سلام
میدونم این سوالی تکراری و البته کلیشه ای هست ولی حداقلش اینه که ما اعضای دربی می فهمیم که هر کدوم نظرمون چیه.![]()
سلام
میدونم این سوالی تکراری و البته کلیشه ای هست ولی حداقلش اینه که ما اعضای دربی می فهمیم که هر کدوم نظرمون چیه.![]()
THERE IS NO DOUBT ABOUT DAVID VILLA
HE IS UNSTOPABLE
به نظرم کی روش تو حرفه ای بودن قابل مقایسه با بقیه نیس
حداقل 5 تا پاس بهم میدن
کارهای تاکتیکی هم دیده میشه
مهاجما هم بعضی وقتا گل میزنن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Carlos Manuel Brito Leal Queiroz
ملقب به
Carlos Queiroz
حالا به زبون خودمون هر جوری دوست دارید بنویسید و تلفظ کنید
چه کارلوس کی روش چه کارلوس کیروش
حالا هرچی........
این نظر سنجی که گذاشتی عزیز اصلا منطقی نیست چون شما کی روشو با افشین قطبی یا علی دایی مقایسه میکونی اقای کی روش خیلی از این حرفا بزرگتره اصلا ده برابر اون سه تای دیگه کلاس مربیگریش بالاتره![]()
فک کنم قلعه نو عی![]()
به نظر من كيروش رو فقط با مربياي بزرگ درجه ي بزرگ جهان بايد مقايسه كرد نه به با دايي و قلعه نويي و قطبي
ما هنوز چیز خاصی از کی روش ندیدیم
درسته تیممون هماهنگ شده اما ما هنوز به جام جهانی نرفتبم که بخواهیم از کی روش تعریف کنیم
ولی بازم کی روش از بقیه سر تره و بعد از اونم افشین امپراطور و اون دو گزینه ی دیگه هم که اصلا برا تیم ملی مربی خوبی نبودن
(به نظر من کی روش از کوروش میاد) پس همون کوروش بگیم بهتره
![]()
یه روز خوب میاد ...
به نظر من كلا كارلوس كيروش از بقيه سر تره در اين كه شكي نيس اما تو ايرانيا از نظر نتيجه گيري امير قلعه نوعي هرجا رفته خيلي خوب نتيجه ميگيره و از تفكرات منصور ابراهيم زاده هم خوشم مياد نقشه هاي خوبي ميريزه فوتبال ما سرشار از استعداده . اما حيف كه بها دادن به فوتبال رو فقط پول خرج كردن ميدونن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به تعظيم مردم اين زمانه اعتمادنكن...تعظيم آنان همانندخم شدن دوسركمان است كه هرچه بهم نزديكترشوند تيرش كشنده تراست.(خشايارشاه)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)