Design & Developed BY Patira

صفحه 38 از 83 نخستنخست ... 28363738394048 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

یک شب ویژه یک شب به یادماندنی و البته تاریخی و پرافتخار برای خانواده و مجموعه یوونتوس. 5 اکتبر آینده ( 13 مهر ) یوونتوس برای حضور در واتیکان و شرکت در یک برنامه ویژه در خصوص فوتبال واتیکان برای صرف شام به این محل دعوت شد.

در این برنامه که اندره ا انیلی، جوزپه ماروتا و انتونیو کونته در کنار بخش از تیم حضور خواهند داشت با گروه هواداران باشگاه یووه در واتیکان دیدار می کنند و در خصوص مسائل مختلف و اغاز پروژه تشکیل یک تیم فوتبال در واتیکان به بحث و گفت و گو خواهند پرداخت.

گفته می شود یکی از مسولین در واتیکان بارها علاقه خود را به فوتبال و تیم داری ابراز داشته و این بار خواهان تشکیل یک تیم فوتبال در واتیکان شده.

این دعوت به دلیل تعداد زیاد هواداران یووه در واتیکان صورت گرفته و مدیران بانوی پیر با کلوپ تیفوی های بیانکونری در واتیکان دیدار خواهند داشت.

البته این اولین باری نیست که یوونتوس به این محل دعوت می شود، پیش از این در 6 اوریل سال گذشته اندره ا انیلی به همراه جوزپه ماروتا در مراسم مشابهی حضور داشتند اما این بار گروهی از تیم نیز در کنار مربی دعوت شدند.

www.persian.juventus.ir

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

4. 4 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

دل پيرو: براي ديدار با ميلان بي‌تابي مي‌كنم

کاپيتان يوونتوس قبل از رويارويي با ميلان در سري A ايتاليا گفت که براي حضور در اين بازي لحظه شماري مي‌کند.

هفته ششم سري A ايتاليا شاهد يک ديدار بسيار حساس است. در اين ديدار دو تيم يوونتوس و ميلان مقابل هم صف آرايي خواهند کرد.

دل پيرو، مهاجم گلزن يوونتوس پيش از اين ديدار حساس در گفت و گو‌ با سايت رسمي باشگاه يوونتوس گفت که براي رويارويي با ميلان لحظه شماري مي‌کند .

وي افزود: در 18 سالي که در يوونتوس حضور دارم، همواره ديدار با ميلان برايم رنگ و بوي خاص خود را داشته است. ميلان تيم بزرگي است. اميدوارم که در آن ديدار در روزهاي اوج خود به سر ببرم و نمايش خوبي را ارائه دهم. خاطرات خوبي از ديدارهاي با اين تيم دارم.

کاپيتان بيانکونري‌ها تصريح کرد: ديدارها با ميلان چه در سري A و چه در ليگ قهرمانان اروپا همواره حساس بوه است. براي رويارويي با اين تيم بي تاب هستم. اميدوارم در ترکيب اصلي تيم قرار گيرم.

در جدول رده بندي سري A ايتاليا يوونتوس با هشت امتياز صدرنشين است، اين در حالي است که ميلان با پنج امتياز در رده دوازدهم قرار دارد.

varzesh3

HALA MADRID

6. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

احتمال عدم حضور پيرلو برابر ميلان

اين بازيکن 32 ساله مصدوم شده و شايد نتواند مقابل تيم سابقش بازي کند.

آندره‌آ پیرلو شاید به بازی فرداشب مقابل میلان نرسد. به نوشته وب‌سایت رسمی یوونتوس، این بازیکن در جریان تمرینات شنبه از ناحیه زانو آسیب دیده است.

باشگاه یووه اعلام کرد: «در جریان بازی تمرینی که قرار بود پایان تمرین باشد، آندره‌آ پیرلو دچار کوفتگی زانوی چپ شد.

اوضاع این هافبک در چند ساعت آینده بررسی می‌شود اما نام او از سوی آنتونیو کونته در لیست قرار داده می‌شود.»

یووه اعلام کرده که میرکو ووچینیچ پس از طی محرومیت خود به تیم برگشته، و پائولو دچلیه به دلیل مصدومیت قادر به بازی نیست.
    varzesh3
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

8. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

میلان تو را شکست می دهیم
    8 مهر 1390
    به صخره ایتالیا و یووه مشهور است، وارث فابیو کاناوارو و مدافعی ارزشمند و جنگنده که برای هر تیمی ارزش بسیار زیاد دارد. جورجو کیه لینی، مدافع ملی پوش بیانکونری هر چند فصل را به خوبی گذشته شروع نکرده و در نمایش های خود دچار لغزش شده اما یوونتوسی ها قدر او را به خوبی می دانند و حاضر به کنار گذاشتنش نیستند.

مطمئنا او در دیدار برابر میلان می تواند با نمایش قدرتمند بازگشتی شایسته داشته باشد. مجموعه یوونتوس به این دلیل که امید و روحیه را نزد او زنده نگاه دارند و ثابت کنند به او همچنان اطمینان دارند، در استانه دیدار حساس مقابل روسونری به شبکه یوونتوس دعوت شد تا گفت و گویی با هواداران داشته باشد.

دوئل بازی ایبرا
    نمی تواند تنها یک رقابت فردی باشد، او مهاجمی گلزن و خطرناک است اما باید بگویم که تیم اماده است و بسیار خوب نیز خود را اماده این دیدار حساس کرده. به هر حال من نیز تلاش می کنم او را تحت فشار قرار دهم اما یک تیم هستیم و یک تیم نتیجه می گیرد و مطمئنا از شکست انان بسیار خوشحال خواهیم شد.

هواداران یار دوازدهم
    در استادیوم جدید انرژی ویژه ای وجود دارد، فضایی خاص و هوایی تازه. در روز افتتاحیه هیجان فوق العاده ای را تجربه کردیم. این گروه به ما این هیجان را هدیه کردند. به مانند یک پسربچه هیجان زده شده بودم که هدیه دریافت کرده. با هم تیمی هایم صحبت می کنیم و همیشه به هواداران مان افتخار که همیشه درکنارمان هستند. این گروه یار دوازدهم ما در زمین هستند.

پیرلو مهره استثنایی
    بازی مهمی است و ما راه شکست حریف را فراگرفته ایم. پیرلو یکی از مهره های بزرگ تیم مان است که می تواند در نتیجه گیری ما تاثیرگذار باشد. او مانند همیشه می تواند بازیکن بزرگ و تعیین کننده ای باشد.

نخستین بار
    برای اولین بار یازده ساله بودم که در جایگاه تماشاگردان در دل الپی نشستم. میلان کاپلو برابر یوونتوس لیپی ما 4 بر یک پیروز شدیم و یک یکشنبه استثنایی و تاریخی برای من که دوست دارم تکرار شود.

7 سال بیانکونری
    یک دوره مطمئنا به یادماندنی، با انگیزه و حسی خاص راهی یووه شدم و حالا هفت سال از ان سالها می گذرد. می خواهم به کار و تمرین ادامه دهم و یک یوونتوسی بمانم. امیدوارم که موفق شوم و افتخار می کنم که چنین پیراهنی با این رنگ می پوشم. 7 سال با یووه همراه با رشد و پیشرفت من بود، هم از پیشرفت شخصی و هم در دنیای فوتبال. زمانی که این پیراهن را می پوشم متوجه می شوم که چه ارزشی دارد.

کونته
    جذاب، دقیق، مشکل پسند و یک یوونتوسی تمام عیار. هیجان را به ما بازگرداند. از نظر تکنیکی به تیم مسائلی را اورد که فوق العاده ارزشمند است. میان ما بازیکنان و او صمیمیت و در عین حال احترام وجود دارد. انگیزه عجیبی دارد و این انگیزه را به ما تزریق کرد. هر مربی روش خاص خود را دارد اما می تواند سال به سال و بازی به بازی سیستمش را تغییر دهد. با با روش های متفاوت و با توجه به سیستم حریف بازی می کنیم. اینجا صحبت از جزییات نیز هست.

میلان اما...
    دوران متفاوتی ست، پیش از اغاز فصل میلان را شانس اول قهرمانی معرفی کردند. این گروه در اروپا نیز خوب نتیجه گرفته اما هدف ما قهرمانی ست و می خواهیم به بهترین شکل ممکنم برگردیم. ما تعادل خاصی میان مان دیده می شود. در حال حاضر ناپولی، اینتر، لاتزیو، رم و اودینزه نیز شانس قهرمانی دارند. با این حال همچنان میلان شانس نخست است اما امیدواریم صدرنشینی را ادامه دهیم.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

جذب نکردن دل پیرو یکی از بزرگ ترین اشتباهات من بود
    9 مهر 1390
    ادريانو گالياني، مدير ميلان كه تيمش با پيروزي هاي اخير به چهره گذشته خود نزديك شده در آستانه مصاف مهم اين تيم برابر يوونتوس كه در خانه جديد اين تيم برگزار مي شود به گفت و گو با رسانه هاي ايتاليا پرداخت. وي در جمله اي تاكيد كرد كه عدم خريد الساندرو دل پيرو در فصل 93 يكي از اشتباهات بزرگ وي در دوران مديرتش بود.

ادریانو گالیانی، یکشنبه شب در ورزشگاه جدید یوونتوس مهمان تیمی هستید که نخستین اسکودتوی شما به دست امد.
    من در مراسم افتتاحیه بودم، تحت تاثیر قرار گرفتم. تغییر ورزشگاه حتی هواداران این تیم را نیز تغییر داده بود. پیش از این ورزشگاه بایرن الگویی برای چنین هیجانی بود زیرا حاضرین و هواداران حاضر در ان استادیوم تنها جذب تماشای بازی نمی شوند بلکه فضایی که ایجاد می شود بسیار زیباست و هیجان اور است. به مدیران یوونتوس تبریک می گویم و همچنین به انتونیو جیرائودو که این بحث و این برنامه را طرح ریزی کرد. ورزشگاهی تکرار نشدنی.

یوونتوس جدید با انتونیو کونته یکی از اعضای خانواده یوونتوس بار دیگر حرکتش را شروع کرد.
    کسی که بسیار خوب کار کرد. یکی از بهترین مهره های تاریخ این باشگاه که شانس بیشتری برای امدن روی نیمکت تیم داشت. بازیکنی که هواداران نیز دوسش داشتند. زمانی که انچلوتی مربی یوونتوس بود بیشترین انتقادات را از سوی هواداران برای نیمکت نشینی او تحمل کرد.

کنار گذاشتن پیرلو، پشیمان نیستید؟
    فرق می کرد اگر به باشگاه دیگری می رفت. زمانی که قرارداد ما به اتمام می رسید هر دو طرف باید برای ادامه راه مذاکره می کردیم اما پیرلو می خواست که جدا شود و ما تصمیم گرفتیم که قراردادی منعقد نشود. به این ترتیب ده سال حضور شایسته او در کنارمان تمام شد، ما با هم لیگ قهرمانان را فتح کردیم و از او ممنونیم.

ابیاتی، نوچرینو، اینتزاگی، اکوئیلانی و ایبرا، شما تیمی پر از یوونتوسی ها قدیمی دارید.
    در گذشته مهره تیم های دیگری نیز بودند. به هر حال باید تاکید کنم که مجموعه مدیریتی یوونتوس رابطه بسیار خوبی داریم. ارتباطی که از سال 94 هرگز تیره نشد.

ایبرا می توانست در سال 2006 به میلان بیاید.
    ما 4 سال دیرتر او را خریدیم. اما خیلی زود اسکودتو را فتح کردیم.

ایا هرگز به دنبال خرید بوفون نبودید؟
    چرا. زمانی که در پارما بود اما بعد از ان هرگز. قیمت او بسیار بسیار زیاد است.

و اما دل پیرو.
    اشتباه من بود. در سال 93 ارزش او 5 هزار بود. قیمتی بالای برای یک پسرجوان 16 ساله. در ان سال بونیپرتی او را جذب کرد و حالا او رکوردهای این شخص مهم در تاریخ یوونتوس را میزند و قصد توقف ندارد. جذب نکردن دل پیرو یکی از بزرگ ترین اشتباهات من بود.

یوونتوس می تواند برای کسب اسکودتو مبارزه کند؟
    مطمئنا، این تیم در لیگ قهرمانان نیز بازی نمی کند و من پیش روی خوبی را در این تیم حس می کنم.

اسکودتوی 2006 چه فکری می کنید؟
    به قسمی که خوردم فکر می کنم، به اینکه در این خصوص صحبت نکنم.

Alessandro Del Piero

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

حالا با امادگي كامل برابر ميلان به ميدان مي رويم
    9 مهر 1390
    زننده گل يووه برابر كاتانيا كه خود را اماده رقابت برابر ميلان مي كند در استانه اين بازي تاكيد كرد كه اماده رقابت است و از ميلان هراسي ندارند" در لحظات خوبي هستم و مشكل مصدوميت ام تمام شد، مصدوميتي كه در ابتداي فصل مشكلاتي را برايم ايجاد كرد. اما حالا از بازگشت و بهبودي سريع ام خوشحالم.

گلي كه برابر كاتانيا به ثمررساندن را خيلي دوست دارم اما تيم خوب بازي كرد و تيم هماهنگي به ميدان قدم مي گذارد و ما از اين جهت خوشحاليم. گل زدن برايم مهم نيست موفقيت يوونتوس و كسب پيروزي ارزش زيادي دارد.

حالا با امادگي كامل برابر ميلان به ميدان مي رويم و مي خواهيم برنده از ميدان خارج شويم. تيم بزرگي هستيم و برابر رقيبي بزرگ به ميدان مي رويم اما ورزشگاه و هواداران مان به ما كمك مي كنند تا پيروز شويم.

فراموش نكنيد كه ويدال، ووچينيچ و پيرلو مهره هاي بزرگ و موثرند كه در تركيب يوونتوس به ميدان مي روند."

Alessandro Del Piero

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

سيدورف: استاديوم يووه حريف مان است
    9 مهر 1390
    كلارنس سيدورف، هافبك ميلان كه خود را آماده ديدار حساس يكشنبه شب برابر يووه مي كند در خصوص مصاف با «بانوي پير» گفت:«يك بازي خاص كه سه امتياز آن ارزشي بيش از سه امتياز دارد.

«بيانكونري» شروع خوبي داشته و در استاديوم جديد به گونه اي بازي مي كند كه نشان مي دهد انگيزه هاي زيادي در اين تيم وجود دارد و اين ورزشگاه به اين گروه انرژي بيشتري داده است.

فردا بازي مهمي خواهيم داشت به ويژه كه در استاديوم آنان به ميدان مي رويم، هواداران يووه هيجان عجيبي دارند و اين تغيير استاديوم در روش حمايت شان نيز تغييراتي ايجاد كرده. بايد بگويم كه استاديوم يووه حريف جديد ماست.»

Alessandro Del Piero

13. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

تاکید متری به پیروزی در جشن تولد میرکو
    9 مهر 1390
    مهاجمی که با یووه به آینده ای درخشان تر می اندیشد و البته گلزنی برابر روسونری. الساندرو متری، مهاجم بیانکونری در استانه این دیدار تاکید کرد که یوونتوس پر از انرژی و انگیزه است.

" یک رقابت مهم و پر از هیجان و البته دقت. ما می خواهیم به پرواز خود ادامه دهیم. به ویژه که اندره ا نیز در کنار ماست. نتیجه را از ان خود می کنیم. باید پیروز شویم ."

در ادامه میرکو ووچینچ که برای نخستین بار جشن تولد خود را با مجموعه بیانکونری برگزار می کرد به هواداران قول داد نهایت تلاش خود را برای برتری در این بازی حساس خواهند کرد.

"حالا 28 سالگی ام را در کنار بیانکونری جشن میگیرم و دوست دارم در اولین روز 28 سالگی ام برنده از میدان خارج شوم."

Alessandro Del Piero

15. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

یوونتوس

بوفون
    لیشتاستاینر, بارزالی, کیه لینی, د چلیمارکیسیو, پیرلو
    کراسیچ, ووچینیچ, ماتری, په په

میلان

آبیاتی
    آباته, نستا, تیاگو سیلوا, آنتونینی
    نوچرینو, فان بومل,
    سیدورف,
    آکوئیلانی
    ایبراهیموویچ, کاسانو

آنتونیو کونته تمام مهره هایش را به صورت آماده در اختیار دارد و می تواند از میان تمام بازیکنانش، مهر های مدنظرش را برگزیند و وینچنتزو یاکوئینتا تنها بازیکنی است که قادر به حضور در ترکیب بینکونری نیست.

آندره آ بارزالی از روز 4شنبه به تمرینات یووه بازگشته و می تواند در کنار جورجیو کیه لینی درمرکز خط دفاع یووه قرار بگیرد
    زلاتان ایبراهیموویچ هم که در دیدارتیمش مقابل ویکتوریا پلژن در لیگ قهرمانان اروپا حضور داشت آماده است تا در کنار کاسانو در ترکیب اصلی روسونری قرار بگیرد ولی ماسیمیلیانو الگری با سپاهی از مصدومان روبروست؛ چرا که فیلیپه مکسس، کوین پرینس بواتنگ، روبینیو ،جنارو گتوزو، ماسیمو آمبروزینی و الکساندر پاتو همگی مصدوم هستند

آیا می دانستید؟

• یوونتوس در ورزشگاه جدیدش هنوز شکستی را متقبل نشده و در این ورزشگاه جدید 5 گل زده و تنها 2 گل در 2 بازی متفاوت دریافت کرده
    • در دو دیدار فصل گذشته دو تیم یووه با نتیجه 1-2 میلان را در سن سیرو شکست داد و در تورین این روسونری بود که با نتیجه 0-1 به پیروزی رسید.

• یوونتوس فصل گذشته طولانی ترین رکورد شکست ناپذیری در سری آ را داشت و در 13 بازی متوالی شکستی را متقبل نشد

• شاگردان الگری در طول فصل قبل کمترین گلها در رقابتهای سری آ را دریافت کردند و تنها 24 بار دروازه شان را باز شده دیدند.

• آنتونیو کونته مربی جدید یووه به عنوان بازیکن این تیم 5 بار قهرمانی با این تیم در سری آ را تجربه کرده و یک بار هم در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیده
    • میلان فصل گذشته رکورد بسته نگاه داشتن دروازه اش را شکست و در 20 دیدار گل نخورد ولی در رقابتهای این فصل، آنها در 4 دیداری که برگزار کردند، یک بار دروازه شان را باز شده دیدند

Alessandro Del Piero

17. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

چه یکشنبه ای! چه یوونتوسی ! ما برگشتیم ( یووه 2 - 0 میلان )

مارکیزیو، ستاره بی چون و چرای امشب، همان طور که جشن بیانکونری را در ورزشگاه جدید پایه گذاری کرد با گل های ارزشمند و مهمش جشن را به خانه های تک تک بیاکونری های جهان برد تا همه یوونتوسی ها در جشن پیروزی برابر روسونری که در نخستین دیدار مهم و بزرگ فصل در ورزشگاه جدید بانوی پیر برگزار شد، شرکت کنند.

یک نمایش خوب و هماهنگ و در کنار دو گل از یووه ثابت کرد که یوونتوس کونته برای بازگشت برنامه ریزی کرده و این مربی به خوبی از عهده مسولیت های سنگینی که به عهده اوست برخواهد امد.

یووه در این دیدار با عملکردی خوب به نتیجه رسید تا نظر انتونیو کونته مبنی بر این اصل که در ابتدای فصل به شاگردانش گفت، نتیجه دهد " اول عملکرد، بعد نتیجه، اگر خوب بازی کنید نتیجه نیز خواهد امد. "

و حالا برتری دو بر صفر برابر میلان که برای مجموعه بیانکونری بیش از یک پیروزی ارزش دارد. این تیم با این نتیجه به آینده ای درخشان خواهد اندیشید.

چه یکشنبه ای ! این شعار تیفوسی های یوونتوس پیش از آغاز دیدار حساس این تیم برابر میلان بود. دیداری که سرانجام نیز با همین شعار و با خوشحالی و خرسندی بیش از حد مجموعه یووه و هوادارانش به پایان رسید

یوونتوس کونته در نیمه اول از لحاظ کار تیمی در سطح بسیار بالایی بازی کرد و بازیکنان یووه هر کدام در پست های تعیین شده بسیار هماهنگ و منظم بازی کردند.

در وقت اول پرسینگ یوونتوسی ها در حدی بود که بازیکنان میلان به زحمت می توانستندبه زمین یووه وارد شوند و بارها و بارها پاس های بازیکنان میلان در زمین خودی به راحتی قطع شد.

بازیکنان یووه طبق دستورات کونته تمامی راه های گلزنی را برای باز کردن دروازه ی ابیاتی امتحان کردند و برای گلزنی همه کار کردند اما باز هم بی دقتی در ضربات اخر یوونتوس را در این نیمه به گل نرساند.

حضور مردان میانی در سیستم کونته نبض بازی را در اختیار یووه قرار داده بود و این موضوع کار را برای مردان الگری تا حدی سخت کرده بود که تعداد پاس های بازیکنان مرکزی میلان به عدد 3 هم نمی رسید.

در نیمه اول یوونتوس با وجود نمایش بسیار خوب و دیدنی موفق به گلزنی نشد و میلان نیز در وقت اول عملکرد متوسطی را از خود به اجرا گذاشت و تنها در یک صحنه دروازه ی یوونتوس را با خطر مواجه ساختند.

یوونتوس نیمه دوم را با حملات سرعتی خود اغاز کرد و در ابتدای وقت دوم دو موقعیت مسلم گلزنی بر روی خلاقیت پیرلو و مارکیزیو برای یووه به دست امد اما باز هم بی دقتی بونوچی و په په اجازه ی گلزنی را به یووه نداد.

میلان که تحت بازی یوونتوس قرار داشت با تغییر سیستم خود توانست دقایق ابتدایی نیمه دوم را در دست بگیرید اما باز هم بازیکنان یووه با سیستم شدید پرسینگ اجازه ی فعالیت مثبتی را به ستارگان نامی میلان ندادند و تک موقعیت روسونری ها توسط بوفون به کرنر فرستاده شد.

بازی دفاعی میلان در زمین خودی باعث تا در وقت دوم بازی متعادل تری را شاهد باشیم و میلانی برای خارج شدن از فشار هجومی یووه رو به بازی دفاعی اوردند و سعی در مالکیت توپ داشتند و همین موضوع سبب شد تا
    یووه در تدارک برنامه های هجومی خود با مشکل رو به رو شود.

در ادامه باز هم یوونتوس با استفاده از بازیکنان میانی خود جریان دیدار را در اختیار گرفت و در دقایق پایانی کار فوق العاده تاکتیکی بازیکنان یووه و هنرنمایی مارکیزیو موفق شد گل برتری خود را در دیدار حساس هفته ی ششم سری آ به ثمر برساند.

در وقت اضافه یوونتوس باز هم حملات خود را ادامه داد و مارکیزیو ستاره ی یووه در دیدار مقابل میلان با ضربه ای دیدنی موفق شد دومین گل خود را به ثمر برساند و هواداران یووه را بیش از پیش خوشحال کند.

یوونتوس با کسب این پیروزی شیرین یازده امتیازی شد و به همراه تیم اودنیزه در صدر جدول رقابت های سری آ قرار گرفت.

Alessandro Del Piero

19. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

صفحه 38 از 83 نخستنخست ... 28363738394048 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)