Design & Developed BY Patira

صفحه 28 از 112 نخستنخست ... 1826272829303878 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

منچستر یونایتد قرارداد کلورلی را تمدید کرد مقامات باشگاه منچستر یونایتد انگلیس روز دوشنبه قرارداد تام کلورلی هافبک جوان این تیم را تمدید کردند.

بدین ترتیب، کلورلی تا سال دو هزار و پانزده در خدمت صدرنشین لیگ برتر انگلیس خواهد بود.
    الکس فرگوسن سرمربی شیاطین سرخ گفت: " تام یکی از ستاره های جوان فوتبال انگلیس است و منچستر یونایتد بازیکنان جوان را به نشان دادن توانایی های خود در تیم اصلی تشویق می کند و تام باید از این فرصت به طور کامل استفاده کند ".
    کلورلی بیست و دو ساله از دوازده سالگی در باشگاه منچستر یونایتد تمرین می کند.
    این بازیکن به علت عملکرد خوب خود در بازی های اخیر منچستر یونایتد، به تیم ملی انگلیس دعوت شده است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

4. 3 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

جايزه پاي طلايي 2011 به رايان گيگز رسيد
    تهران - جايزه پاي طلايي سال 2011 به 'رايان گيگز' هافبك باتجربه منچستريونايتد انگليس رسيد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش منابع خبري، اين جايزه را 'آلبرت دوم' شاهزاده موناكو در مراسمي كه دوشنبه شب در مونته كارلو برگزار شد، به گيگز اهدا كرد.
    اين قالب طلايي از اين پس در تالار مشاهير مونته كارلو نصب خواهد شد.
    گيگز 37 ساله بعد از اينكه در رأي گيري اينترنتي بيشترين آرا را به دست آورد، به عنوان برنده جايزه پاي طلايي امسال انتخاب شد تا جاي پايش در كنار جاي پاي بزرگاني چون 'ديگو مارادونا'، 'زين الدين زيدان' و 'آلفردو دي استفانو' قرار بگيرد.
    كيگز پس از دريافت جايزه خود، از 'الكس فرگوسن' سرمربي منچستريونايتد به خاطر نقشي كه در 20 سال گذشته در اين تيم ايفا كرده تشكر كرد.
    وي همچنين احتمال خداحافظي خود در پايان فصل را رد نكرد و گفت: از اينكه در كنار بازيكناني بزرگ و زير نظر بهترين مربي و در بهترين باشگاه جهان بازي كردم، خوشحالم. فرگوسن هر وقت مي بازيم ترسناك مي شود. او سخت گير و در عين حال منصف است. او همانطور كه از خودش توقع زيادي دارد، توقعش از بازيكنان هم بالا است.
    گيگز خاطر نشان كرد: دريافت اين جايزه افتخار بزرگي است. به نظرم بايد ديگر به بازنشستگي فكر كنم اما در حال حاضر هنوز از فوتبال لذت مي برم و اگر همين فردا همه چيز تمام شود، مي توانم بگويم كه دوران موفقي را پشت سر گذاشته ام.
    وي اضافه كرد: هنوز هم مثل 17 سالگي از فوتبال لذت مي برم. اين يكي از دلايلي است كه نمي خواهم فعلا فوتبال را كنار بگذارم.
    'ديويد بكام'، 'جيانلوييجي بوفون'، 'ديديه دروگبا'، 'ساموئل اتوئو'، 'ايكر كاسياس'، 'خاوير زانتي' و كارلس پويول' از ديگر نامزدهاي كسب جايزه پاي طلايي امسال بودند.

6. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

دني ولبك:در منچستر فقط به پيروزي فكر مي‌شود

مهاجم جوان شياطين سرخ گفت که از دوران کودکي که وارد باشگاه منچستريونايتد شد، روحيه پيروزي به او تزريق شد.

منچستريونايتد فصل جديد ليگ برتر انگليس را بسيار خوب شروع کرده است و آمار گل زني بسيار خوبي از خود به جا گذاشته است، چنان که از هفت بازي که انجام داده است، 24 گل به ثمر رسانده و تنها پنج گل دريافت کرده است. بسياري معتقدند که عملکرد خوب اين تيم به خاطر وجود بازيکنان جواني همچون ولبک و کليورلي است.

ولبک که فصل را بسيار خوب شروع کرده و تاکنون سه گل را به ثمر رسانده است، گفت: از دوران کودکي که در منچستريونايتد بوده ام ، روحيه پيروزي به ما تزريق شده است، چنان که فقط براي پيروزي به ميدان مي‌رويم و هرگز در انديشه تساوي و يا باخت نيستيم.

وي افزود: وقتي که در منچستريونايتد بازي مي کني به خوبي پي مي بري که تيم جايگاه براي تساوي و کسب يک امتياز به ميدان نمي رود . بازيکن منچستريونايتد فقط به پيروزي فکر مي‌کنند، در غير اين صورت ياس و نااميدي آن‌ها را در بر مي‌گيرد و احساس شکست مي‌کنند. ما اين فصل را بسيار خوب شروع کرده‌ايم و نتايج رضايت بخشي کسب کرده‌ايم . در خط حمله بسيار هماهنگ و خوب ظاهر شديم، ما دفاع را از جلو آغاز مي‌کنيم و به حريف‌ها فشار مي‌آوريم و توپ را از آن‌ها مي‌گيرم سپس حمله را آغاز مي‌کنيم، هيجان انگيز است که در تيم بزرگي همچون منچستريونايتد در ميان نفرات اصلي قرار گرفت و در پيروزي‌هاي درخشان اين تيم سهم داشت.

منچستريونايتد با 19 امتياز در صدر جدول ليگ جزيره پس از پايان هفته هفتم قرار گرفته است.

8. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

manutd

پس از تمدید قرارداد با یونایتد

فرگوسن: کلورلی نماینده نسل جدید جوانان لیگ برتر است.

سرمربی اسکاتلندی منچستریونایتد از ستاره جوان تیمش پس از تمدید قرارداد تعریف کرد.

به نقل از روزنامه دیلی‌میل، سرآلکس فرگوسن پس از آنکه روز گذشته تام کلورلی قراردادی جدید به مدت چهار سال با یونایتدی‌ها امضا کرد، گفت: از ادامه همکاری با او بسیار خوشحالم. تام نماینده نسل جدید بازیکنان انگلیسی است که در لیگ برتر می‌درخشند.

مربی 69 ساله یونایتدی افزود: او به عنوان یک بازیکن جوان تمام خصوصیات خوب برای مطرح شدن هرچه بیشتر را در اختیار دارد. امیدوارم در منچستر بتواند فضای بیشتری برای بالندگی و پیشرفت بیابد.

کلورلی که اکنون با مصدومیت مواجه است، براساس توافق صورت گرفته تا سال 2015 به شیاطین سرخ متعهد خواهد بود. این بازیکن 22 ساله ده سال قبل زمانی که تازه 12 ساله شده بود، وارد آکادمی یونایتدی‌ها شد. پس از آن مدارج ترقی را طی کرد تا اکنون یکی از مردان مورد نظر فرگوسن شود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

10. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

لیندگارد احتمالا دیدار با لیورپول را از دست خواهد داد

دروازه بان دانمارکی مصدوم است..

آندرس لیندگارد احتمالا به دیدار برابر لیورپول نخواهد رسید. وی در دیدار با نورویچ سیتی مصدوم شد اما ترجیح داد بازی کند و در آن بازی هم موفق شد تا گلی دریافت نکرده و دروازه اش را بسته نگه دارد. او بدین ترتیب از اردوی تیم ملی کشورش به کارینگتون برگشته تا تحت نظر کادر پزشکی یونایتد مداوا شود و دیدارهای ملی کشورش برابر پرتغال و قبرس را از دست داده است. او به دیلی استار درباره وضعیت خودش میگوید : "من در ابتدای بازی از ناحیه مچ پایم احساس مشکل کردم و باید از زمین بیرون میامدم اما ترجیح دادم در میدان بمانم. و بهایش را بپردازم.ماندن در زمین و بازی کردن برای من بسیار مهم است.کادر پزشکی معتقد است که زودترین زمان ممکن برای بازگشت من به تمرینات یک هفته دیگر است.
    mufctalk
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

12. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

رئال مادريد خواستار جذب خاوير هرناندز شد

باشگاه رئال مادريد با ارائه پيشنهادي به ارزش 30 ميليون پوند خواستار به خدمت گرفتن خاوير هرناندز شد.

باشگاه اسپانیایی این مهاجم جوان منچستریونایتد را در صدر فهرست اولویت های خود قرار داده است. سرآلکس فرگوسن برای حفظ هرناندز در اولدترافورد کار دشواری پیش رو دارد. منچستری ها به دنبال انعقاد قراردادی 5 ساله با این بازیکن هستند و می خواهند حقوق هفتگی وی را از 25 هزار پوند به 75 هزار پوند افزایش دهند.
    بر پایه گزارش سان، منچستریونایتد 18 ماه قبل هرناندز را با مبلغ 6 میلیون پوند از چیواس مکزیک به خدمت گرفت. فرگوسن امیدوار است که هرناندز به مانند کریستیانو رونالدو عاشق حضور در برنابئو نباشد.
    این بازیکن که به "نخود کوچولو" معروف است در نخستین فصل حضورش در منچستریونایتد عملکرد فوق العاده ای داشت و 20 گل برای این تیم به ثمر رساند. هرناندز نقش پررنگی در کسب نوزدهمین عنوان منچستریونایتد در رقابت های لیگ برتر داشت.
    varzesh3

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

14. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

نامه عذرخواهی وین رونی به یوفا وین رونی با هدف اینکه کمیته انضباطی یوفا در خصوص صدور رای محرومیت وی تخفیف قائل شود نامه عذرخواهی نوشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رونی در دیدار با مونته نگرو در چارچوب رقابت های مقدماتی یورو 2012 به "میودراگ دزودویچ" لگد زد و از سوی ولفگانگ اشتارک، داور دیدار، با کارت مستقیم قرمز از زمین اخراج شد.
    بر پایه گزارش ساکرنت، این نامه عذرخواهی رونی به گزارش اشتارک مبنی بر رفتار خوب ملی پوش انگلستان به هنگام اخراج پیوست شده است.
    انتظار می رود مسئولان کمیته انضباطی یوفا این بازیکن را به سه جلسه محرومیت محکوم کنند اما رونی امیدوار است با این نامه که حاکی از پشیمانی است مقامات یوفا را متقاعد کند تا در حکم محرومیتش تخفیف قائل شوند.
    www.iribnews.ir

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

16. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

بكام شيفته بازگشت به منچستريونايتد است

ديويد بکام که روزي ستاره تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس بود، به شدت علاقه دارد به عنوان مدير ورزشي به اين باشگاه برگردد.

به گزارش گاردين، او ظاهرا ''زين الدين زيدان'' بازيکن فرانسوي سابق رئال مادريد را الگو قرار داده که اکنون مشاور سرمربي اين تيم است.
    بکام ستاره حال حاضر تيم لس آنجلس گالکسي آمريکا در همين رابطه گفت: عاشق اين هستم که مثل زيدان به باشگاه سابقم برگردم.
    وي گفت: بهترين دوران فوتبال من بدون ترديد به سال 1999 بر مي گردد که با منچستريونايتد به سه عنوان قهرماني رسيدم.
    موفقيتي که به نظر بکام هيچ باشگاهي قادر به تکرار آن نخواهد بود.

18. کاربر روبرو از پست مفید Great Milan تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

"دیوید بکهام" ابراز علاقمندی کرد تا روزی به سمت مدیر ورزشی باشگاه منچستریونایتد انتخاب شود. به گزارش خبرگزاری مهر، در حال حاضر زین الدین زیدان در سمت مدیر ورزشی تیم فوتبال رئال مادرید فعالیت می کند و بکهام علاقمند است در منچستریونایتد همان نقشی را برعهده بگیرد که اسطوره فوتبال فرانسه در رئال عهده‌دار شده است.
    بر پایه گزارش ساکرنت، بکهام به روزهای پایانی دوران حضور خود در لس آنجلس گالکسی نزدیک می شود و در حال حاضر شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه این بازیکن به تیم‌های کویینزپارک رنجرز انگلستان و پاریسن ژرمن فرانسه خواهد پیوست.
    بکهام در گفتگو با "سان" اظهار داشت: دوست دارم به منچستر بازگردم و در سمت مدیرورزشی این باشگاه مشغول به کار شوم. بهترین خاطره ورزشی من بی شک به سال 1999 بازمی گردد که با این تیم به قهرمانی سه‌گانه دست پیدا کردم. به عقیده من هیچ باشگاهی قادر به تکرار این کار برجسته نیست.

20. کاربر روبرو از پست مفید Great Milan تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

گيگز:مارادونا بهترين بازيکن تاريخ فوتبال است

رايان گيگز در مراسم دريافت جايزه پاي طلا از ديه‌گو مارادونا به عنوان برترين بازيکن تاريخ فوتبال ياد کرد.

گیگز روز سه شنبه در موناکو حاضر شد تا جایزه پای طلایی را که مخصوص بازیکنان بالای 29 سال است را دریافت کند. وی در حاشیه این مراسم در خصوص برترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان گفت: به عقیده من مارادونا بهترین تمام دوران است. وی در جام‌های جهانی 1986 و 1990 بسیار تحسین برانگیز ظاهر شد.
    بازیکن میانی منچستریونایتد در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر بازیکنان بسیار خوبی در فوتبال جهان هستند که برای مثال می توانم به لیونل مسی و کریستیانو رونالدو اشاره کنم اما من چیزهایی از مارادونا دیده‌ام که بازیکن دیگری نتوانسته در تاریخ فوتبال به آن دست پیدا کند.

گیگز در ادامه از سرآلکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد به عنوان یک مربی بزرگ یاد کرد و گفت: وقتی ما می بازیم فرگوسن ترسناک می شود اما منصفانه رفتار می کند. این مربی از بازیکنانش انتظارات زیادی دارد همانگونه که از خودش چنین انتظاری دارد. او بهترین مربی است و خوشحالم که دوران ورزشی خودم را با چنین کسی سپری می کنم.
    بازیکن 37 ساله ولزی در پایان در خصوص جایزه پای طلایی گفت: این افتخار بسیار بزرگی است که نام من و قالب پایم در کنار بازیکنان بزرگ دیگر حک می شود. من در حال حاضر همان احساسی را دارم که یک نوجوان 17 ساله دارد و برای همین است که به فوتبال ادامه می دهم و از آن لذت می برم.

22. کاربر روبرو از پست مفید Great Milan تشکر کرده است .

صفحه 28 از 112 نخستنخست ... 1826272829303878 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)