج نقش مهمی را ایفا كند. جان لوئیجی بوفون در مصاحبه ای با روزنامه«توتواسپورت» به خوشبختی خود در یووه تاكيد كرد.

بوفون، این بار نیز سوال پیش از دیدار یووه و میلان را مي پرسيم. درباره این دیدار چه فکر می کنید؟

جوابم مثل گذشته است. مثل قبل از میلان اندك و از یووه زیاد خواهیم گفت و بیشتر فکر می کنیم. امتیاز بزرگ و مهمی بود که به دست آوردیم و حالا از یک رقابت ارزنده و دیدنی صحبت می کنیم.

از اینکه همچنان در صدر ایستاده اید، خرسندید؟مشكلات هفته سوم و چهارم برطرف شد؟

خیلی خوشحالم و خیلی راضی هستیم به این دلیل که به شایستگی هایی که نیاز داریم نزدیک می شویم. از یووه انتظار زیادی داریم بنابر این ما به راهی که داریم ادامه می دهیم. خسته نیستیم، ما برای یوونتوس مبارزه می کنیم.

اسکودتو، آیا میلان همچنان شانس نخست کسب اسکودتوست؟

می دانید من رویای بالا بردن اسکودتو را در سر دارم. خب میلان قهرمان فصل گذشته ایتالیاست و بازیکنان بزرگی دارد و همچنان قدرت لازم برای رسیدن به این قهرمانی را در اختيار خواهد داشت.

زلاتان و افسردگی این مهره، چه نظری دارید؟

نظری ندارم. مهره ای بزرگ که در آن سال( تابستان 2006) بهانه ای برای جدایی یووه داشت.

در مورد مسایل غیر از فوتبال نظری ندارید؟

بیشتر به فوتبال می پردازم.

فصل گذشته پس از شکست برابر میلان، گاتوزو لبخند معناداری زد و این برای هواداران یووه خوشایند نبود.

متاسفیم. اما امسال خنده این گروه بیشمار را دیدیم و خوشحالیم که این رضایت برای هواداران جذاب است. این بار پاسخ حرکات ناپسند برخی بازیکنان میلان را دادیم.

رانیری در اینتر.

مبارزه ایست که اینتر در پیش گرفته. در اين لحظات مردی شایسته برای اینتری ها به شمار می رود. زمانی که نام رانیری را برای هدایت اینتر شنیدم فکر کردم اشتباه است و این درست نبوده. زمانی با او در میادین حاضر می شدیم. خب حالا اینتر با او برای بازگشت قدرت مبارزه می کند و یک تیم خطرناک برای کسب اسکودتو خواهد بود. البته اینتر اولین تیمی است که فکر نمی کردم به رانیری برسد. به هر حال قهرمانان زیادی در اینتر بازی می کنند و برابر جدالی سخت آماده اند. فوتبال را نمی توان شناخت در فوتبال هر اتفاقی روی می دهد. اینتر به آنچه که می خواهد ایمان دارد و مطمئنا رانیری می تواند این تیم را به قدرت گذشته برگرداند.

ناپولی شانسی برای کسب اسکودتو دارد؟

می دانید رقابت در لیگ قهرمانان انرژی زیادی می برد، هم از نظر فیزیکی و هم از نظر روحی و ذهنی. ناپولی بدون این مسئله می تواند یکی از کاندیدهای بزرگ برای فتح اسکودتو باشد اما مشکل است که به راحتی به این پیروزی برسد. البته مطمئن هستم که این تیم می تواند در ایتالیا و رقابت های اروپایی بسیار خوب ظاهر شود.

قدرت ایتالیایی ها در رقابت های اروپایی .

تیم های ایتالیای زیادی در مسابقات اروپایی حضور دارند. من نمایش ناپولی را برابر ویارئال دیدم و بسیار لذت بردم. می دانم که ایتالیایی ها خوب ادامه خواهند داد.

کیه لینی گفته، رسیدن به لیگ قهرمانان اروپا یکی از اهداف یوونتوسی هاست. درست است؟

در کنار یکدیگر با بهترین فرم ظاهر می شویم تا به نتیجه برسیم. هدف چند سال اخیر ما رسیدن به لیگ قهرمانان بوده اما این در حال حاضر یک هدف کوچک است ما باید همان یووه بزرگ باشیم و برای هر رقابتی بجنگیم و مبارزه کنیم. بنابر این هدف ما بزرگ شدن و تبدیل به یوونتوسی بزرگ است.

از مهره های جدید یووه بگویید، به ویژه ای ویدال .

با کیفیت و توانا، خوش تکنیک با خواسته و انگیزه ای بالا برای مبارزه و جنگیدن. ویدال می تواند فضای لازم برای قرار گرفتن در ترکیب را داشته باشد و همراه یووه به همه افتخارات دست یابد.

پیرلو؟

خب در مورد او چه چیزی می توان گفت! همه او و خصوصیاتش را می شناسند.

ووچینیچ و لختشتاینر چطور؟

میرکو مستعد و بزرگ. به او گفتم که شانس داری که همه چیز به تو بستگی دارد، قدرت كافي دارد و بسیار تاثیرگذار است. اما لختشتاینر بازیکنی قدرتی و بادقت که به او نیاز داشتیم.

الیا و استیگاریبیا؟

الیا مهره جوان ما، خیلی دوستش دارم و از اینکه در کنارمان تمرین می کند لذت می برم، مستعد و توانا که قدرت و سرعت بالایی دارد و به قهرمان شدن نزدیک می شود. باید بیشتر رشد کند و به فضای بیشتری نیاز دارد. اما استیگاریبیا، بازیکنی است که فضا را به خوبی می شناسد و تکنیک بالایی دارد. به نظرم می تواند شگفتی بزرگ فصل باشد.

بوفون چه امتیازی براي يووه خواهد داشت؟

از خودم صحبت نمی کنم، خوشم نمی آید. فقط می گویم که خوشخبت هستم و مطمئنم، بسیار مطمئن که اینجا ماندم و می خواهم تا پایان با یووه باشم و همین جا بمانم. يووه روياهاي مرا بار ديگر زنده كرد.

بارتزالی، مدافعی که ملی پوش شد.

فوق العاده است. خیلی خوشحالم که او به تیم ملی راه یافت.از سال 2006 منتظرش بودم.

آیا می توانید از بازیکنی نام ببرید که در تابستان دوست داشتید به یووه بیاید و نیامد؟

در حال حاضر خیر.

در کل چطور؟ در گذشته؟

بدون شک توتی، یک دوست و یک بازیکن فانتزی .

یووه، زندگی شماست؟

بله. این تیم زندگی من است و من در همه برنامه هایم به این تیم فکر می کنم. می خواهم بمانم و زنگی بیانکونری داشته باشم. باید شایستگی ام را در زمین نشان دهم، مطئنا امیدوارم شایسته آن باشم.

چه می خواهید؟

اولین مسئله ای که به آن فکر می کنم پیروزی است، همیشه پیروزی. ایکاش در رقابت جهانی و یا اروپایی به آن برسم.

8. کاربر روبرو از پست مفید fcb10 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

همیشه عاشق بازی کردنم اما ...
    24 مهر 1390
    فرصت زیادی برای بازی کردن در این فصل نداشته اما او همان کاپیتان پرتلاش و با انگیزه ای نشان می دهد که همیشه از او سراغ داشتیم. در کنار این انگیزه و کوشش، عاملی دیگر او را از سایرین مجزا می کند، صبر.

حالا کاپیتان با صبر چند هفته ای بار دیگر به ترکیب نزدیک شده و به احتمال زیاد در ترکیب یوونتوس در دیدار برابر کیه وو حضور خواهد داشت تا هواداران بیانکونری پس از مدت ها شاهد بازی ستاره محبوب شان باشند.

الکس پیش از سفر به کیه وو نوشت " آماده حرکت به ورونا هستیم، به محلی نزدیک به ورونا سفر می کنیم تا با کیه وو دیداری داشته باشیم. بازی با کیه وو ارزش زیادی دارد زیرا ما را به روزهای سخت سال های گذشته می برد بنابر این باید پیروز از میدان خارج شویم.

همه چیز خوب است و تمرینات در وینوو به خوبی انجام شد. بسیار خوب در دو هفته اخیر تمرین کردیم و امیدواریم که به شرایط خود ادامه دهیم. شروع خوبی داشتیم و می خواهیم این شروع را تا اخرین هفته ادامه دهیم. این کاملا طبیعی ست که عاشق بازی کردن هستم اما منتظر می مانم و برای موفقیت یووه تلاش می کنم. "

کاپیتان به حرکت انسانی اش برای کمک به بیماران نیز اشاره می کند " روح ورزش همیشه این طور بوده، باید از بیماران حمایت کرد و همیشه در کنارشان بود نباید انان را از خود دور کنیم. "

اما موفقیت اتزوری و درخشش تیم ملی ایتالیا در رقابت های مقدماتی یورو 2012 " خوشحالم و امیدوارم که اتزوری به حرکتی که شروع کرده ادامه دهد و در یورو نیز ایتالیایی بزرگ را شاهد باشیم که توان قهرمانی داشته باشد. "

دل پیرو از نمایش خوب ستاره های شمشیربازی کشورش در رقابت های جام جهانی نیز تقدیر کرد " اینجا 10 مدال ( 4 طلا، 3 نقره و 3 برنز) به دست امد هرچند که از مدال های سال 1949 که یازده مدال به دست اوردیم کمتر است اما واقعا پسران و دخترهای ایتالیا فوق العاده نشان دادند. شما شایسته بزرگ ترین استقبال و تشویق ها هستید. فقط افسوس از مدال طلایی که در قسمت فیوره بانوان می توانست به دست بیاید و دراخرین لحظه از دست رفت اما شما فوق العاده اید. ممنونم "

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

10. کاربر روبرو از پست مفید ale10forever تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

عصر تساوی های ایتالیا ( کیه وو 0 - 0 یوونتوس )
    24 مهر 1390
    این بار فراری در کار نیست، یووه متوقف می شود اما شاید اگر شوت مارکیزیو که با کمترین فاصله ممکن از بالای دروازه سورنتینو عبور کرد و ضربه ی سر دیدنی الکس که به تیرک دروازه کیه وو برخورد کرد به گل تبدیل می شدند شاهد شادی وصف ناپذیر کونته و شاگردانش می شدیم تا چهره متعجب سورنتینو زمانی که ضربه ی سر کاپیتان الکس به تیرک دروازه می خورد و بوسه سنگربان کیه وو به توپ به پاس گل نشدن این توپ که در حرکتی عجیب درون دروازه جای نگرفت صحنه به یادماندنی دیدار نشود.

اما این بار یووه برابر تیمی به میدان رفت که بسیار بسته و فشرده بازی می کرد. راه نفوذ در حالی برروی یوونتوسی ها بسته شده بود که بازیکنان کیه وو بارها برای توقف نفوذ بیانکونری مرتکب خطا می شدند تا بازی متوقف شود.

با این حال یوونتوس کونته این بار نیز خوب فوتبال بازی کرد و نشان داد به شخصیت تیمی ای که نیاز داشت دست یافته و آینده ای روشن را از ان خود خواهد کرد.

در نیمه اول تیم کیه وو به خوبی تمامی فضاهای بازی را بسته بود و سعی در خراب کردن نظم تاکتیکی بازیکنان میانی یووه داشت که تا حد زیادی نیز موفق بود و بازیکنان مرکزی یووه که در وقت اول با چهار نفر بازی می کردند تنها در چند صحنه برتر موفق به اجرای برنامه های تاکتیکی خود شدند و در اکثر صحنه ها بازیکنان زرد پوش تاکتیک یووه را خراب می کردند.

رویکرد کونته در نیمه اول پرسینگ دائم و بازی هجومی بود اما با توجه به دفاع منظم کیه وو برنامه های کونته ناتمام ماند و در طرف مقابل کیه وو علاوه بر بازی دفاعی نیم نگاهی به ضد حملات داشت و همین موضوع باعث شده بود سرعت نسبی بازی در نیمه اول قابل قبول باشد ولی این موضوع برای گلزنی یوونتوس کافی نبود.

بازی تدافعی کیه وو باعث شده بود با سرعت بالا توپ گیری را از بازیکنان یووه انجام دهد و از محوطه ی جریمه ی خودی پرسینگ را انجام می دادند که همین موضوع باعث شد تا خطاهای زیادی را شاهد باشیم و پیرلو به تنهایی باعث گرفتن دو کارت زرد برای تیم حریف شد و در یک صحنه بازیکن کیه وو با ارنج ضربه ای را به صورت ویدال وارد کرد که می توانست با دریافت کارت قرمز از زمین بازی اخراج شود.

دو تیم در نیمه اول به تساوی بدون گل رضایت دادند و به نظر می رسید کونته برای نیمه دوم در برابر سیستم تدافعی کیه وو تغییر تاکتیک دهد اما کونته همچنان بر روش خود تاکید داشت و نفرات خود در طول نیمه ی دوم در زمین جا به جا کرد و تا دقیقه ی 90 یوونتوس با سیستم اولیه ی خود بازی را ادامه داد

کیه وو در نیمه دوم باز هم روش تخریبی و پر از خطای خود را ادامه داد و هفت بازیکن زرد پوش در این دیدار از داور کارت زرد دریافت کردند و در صورتی که بازی ادامه داشت شاهد اخطارهای بیشتری برای بازیکنان تیم کیه وو بودیم.

ورود الکس در اواسط نیمه دو موقعیت گلزنی را برای یووه به همراه داشت که یکی از انها ضربه ی سر دیدنی کاپیتان بود که به تیرک دروازه برخورد کرد و در صحنه ی دوم ضربه ی زاویه بسته ی الکس با اختلاف از بالای دروازه به بیرون رفت.

جاکرینی دیگر بازیکن ورودی یووه در نیمه دوم بود که به جای کراسیچ به میدان امد و در طول حضور خود در زمین نمایش خوبی از خود بر جای گذاشت اما مصدومیت پای وی اجازه نداد وی تا اخر در بازی ماندگار شود و کونته به ناچار از استیگاریبا بازیکن پاراگوئه ای خود استفاده کرد.

در نهایت یوونتوس در دیداری که برتر از تیم حریف در میدان ظاهر شد نتوانست به نتیجه ای بهتر از تساوی 0 - 0 دست پیدا کند و با کسب یک امتیاز و مجموع 12 امتیاز در صدر جدول سری آ قرار گرفت.

Alessandro Del Piero

12. کاربر روبرو از پست مفید ale10forever تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

تصادفی نیست که انها تیم ششم جدول هستند
    24 مهر 1390
    سومین تساوی یوونتوس با کونته در مقابل کیه وو به دست امد و سرمربی بانوی پیر بعد از پایان دیدار در مقابل خبرنگاران حضور پیدا کرد و در مورد شرایط بازی گفت:

"بابت نتیجه ی به دست امده افسوس می خورم ولی نمی توانم از بازیکنانم گله مند باشم. انها از ابتدا تا انتها همه چیز را به خوبی اجرا کردند و ما متحمل هیچ ریسک به خصوص نشدیم و از کیفیت بازی تیم خود راضی هستم و باید در هفته های بعد روند بهبودی خود را ادامه دهیم تا نتایج بهتری به دست اوریم."

"کیه وو از لحاظ تیمی فوق العاده بود و تصادفی نیست که انها اکنون نه امتیاز به دست اورده و تیم ششم جدول رده بندی سری آ هستند و در مقابل ما نیز نمایش خوبی از خود بر جای گذاشتند و در نهایت یک امتیاز از ما گرفتند."

"ما موقعیت های گلزنی زیادی داشتیم اما موفق به گل زدن نشدیم با این حال من از بازی تیم راضی هستم زیرا نسبت به دیدار مقابل کاتانیا با مشکلات کمتری رو به رو بودیم و توانستیم ایرادات فنی خود را تا حد زیادی کاهش دهیم."

"به طور قطع کراسیچ کیفیت مناسبی برای بازی کردن را دارا می باشد و ما در این مدت به صورت اختصاصی بر روی وی کار می کنیم و این وظیفه ی من به عنوان سرمربی می باشد تا از میلوش بازی بگیریم و تمام تلاشم را بکنم تا وی تبدیل به ستاره ی یوونتوس شود.

Alessandro Del Piero

14. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

2012؛ پاياني براي پسر طلايي فوتبال ايتاليا

قرارداد کنوني دل‌پيرو با يوونتوس تا پايان فصل جاري معتبر است و به احتمال فراوان اين آخرين فصل حضور وي در زمين فوتبال است.

به نقل از سایت یوونتوس، آندره آنیلی رئیس باشگاه یوونتوس پس از صحبت با سهام‌داران بیانکونری این خبر را تائید کرد.
    آنیلی در این مورد گفت: این آخرین فصل حضور شماره 10 اسطوره‌ای ما خواهد بود ولی او هم‌چنان دوست دارد با ما بماند. پس از همه هواداران می‌خواهم تا در این فصل بهترین شرایط را برای او ایجاد کرده و به بهترین شکل او را مورد تشویق قرار دهند.
    الساندرو دل‌پیرو که چندی پیش قرارداد ۱۲ ماهه‌ای را با یووه امضا کرد، در نوامبر (آبان) 37 ساله خواهد شد.
    دل‌پیرو در سال 1993 از تیم دسته دومی پادووا به یووه پیوست و تاکنون به این تیم وفادار بوده است. او همه جام‌های معتبر را با بانوی پیر فتح کرده و بیشتر رکوردهای این باشگاه را شکسته است. او در سال 2006 و پس از آن‌که یوونتوس به دلیل رسوایی‌های کالچوپولی به سری ب سقوط کرد، در کنار یووه ماند و سال بعد از آن با این تیم به سری آ‌ بازگشت.
    هنوز مشخص نشده وی پس از پایان فصل جاری به بازی ادامه خواهد داد یا این‌که در بخش اداری باشگاه مشغول به فعالیت خواهد شد.

16. 6 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

واکنش ها نسبت به اعلام خبر خداحافظی الکس از یوونتوس در پایان فصل
    26 مهر 1390
    مدیر بی مقدمه و بی برنامه از خداحافظی مهره ای گفت که در تاریخ حیات بیانکونری رکوردار و ستاره ای دوست داشتنی ست که با حضور 18 ساله خود تمام افتخارات را همراه با پیراهن این تیم به دست اورد و با نمایش های خیره کننده و قابل قبول خود تبدیل به پرچم دار باشگاهی شد که پرافتخارترین تیم ایتالیا نام دارد.

اما حالا این کاپیتان در اقدامی کم سابقه از سوی مدیران باشگاه محکوم به خداحافظی با یووه، تیمی که در تمام لحظات در کنارش بود، شد. این اقدام اندره ا انیلی خیلی زود با واکنش های تیفوسی های یوونتوس و برخی از ستاره های قدیمی این باشگاه روبرو شد.

تنها سه ساعت از انشار این خبر می گذشت اما هواداران صفحات زیادی را به این مسئله اختصاص دادند که در اکثر این پیام ها اعتراض به نحوه اعلام این خبر به خوبی دیده می شد.

السیو تاکیناردی، مورنو توریچلی در کنار السیو سکو از نخستین یوونتوسی هایی هستند که به این اقدام واکنش منفی نشان دادند.

تاکیناردی نزدیک ترین دوست پینتوریکیو در دنیای فوتبال با ناراحتی گفت : صادقانه بگویم هرگز انتظار شنیدن این خبر را توسط مدیران نداشتم، قلبم ناراحتم، غمگین و قبلم کاملا شکسته، می دانم که دیگر نمی توانم الکس را با بیانکونری ببینم. یک اشتباه بزرگ از اندره ا انیلی که در این لحظات فصل چنین خبری را منتشر کرد. همه منتظر شنیدن این خبر بودیم اما در زمان دیگری. زمانی که یووه در صدر ایستاده و دل پیرو خوب بازی می کند در زمانی که به میدان می رود دلیلی برای بیان این خبر نبود. متاسفم. برای قهرمانی مثل الکس ادامه راه وجود دارد اما اشتباه مدیران قابل پذیرش نیست.

توریچلی در این خصوص گفت: خشکم زدم، دهانم باز ماند وقتی این خبر را شنیدم. نمی توانستم باور کنم. هرگز انتظار شنیدن این خبر را در این لحظات نداشتم. امیدوارم مدیر پیش از صحبت های امروزش با کاپیتان صحبت کرده باشد و از نظر شخصی الساندرو نیز مطمئن باشد.

وی در خصوص اینده کاپیتان و رفتن احتمالی او به فوتبال امریکا و یا اینکه در آینده مدیر یوونتوس شود نیز گفت: همه چیز بستگی به او دارد. مطمئنا او به زمان نیاز دارد تا تصمیم بگیرد. اما احساس می کنم که هنوز توان بازی کردن دارد و اگر بخواهد بازی کند می تواند با پیشنهاداتی که به او می شود تیمش را انتخاب کند. اما حیف دوست داشتم که همچنان در یوونتوس باشد. نمی توان الکس را پیراهن دیگری ببینم. او همیشه پرچم دار یوونتوس خواهد بود، او یک بیانکونری ست، همه رکوردها را در این باشگاه به دست اورده. مطمئنم و امیدوارم که در تورینو بماند.

اما السیو سکو، مدیر ورزشی سابق یووه نیزدر واکنش به خبر خداحافظی الکس از یوونتوس گفت: یک بمب خبری در این روز، اخرین فصل دل پیرو در یووه. اما امیدوارم که با بازیکنان صحبت شده باشد و بعد چنین خبری را منتشر کرده باشند. این طور بهتر است. این مسئله ای ست که همه می دانستند اما بیان کردنش به این شکل واقعا عجیب بود.

اما آینده الکس از نظر سکو که روزی مدیر ورزشی این تیم بود" دیگر راهی برای ادامه با یوونتوس نیست. اگر بخواهد می تواند در نقش دیگری با این تیم باشد و ان مدیریت است. اما اگر تصمیم به ادامه بازی داشته باشد مشکلی نخواهد داشت، هیچ مشکل و سختی ای را برای پیدا کردن تیم نخواهد داشت، از امریکا، ژاپن و حتی ایتالیا برای او به راحتی پیشنهاد می اید و اوست که باید تصمیم بگیرد چه کند. "

سرجیو بریو، مدافع سابق یوونتوس که در سال های 1978 تا 1990 برای این تیم بازی می کرد در واکنش به انتشار خبر خداحافظی کاپیتان الکس گفت: خداحافظی پس از 18 سال با پیراهنی که همه افتخارات را با ان به دست اوردی، من انتظار خداحافظی را داشتم اما نه حالا، مجموعه می توانست یک سال دیگر نیز با این مهره قرارداد تمدید کند. دل پیرو نیازی ندارد که بگوید در تاریخ یوونتوس تا چه اندازه بزرگ است، حالا یوونتوس تکنیک خاص او را از دست می دهد.

مطمئن نیستم که دل پیرو بخواهد فوتبالش را کنار بگذارد اما فکر نمی کنم چون او هنوز قدرت ادامه دارد. به هرحال زمان مناسبی برای این اعلام نبود زیرا رقابت ها بسیار طولانی ست و او باید با روحیه ای دیگر در میادین حاضر شود. فکر می کنم که امریکا آینده او باشد.

اما ماسیمیلیانو آلگری، مربی میلان نیز از دیگر کسانی ست که از شنیدن این خبر متعجب شده " همه متعجب شدیم، به این دلیل که در ماه اکتبر هستیم و دل پیرو بسیار خوب کار کرده. این خبر و این اعلام نمی تواند واکنش خوبی را به همراه بیاورد، اما مطمئنا این تصمیمی ست که میان کاپیتان و مدیران یووه گرفته شده. "

Alessandro Del Piero

18. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

اخرين فصل بيانكونري الكس!
    26 مهر 1390
    اين آخرين فصلي است كه الساندرو دل پيرو با پيراهن «بيانكونري» يووه در ميادين حاضر مي شود. شايد باور كردن اين خبر براي دوست داران كاپيتان يووه سخت باشد اما با اعلام رسمي اندره ا انيلي؛مدير يوونتوس مبني بر آخرين فصلي كه الساندرو دل پيرو براي يوونتوس بازي مي كند اين خبر خيلي زود شكل رسمي به خود گرفت و تبديل به خبر يك رسانه هاي سرزمين چكمه اي شد.

انداره آ انيلي در اين خصوص گفت:«هميشه بزرگ ترين و باشكوه ترين تشويق ها از آن كاپيتان ما بود و هست. سال هاي زيادي در كنار يكديگر بوديم و كاپيتان ما در استاديوم جديد نيز الكس است، او مي خواست كه همچنان يك سال ديگر نيز در كنار ما در ورزشگاه جديد باشد و بعد «بيانكونري » را رها كند بنابر اين، اين اخرين سال بيانكونري بودن دل پيروست.

فصلي كه مي خواهيم بهترين نتايج را رقم زنيم.هرگز هيجاني كه حاضرين در ورزشگاه هاي مختلف دنيا براي حضور او در ميدان از خود نشان مي دهند را نمي توان انكار و فراموش كرد.» انيلي در ادامه تاكيد كرد كه ميان او و يوونتوس هميشه ارتباطي نزديك وجود داشته و خواهد داشت

Alessandro Del Piero

20. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

فصل آخر
    26 مهر 1390
    .................................................. .....................................

بونیپرتی " به قلب من ضربه زدید، همین " به قلب منم! امروز قلب منم شکست، درست مثل بونیپرتی ! شوکه شدم! خشکم زد ! برای من فوتبال تمام شد برای شما چطور؟ می دونم الکس برای همیشه یک یوونتوسی می مونه و برای من یک اسطوره، یه اسطوره تمام نشدنی و یه ستاره خاموش نشدنی . خداحافظ الکس، الکس دوست داشتنی . اما یاد باشه این یه خداحافظی از ترکیب یووه در پایان فصله، نه از تاریخ یووه و یا از حیات این باشگاه. منتظرت می مونیم تا در پست مدیریت یا هر بخش دیگه ای تو باشگاه یوونتوس ببینیمت . مطمئنیم که می بینیمت الکس . به امید دیدار اله .....

.................................................. .....................................

Alessandro Del Piero

22. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

صفحه 41 از 83 نخستنخست ... 31394041424351 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)