پله.مارادونا.زیدان.رونالدو برزیلی و......
پله.مارادونا.زیدان.رونالدو برزیلی و......
رونالدوی برزیلی بهترین بازیکن تاریخه به نظر من![]()
به نظر من این نظر سنجی درست نیست.باید دید بهترین رو چی تعریف میکنی؟اگه از بهترین منظورت زیباترین و جادوگری با توپ هست که رونالدینیو و رونالدو برزیلی بهترین هاست.اگه منظورت موثربودن در همه جوانب یک بازی(چه بازی های مهم و چه دوستانه) مسی و مارادونا و پله بهترین بودن.البته اگه بخوایی از جنبه کلی کلی نگاه کنی یعنی کسی که خیلی موثر هست،بازیش زیبا هست،توی تمام فاکتور های موجود از بقیه سرتر هست خب مسلمه مسی بهترینه.دارم بدون تعصب میگم.اگه مارادونا 7 نفر رو دریپل میکرد و گل میزد مال زمانی بود که هنوز نمیدونستن انالیز کامپیوتری بازی حریف و بازیکنا چی هست ولی مسی همون 7 تا رو با این شرایط دریپل میکنه.مسی اکثر مواقع داره به سمت دروازه حریف حرکت میکنه بازیسازی های فوق العاده میکنه اما خیلی ها وقتی کم میارن به صورت زیگ زاگی حرکت میکنن یعنی بیشتر به سمت پرچم کرنر حرکت میکنن و دوباره از اونجا به سمت دروازه حریف که واقعا نشان از ضعفشون داره(من اسم کسی رو نگفتم نیایین کل کل کنید).اگه از لحاظ اخلاق میگی که من مسی رو میدونم و بعدشم کاکا که کلا از حواشی دوره.
فقط زیدان چون مخترع یک دریبل نو درفوتباله.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
کریس رونالدو. چون تکنیک داره گلزن هست شوت هاش خوبه وهم میتونه هافبک گوش باشه و هم مهاجم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
به نظر من زيدان و رونالدو(كچل)دوتا از بهترين هاي تاريخ هستند ولي خداييش نميشه بهترين بازيكون تاريخ رو انتخاب كرد! اصلا به نظر من درست نيست! ولي بهترين هاي 20 سال اخير همين دوتا بودن
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
من قبول داشتم بهترین اخلاق فوتبالی رو داره زیدان اما با اون حرکتی که توی فینال جام جهانی کرد نه تنها باعث شد به تلخی از فوتبال خداحافظی کنه بلکه باعث باخت تیمش در فینال و از اون بدتر باعث شد تاریخ فرانسه یک جام کمتر رو درتاریخ خودش ببینه.اون هرچه قدر هم اخلاق مدار باشه با اون حرکت گذشته اخلاقیش رو نابود کرد لطفا بدون تعصب نظر بدید
ازنظرمن :
1- رونالدو برزيلي
2-زيدان
3-مارادونا
4-پله
BEST TEAM OF THE WORLD IN THE 2012
REAL MADRID
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)