Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

Threaded View

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

اشتوتگارت - بارسلونا

عجب بازی مسخره ای حیف بارسلونا نیست آخه که قراره 180 دقیقه با این تیم بازی کنه ؟!
    یاد بازی کسل کننده بارسا وردربرمن افتادم که هرکاری دوست داشتن آبی و اناری ها با وردربرمن کردن
    خلاصه نمی دونم اولین بازی کجاست اما می دونم همون جا کلک اشتوتگارت کنده می شه

المپیاکوس - بوردو

پتانسیل حذف شدن توی هر دو تیم به اندازه کافی هست فقط با این تفاوت که این پتانسیل توی المپیاکوس بیشتر نمود پیدا می کنه و اونا یه مرحله زودتر از بوردو با جام خداحافظی می کنند.
    با توجه به نزدیکی به فصل امتحانات ترجیح می دم زیاد به این بازی توجه نکنید و درس بخونید

اینترمیلان - چلسی
    این بازی اینقدر جذاب هست که برعکس بازی قبلی حتی ارزش حذف کردن یه درس 2 واحدی رو توی دانشگاه داره و بشینید با خیال راحت بازی رو ببینید. کلی توی این بازی می شه تقابل پیدا کرد
    مورینیو که همین جوریش همه بازیهاش تقابل محسوب می شه این بازی دیگه واسش حکم مرگ و زندگی رو داره و تقابل کارلتو مقابل اینتر اما این بار نه با میلان بلکه با چلسی می تونه جالب باشه.
    حذف اینتر در این مرحله نظر منه و فکر می کنم که قدرت بدنی چلسی توی اون فصل سرد به دردش می خوره و وجود بازیکنان متعدد افریقایی در این بازیهای قدرتی می تونه یک برگ برنده باشه.بازیکنانی که استخوان بندی چلسی رو تشکیل می دن

بایرن مونیخ - فیورنتینا
    لوکا تونی که این روزها ساز جدایی هم می زنه مقابل بنفش های فلورانس قرار می گیره.باید ببینیم که توی ترکیب تیم بایرن قرار می گیره تا مقابل تیم سابقش بازی کنه یا نه.
    با این همه شاه کار لوئیز فانخال هلندی مقابل یوونتوس ما رو متقاعد می کنه که برای بایرنی ها شانس بیشتری قائل باشیم.

زسکا مسکو - سویا
    دو تیم خیلی نامی و مدعی نیستند اما بازیهاشون رو که می دیدیم ته مایه های حرفه ای بودن توشون دیده می شد و از اون بازیهایی است که آدم از تماشا کردنش پشمون نمیشه و شاید مثل بازی سوئیس - ترکیه مقدماتی جام جهانی 2006 این بازی هم به یاد ماندنی باشه

لیون - رئال مادرید
    فکر می کنم یک گلدان مجزا همیشه برای لیون و رئال مادرید قرار می دن و توی این مرحله همیشه باید این دو تا تیم با هم بازی کنن.
    یه بازی تکراری که لااقل فرقش با بازیهای قبلی اینه که برخلاف 2 - 3 سال اخیر که مادریدی ها خیلی ایستگاهی زن نداشتند امسال کریستیانو رونالدو می تونه توی دوئل با جونینیو شرکت کنه و حتی از اون ببره . روی کاغذ و خلاصه روی هر چیز که حساب کنیم رئال برنده این بازی می تونه باشه

پورتو - آرسنال
    ناف پورتو هم با انگلیسی ها زدن . یه مروری که توی ذهنم می کنم توی این چند سال اخیر پورتو حریف همیشگی انگلیسی ها در این مرحله بوده. چلسی و آرسنال و مخصوصآ منچستر که زیاد توی این مرحله حریف پورتو شده. پرتغالی ها نشون دادن که می تونن ناپرهیزی کنن و در حد شگفتی ظاهر بشن.
    آرسنال تیم خوبیه و پورتو هم خوب شگفتی ایجاد می کنه ... از اون بازیهایی است که خیلی راحت نمیشه گفت کی می اد بالا ولی من به سختی می گم آرسنال

میلان - منچستر
    هیچکدومشون در اوج به سر نمی برند اما هر دوشون مدعی هستند. درباره این بازی اصلآ دوست ندارم پیش بینی کنم چون اعتقاد دارم فقط باید این بازی رو دید و لذت برد و اگه بخواهیم به چشم تعصب به بازی یک تیم نگاه کنیم مطمئنآ قسمتی از زیبایی بازی رو نمی بینیم.
    بازی واقعآ نزدیکه . میلانی ها امیدواراند که روزهای خوش کاکا در اولدترافورد رو این بار رونالدینیو تکرار کنه و منچستری ها هم که یک کریستیانو رونالدو رو از دست دادند که اون هم حکم کاکای میلان توی منچستر رو داره .
    چیزی که می تونم بگم اینه که منچستر به راحتی اون سری از میلان شکست نخواهد خورد و بازی نزدیکه
    WelCome To Derby

2. 5 کاربر از پست مفید Derby تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)