Design & Developed BY Patira

صفحه 4 از 22 نخستنخست ... 2345614 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 211
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك
    مربی مورد علاقه
    رافا بنيتس و قطبي
    بازیکن محبوب
    كاپيتان جرارد و علي كريمي
    تشکر ها
    84
    تشکر شده 230 در 48 پست

Bomb مهمترين اخبار و حواشي پرسپوليس تهران در فصل 88/89

به نام خدا

سلام به همه هواداران دو آتیشه پرسپولیس

welcome to perspolis club

دوستان عزیز من توی این قسمت می خواهیم به بررسی بازیهای تیم پرسپولیس بپردازیم

بچه هایی که بازیها رو کامل دیدند و توی قسمت آنالیز و بررسی فنی بازیها فکر می کنند که توانایی دارند در این قسمت می تونند صحبت های فنی خودشون رو داشته باشند. از مطرح کردن بحث های غیر فنی توی این کلوپ خودداری کنید تا پست های شما پاک نشده و بار فنی کلوپ هواداران پرسپولیس بالا باشه

اگر هم اخبار مهمی که در باشگاه می گذره رو در اختیار دارید می تونین اینجا مطرح کنید و از از ارسال گزارشات تمرین و مصاحبه های قبل و بعد بازیکنان و مربیان که خیلی معمولی هستند خودداری کنید.
    با تشکر و آرزوی موفقیت برای ارتش سرخ
    ویرایش توسط anfild : 04-03-2009 در ساعت 21:03

2. 5 کاربر از پست مفید anfild تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

Newww پرسپوليس بهترين تيم ايران در ماه نوامبر

در تازه ترين رده بندي تيمهاي باشگاهي از سوي فدراسيون بين المللي تاريخ و امار تيم پرسپوليس در رده 247 جهان قرار گرفت که در ميان تيمهاي ايراني بهترين رتبه را دارد.

سايت گل- در تازه ترين رده بندي تيمهاي باشگاهي از سوي فدراسيون بين المللي تاريخ و امار تيم پرسپوليس در رده 247 جهان قرار گرفت که در ميان تيمهاي ايراني بهترين رتبه را دارد. پرسپوليس با 76.5 امتياز نسبت به ماه قبل سه پله صعود داشته است. سپاهان با کسب 68.5 امتياز و 7 پله صعود نسبت به ماه قبل در رده 295 قرار گرفته است و تيم استقلال تهران نيز با 65 امتياز و سه پله صعود نسبت به ماه قبل در رتبه 330 جهان قرار گرفته است. تيم ذوب اهن چهارمين تيم ايراني در اين رده بندي است که با 64.5 امتياز در رده 336 ايستاده است. اين تيم نسبت به ماه قبل 19 پله صعود کرده است.
    نکته جالب در اين رده بندي اين است که پرسپوليس به عنوان بهترين تيم ايراني در اين رده بندي در بين تيمهاي اسيايي جايگاه هجدهم را دارد! و تيمهايي مثل ساوت چاينا هنگ کنگ و چونبوري تايلند بالاتر از تيمهاي ايراني هستند. گفتني است مبناي اين رده بندي نتايج تيمها در ليگ هاي داخلي و جام حذفي و هچنين رقابتهاي باشگاهي قاره اي است و حذف تيمهاي ايراني در ليگ قهرمانان آسيا باعث تنزل رتبه انها در اين رنکينگ شده است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 3 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    -------
    بازیکن محبوب
    همه میلانی ها

IranMilanPersepolis

تشکر ها
    17
    تشکر شده 103 در 19 پست

پیش فرض حواشی هوار مولا محمد و کمک مالی به پرسپولیس

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

سازمان تربیت بدنی مبلغ 250 میلیون تومان را در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار داد.
    این مبلغ قرار است دوشنبه هفته جاری به عنوان بخش دیگری از مطالبات بازیكنان، در اختیار آنها قرار گیرد.

حبیب كاشانی همچنین به بازیكنان پرسپولیس وعده داد در هفته آینده در صورت دریافت قسط از سوی اسپانسر باشگاه، مبلغ مذكور را نیز هفته آینده در اختیار بازیكنان قرار دهند.
    در صورتی که قرار باشد این مبلغ بین تمامی بازیکنان اصلی و ذخیره تقسیم شود به طور میانگین به هر بازیکن 10 میلیون تومان بابت قسط دوم قرارداد تعلق خواهد گرفت.

سرپرست باشگاه پرسپولیس از رفتار غیر حرفه ای هوار مولا محمد بازیکن عراقی سرخپوشان انتقاد کرد. حبیب کاشانی که پنج شنبه شب در هتل لاله و در جمع بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس صحبت می کرد، با اشاره به رفتار عجیب و غیر حرفه ای هوار، افزود: "اواسط هفته، هوار از من درخواست ملاقات کرد که من نیز پذیرفتم. او به همراه مدیر برنامه هایش به باشگاه آمد و دلایل غیبت خود را توضیح داد و ضمن پذیرش خطای خود، از من درخواست بخشیدن جریمه 15 درصدی اش را کرد."

کاشانی ادامه داد: "به او گفتم که این تصمیم را کمیته انضباطی باشگاه بر اساس مفاد قرار داد گرفته است و من می توانم در کمیته استیناف، آن را کاهش دهم. مطمئن باش این موضوع را در کمیته استیناف مطرح می کنیم. تو برو و در دو بازی آینده خوب ظاهر شو، تا بعد از 28 روز غیبت غیر موجه، دلیلی برای برای بخشش قسمتی از جریمه ات وجود داشته باشد."

6. 3 کاربر از پست مفید Milan = Love تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    پشت مهاجم
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 296 در 44 پست

براي مهاجم اول شدن در پرسپوليس با هيچ‌كس مشكل ندارم

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي مهاجم اول شدن تلاش مي‌كنم و با هيچ‌كس هم در اين زمينه مشكلي ندارم.
    هادي نوروزي در مورد شعار هواداران پرسپوليس عليه او اظهار داشت: واقعاً هنوز نمي‌دانم چرا هواداران به من توهين مي‌كنند. من فقط در بازي با استقلال اهواز يك پاس به محمد پروين ندادم و اگر اين كار را مي‌كردم صد در صد آفسايد مي‌شد. مطمئن باشيد با عملكرد خوب اين موضوع ديگر تكرار نخواهد شد.
    وي در مورد نيمكت نشيني‌ در پرسپوليس گفت: مي‌دانم مهاجمان خوبي در پرسپوليس حضور دارند، اما باز هم تلاش مي‌كنم نفر اول باشم و با هيچ كس هم در اين زمينه مشكلي ندارم. اميدوارم با حضور در تركيب در ديدار با صبا بتوانم براي پرسپوليس گلزني كنم.

مهاجم پرسپوليس با اشاره به دعوت نشدنش به تيم ملي گفت: نمي‌دانم چرا در گذشته به تيم ملي دعوت شدم و حالا نامم در فهرست تيم ملي نيست. من در اردوي گذشته تيم ملي بازي‌هاي خوبي را براي اين تيم انجام دادم و مربيان نيز آن را تاييد كردند.
    وي افزود: از اين پس تمرينات و بازي‌هاي خوبي را براي پرسپوليس انجام مي‌دهم تا در آينده دوباره به اردوي تيم ملي دعوت شوم.

8. 3 کاربر از پست مفید H@di تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848

پیش فرض كاشاني خبر داد/مذاكره با علي دايي براي مربيگري در تيم فوتبال پرسپوليس

کانون هواداران پرسپولیس: حبيب كاشاني پس از پايان مراسم عزاداري صبح امروز ‌(تاسوعاي حسيني) در مهديه امام حسن مجتبي(ع) خطاب به طرفداران پرسپوليس كه از او سئوالات متعددي بابت سرمربيگري اين تيم مي‌پرسيدند،‌ گفت: قرار است روز دوشنبه پس از پايان مراسم عزاداري با علي دايي جهت پذيرفتن سرمربيگري پرسپوليس جلسه‌اي را برگزار كنيم. ادامه داد:‌ اميدواريم صحبت‌هاي ما با علي دايي مثبت باشد و ايشان هدايت پرسپوليس را برعهده بگيرد.
    كاشاني در پاسخ به سئوالی در خصوص وضعيت زلاتكو كرانچار عنوان كرد: هنوز با آقاي كرانچار صحبت نكرده‌ايم و تصميمي در خصوص ايشان نگرفتيم.
    در اين لحظه يكي از طرفداران پرسپوليس از وي در خصوص حاشيه‌هاي زياد اين تيم سئوال كرد كه كاشاني در پاسخ گفت: پرسپوليس هميشه پرسپوليس است و حاشيه‌هاي زيادي پيرامون اين تيم وجود دارد. شما بگوئيد ما چكار كنيم اما تا آنجا كه مي‌توانيم براي موفقيت تيم دست از تلاش برنخواهيم داشت.

10. کاربر روبرو از پست مفید ibrahim تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848

Bomb دايي: بهانه نمي‌آورم؛ براي موفقيت پرسپوليس آمده‌ام

خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با اين عقيده به پرسپوليس آمدم تا كمك كنم و به دنبال بهانه نيستم.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس علي دايي در نشست مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به فاصله 10 امتيازي با صدر جدول مي‌توانيد قهرمان شويد، خاطرنشان كرد: پيش از هر چيز بايد از كرانچار تشكر كنم. او مربي بزرگي است و در اين مدت و با توجه به شرايط پرسپوليس زحمت زيادي كشيده است. اميدوارم بتوانم كار او را ادامه دهم و در خدمت باشگاه باشم و پرسپوليس را به جايگاه واقعي خود كه مردم و طرفداران دوست دارند، برسانم.

وي افزود: هدف من از آمدن به پرسپوليس خدمت به مردم و جواناني است كه اين تيم را دوست دارند. اميدوارم بتوانيم با كمك همه پرسپوليس را به جايگاه واقعي‌اش برسانيم و براي قبول اين مسئوليت دو جلسه با كاشاني برگزار كردم. در اين جا بايد از زحمات كادر فني قبلي تشكر كنم اما بايد اين اجازه را به من بدهند تا با كساني كه راحت‌ترم و شناخت بيشتري دارم كارم را شروع كنم.

سرمربي پرسپوليس ادامه داد: نبايد رنگ‌ها را داخل فوتبال كنيم چون فوتبال در حال حاضر حرفه‌اي است و بايد اجازه دهيد تا خودم همكارانم را انتخاب كنم. سعي مي‌كنم بهترين گزينه‌ها را انتخاب كنم تا بتوانيم به پرسپوليس كمك كنيم.

دايي در پاسخ به اين سوال كه پرسپوليس در حال حاضر در رتبه سوم جدول قرار دارد و چقدر شانس كسب سهميه آسيا در سال آينده را دارد، عنوان كرد: 13 هفته از مسابقات ليگ باقي مانده است و 10 امتياز تا صدر جدول فاصله داريم اما تمام سعي خود را مي‌كنيم تا اين فاصله را به حداقل برسانيم.
    وي گفت: در هفته‌هاي باقي مانده كارهاي زيادي مي‌توان انجام داد. البته من قولي به مديريت باشگاه نداده‌ام اما تمام تلاش خود را انجام داده‌ام تا در پايان فصل بتوانيم امتيازات بيشتري جمع‌آوري و سهميه آسيا را كسب كنيم.
    سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: اگر خدا هم كمك‌مان كند شايد بتوانيم عنوان قهرماني را به دست آوريم و پاسخگوي لطف هواداران باشيم.

دايي درباره انتخاب دستيارانش در پرسپوليس گفت: تاكنون راجع به اين موضوع تصميمي نگرفتم اما سعي مي‌كنم با دقت آنها را انتخاب كنم تا به پرسپوليس و هواداران كمك كنم.
    وي در مورد مبلغ قراردادش با پرسپوليس عنوان كرد: مبلغي كه در برخي رسانه‌ها در مورد قراردادم مطرح شده، قبول ندارم. من مديون پرسپوليس هستم و به خاطر اين تيم بود كه به اروپا رفتم. در طول سه سال حضورم در هرتابرلين با يك بازيكن يوناني هم اتاقي بودم كه نه من از مبلغ قرارداد او اطلاع داشتم و نه او از مبلغ قرارداد من.

دايي در پاسخ به اين سوال كه آيا تا انتهاي فصل مي‌توانيد آرامش خود را حفظ كنيد، اظهار داشت: بهتر است در اين جلسه راجع به مسائل فني صحبت شود. متاسفانه از روز اول افرادي به دنبال سوالاتي مي‌روند كه حاشيه‌ساز است. در اين سال‌ها تجربيات خوبي در مربيگري به دست آوردم و دوستانم را شناخته‌ام. كساني كه مي‌خواهند به پرسپوليس كمك كنند مي‌شناسم و خواهش مي‌كنم در مورد مسائل فني سوال كنيد.

اين مربي در پاسخ به اين سوال كه در زمان بگوويچ با محمود خوردبين دچار اختلاف شديد، تاكيد كرد: در زمان مربيگري بگوويچ، آشتياني سرپرست پرسپوليس بود و خوردبين مسئوليتي نداشت كه من با او مشكل پيدا كنم. وي از پيشكسوتان پرسپوليس است و به او احترام مي‌گذارم.

سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه مربياني كه در ميانه فصل تيم را تحويل مي‌گيرند، اگر در پايان به موفقيت نرسند، بهانه‌هاي مختلفي از جمله ديربسته شدن تيم، يا دير تحويل گرفتن تيم را عنوان مي‌كنند‌، گفت: كساني كه با من آشنايي دارند مي‌دانند كه من هيچ وقت به دنبال بهانه نيستم. با شناخت كافي به پرسپوليس آمدم اما نمي‌توانم بگويم تيمي كامل است و ضعف ندارد. با اين عقيده به پرسپوليس آمدم تا كمك كنم. به دنبال بهانه نيستم اما حالا كه اين مسئوليت را قبول كردم با اعتقاد و سنجش تمام جوانب به پرسپوليس آمدم.

دايي در پاسخ به خبرنگار فارس درباره شايعات مطرح شده مبني بر حضور شاهرودي و افاضلي به عنوان دستيار در پرسپوليس عنوان كرد: تاكنون با افرادي كه نام برديد در اين زمينه صحبتي نشده است و كسي را به باشگاه معرفي نكردند.

وي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبني بر كم طاقت بودن هواداران پرسپوليس گفت: سعي مي‌كنم با كسب نتايج خوب و همچنين ارائه بازي زيبا هواداران را راضي به خانه‌هايشان بفرستم.

دايي در پاسخ به اين سوال كه هواداران چقدر مي‌توانند به حل شدن مشكل گلزني پرسپوليس با آمدن شما اميدوار باشند، گفت: در تيم‌هايي كه در سال‌هاي اخير به عنوان مربي كار كردم هميشه بازي رو به جلو و هجومي انجام دادم. در حال حاضر شرايط پرسپوليس با دهه 60 فرق مي‌كند تمام تيم‌ها به هم نزديك شدند و حتي زماني كه با يك تيم ته جدولي بازي مي‌كنيم نمي‌توانيم از پيش برنده باشيم اما تمام سعي خود را مي‌كنم تا با ارائه يك بازي رو به جلو و برطرف كردن مشكلات خط حمله بتوانيم تا آخر فصل خط حمله خوبي را داشته باشيم و با برطرف كردن نقاط ضعف و تبديل آنها به نقاط قوت به پرسپوليس كمك كنم.

12. 2 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    پشت مهاجم
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 296 در 44 پست

دایی: به عشق هواداران پرسپولیس برگشتم

علی دایی سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس پس از قبول هدایت این تیم گفت: «پرسپولیس در حال حاضر شرایط ویژه‌ای دارد و ما تا پایان لیگ روزهای سختی را در پیش خواهیم داشت ولی امیدوارم که با تلاش بازیکنان نتایج خوبی بگیریم.» دایی که پس از جلسه با حبیب کاشانی بلافاصله باشگاه را به مقصد محل تمرین پرسپولیس ترک کرد، در گفت‌وگویی کوتاه با خبرنگاران اظهار داشت: «امسال باید سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را بگیریم و در این راه کار بسیار سختی را در پیش خواهیم داشت.» دایی در ادامه حرف‌هایش افزود: «امیدوارم پرسپولیس به جایگاه واقعی‌اش برسد و امسال سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را به دست آوریم.» دایی در پاسخ به این سئوال که وضعیت فعلی پرسپولیس را چطور می‌بینید، تاکید کرد: «به هرحال این تیم شرایط خاص خودش را دارد ولی من با بررسی کامل این انتخاب را انجام دادم و اگر بازیکنان پرسپولیس و همچنین شرایط فعلی این تیم در حد انتظار من نبود به طور حتم به پرسپولیس نمی‌آمدم. در ضمن معتقدم کار بسیار سختی در پیش خواهم داشت.» دایی همچنین در پاسخ به این سئوال که چه افرادی را به عنوان دستیار انتخاب خواهید کرد، تاکید کرد: «روزنامه‌ها در این مورد مطالب مختلفی نوشته‌اند ولی من فعلا در مورد انتخاب دستیارانم صحبت نمی‌کنم. به طور حتم افراد زیادی هستند که می‌توانند در حال حاضر به پرسپولیس کمک کنند ولی من در مورد انتخاب دستیار فعلا تصمیم خاصی نگرفته‌ام و در این زمینه باید به طور کامل فکر کنم و دیگر اعضای کادر فنی را انتخاب کنم.» سرمربی جدید پرسپولیس همچنین در قسمتی از حرف‌هایش خطاب به خبرنگارانی که در تمرین این تیم حضور داشتند، گفت: «من قصد نداشتم به فوتبال برگردم ولی به عشق هواداران پرسپولیس برگشتم و آقای کاشانی هم در این مورد صحبت‌هایی را با من انجام داد.» دایی همچنین در مورد مبلغ قراردادش افزود: «در این مورد از آقای کاشانی سئوال کنید، او مبلغ قرارداد مرا می‌داند و این موضوع را به مدیرعامل سپردم.» دایی در قسمت مهمی از حرف‌هایش در پاسخ به این سئوال که قول می‌دهید پرسپولیس را قهرمان لیگ کنید، تاکید کرد: «من هیچ وقت در فوتبال قول نمی‌دهم و معتقدم که باید کار کرد. مطمئنا قهرمانی هم دور از دسترس نیست ولی همانطور که گفتم کار سختی در پرسپولیس پیش‌رو دارم و همه باید تلاش کنند تا این تیم به روزهای خوبش برگردد.»

باقری: دستیار علی دایی نمی شوم

شاید هم این تغییرات نتیجه عکس داد کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من تنها بازیکن این تیم خواهم بود و دستیار علی دایی نخواهم شد. کریم باقری در پایان تمرین روز شنبه پرسپولیس در پاسخ به پرسش خبرنگاران که آیا با حضور دایی احتمال دارد شما هم بازیکن باشید و هم به کادر فنی اضافه شوید گفت: من فقط بازیکن هستم و دستیار دایی نمی شوم. ماشاا... پرسپولیس مربی زیاد دارد! وی در مورد مصدومیتش اظهار داشت: مشکل مصدومیتم در ناحیه آشیل پاست و باید صدرصد خوب شوم تا بتوانم در تمرینات حضور یابم. امیدوارم در اردوی امارات بتوانم به سلامتی کامل دست پیدا کنم. کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص حضور دایی در این تیم اظهار داشت: خبر داشتم وی می آید اما در طول این یک هفته با او صحبتی نکردم. در این خصوص حبیب کاشانی تنها با من صحبت و مشورت کرد. وی با بیان اینکه مدیریت تیم تصمیم و تشخیص به ایجاد تحولات گرفت تصریح کرد: همه چیز بستگی دارد این تغییرات خودش را چگونه نشان دهد. بعضی وقتها شانس یار تیم می شود و نتایج بهتری بدست می آید. شاید هم برعکس این اتفاق بیفتد. وی با بیان اینکه باید تلاش کرد و امیدوار بود کادر فنی جدید بتواند کار خود را به نحوه احسن انجام دهد گفت: دایی کار سختی پیش رو دارد چرا که امروز پرسپولیس در رده سوم قرار دارد و دایی باید ضمن اینکه تیم را در این رده نگه می دارد انتظارات هواداران که صعود به رده های بالاتر است را هم برآورده کند. به همین خاطرکار سختی پیش رو دارد و موفقیت مستلزم کار بیشتر است. کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه دایی قطعا سیستم و نوع بازی پرسپولیس را تغییر خواهد داد در پاسخ به این پرسش که به عنوان کاپیتان حضور دایی مسئولیتش را بیشتر می کند یا خیر تصریح کرد: من تمام تلاشم را انجام می دهم. مسلما همه دوست دارند پرسپولیس موفق باشد. در پرسپولیس اسم و نفر مهم نیست بلکه موفقیت ها به نام مجموعه ثبت می شود. وی درپایان گفت: امیدوارم این تغییرات باعث شود همه شاهد روند رو به رشد تیم باشند. اگر تیم در این روند قرار بگیرد می توانیم حتی به صدر جدول هم برسیم.

14. 3 کاربر از پست مفید H@di تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Fergusen
    بازیکن محبوب
    CriStiAnO RoNalDo
    اسم واقعی شما
    ShAyAn

PortugalManUtdRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    115
    تشکر شده 602 در 93 پست

تيم فوتبال پرسپوليس عصر امروز در باشگاه ايرانيان به تمرين پرداخت· اعضاي تيم پرسپوليس كه با پرواز ساعت 8 صبح هواپيماييي امارات اير راهي دبي شده بودند بعد از چند ساعت استراحت در زمين تمرين باشگاه ايرانيان زير نظر علي دايي به تمرين پرداختند· در ذيل اخبار اختصاصي سايت گل از اردوي پرسپوليس در امارات را مي خوانيد:
    *كريم باقري، اشپيتيم آرفي و ميثم بائو سه بازيكني هستند كه همراه خانواده هاي خود راهي دوبي شدند · در اين ميان تاخير در صدور ويزا باعث شد بائو يك ساعت به دنبال حل اين مشكل باشد·
    *علي دايي آخرين نفري بود كه براي سفر به دبي در فرودگاه امام خميني حضور يافت · او به هنگام حضور در فرودگاه مورد استقبال مردم قرار گرفت·
    *تعدادي از ايرانيان مقيم امارات در فرودگاه دوبي از علي دايي استقبال كردند·
    *در باشگاه ايرانيان اتاق هايي كه براي كرانچار، خوردبين، عابدزاده و ايوكوويچ روز شده بودند به خاطر اخراج آنها خالي ماند·
    *شيث رضايي با عليرضا محمد، مهدي با مجتبي شيري، زارعي با تياگو، شكوري با آرفي، پروين با باقري ها و··· هم اتاق شدند·
    *تياگو فراگا طبق قولي كه داده بود در بدو ورود كاروان پرسپوليس به امارات به جمع ساير سرخ پوشان ملحق شد و بدون تاخير در اردو حضور يافت تا خاطره تلخ وسلي براي باشگاه تكرار نشود·
    *علي دايي قبل از شروع تمرين امروز نزديك به ده دقيقه با بازيكنان تيم به گفت و گو پرداخت و تاكيد بسياري به رعايت نظم و انضباط و دوري از حواشي داشت· دايي در صحبت هايش به نوعي با سرخ پوشان اتمام حجت كرد·
    *كريم باقري به خاطر آسيب ديدگي با پرسپوليس تمرين نكرد و به اتفاق فريد زرينه راهي باشگاه النصر شد تا از تجهيزات باشگاه سابقش استفاده كند·
    *علي دايي و حسين عبدي به هنگام گرم كردن بازيكنان به يكديگر با گفت و گو پرداخته و برنامه هاي تمريني را مرور كردند·
    * اولين تمرين پرسپوليس با دايي 90 دقيقه طول كشيد كه عمدتا به كارهاي تركيبي اختصاص داشت· تيم فوتبال پرسپوليس فردا در دو نوبت صبح و عصر به تمرين مي پردازد·

مسافر كهكشاني ها

16. 2 کاربر از پست مفید shayan_cris تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    پشت مهاجم
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 296 در 44 پست

عابدزاده: رضازاده در كنار گذاشتن من از پرسپوليس نقش داشت

احمدرضا عابدزاده اظهار داشت: شب گذشته به من اعلام كردند همراه پرسپوليس نبايد به امارات بروم؛ چون برخي‌ها تصميم گرفتند كه من نباشم.
    وي افزود: حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم كه مي‌توانم از آن يك كتاب بنويسم. اين نتيجه زحمات خالصانه من بود كه فقط بعد از يك روز كه دايي سرمربي مي‌شود من بايد بروم.
    عابدزاده ادامه داد: به من بي احترامي شد و حداقل اجازه ندادند مدتي بگذرد و بعد من را كنار بگذارند. اين نشانه حرمت‌شكني تمام عيار در باشگاه پرسپوليس است.
    مربي دروازه‌بانان پرسپوليس خاطرنشان كرد: شب گذشته در ديداري به من اعلام شد كه ديگر نبايد باشم اما من مي‌دانم حسين رضازاده نيز در اين كار تاثيرگذار بود. حالا بماند كه چطور و چگونه؛ من اين مورد را گفتم كه همه بدانند در پرسپوليس افراد ديگر نيز تصميم مي‌گيرند.
    عابدزاده در ادامه گفت: سه شنبه در جلسه‌اي با حبيب كاشاني شركت خواهم كرد و بايد در نامه‌اي دلايل كنار گذاشتنم را اعلام كنند. اگر اين اتفاق نيفتد من هم خيلي چيزها را مي‌گويم. اگر آقاياني مثل دايي براي پرسپوليس و تيم ملي زحمت كشيده‌اند من چندين برابر آنها بدنم را در خدمت تيم پرسپوليس و تيم ملي از دست داده‌ام. در فصل جاري نيز در پرسپوليس هيچ‌كس از من ناراضي نبود مخصوصا بازيكنان و دروازه‌بانان چون هميشه مثل يك عاشق دلسوز بودم و در يك بازي پرسپوليس با چهره‌اي خندان و حتي لبخندي ساده بر روي نيمكت ننشستم.
    عابدزاده يادآور شد:‌ آقايان با اين كارها من را نمي‌توانند از پرسپوليس دور كنند چون هميشه رنگ قرمز و هوادارانش در قلب من جا دارد. خواهيم ديد با اين تيم به چه مقامي خواهند رسيد و چكار خواهند كرد. آن وقت مي‌توان در مورد من بهتر قضاوت كرد.

حتا و الريان قطر حريفان تداركاتي پرسپوليس

گل- تيم فوتبال پرسپوليس در دبي به مصاف حنا امارات و الرمان قطر مي رود·

به گزارش خبرنگار سايت گل از دبي براساس مذاكرات انجام شده تيم فوتبال پرسپوليس عصر روز پنجشنبه به مصاف تيم دسته اولي حتا امارات مي رود و عصر روز يكشنبه نيز با تيم پرستاره الريان قطر روبه رو مي شود·

در همين راستا اعضاي تيم پرسپوليس كه قرار بود ساعت 5 بعدازظهر روز يكشنبه به تهران برگردند با 6 ساعت تاخير و با پرواز ساعت 12 يكشنبه شب راهي ايران خواهند شد

18. 2 کاربر از پست مفید H@di تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848

Newww دو تصميم جديد علي دايي؛ كلاه كج پشت مهاجمان، باقري‌ها روي نيمكت

بازي كردن مجتبي شيري در كنار شيث رضايي نشان مي‌دهد كه دايي قصد استفاده از نبي ا.. باقري‌ها در تركيب اصلي را ندارد

ديدار دوستانه دو تيم پرسپوليس و حتا با پيروزي يك بر صفر شاگردان علي دايي به پايان رسيد كه ابراهيم قاسمپور براي اولين بار در فصل جاري عهده دار هدايت تيم حتا بود.
    در ذيل نكاتي از اين بازي را مي‌خوانيد.

* مازيار زارع ضمن تماشاي بازي پرسپوليس و حتا دقايقي نيز در جمع بازيكنان پرسپوليس حضور يافت و با آنها به خوش و بش پرداخت.

* اشپيتيم آرفي، شيث رضايي و هادي نوروزي سه بازيكني بودند كه در ديدار با حتا تعويض نشدند. اين موضوع نشان مي‌دهد دايي به فكر هماهنگ شدن آرفي و نوروزي است ولي بايد ديد او با بازگشت خليلي از اردوي تيم ملي چه تصميمي مي‌گيرد.

* خانواده اشپيتيم آرفي از روي سكوها تماشگر بازي پرسپوليس و حتا بودند.

*ميثم بائو معتقد بود در ديدار با حتا داور گل سالم او را بي دليل مردود اعلام كرده است. بائو در تركيب اصلي دايي جايي نداشت و نيمه دوم به ميدان رفت.

*استفاده از عادل كلاه كج به عنوان هافبك نفوذي نشان از تغيير پست اين بازيكن پس از سرمربيگري دايي دارد. دايي زماني كه سرمربي تيم ملي بود كلاه كج را به اردو دعوت كرده بود.

* بازي كردن مجتبي شيري در كنار شيث رضايي نشان مي‌دهد كه دايي قصد استفاده از نبي ا.. باقري‌ها در تركيب اصلي را ندارد. اين در حالي است كه باقري‌ها در چند هفته گذشته مدافع فيكس پرسپوليس بوده و شيث رضايي به خاطر او نيمكت نشين شده بود.

* محمد پروين علاوه بر گلزني عملكرد خوبي از خود نشان داد و با ورودش به زمين بار تهاجمي تيم را افزايش داده بود.

*علي دايي از سيستم 2-4-4 استفاده كرد.البته پرسپوليس در ادامه نيمه دوم با روش 3-3-4 به ميدان رفت.

20. کاربر روبرو از پست مفید ibrahim تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

Newww

در گفت‌وگو با فارس
    عابدزاده: پس از اخراج براي دايي عزيز شدم
    خبرگزاري فارس: مربي سابق دروازه‌بانان پرسپوليس گفت: زماني كه دايي سرمربي شد، فهميدم ديگر جايي در پرسپوليس ندارم و جالب است كه پس از اخراج برايش عزيز شده‌ام.

احمدرضا عابدزاده در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، در واكنش به اظهارات علي دايي مبني بر اينكه بدون فرصت هم مي‌توانست وي را اخراج كند، عنوان كرد: با جوسازي‌ مرا از پرسپوليس بيرون كردند و حالا توجيهاتي دارند كه بسيار خنده دار است.
    وي ادامه داد: وقتي دايي سرمربي پرسپوليس شد در اولين حضورش در تمرين، مي‌دانستم ديگر جايي در اين تيم ندارم.
    كاپيتان سابق تيم ملي در مورد اظهارات دايي مبني بر علاقه زيادش به عابدزاده گفت: حالا كه از پرسپوليس كنار گذاشته شده ام براي اينكه جواب مردم را بدهند، عزيز آقايان شده‌ام. آنها را به خدا واگذار مي‌كنم و از اين به بعد نيز سعي مي‌كنم درباره اين موضوع حرفي نزنم.
    عابدزاده درباره اظهارات يحيوي، مربي جديد دروازه بان هاي پرسپوليس كه اعلام كرده 2 دروازه بان به تيم ملي معرفي خواهد كرد، گفت: تصميم خوبي است اما من قبلا اين كار را كرده ام. ميثاق معمارزاده به تيم ملي بزرگسالان و عليرضا حقيقي به تيم ملي اميد رفتند و بهتر است مربيان جديد به دنبال كار ديگري باشند.

22. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

صفحه 4 از 22 نخستنخست ... 2345614 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)