سلام
میدونم این سوالی تکراری و البته کلیشه ای هست ولی حداقلش اینه که ما اعضای دربی می فهمیم که هر کدوم نظرمون چیه.![]()
سلام
میدونم این سوالی تکراری و البته کلیشه ای هست ولی حداقلش اینه که ما اعضای دربی می فهمیم که هر کدوم نظرمون چیه.![]()
THERE IS NO DOUBT ABOUT DAVID VILLA
HE IS UNSTOPABLE
کیروش تا اینجا حداقل تونسته تمرینات حرفه ای فوتبال رو به ایران بیاره باید ببینیم تا ادامه راه جام جهانی چه عملکردی خواهد داشت
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
مسلما کسی نمیتونه باشه جز افشین امپراتور سلطان مربیان ایرانی هم سوادش و هم نظمش همه جوره یه سر و گردن از مربیان ایران بالاتر بوده داش ....
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
بهترین مربی لیگ مجید جلالی هست ..... یه نگاه به بازیکنان و سبک بازیش بی اندازید میفهمین منظور من چیه
افشین قطبی یک خائن بزرگ بود به نظر من ................ کسی که با احساسات 70 میلیون ایرانی بازی کرد و به ژاپن رفت .........
کسی که ترس و اضطراب رو به تیم ملی منتقل کرد و یک نسل فوتبال مارو سوزوند ............. همین ....
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
با تشکر از نظرات همگی دوستان
ولی منظور نظرسنجی بین گزینه های بالاست و در اینکه ابراهیم زاده مربی خوبیه شکی نیست ولی چون مربی تیم ملی نبوده بین گزینه ها نیست.
THERE IS NO DOUBT ABOUT DAVID VILLA
HE IS UNSTOPABLE
ببین تا اونجایی که من میدونم کی روش این جوری نوشته می شه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)