Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 333

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

mancity

براساس ادعای یک مقام تیم روسی

آنژی رسما خواهان ته‌وز شد.

باشگاه آنژی ماخاچکالا به طور رسمی برای جذب مهاجم ناراضی تیم منچسترسیتی پیشنهاد داد.

باشگاه آنژی ماخاچکالا که در فصل جاری به خاطر صرف هزینه‌ای کلان برای جذب روبرتو کارلوس برزیلی و ساموئل اتوئو کامرونی به تیم کهکشانی لیگ حرفه‌ای روسیه معروف شده، از چندی قبل در صدد شکار کارلوس ته‌وز بوده است.

روز گذشته یک مقام مسئول این تیم که نخواست نامش فاش شود در گفت‌وگویی با روزنامه توایتن مسکو عنوان کرد: از طریق مدیر برنامه‌های ته‌وز به اطلاع وی رساندیم آنژی می تواند پذیرای‌اش باشد و از همکاری با وی مسرور شود.

این مقام افزود: امیدواریم با ابراز تمایل وی مواجه شویم تا بتوانیم با ارائه پیشنهاد مالی خوب به وی، امکان جذب اش را تیم انگلیسی فراهم کنیم.

ته‌وز که با من‌سیتی قرارداد دارد، در تابستان سال جاری خواهان ترک ‌آبی‌‌های آسمانی برای بازگشت به کشورش جهت همراهی خانواده اش بود که با مخالفت من‌سیتی روبه رو شد. پس از آن مناسبات وی با تیمش، به خصوص شخص روبرتو مانچینی، سرمربی تیم به تیرگی گرایید تا جایی که دو هفته قبل در بازی با بایرن‌مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا با وجود دریافت دستور ورود به میدان از انجام این خواست مربی خودداری کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

2. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)