Design & Developed BY Patira

صفحه 48 از 99 نخستنخست ... 3846474849505898 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 , از مجموع 989
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

Ohum ㋡ ㋡ بهارستان دربی @ جلد دوم ㋡

خـــــوب!...به سلامتی و میمنت جلد اول بهارستان هم 100 صفحه اش کامل شد و حالا باید جلد دوم بهارستان دربی رو راه بندازیم
    اما....
    یه توضیحی میدم برای تازه واردها...
    توی این قسمت هر نوع بحثی...هر حرفی زده میشه...
    به نوعی صحبت های خودمونی اعضای سایته...
    فقط دوستای محترم این چند مورد رو لطفا قراموش نکنین:
    1- احترام همدیگرو نگه دارین
    2-به نظرات و عقاید و سلیقه های شخصی همدیگه احترام بذارین
    3-تا احد امکان از دادن اسپم خودداری کنین
    پیشاپیش ممنون بابت همکاریتون
    دوستان...یا علی

هـــــــر چـــه دل تنگت میخواد بگــــــو
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 08-31-2011 در ساعت 18:03

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

کمپانی جگوار ، اتومبیل جدیدش با مدل C-XIB رو به بازار عرضه کرد

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

3. 6 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

بچه ها...دیروز که 15 مهر بوود تولد محدثه بوود..............محدثه جان تولدت مبارک

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

5. 4 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

وایسا وایسا جا موند
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

HALA MADRID

7. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

پیش فرض پَ نَ پَ(سری چهاردهم)

رفتم جلسه ثبت نام 1ساعت وایسادم.یارو اومده میگه میخوای ثبت نام کنی؟ پـَـــ نَ پـَـــ اومدم حالتو احوالتو سفید رویتو سیه مویتو ببینم بروم..

مامانم سفره پهن کرده بود ,بهش گفتم میخوای شام بیاری؟
    گفت: پـَــــــــ نَ پَـــــــــ میخوام گلای سفره رو اب بدم

پدربزرگم فوت کرده تو قبرستونیم دوستم زنگ زده میگه کجایی؟ میگم بهشت زهرا ! میگه واسه چی ؟ میگم واسه پدر بزرگم. میگه اِ ؟ فوت کرده ؟ میگم پـَـــ نَ پـَـــــ تمرینی اومدیم مانور بدیم اگه یوخت اتفاقی افتاد هول نشیم...

دوازده شب رسیدم دم خونه کلید نداشتم به داداشم زنگ زدم میگم یواش درو باز کن بقیه بیدار نشن .میگه در خونه رو؟ پَـــ نَ پَـــ در یخچالو!!! سر شب گرمم بود رفتم پشت تخم مرغها خوابیدم.!!!

شیشه رفته تو دستم , دارم از درد جیغ و داد می کنم, به رفیقم میگم در بیار, میگه شیشه رو؟
    میگم پَــــ نَ پَــــ , ادای من و در بیار شاد شیم

تصادف کردم، زنگ زدم ۱۱۰ ... پلیسه اومده میگه تصادف کردی؟!گفتم پـــ نَ پَـــــ اینا همش نقشه بود بیای ببینمت

میگم دیگه میخوام از ایران برم ...
    میگه با آژانس مهاجرتی میری؟!
    پَـــ نَ پَــــ هماهنگ کردم اول پاییز با دسته غازهای مهاجر

یارو با 160 تا سرعت زده به یه عابر پیاده عابره پرت شده 20 متر اونطرفتر افتاده زمین هیچ تکونیم نمیخوره.دوستم میگه یعنی مرده؟
    میگم پـَـَـ نَ پـَـَــــ داره تمارض میکنه پنالتی بگیره

مادر دانش آموزِ اومده مدرسه....معلم بهش میگه با بچتون ریاضی تمرین کنین....میگه تو خونه؟....پَـــ نَ پــــ تو زمین های خاکی........اکثر قهرمانا از زمین های خاکی شروع کردن

بعد از کلی کلنجار رفتن با شریکم بهش گفتم باید از هم جدا شیم ...
    میگه یعنی جداً ازهم جدا شیم؟
    پَـــ نَ پَــــ من فقط عاشق اینم حرف قلبتو بدونم الکی بگم جدا شیم، تو بگی که نمیتونم

یارو اومده خونه رو ببینه واسه خرید. تا طبقه سوم با پله اومده میگه پس اینجا کلا آسانسور نداره!! پَـــ نَ پَــــ آسانسور داره ولی از طبقه چهارم شروع میشه !

رفتم خونه دیدم ماهی از تنگ افتاده بیرون،داداشم میگه یعنی مرده؟ میگم پـَـَـ نَ پـَـَــ دوگانه سوزش کردم وقتی آب نیست با هوا کار میکنه!!

دارم تو خونه رو ترد میل میدوام بابام میاد میگه داری میدویی لاغر کنی...!! پَـــ نَ پَـــ کلاسم دیر شده عجله دارم

مرغ و از فریزر در آوردم میگه می خوای غذا درست کنی ؟!
    پـَـَـ نَ پـَـَــــ خانوادش اومدن از سردخونه میخوان ببرن خاکش کنن....

دارن گوسفندرو قربونی میکنن ... یه آفتابه آوردن که بش آب بدن ...
    اومده میگه میخوان با آفتابه بش آب بدن؟!
    پَ نه پَ آفتابه آوردن ببرنش دستشویی استرسش از بین بره ...

رفتیم پایگاه انتقال خون میگه شمام اومدین خون بدین؟پـــ نه پــ ما پشه ایم اومدیم مهمونی...!!!

با نامزدش رفته طلافروشی حلقه بخره ...
    فروشنده میگه واسه نامزدی میخواین؟!
    پـَـَـ نــه پـَـَــــ سره صحنه فیلمبرداری ارباب حلقه ها بودیم، حلقه کم آوردیم، اینه که مزاحم شما شدیم !

از سایت 4shared میخواستم یه فایل دانلود کنم ..... 560 ثانیه صبر کردم بعد پیغام میده : میخوای این فایل رو دانلود کنی ؟ میگم پـَـــ نَ پَـــــ خیلی حال داد یکبار دیگه بشمر من بازم برم قایم شم ..... نیایا

رفتیم واسه عروسی باغ اجاره کنیم ... یارو میگه جای امن میخای ؟
    پَـــ نَ پَـــ یه باغ بده تجاوز خورش خوب باشه مهمونا روش حساب کردن !

تو خیابون با دوستم داشتم راه می رفتم ، یارو موتوریه گوشیمو از دستم قاپید
    دوستم گفت گوشیتو دزدید ؟ گفتم پـَـــ نَ پـَــ برد سیستم عاملشو آپدیت کنه فردا میاره !

رفتم مرغ فروشی به فروشنده میگم بال دارین، میگه بال مرغ؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ بال هواپیما، چندتا کوچه پایین تر سقوط کردیم میخوام درستش کنم

رفتم رستوران یارو میگه غذا میل دارید قربان؟پ نه پ اومدم ببینم اینجا حقوق خوبه؟از کارت راضی هستی یا نه

تصادف شده زنگ زدم اورژانس میگه کسی صدمه دیده
    پ نه پ زنگ زدم بگم همه سالمن نگران نشو

9. 5 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

پیش فرض قضاوت با شما!!!

11. 6 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط MohaZalla نمایش پست ها
    نمی دونم چرا ! ولی من این قضیه رو به طور کامل دارم حس می کنم و واسم خیلی ملموسه !
    یخ کم روش فک کنید واسه شماها هم ملموس خواهد بود !

پ . ن : تولد محدثه هم رو تبریک میگم بهش !

13. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

تصاویر پیوسته و فریز شده
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 10-09-2011 در ساعت 01:03

15. 6 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

پیش فرض انیشتین:اسلام بزرگترین دین و شیعه بهترین مذهب است/شیعیان را دوست دارم ای بروجردی بزرگ

فیزیک در اسلام و نظر آلبرت انیشتین در باره اسلام و شیعه

آلبرت اینیشتن در رساله ی پایانی عمر خود با عنوان «دی ارکلرونگ»یعنی «بیانیه»که در سال 1954 آن را در آمریکا و به زبان آلمانی نوشته است،اسلام را بر تمامی ادیان جهان ترجیح می دهد.وآن را کامل ترین ومعقول ترین دین می داند.این رساله در واقع همان نامه ی محرمانه ی اینشتین به آیة الله العظمی بروجردی است که استاد اینشتین در این رساله «نظریه ی نسبیت» خود را با آیاتی از قرآن کریم واحادیثی از نهج البلاغه وبیش از همه بحارالانوار نوشته ی علامه مجلسی ،تطبیق داده ونوشته که در هیچ مذهبی چنین احادیث پر مغزی یافت نمی شود.وتنها این مذهب شیعه است که همچین احادیثی راجع به نسبیت دارد و این را دانشمندان دیگر نفهمیده اند.
    شاهد نظریه ی نسبیت در مورد معراج آسمانی پیامبر است،که قبل از رفتن به آسمان ،پای مبارکشان به ظرف آبی می خورد و آن ظرف واژگون میشود.اما وقتی پیامبر از معراج باز می گردند مشاهده می کنند که هنوز آب آن ظرف در حال ریختن است...
    واینشتین شرح فیزیکی مفصلی بر آن می نویسد.
    هم چنین در این رساله معاد جسمانی را از راه فیزیکی اثبیات می کند.(علاوه بر قانون سوم=عمل و عکس العمل).
    او فرمول معاد جسمانی را عکس فرمول معروف«نسبیت ماده و انرژی» میداند: M=e:c2
    یعنی حتی اگر بدن ما به انرژی تبدیل شده باشد ،دوباره به ماده تبدیل خواهد شد.
    اینشتین در این رساله همواره آیة الله بروجردی را با احترام و به لفظ «بروجردی بزرگ» خطاب می کند.و همچنین از پرفسور حسابی یاد کرده و اورا «حسابی عزیز» خطاب می کند.
    این رساله از یک عتیقه فروش یهودی ،به قیمت300000دلار،خریداری شده و در حال حاضر توسط دکتر عیسی مهدوی در حال ترجمه از زبان آلمانی به زبان پارسی است.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

ویرایش توسط مورینیو... : 10-09-2011 در ساعت 12:52

17. 6 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

12عامل قدرت ايران در برابر رژيم صهيونيستي

خبرگزاري فارس: يك نويسنده عرب عوامل قدرت ايران در برابر حمله احتمالي رژيم صهيونيستي به تاسيسات هسته‌اي ايران را تشريح كرده است.

ه گزارش فارس، هشدارهاي مكرر "مائير داگان " رئيس سابق سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي (موساد) به سران اسرائيل در خصوص دوري از اقدام نظامي عليه برنامه هسته‌اي ايران كه در سه هفته گذشته بيش از 4 بار تكرار شده، مورد توجه كارشناسان مسايل منطقه‌اي قرار گرفته است.
    وي در طول سه هفته گذشته چهار بار نسبت به نتايج مصيبت‌بار هر گونه حمله نظامي عليه ايران هشدار داده است، اين در حالي است كه داگان همان كسي است كه سه كابينه گذشته اسرائيل را به اتخاذ مواضعي عليه برنامه هسته‌اي ايران تشويق مي‌كرد، جالب اينجاست كه بيشتر فرماندهان امنيتي اسرائيل كه از كار خود كنار رفته‌اند، همين موضع را اتخاذ كرده و نسبت به حمله به ايران هشدار داده‌اند و آن را اشتباهي استراتژيك براي اسرائيل قلمداد كرده‌اند كه تل‌آويو توان مقابله با پيامدهاي آن را نخواهد داشت.
    "صالح النعامي " تحليلگر مسايل بين‌المللي در مقاله‌اي كه در پايگاه خبري الجزيره و سايت خود منتشر كرده، به اين موضوع اشاره كرده و مي‌نويسد كه بر خلاف رويكرد رايج مي‌توان نتيجه گرفت كه هشدارهاي مكرر داگان نشان از اين دارد كه بنيامين نتانياهو نخست‌وزير و ايهود باراك وزير جنگ اسرائيل سعي مي‌كنند تا فرماندهان ارشد امنيتي اسرائيل را به انجام حمله‌اي پيش دستانه عليه برنامه هسته‌اي ايران قانع كنند.

*هشدارهاي مكرر مقامات امنيتي اسرائيل

از سوي ديگر "گابي اشكنازي " رئيس سابق ستاد ارتش و "يووال ديسكين " رئيس سابق شاباك و "عاموس يادلين " رئيس سابق امان نيز كه در گذشته‌اي نه چندان دور در رأس نهادهاي نظامي و جاسوسي اسرائيل قرار داشتند، اين مواضع داگان را تاييد مي كنند و سعي دارند مانع از كشيده شدن اسرائيل به جنگ با ايران شوند.
    گفته مي‌شود موضع اشكنازي در رد حمله به ايران باعث شده بود كه شيمون پرز رئيس اين رژيم وي را بزرگترين فرمانده تاريخ اسرائيل بداند، اما از سوي ديگر نتانياهو و باراك به همين علت از تمديد فرماندهي وي بر ستاد ارتش اسرائيل خودداري كرده‌اند.

*پراكندگي تاسيسات هسته‌اي ايران

بر اساس اين گزارش، فرماندهان سابق اسرائيل اعتقاد دارند كه به علت گستردگي تاسيسات هسته‌اي ايران در فضايي بسيار وسيع، امكان از بين بردن آن براي اسرائيل بسيار محدود است، چرا كه ايراني‌ها تاسيسات هسته‌اي خود را به صورت بسيار پراكنده‌اي ساخته‌اند و به همين علت حمله به اين تاسيسات مي‌طلبد كه اسرائيل از قدرت بسيار بالايي برخوردار باشد كه بيشتر از توانايي‌هاي كنوني اين رژيم است.

*ساخت تاسيسات ايران در زير زمين

از سوي ديگر ايران تاسيسات هسته‌اي خود را در عمق زمين تاسيس كرده است، به اين ترتيب امكان انهدام اين تاسيسات به قدرت نظامي و تكنولوژيكي و لوجستيك بالايي نياز دارد كه به عقيده داگان در اختيار اسرائيل نيست.
    تل آويو معتقد است كه ايراني‌ها خيلي زود از تجربه برنامه هسته‌اي عراق استفاده كردند، برنامه‌اي كه اسرائيل در سال 1981 آن را به صورت كامل از بين برد، چرا كه عراقي‌ها تمام مراحل اين برنامه‌ را در يك نيروگاه هسته‌‌اي قرار داده بودند.

*كابوس جنگ دراز مدت براي اسرائيل

فرماندهان اسرائيلي اعتقاد دارند كه در ازاي احتمال بسيار ضعيف موفقيت براي اين حمله اسرائيل، خطر زيادي در زمينه اقدام انتقامي گسترده ايران عليه اسرائيل وجود دارد، به اعتقاد اين افراد ايران مي‌تواند در طول چندين ماه ده‌ها هزار موشك را بر سر اسرائيل بريزد كه اين اقدام موجب فلج شدن كامل اسرائيل خواهد شد.

*حزب‌الله نوك پيكان حمله ايران خواهد بود

اين در حالي است كه مقامات امنيتي اسرائيل يقين دارند كه در اين حمله حزب‌الله لبنان نوك حمله ايران خواهد بود و اسرائيل بايد خود را براي جنگ منطقه‌اي طولاني مدتي آماده كند، اين در حالي است كه اسرائيل امكان آن را ندارد و تنها گزينه پيش روي اسرائيل براي توقف اين جنگ استفاده از سلاح‌هاي نامتعارف است كه اين گزينه هم نياز به تاييد جهاني براي اسرائيل دارد كه امكان آن براي اين رژيم فراهم نيست.

*جبهه داخلي اسرائيل براي جنگ با ايران آماده نيست

النعامي در اين گزارش مي‌افزايد كه اين سناريو زماني براي سران اسرائيل نگران كننده مي‌شود كه اطلاع دارند كه تمام دستاوردهايي كه جبهه داخلي اسرائيل داشته است، براي رويارويي با اين جنگ آماده نيست، اين موضوع آتش سوزي سال گذشته در كوه الكرمل در حيفا را در خاطرها زنده مي‌كند، با اين تفاوت كه خسارت‌هاي آن آتش‌سوزي در مقابل خسارت‌هاي جنگ احتمالي ميان ايران و اسرائيل بيشتر به يك شوخي شبيه است.

*حمله به ايران و توقف فشارها و تحريم‌هاي اقتصادي

از ديگر خطرهايي كه حمله اسرائيل به ايران براي تل‌آويو دارد، متوقف شدن فشارهاي بين‌المللي بر ايران براي توقف فعاليت‌هاي هسته‌اي اين كشور است، اين حمله همچنين مي‌تواند مجموعه تحريم‌هاي اقتصادي عليه اين كشور را كه آمريكا با اعمال فشار بر قدرت‌هاي ديگر آنها را تصويب كرده است، ناكارآمد كند.

*حمله به ايران، تهران را به ساخت بمب اتم ترغيب مي‌كند

اين نويسنده مي‌افزايد كه چنين حمله‌اي مي‌تواند ايران را از تعهدات خود در زمينه عدم توليد سلاح اتمي بازدارد و ايران به سرعت و به صورت علني و بدون ترس از تبعات آن، ماهيت برنامه اتمي خود را از غيرنظامي به نظامي تغيير دهد. اين حمله احتمالي راه را براي ايران باز خواهد كرد تا بتواند آزمايشهاي هسته‌اي را به صورت اعلام شده در سطحي وسيع انجام دهد.

*ايجاد رقابت تسليحاتي در منطقه

از سوي ديگر سران امنيتي تل‌آويو مي‌ترسند كه موفقيت ايران در توليد سلاح[انرژي] هسته‌اي بتواند كشورهاي عربي را نيز به سوي توليد اين سلاح سوق دهد، اين موضوع رقابت تسليحات اتمي را در منطقه ايجاد خواهد كرد.اين همان چيزي است كه اسرائيل آن را خطري عليه خود مي‌‌داند و نسبت به آن هشدار مي‌دهد.

*توليد بمب اتم ايران براي حمله به اسرائيل مبالغه‌آميز است

سران امنيتي اسرائيل همچنين اذعان دارند كه اين سخن كه ايران سلاح اتمي را براي استفاده عليه اسرائيل توليد كرده است، بسيار مبالغه‌آميز به نظر مي‌رسد، ‌چرا كه بر اساس اطلاعات موجود ايران مي‌خواهد با توسعه برنامه هسته‌‌اي خود جايگاه خود را در منطقه خليج فارس تقويت كند.

*آمريكا با اسرائيل در حمله احتمالي همكاري نخواهد كرد

از سوي ديگر هرگونه حمله احتمالي اسرائيل به ايران بايد بدون موافقت و حضور آمريكايي‌ها انجام شود، چرا كه آنها بارها مخالفت خود را با هر اقدام يك‌جانبه اسرائيل در اين زمينه اعلام كرده‌اند، اين به اين علت است كه دولت آمريكا مي‌داند كه ايران برگه‌هاي زيادي را بويژه در عراق و افغانستان در اختيار دارد كه مي‌تواند به وسيله آن آمريكا را آزار دهد.

*ايجاد وحدت در جبهه داخلي ايران

هيچ شكي وجود ندارد كه حمله اسرائيل به ايران بدون توجه به موفقيت يا شكست آن مي‌تواند حساب‌هاي غرب براي اختلاف‌افكني ميان مسئولان كشور و از بين حاكميت تهران به اين ترتيب را نقش بر آب كرده و موجب وحدت هر چه بيشتر مسئولان نظام شود. به عقيده اين نويسنده اين حمله فرصت بهبود موقعيت جريان اصلاح طلب هوادار غرب را از بين مي‌برد و اميدهاي اسرائيل براي انتقال بهار عربي به ايران را نااميد مي‌كند.
    به عقيده النعامي واضح است كه داگان و امثال وي كه عدم حمله به ايران را پيشنهاد مي‌كنند، پيشرفت هسته‌اي ايران را نمي‌خواهند، بلكه آنها مي‌خواهند كه مقابله با برنامه هسته‌اي ايران به صورتي انجام شود كه اثري از اسرائيل در حملات غيرمستقيم در ميان نباشد و ايران نتواند به اين بهانه به اسرائيل حمله كند.
    وي درباره زمانبدي اين هشدارهاي مكرر مي‌نويسد كه داگان مي‌داند كه مقامات امنيتي اسرائيل كه تازه چند ماهي است سمت‌هاي خود را در دست گرفته‌اند، قدرت مقابله در برابر فشارهاي نتانياهو و باراك براي حمله به ايران را ندارند، به همين علت وي سعي مي‌كند تا افكار عمومي را وارد اين معادله كند تا از اين برنامه جلوگيري شود.

*نتانياهو حامي اصلي حمله به ايران

چيزي كه باعث نگراني داگان و دوستان وي است، اين است كه نتانياهو همچنان معتقد است كه برنامه هسته‌اي ايران خطري وجودي براي اسرائيل به شمار مي‌رود و از بين بردن اين برنامه مأموريت اصلي وي در دوره دوم نخست‌وزيري او خواهد بود.
    از سوي ديگر در آستانه طرح فلسطيني‌ها براي به رسميت شناخته شدن دولت مستقل فلسطيني در سازمان مل متحد، نتانياهو سعي دارد تا با حمله احتمالي به ايران برگه‌هاي اين معادله را بر هم زند و تحركات فلسطينيها را قبل از آغاز شدن از بين ببرد.
    اين مقاله در پايان تاكيد مي‌كند كه با وجود هشدارهاي افرادي مثل داگان شانس نتانياهو براي انجام هر حمله‌اي به ايران بسيار كم مي‌شود، درست است كه سران سياسي مي‌توانند در هر زماني بدون توجه به موضع فرماندهان نظامي تصميم به اين حمله بگيرند، اما آنها مي‌دانند كه در صورت شكست نيز تنها اين سران سياسي خواهند بود كه بايد مسئوليت آن را بر عهده بگيرند.
    به همين علت نتيجه مستقيم اظهارات داگان در هفته‌هاي اخير از بين رفتن عنصر بازدارندگي اسرائيل در مقابله با ايران است، به اين ترتيب كه ايران به اين معادله رسيده است كه حمله اسرائيل به تاسيسات هسته‌اي ايران، امري بعيد به نظر مي‌رسد.

لعنت به باعث و بانی این بغض

19. 8 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

« پرسش قبر » از مهم‏ترین موضوعات این مبحث است که در بسیارى از روایات این باب، از آن سخن رفته است و در اهمیت این موضوع همین نکته بس که انکار کننده آن، شیعه اهل بیت (علیهم السّلام) نیست.

امام صادق (علیه السّلام) فرمود: «هر که سه چیز را انکار کند، شیعه ما نیست:
    ? – معراج ، ? - پرسش قبر ، ? – شفاعت ». (?)
    از روایات استفاده مى‏شود که پرسشهاى قبر را دو فرشته به نامهاى نکیر و منکر انجام مى‏دهند:
    پیامبر خدا(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: «خداوند تعالى، دو فرشته به نامهاى نکیر و منکر، جهت پرسش به قبر مى‏فرستد». (?)
    از پیامبر اکرم(صلّی الله علیه و آله و سلّم) پرسیدند: سیماى فرشتگان بازرس قبر چگونه است؟
    رسول خدا(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: «بسیار تندخو و زشتند؛ صدایشان همچو رعد غرّان و چشمانشان چون برق تابان است.
    موهایشان (به گونه‏اى بلند است که از پشتشان آویزان و) به روى زمین کشیده مى‏شود؛ دندانهایشان (به گونه‏اى تیز است که وقتى آنها) را در زمین فرو کنند، گودالى پدیدار شود». (?)
    امام کاظم(علیه السّلام) فرمود: «هنگام ورود مؤمن به قبر، بازرسان قبر(با احترام) او را نشانند و سؤالاتشان را پرسند (و چون پاسخ به نیکى شنوند) قبرش را تا چشم کار مى‏کند، بگشایند و از طعامهاى بهشتى برایش (ارمغان) آورند». (?)
    حال این سؤال به ذهن مى‏رسد که آیا سیماى فرشتگان بازرس قبر، نسبت به نیکان و بدان یکسان است یا تفاوت دارد؟
    براى پاسخ به این سؤال، به نکاتى چند اشاره مى‏شود:
    الف - بازرسان قبر با این سیماى وحشتناک و هراسنده، فقط به سراغ بدکاران مى‏آیند و این دیدار نامیمون سزاى کمى از گناهان بزرگ آنهاست.
    ب - سیماى بازرسان قبر نسبت به نیکوکاران بسیار زیبا و برخورد آنها همراه با مهربانى و محبت است.
    ج - در برخى اخبار و ادعیه نیز بین بازرسان قبر، تفاوت گذاشته شده است؛ نسبت به بدکاران «نکیر و منکر» و نسبت به نیکوکاران «بشیر و مبشر» نامیده شده‏اند. (?)
    «نکیر و منکر» را بدین سبب نام نهاده‏اند که از منکران خدا، پیامبر، امام و... همچنین از انجام دهندگان منکرات و زشتى‏ها سؤال مى‏کنند.
    «بشیر و مبشر» را از این رو که بشارت دهنده و مژده آور براى اهل ایمان و نیکوکاران هستند، بدین اسم نام نهاده‏اند.
    شایان ذکر است که گاهى از فرشتگان بشارت نیز، تعبیر به «نکیر و منکر» مى‏شود.

آزمونى سخت

در برزخ از مسائل کلى(اعمال و عقاید) پرسیده مى‏شود و رسیدگى به مسائل دیگر، به قیامت واگذار مى‏گردد:
    پیامبر خدا(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: «از خدا، پیامبر، دین و امام پرسیده مى‏شود». (?)
    امام سجاد(علیه السّلام) فرمود: «دریغا! اى فرزند آدم! غافلى؛ اما خدایت از تو غافل نیست. مرگ، شتابان سراغت مى‏آید؛ تو را در مى‏یابد؛ آنگاه تک و تنها به خانه قبر خواهى رفت و فرشتگان پرسش براى آزمونى سخت، نزدت مى‏آیند و درباره پروردگار، پیامبر، دین، کتاب و امام از تو مى‏پرسند. سپس از شمار عمر و چگونگى گذراندن آن و بعد، از به‏دست آوردن مال و چگونگى صرف آن خواهند پرسید». (?)
    امام صادق(علیه السّلام) فرمود: «در قبر از پنج چیز(دیگر، نیز) پرسیده مى‏شود:
    ?-نماز، ?-زکات، ?-حج، ?-روزه، ?-دوستى اهل بیت(ع)». (?)
    بنابراین، مهم‏ترین سؤالات قبر -تا آنجا که ما یافتیم- به شرح زیر است:
    ? - معبودت که او را پرستش مى‏کردى، چه کسى بود؟
    ? - پیامبرت که بود؟
    ? - کتابش چه نام داشت؟
    ? - امامى که فرمانش را مى‏بردى، چه کسى بود؟
    ? - شمار عمرت چند است و آن را چگونه صرف کردى؟
    ? - مالت را از کجا آورده و در چه راهى صرف نمودى؟
    ? - آیا نمازت را بدرستى انجام دادى؟
    ? - زکات و خمس مالت را پرداختى؟
    ? - از عهده حج واجبت به نیکى برآمدى؟
    ?? - روزه‏هاى واجبت را به جا آوردى؟
    ?? - آیا نسبت به اهل‏بیت(ع) محبت داشتى؟
    غیر از موارد یاد شده، در روایتى آمده است: از دوستان شخص نیز سؤال مى‏کنند و چنین پرسند: با که دوست بودى؟ (?)
    پاسخ به سؤالات بازرسان قبر، ارتباط مستقیم با اعمال و عقاید افراد دارد. آنان که در این جهان به نیکى از عهده این آزمون برآیند، با موفقیت این راه را پشت سر مى‏گذارند؛ اما کسانى که در دنیا با کوله‏بارى از گناه، راهى آن سرا شوند، در برابر آزمونى بسیار سخت قرار دارند. وقتى در آن خانه تنگ و تاریک قرار گیرند و با دو موجود وحشت آفرین وهولناک روبه‏رو شوند؛ چنان ترس و هراس بر آنان چیره گردد که تصورش را نتوان کرد.
    به برخى از اشخاص در هنگام پاسخ، لکنت زبان دست مى‏دهد.
    برخى گویند: در دنیا مى‏گفتند: خدایى هست، پیامبرى هست؛ ولى ما انکار مى‏کردیم.
    گروهى ممکن است از شدت ترس و لرز به آن دو اشاره کنند و گویند: خدا و پیامبر، شمایید.
    پس از آن، فرشتگان با گرز آتشین و عمود آهنین بر سرشان کوبند؛ طورى که از قبرهایشان آتش زبانه کشد!
    شایان ذکر است که میزان پاسخگویى و مجازات، به میزان کردار شخص بستگى دارد. بنابراین -چنانکه در گفتار بعدى نیز خواهیم گفت- مجازات همگان یکسان نیست.
    علم خدا و پرسش فرشتگان‏ (??)
    چرا در قبر پرسش مى‏شود؟ مگر خدا از کردار همه انسانها آگاه نیست؟
    شکى نیست که پروردگار بى‏همتا بر تمام کردارهاى آشکار و پنهانى همگان آگاه‏ (??) و از رگ گردن به انسانها نزدیک‏تر است‏ (??) و از اندیشه‏هاى نفسانى نیز کاملاً آگاهى دارد. (??)
    چون فهم این مطلب قدرى دقیق است، با بیان مثالى آن را توضیح مى‏دهیم: آموزگارى، پس از یک سال تدریس، همه شاگردان کلاس خود را مى‏شناسد؛ یا مى‏تواند بدون امتحان، عده‏اى را قبول و برخى دیگر را مردود کند؟
    تفاوت بین امتحان گرفتن و نگرفتن را در زیر نشان مى‏دهیم:
    ? - نفس امتحان گرفتن، سبب تلاش بیشتر مى‏شود واگر امتحان نباشد، حتى دانش آموزان زرنگ نیز تلاش و کوشش لازم را نمى‏کنند.
    ? - درست پاسخ دادن به سؤالات لذت‏آور است و بدون امتحان این لذت حاصل نمى‏شود.
    ? - بد پاسخ دادن به سؤالات رنج‏آور است و بدون امتحان این رنج حاصل نمى‏شود.
    ? - با آزمون، نمره و امتیاز دقیق هر کس مشخص مى‏گردد و بدون امتحان، مشخص نمى‏شود.
    ? - با امتحان گرفتن، هیچکس مدعى از بین رفتن حق خود نیست؛ اما بدون امتحان، قبول شدگان، طالب حق بیشترى هستند و مردودشدگان نیز اعتراض خواهند کرد.
    بنابراین، نفس امتحان و پرسش قبر نیز انسانها را در دنیا به تلاش و کوشش بیشتر وادار مى‏کند؛ در حین امتحان، نیکوکاران از پاسخ دادن لذت و بدکاران رنج مى‏برند. درجه و امتیاز هر کس براى خودش مشخص مى‏شود و همه شاهد عدالت الهى خواهند بود و هیچکس مدعى مرتبه برتر نخواهد شد.
    متوسّطان ؛ مُستضعفان

از برخى روایات استفاده مى‏شود که تنها نیکان و بدان محض، مورد سؤال و پرسش قرار مى‏گیرند:
    امام باقر(علیه السّلام) فرمود: «در قبر پرسش نمى‏شود، مگر از کسانى که داراى ایمان یا کفر محض هستند». (??)
    امام صادق(علیه السّلام) فرمود: «فقط از کسانى که داراى ایمان و کفر محض هستند، سؤال مى‏شود و دیگران به حال خود رها مى‏گردند». (??)
    بنابراین، از غیر نیکان و بدان محض -که از آنان به متوسطان و مستضعفان تعبیر مى‏گردد- پرسش نمى‏شود.
    علامه مجلسى؛ در این‏باره مى‏گوید: «از مستضعفان و متوسطان که بین ایمان و کفر قرار دارند، سؤال نمى‏شود.» (??)
    «متوسطان» کسانى هستند که توانایى اداى تکالیف خود را ندارند(مانند: ابلهان، دیوانگان و کودکان).
    «مستضعفان» کسانى هستند که زیر سلطه فرهنگى قرار گرفته، لذا از تشخیص حق عاجزند و قادر به هجرت از دیار خود نیستند(مانند: کسانى که در محیط کفر زندگى مى‏کنند و دسترسى به جایى ندارند و نداى حیاتبخش آیین اسلام نیز بدیشان نرسیده است).
    بنابراین، آن دسته از مستضعفان که دسترسى به آیین حق یا امکان هجرت از سرزمین خود را دارند، از عذاب جهان برزخى استثنا نشده‏اند. آیه زیر نیز بر این مدعا دلالت دارد:
    (اِنَّ الَّذینَ تَوفّاهُم الْمَلائکهُ ظالمِی اَنْفُسِهِم قالوا فیمَ کنتمْ قالوا کُنّا مُستضْعَفین فِی الاَرضِ قالوا اَلَمْ تَکُنْ اَرضُ اللَّهِ واسِعهً فَتُهاجِروا فیها فَاولئکَ مَأَویهم جَهَنَّمُ وَسائتْ مَصیراً) (??)
    پس از مرگ، فرشتگان به انسانهاى بدکردار گویند: چرا در دنیا چنین مى‏کردید؟
    گویند: ما، در زمین، مستضعف و ناتوان بودیم.
    فرشتگان پاسخ دهند: آیا زمین خدا گسترده نبود؛ تا از آن وادى هجرت کنید؟
    پس، جایگاه اینان، جهنم است که بسیار بد جایگاهى است.
    دنباله آیه فوق، درباره مستضعفینى که مهاجرت و رسیدن به حق برایشان ممکن نیست، چنین مى‏گوید:
    (اِلّا الْمُستَضْعَفینَ مِنَ الرِّجالِ وَالنِّساءِ وَالْوِلدان لایَسْتَطیعُون حِیلَهً و لایَهْتَدُونَ سَبیلاً فأولئکَ عَسَى اللَّهُ اَنْ یَعْفُوَ عَنْهُم وَکانَ اللَّهُ عَفُوّاً غَفوراً) (??)
    آن گروه از مردان، زنان و کودکان مستضعفى که گریز و چاره‏اى برایشان میسر نبود و راهى به نجات خود نمى‏یافتند، امیدوار به عفو و بخشش خدا باشند که خدا آمرزنده است و گناهانشان را مى‏بخشد.
    معصومان؛ مُقرَّبان

گروهى از نیکان نیز که داراى ایمان و تقواى والایى هستند، مورد سؤال و جواب قبر واقع نمى‏شوند. این عده از انسانهاى برتر -که از آنها به معصومان و مقربان تعبیر مى‏شود- عبارتند از:
    الف - پیامبران و امامان(ع).
    ب - دانشمندان پارسا و پیکارگران راه خدا(مجاهدان و شهیدان).
    بنا به دلایل زیر از پیامبران و امامان معصوم(ع) پرسش و پاسخ پس از مرگ برداشته شده است:
    ? - آنان از برترین درجه ایمان و بالاترین مرتبه تقوا برخوردارند -تا جایى که از گناه و اشتباه به دور هستند- از این رو، خلافى انجام نمى‏دهند تا سزاوار پرسش و عذاب باشند.
    ? - آنان میزان عمل دیگران هستند و مقام و منزلتشان از بازرسان قبر برتر است؛ لذا پرسش از آنان -علاوه بر اینکه بیهوده به نظر مى‏رسد- گستاخى به مقام شامخ آن ستارگان پرفروغ انسانیت است.
    ? - آنان از پیش، امتحان خود را به نیکوترین وجه ممکن در دنیا پس داده‏اند -که شایستگى به دست آوردن این منصب بزرگ را یافتند- از این رو، امتحان دوباره درباره آنان بى‏مورد است.
    ? - از طرفى دور از عقل است که از پیامبران و امامان پرسیده شود که پیامبرت کیست؟ امامت کیست؟ یا از آنان که خود سرمشق و اسوه دیندارى براى انسانها هستند، بپرسند: دینت چیست؟ یا از آنان که خود از طرف خدا بدین افتخار دست یافته‏اند، بپرسند: خدایت کیست؟
    غیر از معصومان عده‏اى دیگر نیز از پرسش قبر مستثنا هستند که به دلیل روایت زیر از آنها به «مقربان» تعبیر مى‏شود:
    قال رسول اللَّه (صلّی الله علیه و آله و سلّم) : «اَقْرَبُ النَّاسِ مِنْ دَرَجَهِ النَّبُوّهِ اَهْلُ الْعِلْمِ وَالْجِهادِ» (??)
    مقرب‏ترین انسانها به درجه پیامبرى، عبارتند از: دانشمندان پارسا و پیکارگران راه خدا.
    بیشترِ دلایلى که در برداشتن پرسش و پاسخ از معصومان بیان شد، نسبت به دانشمندان پارساى امت اسلامى نیز صادق است. اینان بهترین رهروان راه انبیا مى‏باشند و چون در دوران ختم نبوت(پایان پیامبرى) قرار دارند، تمام وظایف سنگین پیامبران بر دوش آنهاست، به گونه‏اى که مقام برخى از دانشمندان پارساى این امت از مقام پیامبران بنى‏اسرائیل نیز برتر است.
    به چند حدیث نبوى درباره مقام بزرگ علماى صالح بنگرید:
    «دانشمندان، چراغهاى زمین، جانشینان انبیا و وارث پیامبران هستند». (??)
    «مرکّب قلم دانشمندان، در روز قیامت بر خون شهیدان برترى دارد». (??)
    «مقام عالِم، از پیامبر یک درجه کمتر و از شهید یک درجه برتر است». (??)
    پس از دانشمندان پارسا، شهیدان و مجاهدان، برترین مقام را در نزد خدا دارند و از پرسش و عذاب قبر در امانند.
    به چند حدیث نبوى در این‏باره توجه فرمایید:
    «مجاهدى که به پیشواز دشمن رود (و در این مسیر، چنان) استقامت ورزد تا کشته شود یا پیروز، پرسش قبر از او برداشته مى‏شود». (??)
    پرسیده شد: چرا شهدا از پرسش قبر درامانند؟
    فرمود: «شهید در زیر برق شمشیرى که بالاى سرش بود، آزمایش خود را پس داده (و پیشاپیش پاسخ پرسشها را داده است) و همین او را بس است!». (??)
    پیامبر خدا(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: «شهید، هفت خصلت دارد:
    ? - با چکیدن نخستین قطره خونش، گناهان او بخشیده و آمرزیده مى‏شود.
    ? - چون بر زمین غلطید، دو ماهروى بهشتى سرش را بر دامن گرفته و گرد و غبار از چهره‏اش زدوده و بدوآفرین و خوشامد گویند.
    ? - جامه‏اش از تن برآورند و لباسهاى زیباى بهشتى بر او پوشند.
    ? - فرشتگان بهشتى نزدش آیند و گلبارانش کنند.
    ? - جایگاه او را در بهشت، نشانش دهند.
    ? - او را به بهشت برند و گویند: هر کجا(و نزد هر کس) مى‏خواهى، برو!
    ? - (مهم‏ترین خصلت او این است که) شهید نظر مى‏کند به وجه‏اللَّه. (??)
    امام خمینى(رحمت الله علیه) در سخنرانى ????/??/?? راجع به این حدیث چنین فرمود:
    «... درباره شهید و فضل شهادت آن قدر از اولیاى اسلام، روایات وارد شده که انسان متحیر مى‏شود!
    در روایتى از رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) نقل شده است که: شهید هفت خصلت دارد: اولین قطره خونش که به زمین ریزد، تمام گناهانش آمرزیده مى‏شود؛ و مهم‏تر، آخرین خصلت اوست: شهید نظر مى‏کند به وجه‏اللَّه. شاید، نکته این باشد که حجابهاى بین ما و حق تعالى، منتهى به حجاب خود انسان مى‏شود. انسان خودش حجاب بزرگى است. اگر کسى این حجابها را در راه خدا داد، همه حجابها(خود و خودبینى) را شکسته و تقدیم کرده است.
    او، براى خدا، جهاد و دفاع کرده و براى کشور خدا و آیین الهى هر چه داشته، در طبق اِخلاص گذاشته و تقدیم کرده است.
    وقتى این حجاب برداشته شد، در عوض، خداى(تبارک و تعالى) بر آنها تجلى مى‏کند -چنانکه بر انبیا تجلى کرد- آنان همانند پیامبران، همه چیز را در راه خدا مى‏خواهند و خودى نمى‏بینند و در مقابل حق‏تعالى، براى خودشان، شخصیتى قائل نیستند... .
    این روایت، انبیا را مقارن شهدا قرار داده و همان جلوه‏اى را که حق‏تعالى بر انبیا مى‏کند، بر شهدا هم مى‏نماید. شهید هم یَنْظُر اِلى وَجْه‏اللَّه؛ زیرا همانطور که انبیا حجابها را شکسته بودند، آنها نیز حجابها را شکسته و آخر منزلى که براى انبیا هست، شهدا نیز بر حسب حدود وجودى خودشان به این آخر منزل مى‏رسند». (??)
    البته بعید نیست که دیگر پیروان راستین خط ولایت و امامت نیز در قبر مورد بازخواست قرار نگیرند و لطف و رحمت الهى نصیب آنان نیز شود.
    امام صادق(علیه السّلام) فرمود: « هر کس از شما در مسیر ما باشد و بمیرد؛ شهید است ».
    سؤال شد: اگر چه در بستر باشد؟
    فرمود: « آرى. اگر در بستر هم بمیرد، نزد خدا زنده است و روزى داده ‏مى‏شوند ». (??)
    یه روز خوب میاد ...

21. 4 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

صفحه 48 از 99 نخستنخست ... 3846474849505898 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)