مورینیو پس از کسب جایزه مارکا:بهتر که درچمپیونزلیگ محروم بودم؛تیمم درهر دوبازی برد

از فصل گذشته درسهای زیادی گرفته ام و الان مربی بهتری هستم
ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید روز دوشنبه جایزه میگل مونیوس را که روزنامه مارکا هرساله به بهترین مربی فصل گذشته اهدا می کند مال خود کرد
مورینیو در جریان این مراسم گفت:« فصل اخیر رقابتهای لالیگا بسیار پرانرژی و جذاب بود. برای من که خیلی خوب بود؛ چون توانستیم یک جام مهم به نام کوپا دل ری را در مصاف با حریفیی ویژه به دست بیاوریم. ما در لیگ قهرمانان اروپا هم خیلی خوب بودیم و تیمی بودیم که بیشترین امتیازات را درمرحله گروهی کسب کرد. خب...بس است.دیگر درمورد گذشته صحبت نکنیم.»
مربی رئال مادرید در هنگام گرفتن این جایزه درمورد عدم حضورش روی نیمکت رئال در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به شوخی گفت:« همان بهتر که روی نیمکت تیم ننشستم؛ چون رئال در غیاب من در هر دو بازی به پیروزی رسید.»
او درمورد عملکرد داوری ها گفت:« تا به امروز داوران عملکرد خیلی خوبی داشته اند و به خوبی کارشان را انجام داده اند واین کار را برای ما آسان تر کرده است. با حضور متئو لائوس (داوری که به عنوان داور برگزیده فصل گذشته از سوی روزنامه مارکا اعلام شد) بازی به جریان می افتد و فوتبال هم برای بازی کردن است.
مورینیو از روی صندلی ای که رویش قرار گرفته بود، با ساندووال، مربی رایو وایه کانو که جایزه بهترین مربی تیمهای دسته دومی را کسب کرده بود شوهی کرد.
goal.com