به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 04:58
بازیه سختی دارین تو بارسلونا ...................... میبازید ان شالله
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
به نظر من رئال به خاطر برد بازي قبل روحيه خوبي داره و ميتونه بازيو ببره.خدا كنه تركيب بازي قبل تغيير نكه البته نه تو دفاع!تو دفاع اگه مارسلو چپ بازي كنه و راموس راست بهتره و كاواليو و واران هم وسط.په په كه فكر نكنم به اين بازي برسه! تو اين بازي حتما رونالدو گل ميزنهابته تو هر بازي اينجوريه!
![]()
رئال الان تو شرایط خوبیه از نظر روحیم اوضاع خوبه بازگشت کاروالیو هم نکته مثبت دیگست
فقط امیدوارم بازم کاکا و اوزیل هر دو تو ترکیب باشن
البته چون دی ماریا محرومه فکر کنم حضور کاکا اونم با این بازی های خوب قطعی باشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره ولی به تاکتیک ایده آل نرسیده
من هم موافقم رئال کاملا تاکتیکشو عوض کرده بود.
ولی تنها مشکل دفاع تو سوپر کاپ که باعث شد ببازیم این بود که هر وقت مسی پا به تو می شد همه ی بازیکن های رئال حواسشون به مسی بود بقیه بازیکن ها حرکت می کردند و مسی همون موقع پاس گل می داد.
تنها مشکل رئال این بود اگر یک باره دیگه دو بازی سوپر کاپو انالیز کنید به این نتیجه می رسید.
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)