باشگاه آ اس رم ایتالیا قرار داد مرد طلایی خود را برای 5 سال دیگر تمدید کرد ، فرانچسکو توتی عضو وفادار باشگاه آ اس رم که حال خود بخشی از رم شده ، پس از موافقت با باشگاه ، قرارداد خود را تا پایان دوران بازیگری اش تمدید کرد ، پیش از این توتی اعلام کرده بود که تا سن 38 سالگی قادر به توپ زدن در رم خواهد بود و با همین منظور توتی 33 ساله قراردادی 5 ساله به ارزش 5 میلیون یورو در هر فصل با رم به امضا رساند.
پس از این تمدید قرار داد فرانچسکو توتی گفت:"ثبت چنین قراردادی یکی از آرزوهایم بود که به تحقق پیوست ، من و رم بصورت مادام العمر در کنار هم خواهیم بود و همواره میدانستم که چنین میشود و همیشه اشتیاق این را داشتم."
کاپیتان توتی در ادامه به تمجید از خانواده سنسی پرداخت و گفت:"من از خانواده سنسی سپاسگذارم ، آنها همیشه در کنار من بودند ، حتی در لحظه های طاقت فرسا و مشکل من را تنها نگذاشتند."
فرانچسکو در ادامه از سنسی بزرگ گفت:"فرانکو برای من نقش یک پدر را داشت و هرگز او را فراموش نخواهم کرد."
همچنین روزلا سنسی از این تمدید قرارداد بسیار شادمان شد، روزلا سنسی دختر فرانکو سنسی که پس از مرگ پدرش ، ریاست باشگاه آ اس رم را در دست گرفت ، به خبرنگاران گفت:" ما همگی از این تمدید قرارداد خوشحال هستیم و من از نامه ی قدردانی توتی بسیار شادمان شدم و زمانی که او از من بصورت رو در رو تشکر کرد شادمان تر شدم."
طبق اخبار منتشر شده فرانچسکو توتی پس از پایان قراردادش در سال 2014 ، کفش های خود را آویزان خواهد کرد و به کادر مدیریتی باشگاه ملحق خواهد شد.
حدود دو ماه قبل و هنگامی که رم نتایجی فوق العاده ضعیف را کسب میکرد اعلام شده بود که توتی قصد دارد قرار داد خود را تمدید کند اما جو سازی مطبوعات اروپا باعث شده بود تا همه به انتقاد از توتی بپردازند و این تمدید قرارداد را تنها به این دلیل بدانند که توتی این 5 سال به دلیل پول در رم باقی خواهد ماند ، چرا که توتی آن نمایش دل پذیر خود را ندارد.
اما کاپیتان توتی که همواره جواب منتقدینش را در زمین بازی میدهد با نمایشی فوق العاده باعث شد تا همه از او به عنوان بهترین بازیکن رم تا این جای فصل نام ببرند و پس از اینکه منتقدانش را وادار به تحسین و تمجید از خود کرد ، این قرار داد را بدون هیچ حاشیه ای و با خیال راحت امضا کرد.