شکوری: شایعه است.

اصلاً دوست ندارم کارم با استقلال تهران به شکایت کشیده شود. من با آقای نظری جویباری تماس گرفتم و او گفت که هنوز پولی به باشگاه نرسیده است. من هم به احترام استقلال تهران صبر می‌کنم.
به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، هادی شکوری مدافع شاهین بوشهر در مورد جدایی حمید درخشان و شایعاتی که در مورد نحوه جذب بازیکن توسط این سرمربی مطرح است حرف می‌زند.
او می‌گوید: آنطور که من شنیده‌ام آقای حمید درخشان به خاطر مشکلات خانوادگی نتوانسته در بوشهر بماند ولی باید از زحمات او تشکر کنیم.
این حرف و حدیث‌هایی هم که پشت حمید درخشان درست شده شایعه است و من در مورد نحوه جذب بازیکن چیز خاصی ندیدم و دوست هم ندارم در مورد این مسائل حرف بزنم. از هادی شکوری در مورد حضور فیروز کریمی در شاهین بوشهر سئوال کردیم که او در جواب می‌گوید: حضور او در شاهین بوشهر را به فال نیک می‌گیرم و به فیروز کریمی تبریک می‌گویم که بعد از دو سال به لیگ برتر برگشت.
او در تمرینات بسیار جدی است و البته نحوه کار کردنش طوری است که بازیکنان خسته نمی‌شوند. این روزها بحث بازگشت هادی شکوری به استقلال تهران مطرح است ولی خودش در این خصوص می‌گوید: من هم حرف‌هایی شنیده‌ام ولی راستش را بخواهید استقلالی‌ها به صورت مستقیم با من تماس نگرفته‌اند.
هادی شکوری که مبلغ قابل توجهی را از استقلال طلبکار است در پاسخ به این سئوال که آیا قصد شکایت نداری خاطر نشان می‌کند: من اصلاً دوست ندارم کارم با استقلال تهران به شکایت کشیده شود.
من با آقای نظری جویباری تماس گرفتم و او گفت که هنوز پولی به باشگاه نرسیده است. من هم به احترام استقلال تهران صبر می‌کنم./گل