Design & Developed BY Patira

صفحه 40 از 83 نخستنخست ... 30383940414250 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 391 تا 400 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

می خواهیم به تاریخ یووه بپیوندیم

یکی از مهاجمین این فصل یووه که امید زیادی به گلزنی و موفقیتش است. الساندرو متری که در تیم کونته به او اهمیت و توجه زیادی می شود امیدوار است با کمک انتونیو کونته این یووه به تاریخ حیات بانوی پیر بپیوندد و یک تیم تاریخی شود.

"خواسته های زیادی برای موفقیت و پیروزی در میان ما دیده میشود، می خواهیم برگردیم، می خواهیم بزرگ و قدرتمند باشیم و در هر دیدار انگیزه ای فوق العاده را به نمایش بگذاریم. می خواهیم با کمک مستر به تاریخ یووه بپیوندیم و تیمی تاریخی برای یوونتوس شویم.

مستر همیشه به ما کمک کرده و می دانیم که با کمک او راه خوبی را پیشرو خواهیم داشت. او شخصا یک فرد برنده است، او بخشی از حیات یوونتوس و دنیای یوونتوسی هاست. ما می توانیم دوران جدیدی را برای بانوی پیر رقم زنیم.

هر چند که ورود به تاریخ یووه اسان نیست و باید تلاش زیادی کنیم. ورود به تاریخ تیمی مانند یوونتوس که همیشه برنده بوده بسیار سخت است اما باید انجام دهیم و به این مهم برسیم.

می توانیم بگویم که گروه اماده و متحد هستیم که با این خواسته قدم به میدان می گذاریم و می خواهیم بخشی از تاریخ یووه باشیم. با این مربی می توانیم و باید نهایت تلاش مان را انجام دهیم. همه چیز خوب است و ما باید به راه مان ادامه دهیم و صدرنشینی را از دست ندهیم. با صبر و قدرت به هدف می رسیم. "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

لعنت به باعث و بانی این بغض

4. 3 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823

افسردگی هدیه یووه به زلاتان

ایبرا افسرده است؟ شاید بله و شاید خیر. اما چرا ؟این سوالی ست که این روزها شنیده می شود و برخی به دنبال دلیل این مسئله اند اما برای رسیدن به این پاسخ و درک اظهارات زلاتان پس از دیدار یووه و میلان مبنی بر نزدیکی دوران بازیگری و پوچ بودن فوتبال از نظر او نیازی به دردسر و بررسی زیاد نیست، بهتر از به بازی یکشنبه شب و دیدار یوونتوس و میلان برگردیم و نحوه نمایش این مهره و هم تیمی هایش را برابر شاگردان کونته و تیم سابق زلاتان را بازنگری کنیم بله کونته و یوونتوس او می تواند این احساس را به او داده باشد.

زمانی که در پاسخ به خبرنگار گاتزتا در خصوص دیدار برابر یووه گفت " تیم سابقم، کونته از پیش در تورینو شکست خورده است و بعد تلخی یک نمایش ضعیف در کنار شکست در استادیومی که برای او جهنم را شکل داده بودند می نگریم متوجه می شویم که او با چه اعتمادی به دیدار قدم گذاشته بود و در پایان چطور مغلوب کونته و شاگردانی شده بود که با تمام وجود و با جنگندگی کامل 90 دقیقه جنگیدند تا به پیروزی برسند.

بله یووه و کونته به او حس افسردگی را دادند. این یووه با انگیزه ای که دارد باید برابر هر حریفی با قدرت ظاهر و به جنگندگی خود در هر میدان ادامه دهد. فورتزا یووه

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

juventus امیدواری ستاره های جدید یوونتوس بیانکوری

امیدواری ستاره های جدید یوونتوس بیانکوری

کمتر کسی تصور می کرد یوونتوس تورین پس از پشت سر گذاشتن دوران سخت حضور در سری ب و بازگشت دوباره به جایگاه اصلی خود این چنین قد علم کند و به سرعت به حالت اولیه خود بازگردد ولی یوونتوس تورین محبوب ترین تیم فوتبال جهان با قدرت مدیران و بازیکنان خود به شرایط ایده ال بازگشت تا هواداران یوونتوس همانند همیشه با افتخار نام یوونتوس را صدا کنند.در این جا صحبت های خریدهای جدید یوونتوس را با هم می خوانیم:

سرجیو المیرون

لحظات مهم و ارزشمندي در حال گذر است براي بازيكن جديد و تازه وارد مانند آلميرون هافبك آرژانتيني سرانجام موافق شد به تورينو و يووه بيايد باشگاهي كه ارزو ان را داشت او مي خواست اهسته اهسته تبديل به بازيكني بزرگ شود و اين راه موفقيت را در باشگاه مطرحي مانند يووه مي ديد الميرون آرزو دارد بهترين نمايش ها را در يووه ارائه کند وي به يوونتوس رسيد به تيمي بزرگ و شايسته تيمي كه آرزو و رويا بسياري از بازيكنان است به محض ورود به باشگاه فهميد كه شانس به او رو كرده و او در اينجا جاي رشد و بزرگي دارد يك گروه كامل و واحد با سازماندهي بي نقص و با سابقه اي از قهرماني و افتخار اين هافبك به قهرماني و پيروزي با يووه مطمئن است و مي گويد اینجا هستم برای اینکه رشد کنم و بزرگ شوم و به یوونتوس ایمان دارم هدف مهمي در فصل آتي داريم و به آن خواهيم رسيد.مطمئنا اين براي همه بسيار دشوار است كه به قدرت ما درك كنند و به ما فكر كنند زيرا در زمان كوتاه و كم انتظار بازگشت از يووه نبود ما مي توانيم دست يابيم به آنچه كه ممكن هست و مي خواهيم يووه مرا به جايگاه خوب و با شكوهي خواهد رساند و باعث رشد و ترقي من و رسيدن من به تيم ملي خواهد كرد

تیاگو مندز

براي يك پرتغالي مانند تياگو كاردوسو مندس پوشيدن پيراهن يووه و مبارزه با بزرگان اين تيم ارزش زيادي خواهد داشت. البته او بايد بسيار بسيار زياد تلا ش كند تا به قهرمانان يووه نزديك تر شود .او در سه كلوب ورزشي بنفيكا و چلسي و ليون بهترين تيم هاي اروپايي بازي كرده و تجربه خوبي را كسب كرده اگر او مي خواهد يك فصل خوب و مهم را پشت سر بگذارد بايد بسيار تلاش كند و بهترين چهره را از خود به نمايش بگذارد.هر بازيكن در يووه شايستگي خود را نشان داده كه در اين تيم عضو شده براي تياگو خارج شدن از يك باشگاه و ورود به باشگاهي مانند يووه دشوار نيست ليون تيمي با اصولي محكم و پايه اي است . وي در اولين تمرينش در يووه گفت:هدف من و تمام بيانكونري ها كسب اسكودتو است و بازگشت به ليگ قهرمانان مشكلي براي رقابتهاي اروپايي نداريم و مي توانيم خيلي زود به مسابقات مهم راه يابيم برمي گرديم يك سال ديگر به اين بازي ها و يووه مي تواند به آن رقابت هاي نه بگويد ما به راحتي وبا قدرت به اروپا راه پيدا مي كنيم.يوونتوس يك تيم بزرگ و قدرتمند است كه مي تواند به آنچه مي خواهد دست يابد و هيچ مشكلي نيست ما بايد در حال حاضر به آِينده فكر كنيم و دوباره به تاريخ باشگاه بنگريم و انجام بدهيم آنچه شايسته يووه و هوادارانش است.

حسن صالح حمیدزیچ

صالح هافبك كناري تازه وارد يووه اي ها در ابتداي سخنانش به نكته اي جالب اشاره مي كند و مي گويد:اسم من مشكل است مرا براتزو صدا بزنيد.اين بازيكن نيز به يووه رسيد و بازي خود را با اين تيم ادامه خواهد داد .يك فصل سخت را با بايرن پشت سر گذاشتم و با اين تيم آلماني افتخارات زيادي را كسب كردم مانند شش قهرماني در بوندس ليگا و 4 در كوپا آلمان و سه جام ليگا و يك قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا. يووه يك تيم بسيار بزرگ است و در مبارزه اين را به خوبي نشان داده. در 9 سال حضورم در بايرن يك تيم بزرگ را ديدم و به انچه مي خواستم رسيدم اما در حال حاضر مي خواهم كه در ايتاليا و يووه باشم فكر مي كنم در اينجا نقش متفاوتي داشته باشم.رانيري مربي بسيار خوب و شايسته اي است و به كار و نتيجه خوب فكر مي كند ما خارجي هاي تيم بايد اين نكته را درك كنيم و بفهميم كه اين تيم فصل سخت و دشواري را پشت سر گذاشته و به خوبي از مشكلات سر بلند خارج شده و زمان را به خوبي گذرانده من از اين كه در يووه هستم بسيار خوشحالم و مطمئن هستم به بزرگي مي رسيم وي ادامه داد و گفت:ما يووه هستيم و هدفي در سر داريم مي خواهيم دوباره موقعيت خود را به دست بياوريم بدون كوچكتريم ترسي.ما بهترين تيم هستيم با بازيكنان بسيار بزرگ ما به هواداران هديه خواهيم داد من به خوبي شكوه يووه را مي بينم مي دانيم كه قهرماني سخت است اما مي توانيم

زندک گریکرا

در ليست رسمي يوونتوس نام جديد بيانكونري ديده مي شود بازيكني كه به تورينو آمد و يووه اي شد بازيكن 27 ساله اي كه از اين فصل سياه و سفيد پوش مي شود او يك هم وطن با انگيزه براي ندود تلقي ميشود كه در حال حاضر در يووه وي در گفتگويي اظهار داشت :حاضر شده اصلا فكر نمي كنم كه در ليست دفاع يووه و رانيري حاضر باشم اما تلاش خود را مي كنم از اينكه اين تيم و باشگاه مطرح يووه مرا انتخاب كرد باعث افتخار من خواهد بود به طور حتم رانيري به مهره هاي با ارزش و مهم متمركز مي شود من سعي خواهم كرد تا نظر مربي را به سمت خود جلب كنم و براي اين در يووه هستم كه اين تيم را يك تيم بسيار بزرگ ديدم كه در آن خوشبخت و بزرگ مي شوم و با پوشيدن پيراهن سيا ه و سفيد يووه

وینچنزو یاکوینتا

ياد يك بوسه به جام قهرماني در جام جهاني 2006 براي ياكوينتا زنده شد اين بازيكن در ليست جديد بيانكونري ها ديده شد و خيلي زود به اين تيم پيوست از سال گذشته تا اينكه به يووه رسيدم بسيار تلاش كردم اول به جام جهاني فكر مي كردم بعد به راه يابي به ليگ قهرمانان و حالا در يووه هستم جايي كه در ان به طور حتم رشد خواهم كرد من حس خيلي خوبي به يووه دارم به نظرم بهترين انتخاب را كرده ام و به اين انتخاب افتخار مي كنم هميشه دوست داشتم در تيمي بازي كنم كه ترسي نداشته باشد و يووه همين تيم است تيمي بدون ترس و با قدرت هيچ بازيكني به اين باشگاه نمي تواند نه بگويد هرچند كه به سري ب رفته باشد و يا در سري ب بازي كند من از بودن در يووه و چنين تيمي احساس شعف مي كنم دلیل انتخاب من قهرماني هاي بي شمار اين تيم و بزرگي يووه است جايي كه همه با شايستگي مي مانند و بازيكناني در اختيار دارد كه هر كدام يك ستاره بي نظير در فوتبال به حساب مي ايند بيانكونري بايد آرامش خود را حفظ كند و با تمرين بسيار زياد به هدف خود دست پيدا كند ما مي خواهيم بدون مشكل پيش برويم و بهترين و بزرگترين قهرماني ها را كسب نماييم

بلانک مدیر موفق یوونتوس

جان كلوده بلانك از احساس خوب و خوش خود در حال حاضر مي گويد از يووه و شرايط ايده آل اين تيم وي معتقد است يووه در بازار نقل و انتقالات بسيار عالي عمل كرد و به انچه مي خواست دست يافت ما يك تيم جوان را در نظر داشتيم كه تقريبا به ان رسيديم ميانگين سني تيم در حد 25 سال شده و ازاين بابت خوشحالیم بسياري از بازيكنان در تيم ها ي ملي كشور خود و ايتاليا عضويت دارند و اين براي يووه مهم است بازيكناني در تركيب تيم حضور دارند كه در قهرماني ايتاليا در جام جهاني 2006 نقش مهم و ارزنده اي داشته اند ما به كار و تلاش به اينجا رسيديم و به طور حتم به شكوه خود باز می گردیم بعد از پاسخ مثبت پاول به ما بايد اعتراف كنم كه يووه تبديل به تيمي كامل و بزرگ شد موافقت ندود يك پيروزي براي ما به حساب مي امد و از اين بابت خرسنديم ما به بسياري از بازيكناني كه مي خواستيم نگه داریم به توافق رسيديم و تمام بزرگان و ستاره هاي خود را نزد خود نگه داشتيم از اينكه الكس در تيم نقش يك رهبر شايسته را ايفا مي كند خوشبخت هستيم زيرا كاپيتان يك مهره بي نظير در دنياي فوتبال به شمار مي رود و ما از اين بابت بايد ساپسگزار باشيم مي توان رضايت را در چهره تك تك تيفوسي هاي بيانكونري بابت ماندن اله جي جي مائورو -ديويد و پاول ديد ما اهداف بزرگي در سر داريم و به آن مي رسيم زيرا نشان داديم كه با برنامه ريزي دقيق و و با قدرت و تلا ش بازيكنان مهم و با ارزش خود به شكوهي دست يافتيم كه هيچ كس باور نداشت و اين همان قدرت خارق العاده يوونتوس است كه چشم تمام حريفان را كور كرده ما يه زودي اسطوره و سنبل فوتبال ايتاليا خواهيم شد و اين را ثابت خواهيم كرد.

8. 2 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

juventus ییونتوس 2 - 0 میلان

مهمترین دیدار هفته ی ششم رقابت های سری آ در ورزشگاه تازه تاسیس بانوی پیر با هنرنمایی شاگردان کونته همراه بود و بانوی پیر با گلزنی مارکیزیو ستاره ی خود موفق به کسب امتیاز دیدار شد.

یوونتوس کونته در نیمه اول از لحاظ کار تیمی در سطح بسیار بالایی بازی کرد و بازیکنان یووه هر کدام در پست های تعیین شده بسیار هماهنگ و منظم بازی کردند.

در وقت اول پرسینگ یوونتوسی ها در حدی بود که بازیکنان میلان به زحمت می توانستندبه زمین یووه وارد شوند و بارها و بارها پاس های بازیکنان میلان در زمین خودی به راحتی قطع شد.

بازیکنان یووه طبق دستورات کونته تمامی راه های گلزنی را برای باز کردن دروازه ی ابیاتی امتحان کردند و برای گلزنی همه کار کردند اما باز هم بی دقتی در ضربات اخر یوونتوس را در این نیمه به گل نرساند.

حضور مردان میانی در سیستم کونته نبض بازی را در اختیار یووه قرار داده بود و این موضوع کار را برای مردان الگری تا حدی سخت کرده بود که تعداد پاس های بازیکنان مرکزی میلان به عدد 3 هم نمی رسید.

در نیمه اول یوونتوس با وجود نمایش بسیار خوب و دیدنی موفق به گلزنی نشد و میلان نیز در وقت اول عملکرد متوسطی را از خود به اجرا گذاشت و تنها در یک صحنه دروازه ی یوونتوس را با خطر مواجه ساختند.

یوونتوس نیمه دوم را با حملات سرعتی خود اغاز کرد و در ابتدای وقت دوم دو موقعیت مسلم گلزنی بر روی خلاقیت پیرلو و مارکیزیو برای یووه به دست امد اما باز هم بی دقتی بونوچی و په په اجازه ی گلزنی را به یووه نداد.

میلان که تحت بازی یوونتوس قرار داشت با تغییر سیستم خود توانست دقایق ابتدایی نیمه دوم را در دست بگیرید اما باز هم بازیکنان یووه با سیستم شدید پرسینگ اجازه ی فعالیت مثبتی را به ستارگان نامی میلان ندادند و تک موقعیت روسونری ها توسط بوفون به کرنر فرستاده شد.

بازی دفاعی میلان در زمین خودی باعث تا در وقت دوم بازی متعادل تری را شاهد باشیم و میلانی برای خارج شدن از فشار هجومی یووه رو به بازی دفاعی اوردند و سعی در مالکیت توپ داشتند و همین موضوع سبب شد تا
    یووه در تدارک برنامه های هجومی خود با مشکل رو به رو شود.

در ادامه باز هم یوونتوس با استفاده از بازیکنان میانی خود جریان دیدار را در اختیار گرفت و در دقایق پایانی کار فوق العاده تاکتیکی بازیکنان یووه و هنرنمایی مارکیزیو موفق شد گل برتری خود را در دیدار حساس هفته ی ششم سری آ به ثمر برساند.

در وقت اضافه یوونتوس باز هم حملات خود را ادامه داد و مارکیزیو ستاره ی یووه در دیدار مقابل میلان با ضربه ای دیدنی موفق شد دومین گل خود را به ثمر برساند و هواداران یووه را بیش از پیش خوشحال کند.

یوونتوس با کسب این پیروزی شیرین یازده امتیازی شد و به همراه تیم اودنیزه در صدر جدول رقابت های سری آ قرار گرفت.

10. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

juventus

مارکیسیو از مقایسه‌اش با تاردلی هیجان‌زده است.

هافبک ملی پوش یوونتوس که در این فصل بسیار عالی کار کرده، با مارکو تاردلی مقایسه شده است.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، کلودیو مارکیسیو در فصل جاری برای باشگاهش و تیم ملی ایتالیا بسیار عالی بوده و بسیاری از کارشناسان وی را با مارکو تاردلی مقایسه کرده‌اند که این موضوع موجب خوشحالی بی‌اندازه این بازیکن شده است.

مارکیسیو در این زمینه گفت: در خبرها شنیدم که مرا با تاردلی مقایسه کرده‌اند. او یکی از بزرگان فوتبال ایتالیا است. از این موضوع خوشحال و هیجان زده هستم. دوست دارم آن‌قدر خوب باشم که سال‌های پس از دوران بازیکنی، کارشناسان بگویند آن فوتبالیست جوان می‌تواند مارکیسیوی جدید باشد.

این بازیکن در مورد بازی ایتالیا و صربستان نیز گفت: من سرگرم بازی بودم و به حاشیه‌ها توجهی نداشتم. به هیچ‌وجه متوجه نشدم که هواداران صرب در حال توهین به سرود ملی ایتالیا هستندو در هر حال امیدوارم در فوتبال چنین رخدادهایی هرگز پیش نیایند.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

juventus

آمائوری از ایتالیا می رود.

مهاجم یوونتوس ممکن است در نقل و انتقالات زمستانی این تیم را ترک کند.

به نقل از گازتا دلو اسپورت، آمائوری که به هیچ‌وجه مورد توجه سرمربی جدید یووه قرار ندارد، باید طی تابستان به تیم دیگری منتقل شود ولی با رد کردن همه پیشنهادها در یوونتوس ماند.

اکنون با گذشت چند هفته از سری آ، آمائوری همواره نیمکت نشین بوده و در هیچ بازی برای بانوی پیر به میدان نرفته است. چندی پیش جوزپه ماروتا، مدیر باشگاه اعلام کرد او باید در تابستان بیانکونری را ترک‌ می‌کرد زیرا در برنامه‌های آنتونیو کونته جایی نداشت. اشتباه از خود او بود که هما پیشنهادهای رسیده را به امید حضور در ترکیب یووه رد کرد.

ارنستو برونزتی، مدیر برنامه‌های آمائوری در ایم رابطه گفت: آمائوری به هیچ‌وجه راهی تیم دیگری از سری آ ‌نخواهد شد. او به تیمی در خارج از اروپا منتقل می‌شود. البته در ابتدا قرار بود به ناپولی برود و صحبت‌هایی نیز در این زمینه انجام گرفته بود ولی دستمزد هفتگی آمائوری بسیار بالا است و بدین ترتیب سران ناپولی تصمیم خود را تغییر دادند.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

13. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823

فولر : ویدال برای یوونتوسی ها یک ستاره خواهد بود

رودی فولر مدیر باشگاه بایر لورکوزن در جدید ترین مصاحبه ی خود از خط میانی باشگاه یوونتوس به خوبی یاد کرد و حضور ویدال در کنار مارکیزیو و پیرلو را باعث بالا رفتن سطح کیفی این خط بر شمرد.

" خط میانی یوونتوس فوق العاده است ، با آمدن ویدال و قرار گرفتن وی در کنار پیرلو و مارکیزیو ، خط میانی یوونتوس با کیفیت شد ، ویدال توانایی قرار گرفتن در تمامی پست ها را دارد."

"اما در صورتی که از ویدال در خط دفاعی استفاده شود ، وی ناراضی خواهد بود و انتقاداتی که پس از دیدار برابر آرژانتین از وی شد ، طبیعی بود ، ویدال در میدان تمام توانایی خود را بکار می گیرد ، به خوبی پوشش می دهد ، حمله می کند و گاهی نیز گل می زند ، ویدال برای یوونتوسی ها یک ستاره خواهد بود "

15. 2 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823

یوونتوس خواهان جذب من بود

استفانو سورنتینو دروازه بان باشگاه کیه وو در استانه ی دیدار حساس در مقابل یوونتوس از علاقه ی سران بانوی پیر برای جذب وی خبر داد و این صحبت وی تعجب رسانه ها را به دنبال داشت. او در این باره گفت:

"در حالیکه در تورین با همسر و فرزندان خود به سر می بردم با من تماس گرفته شد و به من اطلاع دادند که یوونتوس بطور جدی در پی جذب من هستند اما ستوراری به یوونتوس منتقل شد."

"البته من نمی خواهم به گذشته بازگردم اما همیشه شما در زندگی خود برای یک بار به آنچه که می خواهید می توانید دست یابید ، من یک یوونتوسی هستم و بازیکنانی مانند Tacconi, Rampulla, Peruzzi, Bonaiuti ، Micillo Squizzato برای من یک الگو بودند."

"روز یکشنبه در برابر یوونتوس قرار خواهیم گرفت ، تیمی که با آمدن کونته ، قدرتمندتر از گذشته شده است ، در یووه بازیکنانی مانند الیا ، ویدال و ووچینیچ من را نگران می کنند البته بیش از همه پیرلو برای ما خطرناک خواهد بود با این حال به نظر من باید یک گل برای پلیسیر کنار گذاشت "

17. 2 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823

پرندلی : سبا باید به یوونتوس بازگردد

20 مهر 1390
    چزاره پرندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا به تمجید از سباستیم جووینکو بازیکن اسق باشگاه یوونتوس پرداخت و اعلام کرد او توانایی بازی در تیم های بزرگ تری را دارد.

مربی موفق ایتالیا در سخنانی در این باره گفت: "جووینکو از نظر فیزیکی مشکلی ندارد و تا کنون نمایش خوبی با ایتالیا ارائه کرده و من از وی رضایت کامل دارم."

"سبا اگر به یوونتوس بازگردد به یک بازیکن با تجربه و حرفه ای تبدیل خواهد شد و در شروع فصل نشان داد بازیکن با تجربه ای است و می تواند یک مهاجم فوق العاده باشد."

"جووینکو پیش از این در زمین سرگرادن بود و وظیفه ی مشخصی نداشت اما اکنون وی در کنار مهاجم هدف قرار می گیرد و ما می توانیم از وی به خوبی استفاده کنیم."

19. 2 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823

خوشحالم در كنار صدتايي ها حضور دارم

او نيز از صدتايي هاي ايتاليايي يوفا محسوب مي شود كه در حاشيه ديدار تيم ملي ايتاليا و ايرلند شمالي از او نيز تقدير شد. بوفون در خصوص شرايط اين روزهاي اتزوري و صعود مقتدرانه اين تيم به رقابت هاي يورو 2012 گفت

"در راه مشخص و هماهنگي قدم گذاشتيم و پيش مي رويم. يك برتري زيبا و ارزشمند كه مي تواند بازگشت ايتاليا را به دوران اوج نشان دهد. اينكه اين ايتاليا براي بزرگان اين كشور نيز قابل احترام و قابل ستايش است ارزش خاصي دارد.

خوشحالم كه در كنار زوف، مالديني و كاناوارو در جشن صدتايي ها شركت مي كنم. اينجا روح خاصي ديده مي شود و ما همگي براي ايتاليا و موفقيت اين تيم و شادي هم وطنان مان تلاش مي كنيم. "

21. 2 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

صفحه 40 از 83 نخستنخست ... 30383940414250 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)