به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
خوبی تیم امسال تا الان اینه که شکست نداشتیم
درسته دو تا مساوی داخل لیگ قهرمانان گرفتیم ولی خب تازه اولشه
لیگ برتر هم با اقتدار داریم میریم جلو غیر بازی قبلی که مساوی شد
اميدوارم قهرمان ليگ قهرمانان بشيم و يكم اين باد بارسا بخوابه و بفهمن كه دنيا دست كيه ليگ انگليس كه احتمال قوي مال خودمونه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
آي گفتي!منم خيلي دوست دارم يه بار ديگه به بارسا بخوريم و انتقام بگيريم.
دلم ميخواد بارسا تو تئاتر روياها تحقير بشه مثل سال 2008 كه بارسارو برديم اسكولز اون گل به ياد موندنيو زد و والدز همين جور متعجب نگاه ميكرد
يادش بخير اسكولز!بازيكوني كه الگوي ژاوي بود و اينو خود ژاوي گفته بود.اسكولز تكرار نشدنيه و بدون شك چه از لحاظ اخلاقي و چه بازي يك استوره تو فوتبال جهانه.هيچ وقت بازيهاش يادم نميره و هر وقت بهش فكر ميكنم اشك تو چشمهام جمع ميشه
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
حالا ميبينيم! منچستر تو خونش به هيچ تيمي اجازه قدرت نمايي نميده بهخاطر همين اگه منچستر قبل از فينال به بارسا بخوره بارسارو له ميكنه
تازه امسال منچستر خيلي فرق كرده و به هر تيمي دو سه تا كمتر نميزنه!به گوارديولا بگو وقتي مياد اولدترافود يه گوني واسه جمع كردن گل هايي كه بارسا ميخوره با خودش بياره
اینم یه برد شیرین دیگه، تبریک به دوست دااران و طرفداران تیم
در مورد بازی های لیگ اروپا، منچستر همیشه بازی های دوره های مقدماتی رو با بازیکن های جدید و جوان شروع می کنه، البته به خاطر سیستم چرخشی فرگوسن هم هست، مثلا فصل پیش وین رونی دوره مقدماتی رو یکی دو بازی بیشتر نکرد.
صعود به دور بعد که 100%، به امید قهرمانی این تیم
سرور و سالار تیم ها
منچستر یونایتد
سلام به همه منچستري هاي عزيز.منم اين برد رو به همه عاشقان منچستر تبريك ميگم
منچستر با اين برد نشون داد كه نتايج دو بازي قبل اتفاقي بوده! من مطمئنم منچستر با رسيدن مصدوماش روند پيروزي هاي پرگل خودش ادامه ميده و به سمت قهرماني حركت ميكنه!عشق است منچستر
ببخشید دیر رسیدم
برد رو به همه تبریک می گم منچستر لیاقت قهرمانی رو داره
منچستر بازی های لیگ رو عالی می بره ولی متاسفانه نمی دونم چرا لیگ قهرمانان این طوری نیست و منچستر خوب بازی نمی کنه.
شاید حریفان رو دسته کم می گیره.
امیدوارم مشکلش حل شه ودرست بشه.
به امید قهرمانی
HALA MADRID
خوب مثل اينكه روزنامه ها و مجلات خارجي شايعه نويسي رو شروع كردند!
تو سايت گل خبري در مورد اينكه منچستر به دنبال گارسيا هافبك دفاعي بنفيكاس! هر وقت اسم شايعه ميارم ياد اسنايدر ميفتم! اينقدر اميدوار بودم كه بخريمش ولي سر اخر نشدمنچستر به يه هافبك وسط يا دفاعي نياز داره! خدا كنه تو نقل و انتقالات زمستاني يه هافبك وسط بخره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)