ایــــشاا... امروز بعد 2سال...4بازی
صــــبا رو میــــــــــــــــــــبری م
ایــــشاا... امروز بعد 2سال...4بازی
صــــبا رو میــــــــــــــــــــبری م
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!
سلام جنابmehrd@d
متن شما رو عینا و با غرور به خان داداش نشون دادم ،اونم یه نگاه اجمالی به متن و یه نگاه عاقل اندر سفیه به من کرد و گفت:
اولا چرا مثل احمدی نژاد سوال رو با سوال جواب میدی؟ثانیا کل متنت ایراد داره،مواردی مثل3،6،11،12،15 که داخل باشگاهیه،رهبری فر از بقیه پرسپولیسیا بیشتر جام گرفته ،که چی؟علی پروین از همه بیشتر واسه پرسپولیس پنالتی زده،خوب منظور؟پیوس رکورددار گلزنی در پرسپولیسه،به ما چه.
و ادامه داد:یا مثلا موارد7و9و10، مثلا آوردن بازیکن خارجی افتخاره؟ یا داشتن 23مربی خارجی؟حالا ای کاش این همه مربی و بازیکن خارجی یه جام بین المللی میاوردن واسه پرسپولیس.بعضی موارد هم که دروغه و آدمای بی اطلاعی مثل تو(یعنی من)باور میکنن مثل این که نوشتی پیوس با 20گل رکورددار گلزنی در یک فصله در حالی که رضا عنایتی هم در فصل85 20گل زد که البته سال 88 آرش برهانی بدون پنالتی 21 گل زد و رکورد جدیدی ثبت کرد.
آخرش هم گفت: یه فرصت دیگه بهت میدم یا از خودت دفاع کن یا توبه.
میشه بازم کمکم کنین؟البته این دفعه واقعا کمک باشه.مرسی
اولش سلام گرم ما رو به اخوی محترم برسون
بعدش خودت یه نگاه کلی و عمیق به سوالات هر جفتمون بنداز ببین کدومش منطقی تره! همه چی واضح هستش!
تو این زمینه عقل آدمی بهترین تصمیم گیرنده میتونه باشه. منم سعی میکنم وارد نظر شخصیتون نشم. خودتون بهترین قاضی میتونید باشید.
در آخر هم بگم:
نه من حوصلشو دارم که بخوام شما رو نصیحت کنم(البته خودمو در این حد نمیبینم) و نه وقتشو.
خودت میدونی با خودت!
مرسی
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 09-30-2011 در ساعت 21:09
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)