به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
پاداش 5000 يورويي بارسلونا به ويا
باشگاه بارسلونا به مهاجم گلزن خود به خاطر پيشرفت آماري در گلزني و پاس گل پاداش 5000 يورويي داد.
به نقل از سایت رسمی باشگاه بارسلونا، داوید ویا مهاجم آستوریایی بارسلونا به طور میانگین در هر دقیقه 0.55 گل به ثمر رسانده و این رکورد با توجه به فصل قبل برای کادر فنی ارزشمند است.
شماره 7 بارسا در یازده بازی برگزار شده 6 گل به ثمر رسانده و کادر فنی امیدوار است آمار گلزنی و پاس گل این بازیکن در هفتههای آینده افزایشی چشمگیر داشته باشد، پاداش داده شده به داوید ویا معنیدار است و به نظر می رسد بیشتر برای افزایش روحیه این بازیکن باشد اما در هر حال سایت رسمی بارسلونا معتقد است این بازیکن همچنان یکی از مهرههای کلیدی بارسا است.
بسیاری بر این باورند که ویا دل به درخشش در لیگ قهرمانان اروپا بسته و در لالیگا چندان به آب و آتش نمیزند و این همان اتفاقی است که مقامات بارسلونا دوست ندارند تداوم داشته باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
تابستان آینده
بارسا برای جذب سیلوا اقدام می کند.
باشگاه بارسلونا تابستان آینده برای به خدمت گرفتن مدافع میلان اقدام خواهد کرد.
به نقل از اسکای، سران بارسلونا تابستان گذشته نیز برای به خدمت گرفتن این مدافع برزیلی اقدام کرده بودند که با مخالفت میلانیها این انتقال انجام نشد.
بارسلونا طی تابستان الکسیس سانچس و سسک فابرگاس را به خدمت گرفت و دیگر پولی برای هزینه کردن نداشت. خط دفاع این تیم با کمبود بازیکن روبهرو است و با آسیب دیدگی احتمالی یکی از مدافعان، در بخشهایی از فصل دچار مشکل میشود. به همین دلیل سران باشگاه کاتالانی برای رفع این مشکل قصد دارند مدافع مطمئنی را به نوکمپ بیاورند.
با توجه به اینکه کارلس پویول در آستانه 34 سالگی است و آینده اریک آبیدال نیز در این تیم مشخص نیست، مقامات باشگاه اسپانیایی باید مبلغ خوبی را برای به خدمت گرفتن سیلوا پیشنهاد کنند تا میلان برای فروش این مدافع راضی شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
70 درصد گلهای بارسا توسط بازیکنان بومی به ثمر می رسد
سایت رسمی باشگاه بارسلونا از به ثمر رسیدن 70 درصد گلهای بارسلونا توسط بازیکنان بومی خبر داد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، در گزارش منتشر شده از سوی سایت رسمی باشگاه بارسلونا آمده است: بازیکنانی که در آکادمی بارسلونا رشد کرده و هرگز از تیم دیگری به این باشگاه نیامدهاند بیشترین سهم را در موفقیتهای بارسلونا داشته و دارند.
بارسلونا در این فصل و در مجموع تورنمنتهای مختلف 37 گل به ثمر رسانده است که 26 گل را بازیکنان راه یافته از تیم جوانان به تیم اصلی ثبت کردهاند.
در این میان میتوان به بازیکنانی چون مسی، بوسکتس، پدرو، فابرگاس، ژاوی و تیاگو اشاره کرد.
گم شدن 16 میلیون یورو در خزانه بارسلونا
لاپورتا درباره ماجرای ازبکستان از خود دفاع می کند.
مدیرعامل سابق باشگاه بارسلونا امروز در دادگاه ویژه ورزش در کاتالونیا درباره ماجرای مبهم ازبکستان مقابل ادعای شاکیان پرونده 16 میلیون یورویی از خود دفاع میکند.
به نقل از آس اسپانیا، خوان لاپورتا و بایرام توتوملو، مدیربرنامه رسمی فیفا با ملیت ازبکستانی امروز در دادگاه عالی ورزش کاتالونیا حاضر میشوند.
شاکیان این دو که اکثرا از حامیان الساندرو روسل مدیرعامل کنونی باشگاه بارسلونا محسوب میشوند مدعی هستند که 16 میلیون یورو در خزانه بارسلونا گم شده و هیچ سند یا رسید و فاکتوری برای این مبلغ وجود ندارد.
این طور به نظر میرسد که شاکیان لاپورتا درباره رابطه پشت پرده او و مقامات فوتبال ازبکستان و یا حتی دولتمردان این کشور مشکوک هستند و معتقدند که مبالغی بیش از مورد مذکور در این میان جا به جا شده است.
باشگاه بارسلونا در زمان مدیریت لاپورتا با شعار گسترش فوتبال در ازبکستان چند پروژه کاملا غیر ورزشی را افتتاح کرده و درباره سرمایه گذاری در چند کارخانه بزرگ تولیدی هیچ مالیاتی را پرداخت نکرده است.
قيصر فوتبال آلمان معتقد است که بارسلونا نمونه کامل يک تيم بسيار خوب و ايدهآل است.
فرانس بکن باوئر رييس افتخاري باشگاه بايرن مونيخ بار ديگر به ستايش از بارسلونا پرداخت و اين تيم را عيار کامل فوتبال جهان خواند.
قيصر فوتبال آلمان گفت: بارسلونا به شاخص معيار در فوتبال امروز تبديل شده است. اين تيم به علت وجود ستارهاي چون ليونل مسي ميتواند حتي تيم ملي فوتبال اسپانيا را که بهترين تيم حال حاضر فوتبال جهان است شکست دهد. مسي فوتبال مثال زدني و بسيار زيبايي را ارائه ميدهد او توانايي بالايي را در حرکت پا به توپ و دريبل بازيکنان دارد.
بکن باوئر درباره اين سوال که آيا بارسلونا ميتواند از عنوان قهرماني خود در ليگ قهرمانان اروپا دفاع کند، گفت: نميخواهم در اين باره صحبت کنم. اما بايد اين را بگويم که در حال حاضر تيم قويتر از شاگردان گوارديولا وجود ندارد. درباره تيم ملي اسپانيا هم بايد بگويم که آنها تيم بسيار خوبي هستند و يکي از مدعيان اصلي قهرماني در يورو 2012 هستند اما نبايد از تيم خوب و يکدست آلمان هم غافل بود.
messi capità del Barça
راسینگ، قربانی مورد علاقه اینیستا
از میان 25 گل لیگی که آندرس اینیستا در بارسا به ثمر رسانده است، 3 عدد در برابر راسینگ سانتاندر بوده است که این تعداد بیش از گل های وی مقابل هر تیم دیگری است.
در واقع گلزنی وظیفه اصلی اینیستا نیست، اما او توانست فصل گذشته 8 گل را به نام خود ثبت کند که 7 تای آنها در لیگ و یکی از آنها در لیگ قهرمانان و مقابل شاختار بود؛ این بهترین آمار گل وی تاکنون است. دو عدد از گل های لیگ وی مقابل راسینگ سانتاندر به ثمر رسیده است؛ او همچنین در دومین فصل حضورش مقابل این تیم گلزنی کرده است.
گل های خانگی و گل های خارج از خانه
بارسا فصل 2010/11 خود را در ساردینرو در حالی شروع کرد که مسی در نیمه اول تیم خود را جلو انداخت و اینیستا در نیمه دوم، شوتی را که دروازبان راسینگ مشت کرده بود، از خارج محوطه، وارد دروازه حریف کرده و برتری را دوبرابر کرد. سپس داوید ویا نتیجه را 3-0 کرد. در بازی برگشت، اینیستا باز هم گلزنی کرد و بار دیگر گل دوم بارسا را در این پیروزی 3-0 به ثمر رساند.
تنها گل 2009/10
فصل 2009/10 فصل سختی برای اینیستا بود زیرا برای مدت طولانی از مصدومیت رنج برده و بسیاری از بازی ها را از دست داد. البته او در پیروزی 4-0 بارسا مقابل راسینگ که در 21 فوریه در نیوکمپ برگزار شد، توانست پاس بلند مارکز را دریافت کند تا اولین گل این بازی را به ثمر برساند؛ گلی که تنها گل وی در این فصل به شمار می رفت.
فهرست خريد زمستاني بارسلونا منتشر شد
باشگاه بارسلونا قصد دارد در فصل زمستان چهار بازيکن در چهار پست متفاوت را خريداري کند.
به نقل از مارکا اسپانیا، اشلی کول مدافع نفوذی و چپ چلسی انگلیس، ویکتور روئیس مدافع مرکزی والنسیا، شزنی دروازهبان لهستانی آرسنال و نیمار ستاره سانتوس برزیل در راه بارسلونا هستند.
جوزپه گواردیولا سرمربی موفق تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا نام این چهار ستاره جوان را تایید کرده و از باشگاه خواسته تا با جدیت برای خرید قطعی تمامی آنها اقدام کند.
هواداران بارسلونا نیز از انتشار این خبر خرسند شده و در سایت رسمی باشگاه بارسلونا از طریق نظرسنجی های در نظر گرفته شده رضایت خود از این خریدها را اعلام کردهاند.
messi capità del Barça
ژاوی: مسی بهترین بازیکن جهان استژاوی بازیکن تیم ملی اسپانیا همانند دیگر هم تیمی اش در بارسلونا معتقد است مسی هم اکنون بهترین فوتبالیست دنیا است.
ژاوی گفت:" شک ندارم که مسی بهترین بازیکن حال حاضر جهان و یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال است.
او افزود:" ما از بازی او در زمین و خارج از زمین لذت می بریم. آنچه که او قادر به انجام آن است باور کردنی نیست. مسی در عین حال بسیار فروتن است. او یک هم تیمی بزرگ برای من و نقطه عطفی برای تیم بارسلونا است."
داوید ویا نیز پیشتر گفته بود مسی آرژانتینی بهترین بازیکن تیم فوتبال بارسلونا و جهان است.
به گزارش پایگاه اینترنتی گل، ژاوی درباره تیم اسپانیا نیز گفت:" فوتبال بازی کردن هم برای اسپانیا و هم برای بارسلونا را دوست دارم. من همیشه پرانگیزه هستم. با بارسلونا می خواهم عناوین بیشتری در لیگا کسب کنم."
تیم ملی اسپانیا در چارچوب رقابتهای انتخابی یورو دو هزار و دوازده عصر امروز به مصاف اسکاتلند می رود
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
کیتا، اولین ملی پوشی که به خانه بازگشت.
تیم امروز برای اولین بار پس از تعطیلی سه روزه اش تمرین کرد. سیدو کیتا، که تیم ملی اش مالی روز شنبه توانست به مرحله بعدی جام ملت های افریقا راه یابد - در کنار پینتو، ماسکول، اینیستا، فونتاس و 10 بازیکن از بارسا ب تمرین کرد.
تیم بارسا صبح امروز سه شنبه در زمین سیوتات اسپورتیوا تمرین کرد، این در حالی بود که چند تن از بازیکنانی که بازی های ملی شاملشان نمی شد، سه روز تعطیلی داشتند.
جوزپ گواردیولا منتظر بازگشت تمام بازیکنانش است؛ اما او توانست امروز به سیدو کیتا خوشامد بگوید. این هافبک هفته ای موفق داشته است که طی آن، تیم ملی اش مالی توانست به آخرین مرحله جام ملت های افریقا راه یابد.
10 بازیکن از بارسا ب
سایر بازیکنانی که امروز تمرین کردند شامل پینتو، اینیستا، ماکسول و فونتاس می شدند، در حالی که تیم مربیگری همچنین 10 نفر از بازیکنان ذخیره به نام های ماسیپ، کیکو فمنیا، رودری، مونیسا، راسل، پلاناس، مونتویا، ریورولا، گوستاوو و دالفائو را نیز به خدمت گرفته بود.
جلسه چهارشنبه عصر
دیدار بعدی اعضای تیم در روز چهارشنبه ساعت 18:00 به وقت محلی در سیوتات اسپورتیوا برگزار می شود. پپ گواردیولا بیشتر بازیکنان ملی پوش خود را تا آن زمان بازیافته است و می تواند در نهایت به طور مناسب بر روی بازی شنبه شب لیگ که در خانه و مقابل راسینگ سانتاندر برگزار می شود، تمرین کند. این بازی از ساعت 20:00 به وقت محلی برگزار می شود.
تازماني که گوارديولا باشد،به بارسا برنمي گردم
مهاجم پيشين بارسلونا به انتقاد از سرمربي اين تيم پرداخت.
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، بویان کرکیچ تابستان گذشته در یک قرارداد پیچیده و 2 ساله راهی رم شد. او در اولین دیداری که برای رم به میدان رفت توانست گل نخست تیمش را به ثمر برساند.
بویان در این مورد گفت: زمانی که در بارسلونا بازی میکردم، گواردیولا به هیچوجه به من توجه نمیکرد. با اینکه در تمرینات تیم آمادگی کامل داشتم و بسیار عالی تمرین میکردم، او هیچوقت مرا در ترکیب ثابت راهی زمین نمیکرد. دلیل اصلی خروج من از بارسا او بود و تا زمانی که گواردیولا مربی بارسا باشد، دیگر به این تیم بازنمیگردم.
وی ادامه داد: در بارسا احساس خوبی نداشتم و نمیتوانستم روند خوبی را در پیش بگیرم. نمیتوانستم روحیهام را حفظ کنم و علاقهام به تمرین و فوتبال را از دست داده بودم. بارها میخواستم در این مورد با او صحبت کنم ولی کلمهها از دهانم خارج نمیشدند. نمیتوانستم بازی نکنم و در ادامه خودم را عضوی از باشگاه بدانم. به عنوان هوادار بارسا، گواردیولا بهترین مربی است که میتوانید داشته باشید ولی به عنوان یک بازیکن، من خوش شانس نبودم و آیندهای در برنامههای او نداشتم
www.goal.com
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)