Design & Developed BY Patira

صفحه 25 از 100 نخستنخست ... 1523242526273575 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea تورس : شروع سختی در چلسی داشتم

تورس : شروع سختی در چلسی داشتم

فرناندو تورس معتقد است شروع خیلی سختی با چلسی داشته است اما همیشه هواداران او را حمایت کرده اند.

فرناندو تورس که در زمستان سال گذشته به چلسی آمد ، نتوانسته بود روند گلزنی خود را از لیورپول به چلسی ادامه دهد ، از همین رو فشار زیادی روی او بود که با 50 میلیون پوند نتوانسته است پول چلسی را به خوبی استفاده کند ، النینو پس از به ثمر رساندن دومین گل فصلش برای چلسی در دو بازی متوالی در مصاحبه ای شروع کارش با چلسی را دشوار خواند اما سخن از حمایت های هواداران از وی را نیز گفت.
    تورس در مصاحبه اش گفت :" زمانی که فوق العاده کار می کنید و روز اولت را با گلزنی شروع می کنید برای هواداران راحت است که دوستت داشته باشند ، اما برای من آن زمان های نخست خیلی خیلی سخت بود. من برای گلزنی همیشه در تلاش بوده ام ، از روز اول تا اکنون ، با هواداران در خیابان ، کافه ها و هر جای دیگر صحبت می کنم . همیشه حمایت های هواداران را احساس می کردم و این تنها برای اکنون نیست که همه چیز خوب پیش می رود و گلزنی کردن برای آنها زیباست. هواداران روز اول من را تحت تاثیر قرار داده بودند ."

وی همچنین در خصوص صحنه اخراجش در بازی اخیر خود گفت :" مطمئنا من نمی خواستم حرکت خطرناکی را در برابر دیگر بازیکنان انجام دهم ، من سعی کردم پایم را کنار بکشم ، اما من برای توپ دیر رسیدم و پای بازیکن را کمی لگد کردم. این خیلی تاسف بار است و من برای آن ناراحت هستم ، این اولین بازی است که من در لیگ برتر کارت قرمز می گیرم و امیدوارم آخری آن باشد . واقعا نا امید کننده بود ، مخصوصا که تیم باید مدت زیادی را 10 نفره بازی می کرد."

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط DanielBahrami : 09-27-2011 در ساعت 15:04

4. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea فرناندو تورس: من برای هواداران گلزنی می کنم

فرناندو تورس: من برای هواداران گلزنی می کنم

مهاجم اسپانیایی چلسی برای اولین بار بعد از انتقال از لیورپول با مبلغ 50 میلیون پوند در ژانویه سال گذشته توانست در دو بازی متوالی گلزنی کند و همچنین وی بعد از این اقدام به تمجدید از هواداران چلسی پرداخت.

فرناندو تورس به تقدیر از هوادارن چلسی به خاطر حمایت وی در شرایطی که تازه به باشگاه انتقال پیدا کرده بود و شروع بسیار سختی داشت پرداخت و به آنها اعلام کرد تلاش بسیار زیادی خواهد کرد تا پس از بازگشتش بتواند دوباره برای چلسی و هوادارنش گلزنی کند.

این مهاجم اسپانیایی از زمان ورودش به چلسی نمایشی معمولی برای هوادارن و تیم داشته و آن هم در شراطی که 50 میلیون پوند برای وی هزینه شده اما با این وجود او قول داد که به دوران اوجش بازگردد و بازی های بسیار خوبی برای چلسی انجام دهد.

تورس در مصاحبه با Chelsea TV گفت:" بدیهی است، زمانی که شما عالی کار کنید و در روز اول گل زنی را آغاز کنید و حرکات زیبایی را در زمین به اجر در بیاورید برای هواداران دوست داشتن و حمایت از شما بسیار آسان خواهد بود.

اما شش ماه اول حضورم در چلسی برایم خیلی خیلی دشوار بود و من تلاش بسیار زیادی کردم در واقع من همیشه به حمایت هواداران نیازمند هستم. از روز اول تا کنون هر گاه با هوادارن در خیابان، کافه و در هر جای دیگر صحبت می کنم می توانم حمایت آنها از من به خاطر شروع خوب گلزنیم احساس کنم."

تورس در دیدار برابر سوانسی دقایقی پس از زدن گل یک تکل بسیار خشن روی پای گوور هافبک سوانسی رفت که سبب اخراجش شد اما او اصرار داشت که هیچ کینه و اختلافی در زدن این تکل خشن در کار نبوده است.

تورس در این زمینه توضیح داد:" بدهی است که من دوست ندارم کار های ناپسندی در میان سایر بازیکنان دیگر داشته باشم. من سعی کردم تا دور از پاهای او تکل بزنم اما کمی دیر برای تکل زدن اقدام کردم و در شرایطی که توپ از پاهایش فاصله گرفت برخورد من ضربه نسبت آرامی به پاهایش وارد کردم.(ضربه به پا= لگد زدن)

این خطا واقعا دردناک بود و من واقعا از او عذر خواهی می کنم. این اولین بار است که در لیگ جزیره کارت قرمز می گیرم و امیدوارم اولین و اخرین کارت قرمزی باشد که در لیگ گرفته ام. من واقعا ناراحت شدم و اینکه به خاطر تو تیمت مدت زمان زیادی ده نفره کار کند بر ناراحتی من افزود.

اگر چه این خطای تورس باعث شد تا سه جلسه محروم شود اما این بازیکن می تواند در دیدار برابر والنسیا در جام قهرمانان اروپا شرکت کند. بازیکن سابق لیورپولفکر میکند این بازی بسیار سخت و دشوار خواهد بود.

او در این زمینه گفت:" آنها یک تیم بزرگ هستند و ما می دانیم که آنها بسیار آماده هستند و همین امر کار را برای ما خیلی خیلی دشوار خواهد کرد."

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

chelsea

گزارش روز: موتور گلزنی تورس بالاخره روشن شده است

به نظر می رسد 50 میلیون یورویی که برای جذب تورس از لیورپول هزینه شده بعد از 8 ماه جواب داده و موتور گلزنی او بار دیگر روشن شده است

Getty Images

سایت گل – تورس در این فصل پایش به گلزنی باز شده است. او که ژانویه گذشته با رقم 50 میلیون پوند از لیورپول به چلسی پیوست فصل گذشته تنها یک گل برای آبی های لندنی به ثمر رساند و باعث انتقاد بسیاری از مسئولان و رسانه ها شد.هواداران چلسی تقریبا از او قطع امید کرده بودند تا اینکه او در این فصل بالاخره پایش به گلزنی باز شد. او در دو بازی اخیر با نظر ویلاس بواس در ترکیب اصلی تیم قرار گرفته و در هر دو بازی هم موفق به گلزنی شده است. این در حالی است که او فصل گذشته در 23 بازی تنها یک گل به ثمر رسانده بود.او در شکست سه بر یک چلسی مقابل منچستریونایتد تک گل تیمش را به ثمر رساند و در دیدار این هفته نیز مقابل سوانسی گل اول آبی ها را به ثمر رساند. اما اخراج او در این بازی محرومیت سه جلسه ای این مهاجم اسپانیایی در رقابتهای لیگ برتر را در پی خواهد داشت.اما تورس در بازی این هفته لیگ قهرمانان مقابل والنسیا به میدان خواهد رفت و باید دید آیا او در لیگ قهرمانان و مقابل نماینده از کشورش هم می تواند روند گلزنی هایش را ادامه دهد یا خیر.مهاجم اسبق اتلتیکومادرید در بازی مقابل یونایتد بعد از به ثمر رساندن گل چندین موقعیت صددرصد گلزنی را هم از دست داد اما در مجموع می توان تورس را یکی از بازیکنان خوب آن بازی دانست. تورس با ادامه این روند می تواند برای چلسی در این فصل مفید باشد.او در دیدار مقابل سوانسی پاس زیبای خوان ماتا را با سینه مهار کرد و به یاد روزهای اوج خود در لیورپول با یک ضربه مهار ناشدنی دروازه میشل ورم سنگربان سوانسی را باز کرد. اما اخراج او در این بازی نقطه تاریک عملکردش بود و تاوانش هم سه جلسه محرومیت است در حالی که به نظر می رسد او به روزهای اوج خود بازگشته است.

فراز و نشیب های فرناندو

گلزنی تورس
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تورس پاس زیبای خوان ماتا را با سینه مهار کرد و به یاد روزهای اوج خود در لیورپول با یک ضربه مهار ناشدنی دروازه میشل ورم سنگربان سوانسی را باز کرد. کارت قرمز برای مهاجم اسپانیایی
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تورس اخراج شد! تکل دو پا و خشن مهاجم اسپانیایی روی پای مارک گوئر باعث شد داور بازی شکی در نشان دادن کارت قرمز به تورس نداشته باشد تا زننده گل اول آبی ها زمین را ترک کند.
    تنها 7 دقیقه چلسی گل دوم خود را وارد دروازه سوانسی کرد. باز هم تورس در متن این حرکت قرار داشت و تورس اشلی کول را صاحب توپ کرد و ارسال کول از بین مدافعان برای رامیرس و در نهایت گل دوم چلسی که به نام هافبک برزیلی چلسی ثبت شد.تنها لحظاتی بعد از این گل تورس عملکرد فوق العاده خود را در این بازی با یک تکل خشن خراب کرد. تورس تکل دو پا و خطرناکی روی پای مارک گوئر بازیکن حریف رفت که باعث شد داور کارت قرمز را به مهاجم اسپانیایی نشان دهد، به این ترتیب چلسی از دقیقه 39 بازی 9 نفره شد.به دلیل انگیزه و یا هیجان بالا و یا به هر دلیل دیگری تورس در این صحنه تحت تاثیر جو بازی قرار گرفته بود و فقط می خواست نشان دهد تمام انرژی اش را برای تیمش می گذارد. با این تکل غیر ضروری او در نزدیکی های خط میانی چلسی را 10 نفره کرد و برای خودش هم گران تمام شد. سه جلسه محرومیت از بازی های لیگ برتر برای تورسی که تازه به اوج بازگشته است بهای گزافی است.با اخراج تورس چلسی بیشتر زمان بازی را 10 نفره بود اما بخت با مهاجم اسپانیایی یار بود که آبی های لندنی در نهایت بازی را با پیروزی پشت سر گذاشتند.به این ترتیب تورس بعد از پشت سر گذاشتن سه جلسه محرومیتش در بازی 29 اکتبر مقابل آرسنال می تواند برای چلسی به میدان برود.تورس هرگز بازیکن خشنی نبوده است. او هرگز تا به حال در بازی های فوتبال انگلیس با کارت قرمز داور مواجه نشده، آخرین اخراج او به سپتامبر 2006 وقتی هنوز تورس بازیکن اتلتیکومادرید بود بازمی گردد.با وجود این فراز و نشیب ها باید ببینیم تورس در بازگشت به کشورش برای بازی مقابل والنسیا در چارچوب لیگ قهرمانان اروپاچه نمایشی خواهد داشت.او در بازی های اخیر کاملا تغییر کرده است، سرعتش بیشتر شده، هوشمندانه تر بازی می کند و خود را بیشتر در موقعیت های گلزنی قرار می دهد. او بدون شک می خواهد در بازی با والنسیا بار دیگر توانایی هایش را ثابت کند. به راستی تورس در این فصل موتور گلزنی اش را روشن کرده و اگر کمی خوش شانس باشد می تواند این روند را ادامه دهد.
    goal.com

HALA MADRID

ویرایش توسط DanielBahrami : 09-28-2011 در ساعت 13:57

8. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

chelsea

ستاره ساحل‌عاجی تیم فوتبال چلسی از سفر یک روزه خود به جنوب آلمان بازگشت.
    دیدیه دروگبا که روز شنبه در بازی منجر به برتری ۴ بر یک مقابل سوانسی از هفته ششم لیگ برتر انگلیس به میدان رفت و در این برد گل چهارم تیمش را به ثمر رساند با کسب اجازه از آندره ویاس بواس اقدام به سفر یک روزه‌ به دیار ژرمن‌ها کرد.
    او بنابه دعوت ینس لمان سنگربان آلمانی اسبق آرسنال مسیر لندن تا مونیخ را طی کرد تا در جشنی که به میزبانی این چهره ترتیب یافته بود، شرکت کند.
    دروگبا پس از حضور در این مراسم سریع به لندن بازگشت و در تمرینات تیم آبی‌پوش برای مصاف روز چهارشنبه با والنسیا (دیدار فرداشب) حاضر شد.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
    ویرایش توسط DanielBahrami : 09-28-2011 در ساعت 13:56

10. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

chelsea

آندره : ماتا یکی از بهترین های لالیگا است

آندره ویلاس بواس معتقد است در انتخاب بازیکنانش هیچ احساساتی وجود نخواهد داشت.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی جوان تیم فوتبال چلسی در کنفرانس خبری پیش بازی اش با والنسیا صحبت هایش را در خصوص فرانک لمپارد گفت :" فرانک یک بازیکن عالی است . و اخباری که روز یکشنبه منتشر شد کمی شگفت انگیز بود . فرانک بازیکنی با کیفیت عالی است و یکی از مهم ترین بازیکنان باشگاه بشمار می رود و اینچنین ادامه خواهد داشت . او برای چلسی و انگلستان یک بازیکن مفید است .او برای تیم نیز یک بازیکن خاص است ، حرفه ای است و موفقیت در تیم را ادامه خواهد داد ."

وی در خصوص انتخاب ترکیب تیمش ادامه داد :" تنها به استرادژی ای بستگی دارد که می خواهیم انجام دهیم . ما تنها می خواهیم همچون دیگر مربیان انتخاب کنیم و در این میان هیچ اتفاق احساساتی قابل توجهی وجود نخواهد داشت."

وی در خصوص بازگشت ماتا به والنسیا گفت :" هر بازیکنی زمانی که به خانه و یا مکان احساساتی باز می گردند عکس العمل های مختلفی دارند ، شما تنها باید صبر کنید و ببینید که او چگونه خواهد بود . ما این بازیکن ( ماتا ) را خریده ایم چرا که در خلاقیت او اطمینان داریم. همانطور که قبل از فصل نیز گفته بودیم ما به یک هافبک و یا بال احتیاج داشتیم . برای همین یکی از بازیکن های فوق العاده لالیگا را خریری کرده ایم و من واقعا خوشحالم."

او در خصوص حضور دروگبا در ترکیب ادامه داد :" ما 26 بازیکن داریم که تنها 11 نفر شروع خواهند کرد ، پس چه پیز دراماتیکی خواهد بود ؟ آنها عضوی از تیم هستند و همینطور ادامه خواهد داشت ، آنها عضوی از موفقیت ها تیم هستند ، دروگبا و لمپارد نیز عضوی از آنها می باشند."
    ویرایش توسط DanielBahrami : 09-28-2011 در ساعت 15:08

12. 4 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

ماتا: امیدوارم چلسی تیم برنده باشد

ماتا امیدوار است که هر دو تیم والنسیا و چلسی به دور بعدی صعود
    کنند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، خوان ماتا بازیکن تازه وارد تیم فوتبال چلسی که باید در لیگ قهرمانان اروپا در برابر والنسیا ، تیم سابق خود قرار گیرد در مصاحبه خود قبل از این بازی گفت :" این اولین باری است در لیگ قهرمانان بازی خواهم کرد . اکنون و پس از چهار سال برای چلسی و در برابر والنسیا بازی خواهم کرد . اما در فوتبال چنین اتفاقاتی رخ می دهد و کاملا متفاوت خواهد بود . "

وی ادامه داد :" رفتن به رختکن می تواند با گذشته متفاوت باشد ، می تواند یک بازی خاص باشد و من می دانم چه جوی در مستالا و زمان بازی های لیگ قهرمانان وجود خواهد داشت."
    ماتا اضافه کرد :" مربی ( ویلاس بواس ) به خوبی از والنسیا شناخت دارد ، او می داند آنها تیم قوی ای هستند ، مخصوصا زمانی که آنها در خانه بازی می کنند و آن را می توان آن را در بازی با بارسلونا دید . آنها در زمین فشار زیادی می آورند و در خط میانی خیلی با استعداد هستند و آنها همچنین سرعت زیادی درند."

وی گفت :" من امیدوارم هر دو تیم به دور بعدی صعود کنند ، اما امیدوارم که این بازی را چلسی برنده شود . یک بازیکن باید بهترین بازی اش را برای تیمش انجام دهد تا برنده شود و این کاری است که من انجام خواهد داد."

14. 4 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ولاس بواس
    بازیکن محبوب
    FRANK LAMPARD

Germany

تشکر ها
    24
    تشکر شده 125 در 50 پست

خوان ماتا قبل از بازی با والنسیا:امیدوارم چلسی بتواند والنسیا را شکست بده : خوان ماتا بازیکن تازه وارد تیم فوتبال چلسی که باید در لیگ قهرمانان اروپا در برابر والنسیا ، تیم سابق خود قرار گیرد در مصاحبه خود قبل از این بازی گفت :" این اولین باری است در لیگ قهرمانان بازی خواهم کرد . اکنون و پس از چهار سال برای چلسی و در برابر والنسیا بازی خواهم کرد . اما در فوتبال چنین اتفاقاتی رخ می دهد و کاملا متفاوت خواهد بود .وی ادامه داد :" رفتن به رختکن می تواند با گذشته متفاوت باشد ، می تواند یک بازی خاص باشد و من می دانم چه جوی در مستالا و زمان بازی های لیگ قهرمانان وجود خواهد داشت."ماتا اضافه کرد :" مربی ( ویلاس بواس ) به خوبی از والنسیا شناخت دارد ، او می داند آنها تیم قوی ای هستند ، مخصوصا زمانی که آنها در خانه بازی می کنند و آن را می توان آن را در بازی با بارسلونا دید . آنها در زمین فشار زیادی می آورند و در خط میانی خیلی با استعداد هستند و آنها همچنین سرعت زیادی درند."وی گفت :" من امیدوارم هر دو تیم به دور بعدی صعود کنند ، اما امیدوارم که این بازی را چلسی برنده شود . یک بازیکن باید بهترین بازی اش را برای تیمش انجام دهد تا برنده شود و این کاری است که من انجام خواهد داد."

16. 2 کاربر از پست مفید frank تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ولاس بواس
    بازیکن محبوب
    FRANK LAMPARD

Germany

تشکر ها
    24
    تشکر شده 125 در 50 پست

chelsea

دروگبا:همیشه مدیون هواداران هستم:

به نقل از روزنامه دیلی‌میل، "دیدیه دروگبا" اظهار داشت: از زمانی که در استامفوردبریج برای چلسی بازی می‌کنم، همیشه مورد توجه و حمایت هواداران قرارداشته‌ام. آنها همیشه به من محبت کرده‌اند بطوری که روحیه گرفته‌ و خودم را مدیون آنها می‌دانم.او ادامه داد: وقتی مثل بازی با سوانسی شما به عنوان بازیکن برای مدت چند دقیقه بازی می‌کنید، مشخص است که تحت فشار هستید. در این حال وقتی از حمایت و تشویق تماشاگران نیز برخوردار باشید قدرت خواهید گرفت و حتی می‌توانید گلزنی هم کنید.گلزن 34 ساله ساحل‌عاجی افزود: امیدوارم با ادامه حمایت‌های تماشاگران بتوانم فرصت بیشتری در زمین برای تیمم بازی کنم.به گزارش یوفا، دروگبا در بازی شنبه شب با سوانسی که به برد 4 بر یک منجر شد، زننده گل چهارم تیمش بود. او امیدوار است آندری ویاس بواس، سرمربی جوان پرتغالی در بازی چهارشنبه شب با والنسیا در لیگ قهرمانان اروپا به وی فرصت بیشتری برای حضور در میدان دهد.
    ویرایش توسط DanielBahrami : 09-28-2011 در ساعت 21:18

18. 3 کاربر از پست مفید frank تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ولاس بواس
    بازیکن محبوب
    FRANK LAMPARD

Germany

تشکر ها
    24
    تشکر شده 125 در 50 پست

فرانک لمپارد:چلسی برای برد به دیدار والنسیا می رود--------فرانک لمپارد، کاپیتان دوم چلسی در خصوص آخرین شرایط چلسی قبل از دیدار امشب با والنسیا اظهار داشت: با اضافه شدن تمام بازیکنان شرایط تیم خوب شده است.هافبک با سابقه ی چلسی ادامه داد:برای ما مهم این است که برابر والنسیا نتیجه ی دلخواه خودمان یعنی پیرزوی را به دست آوریم.تیم ما در این بازی برای شکست والنسیا به میدان خواهد رفت.لمپارد افزود:والنسیا از تیم‌های خوب و با انگیزه لیگ قهرمانان است که تا به اینجا نتایج خوبی گرفته اما از آنجا که با سوانسی روحیه خوبی داریم، برای شکست این تیم وارد زمین خواهیم شد

20. 3 کاربر از پست مفید frank تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ولاس بواس
    بازیکن محبوب
    FRANK LAMPARD

Germany

تشکر ها
    24
    تشکر شده 125 در 50 پست

chelsea

پیترچک:

سنگربان تیم فوتبال جمهوری چک می گوید بازیکنان چلسی برای گرفتن جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا 'عقده‌ای' شده‌اند.آبی های لندن هرچند پس از حضور رومن آبراموویچ مالک ثروتمند روسی، به تیمی مدعی تبدیل شده‌اند، اما لیگ قهرمانان اروپا، تنها کاپی است که در ویترین افتخارات این باشگاه وجود ندارد. اتفاقی که به اعتقاد پیتر چک تاثیری در عقده‌ای شدن بازیکنان نداشته و این مساله را در تمام تیم‌ها قابل بررسی می داند.به گزارش وبسایت خبری هواداران چلسی در ایران، پیتر چک در گفت و گو با گاردین اعلام کرد: ما عقده‌ی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را داریم، اما نمی دانم چرا مردم همیشه از واژه‌ی "عقده" معنای بد برداشت می کنند. تیم‌هایی مانند بارسلونا، رئال مادریدی و منچستریونایتد هم به نظر من همیشه این عقده را داشته‌اند. از این که مردم معنای بدی برای این واژه در نظر می گیرند شگفت زده می شوم.وی ادامه داد: ما عقده‌ی قهرمانی در اروپا را داریم اما نه به این صورت که اگر به آن دست پیدا نکنیم به گوشه‌ای برویم و خودکشی کنیم. بلکه‌ به این دلیل عقده‌ی لیگ قهرمانان را داریم که تورنمنت مهمی است و این که ما برای رسیدن به قهرمانی تلاش کنیم امری کاملا طبیعی است.سنگربان ملی پوش چلسی با اشاره به انگیزه‌ی بالای بازیکنان عنوان کرد: به نظر من به هیچ وجه بد نیست که بازیکنان این عقده را داشته باشند. تیم برای این که بتواند به موفقیت دست پیدا کند، باید تشنه‌ی موفقیت باشد و عقده داشتن می تواند به این موضوع کمک کند. این وضعیت برای تمام تیمها وجود دارد. تیمی که تاکنون قهرمان نشده این اشتیاق را دارد تا برای اولین بار قهرمان شود و تیمی که این افتخار را قبلا به دست آورده دوست دارد تا لذتش را تکرار کند.چک درباره‌ی بازی تیمش در روز دوم مرحله‌ی گروهی لیگ قهرمانان اروپا هم اظهار کرد: بازی در آلمان و در زمین لورکوزن کار دشواری است. با این وجود همه والنسیا را جدی ترین رقیب ما می دانند. به هر حال هدف ما این است که در کمترین زمان ممکن صعودمان را از گروه قطعی کنیم تا بتوانیم تمرکزمان را بر روی لیگ معطوف کنیم.دروازه بان چلسی در پایان به نکته‌ی جالبی از قرعه‌کشی اشاره و اظهار کرد: قرعه‌ کشی لیگ قهرمانان اروپا برای ما خیلی جالب بود. ما با تیم‌های خنک، والنسیا و بایرلورکوزن همگروه شدیم. در فصل نقل و انتقالات یک دروازه بان از خنک گرفتیم، خوان ماتا از والنسیا را خریدیم و میشائیل بالاک را هم به لورکوزن پس دادیم.
    ویرایش توسط DanielBahrami : 09-28-2011 در ساعت 21:24

22. 3 کاربر از پست مفید frank تشکر کرده اند .

صفحه 25 از 100 نخستنخست ... 1523242526273575 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع