اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
بی شک برنده میشیم امشب
هروقت گواردیولا و مورینیو تونستن با بازیکنای دو سه فصل اخیر ارسنال هرسال جزو بیگ فور بمونند و یقیه تیمهای بزرگ رو بگیرند و شانس قهرمانی بشند بعدش میتونن ادعا بزرگترین مربی هستند
دوستان تبریک می گم برد خیلی خوبی بود
گل دوم خیلی زیبا بود![]()
HALA MADRID
تبریک میگم !
اولین بازی بود که داشتم زنده می دیدم ! قبلا فقط به هایلایت بازی ها بسنده می کردم !
یک بازی کاملا خوب و سراسر تاکتیکی از یووه که توپو روی زمین نگه می داشتند و سعی در نفوذ از میانه دفاع میلان داشتند !
پیرلو هم با اون سنگینی شرایطی که مطمئنا بدون شک همه بهش پی برده بودند ولی بازم یک رهبری تمام عیار داشت ! نیمه اول با موقعیت های زیادی که میرکو از دست داد تموم شد ! خیلی دوست داشت امروزو که روز تولدشه خودش گل بزنه که همین باعث می شد توپایی که بهتر می تونست با کمک مارکیزیو تمومش کنه رو با تک روی خراب می کرد !
نیمه دوم هم که میلان به خودش اومده بود و میانه زمینو اوایل خوب از یووه گرفته بود که یووه با تعویض میلوش و آوردند چگرینی (!) بازی رو به کناره ها کشید که لیخشتاینر سمت راست خیلی خوب کار می کرد و ازچپ هم که کیلینی خصوصیات تهاجمی زیادی نداشت و نتونست خیلی با با چگرینی نفوذ کنه !
بازی رو با دو تا گلی بردیم که کاملا تیمی جلو رفتیم ولی با چاشنی شانس همراه بود !
برد حقمون بود !
ولی موندم چرا دل پیرو رو ازش استفاده نکرد ؟!!!![]()
تبریک میگم رغیب سنتی از این که میبینم لیگ ایتالیا دارای جذابیته ورقابته خوشحال میشم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Milan back to the era Avjt
به یوونتوسی های خوشحال تبریک میگم
بازی نسبتا خوب و جذابی بود و یووه هم توپ و میدون رو بیشتر در اختیار داشت و فرصت خودنمایی به مهاجمای میلان نداد بیانکونری گام بلندی برای رسیدن به قهرمانی برداشت. میرکوی ما هم که امشب خوب بازی کردپیرلو و مارکیزیو هم که حرف نداشتن فقط موندم این ویدال آخرش سرنوشت فیلیپه ملو رو پیدا نکنه؟ به قول فردوسی پور اعتماد به نفس خوبی هم داره هر وقت توپ دستش میومد شوت میکرد سمت دروازه اما با اختلاف خیلی زیاد بیرون میزد! ظاهرا این یوونتوس حرفای زیادی واسه گفتن داره فعلا یووه و ناپولی مدعیای اصلی قهرمانی هستن تا ببینیم هفته های بعد چی میشه
![]()
دوستان تبریک!!!!![]()
یه روز خوب میاد ...
به همه یوونتوسیای گل تبریک میگم این برد شیرین رو!
دیگه بهتر از این نمیشد. گل دوم خیال همه رو راحت کرد
میخوام تحلیل خودم از بازی و بازیکنای یوونتوس تو این بازی بنویسم:
دروازه بان:
توپ زیادی رو دروازه بوفون نیومد اما رو یه صحنه عالی واکنش نشون داد هرچند به نظر من اسم بوفون هم یه کم اعتماد به نفسو از مهاجمای میلان گرفته بود. همچنین بوفون از عقب مدافعا رو عالی هدایت می کرد.
خط دفاعی:
تو این بازی کونته تقریبا همون ترکیبی رو که من قبل بازی پیش بینی کرده بودم به زمین فرستاد و همونطور که گفتم کیلینی تو سمت چپ عالی کار کرد و هم به دو تا مدافع وسط کمک کرد. حتی تعویضا هم به جز الکس که میتونست از دیقه 65 به جای ویدال به بازی بیاد هم درست بودن. دیگه ما اینیم دیگه!!![]()
اگه جورجو دوسه بازی تو اون منطقه بازی کنه و همینطوری بی اشتباه کار کنه اعتماد به نفسشو دوباره بدست میاره و میتونه خیلی کمک کنه. بونوچی و بارزالی هم خوب بازی کردن. مخصوصا بارزالی که اجازه نفس کشیدن به زلاتان رو نداد. البته تماشاچیا هم به خنثی کردن ایبرا خیلی کمک کردن. از بازیکنی در حد زلاتان بعید بود تحت تاثیر جو استادیوم قرار بگیره. نفوذای لیختشتاینر از سمت راست هم خوب بود هر چند چندتا سانتر اشتباه داشت اما با رفت و برگشتاش زامبروتای 90 ساله رو خسته کرد.
خط هافبک:
حضور پیرلو و مارکیزیو جلوی مدافعا و جلو بازی کردن مدافعا ایده جالبی بود این دوتا خیلی باهم هماهنگ شدن. با اینکه مارکیزیو دو گل زد و خیلی هم عالی بازی کرد اما من پیرلو رو بهترین بازیکن زمین میدونم. بازی دیشبش یه فیلم آموزشی بود تو جاگیری ها توپ گیری ها و مخصوصا پاسای نرم خاص پیرلویی که میداد. میلانیا باید از اینکه همچین بازیکنی رو مفت از دست دادن باید خیلی ناراحت باشن. با اعتماد به نفسی که داشت و خونسردی خاصی که بازی می کرد این ویژگیارو به بقیه تیم هم منتقل کرده بود.
قبل بازی فکر می کردم الکس به جای ویدال بازی کنه اما ویدال هم تقریبا تونست از پس کار بر بیاد مخصوصا رو تپ گیری ها اما پاسای اشتباه زیادی داشت و اونم به خاطر منطقه بازیش بود که با تشخیص درست جلوتر بازی میکرد.
کراسیچ و په په خیلی دونده بودن و میلوس خوب بازی کرد ولی جاکرینی خیلی از انتظارا بهتر بود و از وقتی زمین اومد و جاش با په په عوض شد موتور سمت چپ رو روشن کرد.
خط حمله:
ووچینیچ یکی از بهترین روزاشو پشت سر گذاشت اما همونطور که مهدی گفت یکم تکرویاش زیاده از حد بود اما یه نکته خیلی ریز وجود داره. همه دیدن که ماتری از دیقه 55 داشت خودشو گرم می کرد ولی آخر سر بعد گل وارد بازی شد و تاثیر ووچینیچ رو هم روی گل دیدیم. بازیخونی بی نظیر کونته تو این حرکت واقعا عالی بود اینکه فهمیده بود میرکو میتونه تو ادامه بازی مفید باشه یه نکته خیلی مهمه. ماتری هم از وقتی به بازی اومد به خوبی پرس رو رو مدافعای میلان اجرا کرد.
مربی:
کونته تو این بازی نشون داد بهترین انتخاب ممکن برای یووه بوده و هست. دوفاکتور خیلی مهم تو کونته وجود داره : اولیش تعصبیه که چه زمان بازیش و چه الان نسبت به یووه داره و کاملا مشخصه که این تعصب رو به بازیکنا هم منتقل کرده از مقایسه بازی بعضی بازیکنا با فصل پیش میشه اینو فهمید.
دومیش هم تاکتسین بودن و بازیخونی و شجاعت بالای این مربیه که همه تو ایتالیا بهش اعتقاد دارن.نمونش هم تو این بازی همونطور که بالا گفتم تعویض نکردن ووچینیچ تا بعد گل بود.
به نظرم یووه یه سال بیخود وقتشو با دل نری تلف کرد همون پارسال باید کونته میومد حتی اگه امسال هم یووه نتونه موفق شه (که احتمالش خیلی کمه) کونته باید سرجاش بمونه به نظرم این مربی حداقل 10 سال میتونه مربی یووه باشه.
اگه کادر فنی کونته بتونن انگیزه رو تو بازیکنا ایجاد کنن که تو بقیه بازیای فصل هم با روحیه اینجوری به بازی برن مطمئن باشید قهرمانی دور از دسترس نیست. وگرنه تیم از نظر تاکتیکی الان تو سطح بالایی قرار داره.
من به بازیکنای یووه تو این بازی این نمره ها رو از 10 دادم خوشحال میشم نظرتون رو بگید:
BUFFON 6.5
BARZAGLI 7.5
BONUCCI 6.5
CHIELLINI 7
LICHTSTEINER 6.5
MARCHISIO 8
PIRLO 8.5]
VIDAL 6.5
KRASIC 6
PEPE 6
GIACHERRINI 6.5
VUCINIC 7
MATRI -
PAZIENZA -
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
مرسی از مطلبت.
در مورد نمره هایی که دادی:
فکر کنم حق ویدال بیشتر از 6 نیست.اگر بارزالی 7.5 باشه کیلینی هم باید حداقل 7.5 بگیره.جاکرینی هم حداقل باید 7.5 بگیره چون عالی بازی کرد و به بازی سرعت بیشتری داد.با بقیه نمره ها موافقم.
مرسی حمید !
تحلیل جالبی داشتی و لی من هم چند تا نکته بهش اضافه می کنم :
ویدال : واقعا تو این بازی خوب خودشو نشون داد ! توپ گیری و پاس های زیادی که داد تقریبا خط میانه میلان رو فلج کرده بود !
توی پرسینگ ها به خوبی شرکت می کرد و با درگیری های به موقع و فشار آوردن روی بازی سازی های سیدورف به میلانی ها گفته بود " زکی " !
اعتماد به نفس بالاش هم نشون از انگیزه و هوشیاری بالاش داشت ! کونته بازیکنهایی واسه یووه میخواست که انگیزه برد تو خونشون باشه ! شاید ویدال یکی از بهترین گزینه ها واسه این پست بود که کونته جذبش کرد !
ووچنیچ هم نیاز به یه شوک داشت که کونته یا آوردن ماتری لب خط و کنار نیمکت یه نیشگون گرفت ووچنیچ رو که : " هوی یارو ...خوب بازی نکنی اینو میارم داخل "
نیمه اول ووچنیچ عالی بود ولی تو نیمه دوم یه کم تحرکش کمتر بود ! که نیشگون کونته نشوندش سر جاش !
کونته ... کونته ....کونته
امیدوارم همینجوری که داره میره پیش بره ! من همیشه تو فصل های پیش بازیهای تیم رو که اوایل میدیدم تیم خوب نتیجه می گرفت ولی یه نکته تو تیم اذیت می کرد اونم روح تیمی و اینکه تیم مثل یه گروه روحیه پیروزی طلبیش کم بود ولی کونته همون روزهای اول که اومد اعلام کرد بازیکنا واسه تفریح و امتحان به یووه نمیان !
اینجا یووه هست و افتخارات .... این روحیه کونته با لبات بازی میکنه !
اما نمرات :
BUFFON 6.5
BARZAGLI 6.5
BONUCCI 6.5
CHIELLINI 7
LICHTSTEINER 7
MARCHISIO 8
PIRLO 8.5
VIDAL 6.75
نه میشه بهش 6.5 داد نه 7 !
KRASIC 6
PEPE 5.5
GIACHERRINI 6.5
VUCINIC 7
راستی یه چیزی یادم رفت :
بالاخره این بشر روشو میخواد کم کنه !
آمائوري يووه را ترك مي كند
آمائوري كارواليو، مهاجم ايتاليايي – برزيلي يوونتوس كه با آمدن انتونيو كونته جايي در تركيب يووه ندارد بار ديگر در سر اخبار نقل و انتقالات زمستاني ايتاليا قرار گرفته است
«گاتزتا» در اين خصوص نوشت:«هر چند كه آمائوري بازيكن يوونتوس است و با توجه به شرايطي كه در تابستان براي او و باشگاه به وجود آمد نمي توان انتظار داشت كه تا پايان فصل در اين تيم ماندگار شود. گفته مي شود پالرمو اصلي ترين گزينه ايتاليايي است كه اين مهاجم به آن خواهد پيوست.
البته من هم اگر جای آمائوری بودم عمرا یووه رو ترک می کردم !
4 میلیون حقوقشه ....
توی پرافتخارترین تیم ایتالیا هم بازی میکنه !
در صورتی که آله 1 میلیون حقوق میگیره !
الان 7 تا مهاجم داریم که یاکی مصدومه ، آمائوری هم با تیم جوانان تمرین می کنه !
کوا هم که تازه از بند مصدومیت در اومده !
میمونه ووچنیچ ، دل پیرو ، ماتری و تونی !
بقیه شرایط بازی رو دارند !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)