به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 04:58
قطعا همینطوره
من نگفتم توانایشو ندارن گفتم توانایشون بیشتتر نفوذه و حرکت رو به جلوست تا پرس کردن
در ضمن با حضور این 2 معمولا یکی از هافبگ دفاعی ها کم میشه که این هم تاثیر گذاره ولی در مجموع موافقم که یکم کم تر کار میکنن رئالی ها در برخی بازی ها البته خب انگیزه هم خیلی دخیله
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 10-04-2011 در ساعت 22:39
درسته تواناییشون بیشتر رو به جلوست ولی اگه بیشتر بدوند این مشکل حل میشه
همون طور که اوزیل و کاکا و دیماریا در بازی های الکلاسیکو بیشتر می دوند و موفق هم بودند.
اخرین بازی رو که نگاه کردم بازیکن حریف چندین بار امد کنار رونالدو رد شد و رونالدو هیچ حرکتی انجام نداد درسته رونالدو بهترینه ولی باید در کارهای دفاعی هم کمک کنه.
HALA MADRID
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش اگه كاكا و ازيل بازي كنند بازم 2تا هافبك دفاعي داريم چون كاكا جاي ديماريا بازي ميكنه! به نظر من ديماريا واسه نيمه دوم بهتره! بعدشم داداش از اين به بعد بارسا بايد به فكر بستن فضا هاي زمين باشه!همون طور كه تو بازيهاي سوپركاپ ديديد رئال به حدي رسيده كه بتونه هجومي تر از بارسا بازي كنه!حالا اين بارساس كه بايد از رئال و سرعتش و بازيكوناش و تاكتيكش بترسه و به فكر كنترل رئال باشه! با اومدن كاكا رئال هم از لحاظ كار تيمي و خلاقيت تو بازي بهتر شده و هم از لحاظ رواني رئال واسه حريفا وحشتناك تر شده
من كه خيلي اميدوارم امسال بارسارو له كنيم يعني قاطع ببريمشون
به اميد روزي كه از بارسا برده باشيم و بيايم تو سايت ببينيم چه خبره!
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)