به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 90-91
ر این تاپیک نظرات خودتون رو در مورد بازیهای استقلال در این فصل قرار بدید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 90-91
ر این تاپیک نظرات خودتون رو در مورد بازیهای استقلال در این فصل قرار بدید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
ویرایش توسط hamedss : 06-05-2011 در ساعت 17:02
به نام خدا
هفته نهم لیگ برتر جام خلیج فارس فصل 91/90
شنبه 9 مهر ماه 90 // ساعت 17:15
استادیوم :
ملوان 4 - استقلال 2
داور :
ملوان انزلى ۴ - استقلال تهران ۲
ملوان زير باران، استقلال را شست
گل ها:
جلال رافخايى (دقايق ۴۴ و ۶۲ از روى نقطه پنالتى)، على جراح كار (دقيقه ۴۵) و پويا نزهتى (دقيقه ۶۴) براى ملوان، آرش برهانى (دقيقه ۹) و ميلاد ميداودى (دقيقه ۴۸) براى استقلال
داور:
سعيد مظفرى زاده، كمك ها: رسول فروغى و محسن فريمانى، اخطار: مهدى دغاغله (ملوان)، كيانوش رحمتى و آرش برهانى (استقلال)، اخراج: پژمان منتظرى در دقيقه ۶۱ از استقلال، ورزشگاه: تختى انزلى، تماشاگر: حدود ۳ هزار نفر
ملوان
مسعود پورمحمد، سعيد سالارزاده، على جراح كار، على رمضانى، بابك پورغلامى، محمد همرنگ، اميد نظامى پور از دقيقه ۷۲ محمد رستمى، محسن مسلمان از دقيقه ۸۹ مهران جعفرى، پويا نزهتى، سيدجلال رافخايى و مهدى دغاغله از دقيقه ۸۳ عزيز معبودى
سرمربى: فرهاد پورغلامى
استقلال
سيدمهدى رحمتى، حنيف عمران زاده، پژمان منتظرى، جواد شيرزاد، مجتبى جبارى، كيانوش رحمتى، آندرانيك تيموريان، خسرو حيدرى، جاسم كرار از دقيقه ۴۶ محسن يوسفى، آرش برهانى، از دقيقه ۶۸ ميثم حسينى، ميلاد ميداودى از دقيقه ۷۹ اسماعيل شريفات
سرمربى: پرويز مظلومى
شرح گل ها
گل اول استقلال: ارسال جبارى از روى نقطه كرنر روى پاى برهانى فرود آمد كه مهاجم استقلال با يك بغل پاى خوب توپ را به گوشه دروازه ملوان فرستاد.
گل اول ملوان: جلال رافخايى روى ارسال نزهتى با ضربه سر گل تساوى را به ثمر رساند.
گل دوم ملوان: جلال رافخايى توپ را از روى يك ضربه ايستگاهى ارسال كرد و جراح كار بلند قامت با ضربه سر طاق دروازه رحمتى و استقلال را فرو ريخت.
گل دوم استقلال: ميلاد ميداودى از روى يك ضربه ايستگاهى با شوتى ديدنى توپ را به تور دروازه ملوان چسباند.
گل سوم ملوان: خطاى پژمان منتظرى روى رافخايى در محوطه جريمه سبب شد تا داور اعلام ضربه پنالتى به سود ملوان كند. خود رافخايى پشت توپ ايستاد و از روى نقطه پنالتى گل سوم تيمش را به ثمر رساند.
گل چهارم ملوان: پس از جا ماندن حنيف عمران زاده و جواد شيرزاد پويا نزهتى در موقعيتى تك به تك با رحمتى صاحب توپ شد و با عبور دادن آن از كنار پاى دروازه بان استقلال گل چهارم ملوان را به ثمر رساند.
لحظات حساس
دقيقه :۷ اشتباهات منتظرى، دغاغله را در موقعيتى تك به تك با رحمتى قرار داد اما ضربه وى را دروازه بان استقلال راهى كرنر كرد.
دقيقه :۸ ضربه زيباى ميداودى از داخل محوطه جريمه مى رفت تا زير طاق دروازه ملوان قرار بگيرد اما پورمحمد راه توپ را بست و تن به كرنر داد.
دقيقه :۱۱ ضربه سر نزهتى روى ارسال دغاغله با اختلاف اندكى از بالاى دروازه استقلال به بيرون رفت.
دقيقه :۱۳ روى ارسال كرنر خوب همرنگ دغاغله با سر ضربه خوبى به توپ زد كه رحمتى با كف دست چپ توپ را به كرنر فرستاد.
دقيقه :۴۰ جاسم كرار از روى يك ضربه ايستگاهى پشت محوطه جريمه به توپ ضربه زد كه توپ از كنار دروازه ملوان به بيرون رفت.
دقيقه :۵۲ اميد نظامى پور از فاصله ۳۵ مترى شوتى محكم را روانه دروازه استقلال كرد كه رحمتى در ۲ مرحله توپ را مال خود كرد.
دقيقه :۵۸ اشتباه جواد شيرزاد در جناح چپ استقلال باعث شد تا دغاغله با رحمتى تك به تك شود، اما ضربه اش را خوب نزد و توپ را از كنار دروازه به بيرون فرستاد.
دقيقه :۶۸ ضربه ايستگاهى ميداودى را پورمحمد با مشت دفع كرد.
دقيقه :۷۳ شوت نزهتى از داخل محوطه جريمه را رحمتى به سختى مال خود كرد.
دقيقه :۸۵ ضربه سر جبارى از كنار دروازه ملوان به بيرون رفت.
دقيقه :۸۷ جلال رافخايى با شوتى ديدنى كنج دروازه استقلال را هدف گرفت اما توپ با اختلافى بسيار اندك از كنار دروازه به بيرون رفت.
شرح بازى
ملوان و استقلال در شرايطى به مصاف هم رفتند كه قبل از بازى گفته مى شد اين ديدار به دليل بارش شديد باران در انزلى لغو خواهد شد اما به هر حال و با وجود اينكه بارش باران قطع نشده و شرايط جوى نامناسبى در انزلى حاكم بود ۲ تيم به مصاف هم رفتند.
باران شديد انزلى سطح زمين چمن ورزشگاه را كاملاً لغزنده كرده بود، به طورى كه سطح كيفى بازى نفرات ۲ تيم تا حد زيادى پايين آمده بود.
استقلال بازى را بهتر شروع كرد و در همان دقايق ابتدايى هم به گل رسيد. بعد از اين گل آبى پوشان كمى عقب نشستند و ملوانان كه با شرايط لغزنده زمين آشنايى بيشترى داشتند براى جبران گل خورده به پا خاستند. آنها در واپسين دقايق نيمه اول هم شكست را با پيروزى عوض كردند و خوشحال به رختكن رفتند.
در نيمه دوم استقلال هدفش رسيدن به گل تساوى بود و در همين راستا خيلى زود به هدفش رسيد اما بعد از اين گل آبى پوشان خوب كار نكردند و فضاهاى زيادى را در اختيار جوانان با انگيزه ملوان قرار دادند و اتفاقاً روى اشتباهات پر تعداد استقلالى ها هم منتظرى با اخراجش، هم شرايط روحى آبى پوشان را پايين آورد و هم يك گل به حريف هديه كرد. با ۱۰ نفره شدن استقلال، اين تيم عملاً حرفى براى گفتن نداشت و تيم شمالى همچنان تيم برتر ميدان بود. آنها يك گل به ثمر رساندند و چند موقعيت گلزنى را هم از دست دادند.
به هر حال استقلال شكست سنگينى را در انزلى تجربه كرد و با اين باخت صدر جدول را هم از دست داد. ضمن اينكه ملوان هم ۶ پله در جدول رده بندى صعود كرد.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
ویرایش توسط hamedss : 10-28-2011 در ساعت 06:44
ای بابا ............ دوباره پرویز ............ چی بگم من ...... ببازه .اصلا استقلال 100 تا بازی رو ببازه ولی نباید بد بازی کنه .......
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
واقعا دیگه خسته کننده شده تیم که میاد تو زمین عادت کردیم تو ارنج یه شاهکار ببینیم اخه خط دفاع رو واسه چی بهم زدی حالا هم که میگی رو پناتی ملوان و اخراج پژمان حرف دارم گند زدی قبول کن بابا
آخه کدوم تیم تو 2 دقیقه 2 تا گل میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههه
بازم روی ضربه سر گل خوردیم ........... این مدافعان وسط ما چیکاره اند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سخت نگیرین پرویزخان مربی بزرگیه کیفیت زمین چمن عامل باخت استقلال بود وقتی خسرو حیدری به دلیل لیز بودن زمین پاس اشتباه میده وهمون توپ تبدیل به یه موقعیت خطرناک برای ملوان میشه تقصیره مظلومیه؟ بابا یکم انصاف داشته باشین. به زمین بازی دقت کردین؟ درنیمه دوم نزدیک دروازه استقلال یه چاله بیست سانتی متری بود فکرکنم این چاله روکندن تا توش درخت بکارند. بیشتربه مزرعه گوچه فرنگی شباهت داشت تا زمین فوتبال.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
نمیدونم والا ...... ولی زمین واسه هر 2 تیم بد بود ........ استقلال هم باید روی سانتر کار میکرد ..... چه جوری مهاجمان قد کوتاه اونا هد میزدند تو گل ما ؟؟؟؟؟؟؟؟ مربی باید این چیزا رو بفهمه دیگه
هوای بازی برگشت آفتابی خواهد بود!
نتیجه بازی استقلال و ملوان را تنها حوادث رقم زد؛ هوای توفانی و بارانی انزلی و زمین پر از گل و لای این بندر و توپ هایی که بطور اتفاقی جلوی پای بازیکنان می افتاد . در این میانه هم بخت انزلی چی ها بیشتر از استقلالیها بود و نتیجه نهایی بازی را به وجود آورد ؛ نه خلاقیت های تکنیکی و تاکتیکی بازیکنان دو تیم.
با تمام احترامی که برای پورغلامی و تیم ملوان قائلیم، باید گفت بازی دو تیم هرگز آن جذابیتی که مد نظر سرمربی ملوان بوده، نداشت. نباید گول 6 گل رده و بدل شده در این بازی را خورد و این مسابقه را "جذاب و دیدنی" خواند، چه اگر این گونه بود تنها 2 هزار و ششصد نفر درشهر فوتبالدوست انزلی برای تماشای آن به ورزشگاه نمی رفتند!
در زمینی که فاقد سیستم جذب آب اضافی زمین است و بارش طولانی مدت باران آن را تبدیل به تالاب می کند، طبیعی است که چاره ای جز دلبستن به موقعیت های اتفاقی باقی نمی ماند و اگر استقلال هم از دقیقه 60 ده نفره نمی شد، از این موقعیت های اتفاقی بیشتر بدست می آورد. انصاف نیست اگر توپهای بی هدفی را که نیمه دوم در زمین استقلال فرود می آمد و به لطف زمین گل آلود جلوی پای بازیکنان ملوان می افتاد، به حساب تاکتیک های تمرین شده بگذاریم .
به هرحال دیروز ملوانی ها شناگران بهتری بودند و قوی انزلی از دست پژمان منتظری و استقلال لیز خورد اما بی شک در بازی برگشت هوا آفتابی و آسمان آبی خواهد بود. آن وقت ببینیم تیم پورغلامی می تواند با 11 نفر از پس استقلال بربیاید، یا...؟!
با این وضعیتی که مسابقه برگزار شد و این هوای بارانی و زمین (باتلاق) گل آلود با تمام احترامی که برای کادر فنی ملوان قائلم خیلی احمقانست که بخوایم این برد رو متاثر از کارهای تاکتیکی یه تیم بدونیم!
به نظر من تنها عاملی که در نتیجه این مسابقه تاثیر داشت زمین باتلاقی انزلی بود و اینکه بازیکنای ملوان بازی در چنین زمینهایی رو خوب بلدن و گرنه عیار واقعی دو تیم توی زمین صاف مشخص میشه!
اگه به جای استخر زمین چمن بود استقلال نمی باخت از نظر فنی بازی 0 بود
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)