به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
پرسپولیس برای قهرمانی 11 علی کریمی می خواهد.
مرجع خبری پرسپولیس : يك روز بهروز رهبري فرد در خصوص علي كريمي مدعي شد كه اگر لازم باشد او داخل زمين تو گوش بازيكن خودي هم بزند تا تيم نتيجه بگيرد، بايد اين كار را بكند چون يك پرسپوليسي واقعي است و نسبت به تيمش تعصب بالايي دارد.
در بازي با صباي قم هم شاهد چهره جديدي از كاپيتان پرسپوليس بوديم. اول اينكه وقتي اسكوربورد دقيقه 70 را نشان داد او از استيلي خواست كه تعويضش كند و زماني كه تابلوي داور چهارم بالا رفت و عدد 8 روشن شد او بيرون آمد و از محمود خوردبين تا بقيه نيمكتنشينان شروع به دست دادن كرد.
اما اين تازه اول كار بود. كريمي روي نيمكت چنان حرص ميخورد كه انگار تيمش از صبا عقب است. جالب اينكه جواد كاظميان در فاصله 15-10 سانتيمتري او چنان اخم كرده بود كه انگار 5 تا پنالتي را به اوت زده.
هواداران پرسپوليس اميدوارند بقيه بازيكنان هم مثل او نسبت به تيمشان تعصب داشته باشند. دقيقه 89 وقتي غلامرضا رضايي گل دوم را زد او اولين كسي بود كه از روي نيمكت خودش را به حلقه شادي بازيكنان اضافه كرد. تعصب او به معناي واقعي مثالزدني است. سوت پايان بازي هم كه به صدا درآمد حميد استيلي او را در آغوش گرفت تا شاديشان را با هم تقسيم كنند. اما هنوز سكانس آخر او باقيمانده بود. بازيكنان پرسپوليس كه قصد خروج از زمين را داشتند با اشارهاش به داخل زمين برگشتند تا به احترام هواداران دور افتخار زده و به ابراز احساسات آنها پاسخ دهند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
دلیل افت پرسپولیس در نیمه دوم چه بود؟
مرجع خبری پرسپولیس : رسپوليس نيمه اول خوب بود، آنقدر كه در همان 5 دقيقه اول، دو سه موقعيت؛ دست بياورد و خيلي زود به گل برترياش برسد.
برتري نيمه اول حال چه به خاطر بازي خوب هافبكهاي پرسپوليس باشد چه جوزدگي بازيكنان صبا، هرگز در نيمه دوم تكرار نشد به طوري كه تيم استيلي از دقيقه 46 تا 87 كه با يك ضربه ايستگاهي و ضربه سر شيث تا آستانه رسيدن به گل دوم پيش رفت هرگز موقعيت خاصي نداشت.
اين اتفاق توام با برتري نسبي صبا در مالكيت توپ رخ داد تا بسياري از حاضران در ورزشگاه از خود بپرسند چه بر سر تيم استيلي آمد و براي دريافت نكردن گل مساوي به دلهره بيفتند.
بعد از بازي پيشكسوتان حاضر در استاديوم افت بدني را دليل اين ضعف دانستند و حتي خود استيلي و بازيكنان بر آن اذعان داشتند اما اينجا يك چيز بايد مشخص شود؛ وقتي ميگوييم پرسپوليس مشكل بدني دارد حتما اين نيست كه خوب بدنسازي نكرده بلكه مسائل ديگر از جمله ريكاوري، استراحت، تغذيه و ... هم ميتواند در اين امر دخيل باشد.
يكي از پيشكسوتان پرسپوليس ميگويد: «حميد استيلي فكر كرده بازيكنان فعلي هم مثل خودش هستند و از روزي دو جلسه تمرين لذت ميبرند.»
پرسپوليس به خاطر تمرينهاي پرفشار با تني خسته به بازيها ميرود و اين مشكلي است كه در فوتبال ستارهاي مثل علي كريمي هم نمود پيدا ميكند تا او يكي از ضعيفترين بازيهايش را در 9 هفته اخير به نمايش بگذارد.
همچنين گروهي ضعف استيلي در تعويضها را علت افت پرسپوليس ميدانند و معتقدند حق وحيد هاشميان يا جواد كاظميان بوده كه بازي كنند كه در اينباره هم ميتوان با حميد استيلي و اعضاي كادر فني پرسپوليس وارد بحث شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاظمیان به تیم ملی دعوت شد.
مرجع خبری پرسپولیس : با نظر کارلوس کی روش، جواد کاظمیان به جمع بازیکنان پرسپولیس در اردوی تیم ملی اضافه شد.
جواد کاظمیان که نامش در بین اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی در روز گذشته نبود امروز به تیم ملی دعوت شد. فدراسیون فوتبال امروز در تماسی با کاظمیان از وی خواسته تا ظهر امروز خود را به اردوی تیم ملی معرفی کند.
در خبر روز گذشته اعلام اسامی تیم ملی عنوان شده بود که شاید یکی دو بازیکن دیگر به اردو دعوت شوند.
رویانیان در دو هفته به اندازه دوران مدیریت کاشانی امتیاز گرفت!
مرجع خبری پرسپولیس : هر چند برای قضاوت در مورد عملکرد محمد رویانیان به زمان بیشتری نیاز است اما آمار و ارقام نشان می دهد عامل ناکامی های پرسپولیس در لیگ یازدهم مدیریت حبیب کاشانی در این باشگاه بود.
در روزهایی که پرسپولیسی ها در رتبه های انتهای جدول قرار گرفته بودند و بدترین شروع تاریخ لیگ را به ثبت رساندند بسیاری از خود می پرسیدند علت ناکامی های این تیم در لیگ یازدهم چیست؟
حبیب کاشانی در هفت هفته حضور روی صندلی مدیریت باشگاه پرسپولیس در لیگ یازدهم تنها 6 امتیاز گرفت. به عبارت دیگر میانگین امتیازات کسب شده در زمان مدیریت کاشانی از یک امتیاز هم کمتر بود!
سرخپوشان فصل را با تساوی مقابل ملوان در ورزشگاه آزادی آغاز کردند. اولین شکست در بوشهر از راه رسید و پس از آن در تهران مقابل شهرداری تبریز تکرار شد. تساوی مقابل مس سرچشمه و سرانجام اولین پیروزی و در واقع تنها پیروزی پرسپولیس با حبیب کاشانی در لیگ یازدهم مقابل نفت آبادان در ورزشگاه آزادی رقم خورد.
پرسپولیس در اصفهان مقابل ذوب آهن عملکرد خوبی داشت اما در نهایت با یک امتیاز به تهران بازگشت تا با رتبه دو رقمی به استقبال دربی برود! قبل از این مسابقه بود که خبرهایی مبنی بر برکناری کاشانی از مدیریت پرسپولیس در صورت ناکامی سرخپوشان مقابل رقیب دیرینه منتشر شد اما بنا به مصلحت همه چیز به پایان بازی با استقلال موکول شد.
سومین شکست متوالی در دربی اما مهر تاییدی بود بر تمام اخبار پیرامون مدیریت باشگاه پرسپولیس تا پس از اعلام اسامی هیئت مدیره باشگاه (بعد از دو سال) سکان مدیریت سرخپوشان به محمد رویانیان سپرده شود.
با حضور رویانیان سیر حرکتی پرسپولیس در لیگ یازدهم دگرگون شد و سرخپوشان با گل دقیقه 93 کریمی مقابل فجر در جاده موفقیت قرار گرفتند. دومین پیروزی متوالی مقابل صبای قم که از مدعیان قهرمانی لیگ یازدهم محسوب می شود موجب شد تا رویانیان در دومین هفته حضورش در باشگاه پرسپولیس با رکورد امتیازات تیم تحت رهبری کاشانی در هفت هفته ابتدایی لیگ برابری کند!
در ادامه نمودار حرکتی و نتایج پرسپولیس را در 9 هفته ابتدایی لیگ ملاحظه می کنید:
دیدار جمعی از پیشکسوتان و هنرمندان با قائم مقام باشگاه پرسپولیس
مرجع خبری پرسپولیس : جمعی از پیشکسوتان ورزش های باستانی و کشتی به همراه هنرمندان تئاتر و سینما در محل باشگاه حضور یافتند و با قائم مقام این باشگاه دیدار و گفتگو کردند.
جمعی از پیشکسوتان ورزش های باستانی و کشتی به همراه تعدادی از هنرمندان تئاتر و سینما از جمله داریوش ارجمند برای تبریک، به دیدار جمشید زارع قائم مقام باشگاه رفتند.
آن ها حضور مجموعه جدید باشگاه و دو برد متوالی سرخپوشان مقابل تیم های مقاومت سپاسی و صبای قم را به کلیه مجموعه پرسپولیس تبریک گفتند.
استیلی: بازیکنان پرسپولیس تشنه بازی هستند / در مورد شکست استقلال نظری ندارم.
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشحالم بازیکنانی دارم که همه آنها برای بازی کردن در ترکیب اصلی تشنه هستند.
حمید استیلی در خصوص وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه پس از اتفاقاتی که هنوز هم معتقدم از روی بدشانسی نصیب ما شد 6 امتیاز بسیار شیرین را از تیمهای فجرسپاسی و صبا خوب گرفتیم و تا حدودی خود را به بالای جدول کشیدیم اما هنوز کارمان تمام نشده است.
وی افزود: هدف ما این است در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا روند موفقیت را حفظ کنیم و با تمام قوا به هدف های بزرگ خود برسیم.
وی افزود: هدف ما این است که در آینده از این فراز و نشیب بیرون بیاییم و راحتتر نتایج را به نفع خودمان با فوتبالی زیبا در طول 90دقیقه به نمایش بگذاریم. بازیکنان ما این پتانسیل را دارند که حریفان را راحتتر غافلگیر کنند.
استیلی در پاسخ به سؤالی در خصوص دعوت از چهار بازیکن پرسپولیس به تیم ملی نیز گفت: همیشه سعی کرده ام بازیکنانی که در اختیار من است را به بهترین شکل آماده خدمت به تیم ملی باشند. همه باید دست به دست هم دهیم تا تیم ملی کشورمان در دیدار برابر بحرین و بازیهای بعدی موفق باشد. تک تک بازیکنانم لیاقت پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارند.
استیلی خاطرنشان کرد: من به نظر کیروش احترام میگذارم اما معتقدم حداقل جای 2 بازیکن ما در این تیم خالی است و امیدوارم تیم ملی کشورمان با تلاش و کوشش فراوان در دیدار برابر بحرین موفق تا انشاءالله راهی جام جهانی شود.
سرمربی پرسپولیس درباره برگزاری اردوی تدارکاتی این تیم نیز گفت: به احتمال 99 درصد راهی قطر یا امارات خواهیم شد تا از تعطیلات بهترین استفاده را بکنیم. به دنبال این هستیم تا یک بازی تدارکاتی پرقدرت را انجام دهیم اما متأسفانه برخی از تیم های خوب در امارات و قطر در حال برگزاری مسابقات هستند. ما به دنبال این هستیم تا در این اردو نقاط ضعف خود را به حداقل برسانیم.
وی درباره بازی استقلال و ملوان نیز گفت: من این بازی را کامل ندیدم البته نظری درباره این بازی نمیدهم چون من فقط موظفم که درباره تیم خودم نظر دهم و نباید تمرکز خودم را به خاطر تیمهای دیگر مشغول کنم. به همین دلیل اظهارنظری درباره این بازی نمیکنم.
استیلی در پایان در خصوص نارضایتی برخی بازیکنان نیز خاطرنشان کرد: مطمئن باشید من مربی هستم و موظف هصتم که حق تلاش و کوشش آنها را باید بدهم. بازیکنان بجنگند و خود را به من ثابت کنند تا انشاءالله در ترکیب پرسپولیس قرار بگیرم. ما بازیکنان بسیار خوبی داریم که خدا رو شکر همه آماده خدمت به پرسپولیس هستند و تشنه حضور در ترکیب اصلی. من از این بابت بسیار خوشحالم.
ابراهيمي : پرسپوليس موقتا از بحران فاصله گرفته است.
پرسپولیس اف سی : مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به نظر من پرسپوليس فعلا از بحران فاصله گرفته اما بايد حواسشان جمع باشد تا دوباره دچار اين شرايط نشوند.
ناصر ابراهيمي مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس در گفتگویی افزود: پرسپوليس توانسته در اين دو بازي با كسب سه امتياز تا حدود زيادي از فشار خارج شده و به آينده اميدوارتر شود اما اين 2 برد تضمين خوبي نيست كه پرسپوليس دچار شرايط گذشته شود.وي اضافه كرد: تاكنون تغيير مديريت جواب داده است و حداقل از لحاظ روحي و رواني بازيكنان به شرايط ايده آل رسيدند.ابراهيمي در پايان گفت: اما پرسپوليس بايد ضعفهايي خود را برطرف كند چرا كه رفته رفته بازي ها سخت تر از الان ميشود.
نصرتی : پرسپولیس علی پروینی بازی نمی کند.
پرسپولیس اف سی : محمد نصرتی پس از مدت ها موبایل خود را روشن کرد. عادت کرده است که هر وقت پرسولیس می بازد گوشی اش را خاموش می کند تا زیاد وارد حاشیه نشود. برد پرسپولیس مقابل صبا و خروج کمی از بحران باعث شد تا کاپیتان دوم پرسپولیس پاسخگوی سوالات خبرنگار ما باشد.
* در بازی با صبا دو تا زدید و 4، 5 تا هم موقعیت از دست دادید. اما این را قبول داری که در نیمه دوم هم خوش شانس بودید؟ پرسپولیس در این نیمه حرفی برای گفتن نداشت.
- باید این را قبول کرد که پس از آن همه حاشیه که برای تیم درست شد این اتفاقات بیفتد. تیم ما هنوز استرس بازی کردن در آزادی را دارد. اما این را قبول ندارم که صبا اجازه نداد تا ما در نیمه دوم دست و پا بسته بازی کنیم.
در ده دقیقه نیمه اول باید سه گل می زدیم. حالا من یک سوال دارم.اگر آن دو تا موقعیت تبدیل به گل می شد آیا صبا می توانست به بازی برگردد؟ شک نکنید که بیشتر هم گل می خورد. در ضمن ما الان بازی را برده ایم و اما و اگر ها نمی تواند هیچ نقشی در نتیجه ای که رقم خورده داشته باشد.
* عبدالله ویسی قبل از بازی حرف از شکست قطعی پرسپولیس می زد اما این اتفای نیفتاد؟
- ایشان قبل از بازی خیلی کری می خواندند. من بارها مصاحبه های آقای ویسی در مطبوعات را دیدم که می گفتند پرسپولیس را می بریم و از این حرفها. اما درست نبود که بعد از شکست آن طور تغییر موضع بدهد و بگوید خیلی از بازیکنان من آرزو داشتند که علی کریمی را از نزدیک ببینند.
* فکر می کنی با نتیجه ای که به دست آمد پرسپولیس از بحران خارج شده است؟
- بحران که برای تمام تیم ها وجود دارد. من نمی گویم بحران بلکه می گویم بدشانسی، که از همان اول فصل شروع شد. الان تماشاگران به نظرم با پرسپولیس قهر کرده اند و تا تیم نتیجه نگیرد با ما آشتی نمی کنند. البته آنها حق هم دارند. ولی شکر خدا فکر می کنم روزهای خوب دارند به پرسپولیس چشمک می زنند و حاشیه ها دست از سر تیم ما برداشته اند.
* پرسپولیس نفرات زیادی روی نیمکت ذخیره ها دارد. اما تعویض هایی که استیلی انجام می دهد تیم را کاملا دفاعی می کند. طوری که باعث می شود بازیکنان صبا در نیمه دوم فشار زیادی روی بازیکنان پرسپولیس بیاورند.
- من نباید در مورد مسائل فنی حرفی بزنم. اما تعویض ها بر اسا نیاز تیم است. صبا فشار می آورد و ما باید میانه زمین را کنترل می کردیم. فکر می کنم تعویض سامان آقا زمتانی هم به این دلیل بود.
* من می گویم یک گل تضمین خوبی برای برد نیست. آیا با وجود مهره هایی مثل هاشمیان و کاظمیان روی نیمکت نباید استیلی خط حمله تیم را زهر دار کند؟ اگر به جای غلامرضا بازیکنان صبا در دقیقه نود گل می زدند پرسپولیس باز هم وارد بحران می شد.
- چه بگویم؟ وحید و جواد هر دو از بازیکنان خوب و تاثیر گذار هستند. دلیل بازی نکردن آنها اصلا به من ارتباطی ندارد اما هر بازیکنی که در ترکیب قرار می گیرد از جان و دلش برای پرسپولیس مایه می گذارد.
* فکر نمی کنی سیستم پرسپولس به همان سیستم معروف علی پروینی برگشته است؟
- فکر نکنم. تیم تحت فشار است و از دست هر کس هر کاری بر بیاید باید انجام بدهد. در زمان علی آقا پرسپولیس بهترین بازی هایش را انجام می داد. در دهه شصت آنها بهترین بودند.
* به نظرت علی پروین در کار استیلی دخالت نمی کند. ترکیب را او نمی چییند و …
- نه.پروین دخالتی در کار استیلی ندارد.به هر حال حمید خان هم یک سری تفکراتی دارد که آنها را در زمین پیاده می کند. تعویض هایی هم که کرد بر اسا همین تفکرات بود.
* لیست تیم ملی اعلام شد و باز هم خبری از محمد نصرتی نیست. به نظر کروش اعتقادی به تو ندارد.
- نمی دانم چرا دعوت نمی شوم. اما آنقدر خوب بازی می کنم تا کی روش را متقاعد کنم که محمد نصرتی ام هست و می تواند به تیم ملی کمک کنم.
* دیروز استقلال هم باخت.طرفداران این تیم پس از داربی کری زیادی برای پرسپولیسی ها می خوانند.
- فوتبال است و هر تیمی ممکن است ببرد یا ببازد. نظری در این مورد ندارم اما در فوتبال هر تیم که از موقعیت های خودش بهتر استفاده کند می تواند بازی را ببرد.
پنجعلی: کریمی در گوشه رختکن گریه میکرد/پرسپولیسیها باید از او تعصب را یاد بگیرند
او به همه بازیکنان کوچک و پر ادعایی که بعد از تعویض ناراحت میشوند نشان داد که یک بازیکن باید به موفقیت تیم فکر کند نه بازی کردن خودش
`رسپولیس هفتههای هشتم و نهم لیگ برتر را با پیروزی پشت سر گذاشت تا فشار انتقادات نسبت به حضور استیلی در این تیم فروکش کند. بخصوص کسب سه امتیاز در ورزشگاه آزادی هواداران این تیم را امیدوار کرده که سرخها میتوانند در هفتههای آینده به کورس قهرمانی برگردند.
محمد پنجعلی درباره شرایط فعلی این تیم، نقش ویژه علی کریمی و رابطه میان حمید استیلی و علی دایی حرفهای جالبی را مطرح کرده است. گفتوگوی قانون با عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس را میخوانید.
به نظر میرسد پرسپولیس اوضاع خوبی دارد.
همینطور است. امیدواریم روند رو به رشد تیم ادامه پیدا کند. البته همانطور که در مصاحبههایم گفتهام این تیم هنوز با پرسپولیس ایدهال تفاوت دارد اما بازیکنان طوری زحمت میکشند که ما امیدوارانه به هفتههای آینده نگاه میکنیم.
عدهای میگویند تغییرات مدیریتی شوک موثری بود و عدهای هم معتقدند که این بردها از آن خود تیم و حمید استیلی است. نظر شما چیست؟
من میگویم این هواداران پرسپولیس بودند که به پرسپولیس شوک وارد کردند. آنها همیشه از تیم محبوبشان حمایت کردهاند و البته آنجایی که باید نسبت به نتایج ضعیف این تیم اعتراض کنند این کار را انجام دادهاند و باید بگویم که ما همیشه به آنها حق میدهیم. آنها سرمایههای اصلی این باشگاه هستند و اگر نباشند پرسپولیسی وجود ندارد.
آیا این پرسپولیس مدعی قهرمانی است؟
کار سختی برای رسیدن به قهرمانی داریم. اما شک نکنید که این پرسپولیس به کورس قهرمانی برمیگردد.
اما این تیم تا کنون فقط در یکی دو بازی نمایش خیرهکنندهای داشته و در دیگر بازیها حتی بازیهایی که برنده از زمین بیرون آمده، چندان بازی ویژهای به نمایش نگذاشته است. قبول دارید؟
بله، اما یک واقعیت وجود دارد. ما قبل از شروع لیگ برتر با حاشیههای زیادی دست به گریبان بودیم.
مثلا چه حاشیههایی؟
حاشیه از این بدتر که عدهای قصد داشتند دایی و استیلی را روبروی یکدیگر قرار بدهند. در صورتی که لااقل اظهار نظرهای این دو نفر به خوبی نشان میدهد که این دو نفر ابدا با یکدیگر مشکلی ندارند. دایی و استیلی برای پرسپولیس خیلی زحمت کشیدهاند. استیلی حالا سرمربی این تیم است و همه وظیفه داریم از او حمایت کنیم. دایی هم نشان داده که پرسپولیس را بیشتر از خودش دوست دارد. این دو نفر واقعا از جوی که به وجود آمده بود راضی نبودند. چون در نهایت این پرسپولیس بود که ضربه میخورد.
اما حالا با دو پیروزی شرایط پرسپولیس کمی فرق کرده است. نه؟
ما شرایط خوبی داریم. امیدوار شدهایم که میتوانیم به بالای جدول برسیم.
اما هنوز حاشیههایی وجود دارد.
مثلا چه حاشیههایی؟
اینکه رسانهها به طور مرتب رفتارهای کریمی را زیر نظر دارند.
اگر منظورتان حرکت کریمی در بازی پرسپولیس مقابل صبا است که باید بگویم او خیلی کار قشنگی انجام داد. او به همه بازیکنان کوچک و پر ادعایی که بعد از تعویض ناراحت میشوند نشان داد که یک بازیکن باید به موفقیت تیم فکر کند نه بازی کردن خودش. دیدید که وقتی تعویض شد با متانت تصمیم استیلی را پذیرفت. البته همه ما از کریمی همین انتظار را داریم.
اما از بیرون زمین تیم را به نوعی هدایت میکرد و داد و فریاد به راه انداخته بود.
کریمی نزدیکترین بازیکن به استیلی است. چون کاپیتان است. او تیمش را حمایت میکرد. خوب بود روی نیمکت بنشیند و بیاعتنا باشد یا بخندد؟ به نظرم کریمی حرکت مثبتی انجام داد و به همه نشان داد که چقدر پرسپولیس را دوست دارد.
با حرارت خاصی از کریمی دفاع میکنید.
بله، چون پرسپولیسیها باید از این بازیکن تعصب را یاد بگیرند. من چند وقت پیش یک سی دی به دستم رسید که رختکن تیم استیل آذین را نشان میداد روزی که مقابل پرسپولیس برنده شده بودند. همه در رختکن ميخنديدند اما کریمی یک گوشه نشسته بود و گریه میکرد. من موقعی که این فیلم را دیدم گریهام گرفت. تعصب یعنی همین.
آقای پنجعلی! شما عضو کمیته فنی هستید. پرسپولیس را تا اینجای کار چطور ارزیابی میکنید؟
به نظرم ما در بازیهای قبل بدشانس بودیم و البته خودمان هم در بعضی بازیها هرگز در اندازههای پرسپولیس نبودیم.
مثل بازی با استقلال؟
بله، استقلال پرسپولیس را نبرد. تیمی را برد که پیراهن قرمز به تن داشت. همین. چون نصف همین پرسپولیس همه تیمهای لیگ را میبرد و قهرمان لیگ میشود. باید سعی کنیم که پرسپولیس واقعی را به هواداران نشان بدهیم.
صحبت آخر؟
از هواداران ممنون هستیم که پرسپولیس را همچنان حمایت میکنند.
goal.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ویرایش توسط ManUtd : 10-02-2011 در ساعت 18:10
درخواست پروین از رویانیان: با فردوسی پور مصاحبه نکن.
مرجع خبری پرسپولیس : عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس از رویانیان خواسته بود تا با برنامه نود صحبت نکند!
برنامه نود هفته گذشته بازتاب های فراوانی را داشت؛ جایی که مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس رو ی خط آمد و پاسخ سوالات فردوسی پور را داد، اما درباره این مصاحبه نکته جالبی وجود دارد که فاش نشده باقی مانده بود.
علی پروین عضو جدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس اوایل هفته گذشته وقتی خبردار شد که عادل فردوسی پور مجری برنامه نود قصد تماس تلفنی با رویانیان را دارد از طریق یکی از پیشکسوتان پرسپولیسی به مدیر عامل جدید پیغام داد که بهتر است با برنامه نود گفت و گو نکند زیرا فردوسی پور با هدف خاصی از او سوال خواهد پرسید اما رویانیان دوشنبه شب گذشته تصمیم گرفت با برنامه نود صحبت کند.
لازم به ذکر است فردوسی پور سالهاست که تلاش می کند با علی پروین بصورت زنده در برنامه نود گفت وگو کند اما هنوز موفق به این کار نشده و آخرین بار پروین در پاسخ به دعوت فردوسی پور گفته بود: «صد میلیون می گیرم و به برنامه ات می آیم!»
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)