به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
براي شکست رئال بايد بهترين بازيمان راانجام دهيم
فرانک دي بوئر، سرمربي آژاکس اعلام کرد براي اينکه تيمش بتواند در ديدار فردا شب مقابل رئال به نتيجه مطلوب برسد، بايد کاملا هوشيار باشند.
![]()
آژاکس فصل گذشته در برنابئو 2-0 مغلوب رئال شد اما آژاکسی ها قصد دارند این بار با نتیجه بهتری به خانه برگردند.
شاگردان دی بوئر در دیدار اول شان مقابل لیون به تساوی بدون گل رسیدند و او معتقد است برای کسب سه امتیاز در خانه رئال باید بهترین بازی شان را به نمایش بگذارند.
ملی پوش سابق هلندی در گفتگو با نشریه آ.اس گفت:" رئال مادرید تیم فوق العاده ای است و ما برای اینکه بتوانیم به پیروزی برسیم، باید عالی کار کنیم."
دی بوئر همچنین ژوزه مورینیو، سرمربی رئال را مورد ستایش قرار دادد اما محرومیت او به دلیل صحبت هایش در پایان دیدار مقابل بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان فصل گذشته را عادلانه دانست.
" مورینیو مربی بزرگی است اما مرتکب اشتباه شد. خودش هم این را می داند و به همین دلیل از روی سکوها بازی را دنبال خواهد کرد."
varzesh3
HALA MADRID
په په: شکست دادن بارسا غیرممکن نیست
مدافع پرتغالی رئال معتقد است این تیم توانایی شکست دادن بارسلونا را دارد
![]()
سایت گل – په په مدافع پرتغالی رئال مادرید معتقد است این تیم می تواند قهرمان اروپا را شکست دهد.رئال مادرید در این فصل امیدوار است به سه فصل قهرمانی بارسلونا در رقابتهای لالیگا پایان دهد. دو تیم در ماه آگوست در دیدار سوپر کاپ اسپانیا به مصاف هم رفتند که بارسلونا در مجموع دو بازی رفت و برگشت موفق شد حریف خود را 5 بر 4 شکست دهد.په په در گفتگو با یک روزنامه اسپانیایی می گوید:" در دو بازی رفت و برگشت در سوپرکاپ اسپانیا نشان دادیم که بارسلونا شکست ناپذیر نیست."در سوپرکاپ ما بهتر از بارسا بودیم اما متاسفانه شانس با ما یار نبود و بازی را واگذار کردیم. در هر دو بازی رفت و برگشت شایسته پیروزی بودیم.""در این فصل ما بهترین ترکیب ممکن را در اختیار داریم و این بهترین زمان است که بتوانیم آنها را شکست دهیم. رئال اکنون توانایی شکست دادن بارسا و یا هر تیم دیگر را دارد."
goal.com
HALA MADRID
Getty
سایت گل - کریستیانو رونالدوی پرتغالی با سه گلی که به رایو وایکانو زد ، شمار هت تریک های دوران فوتبالش را به نه رساند که 8 تا از آنها در رئال مادرید بوده و فقط یکی در منچستر یونایتد ، تیم سابقش .
به گزارش مرجع خبری رئال مادرید عطش گلزنی کریستیانو رونالدو سیری ناپذیر است و بازیکن پرتغالی روز شنبه پس از مدتها طلسم گلزنی خود را شکست . او در مجموع 251 گل رسمی در دوران فوتبالش زده که 87 تا از آنها در رئال مادرید بوده است . او در رئال برابر مایورکا ، بیلبائو ، والنسیا ، ویارئال ، ختافه ، مایورکا ، ساراگوسا و رایو هت تریک کرده است و در انگلیس نیز به نیوکاسل در یک بازی سه گل زده است .
. بازیکن پرتغالی با این گلها از زیر فشارها بیرون آمد و حالا در صفحه توئیترش به زبان انگلیسی نوشته است :" شنبه بازی فوق العاده ای بود . به این تیم افتخار می کنم . " و سپس عکسهایی از بازی با رایو را برای هوادارانش به انتشار رسانده است .
goal.com
HALA MADRID
کرویف:پاشنه آشیل رئال، درمرکز میدان است
یوهان کرویف و فرانک دی بوئر برای برد تیمشان مقابل رئال به دنبال نقطه ضعفهای تیم مادریدی هستند
PROSHOTS
سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره سالهای نه چندان دور باشگاه بارسلونا به نیمکت مربیگری بازگشته؛ البته این اتفاق از نظر فیزیکی رخ نداده؛ چرا که او را امشب روی نیمکت مربیگری آژآکس در سانتیاگو برنابئو نمی بییم ولی نصایح او قطعا به کار فرانک دی بوئر، مربی آژاکس خواهد آمد.طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، دی بوئر و کرویف در جلسه ای ویژه با هم نقاط ضعف تیم مادریدی را مورد بررسی قرار دادند. کرویف که اکنون یکی از مشاوران باشگاه آژاکس است ، مربی جوان آژاکس را راهنمایی کرده و نصایح کرویف که در روزنامه دی تلگراف، معروفترین روزنامه هلند منتشر شده است:« بازی خیلی سختی در انتظار آژاکس است. بدون شک، سطح بالای بازی رال مادرید ،علامت های سوال زیادی را ایجاد خواهد کرد . نقطه ضعف رئال در مرکز میدان است؛ جایی که آنها بازیکنان خوبی را در اختیار دارند ولی جایگیری آنها در این منطقه، باعث شده تا مرکز میدان نقطه ضعف کهکشانی ها باشد. آژاکس باید از این نقطه ضعف نهایت بهره را ببرد. آژاکس باید تیم کاملا منجسمی باشد و بدین ترتیب شانس پیروزی خواهد داشت.»
این طور به نظر می رسد که کرویف درمورد خط میانی رئال ، از بازیکنانی نام می برد که مورینیو برای همراهی ژابی آلونسو، تنها بازیکن ثابت و بی چون و چرای تیمش برمی گزیند:« رئالی ها در هفته های اول فصل در خط میانی واقعا بی ثبات بودند و کاملا می شد دید که در این ناحیه آسیب پذیرند.»
goal.com
HALA MADRID
کاسیاس و یادآوری اشتباهاتش در فیس بوک: همه ما انسانیم و اشتباه می کنیم
ایکر کاسیاس، دروازه بان باتجربه باشگاه رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا شنبه گذشته و در حالی که تنها چند ثانیه از آغاز دیدار تیمش مقابل رایو وایه کانو می گذشت؛مرتکب اشتباه بزرگی شد شد. البته این دروازه بان بزرگ خودش به این موضوع پرداخته و در صفحه اش در فیس بوک به بررسی برخی از اشتباهات به یاد ماندنی اش پرداخته که این را می توان نماد واقعی فروتنی کاسیاس دانستکاسیاس که از او به عنوان برترین دروازه بان دنیا در سالهای 2008،2009 و2010 یاد می شد و در کنار اینیستا، قهرمان ماتادورها در جام جهانی 2010 بود، اکنون در صفحه فیس بوکش نشان داده که او هم مثل سایر انسانهاست و حتی بهترین ها هم اشتباه می کنند.;کاسیاس با وجود جامهای فراوان و تمجید های بی شماری که دریافت کرده، همیشه به خاطر خروجها و مهارهای فوق العاده اش شناخته می شود .در صفحه فیس بوک کاسیس می خوانیم:« من در اینجا ویدئوهایی را قرار داده ام که برای ارزیابی کارهای خودم آنها را یافته ام. من هم مثل تمامی انسانها هستم. همه انسانها اشتباه می کنند و هیچ کسی کامل نیست. بدین ترتیب می خواهم بگویم که بهترین واکنش نسبت به اشتباهات این است که با آغوش باز پذیرای آنها شوی. من هم انسان هستم. »کاسیاس همراه با این پیغام، ویدئوهایی را از اشتباهاتش در دیداربا رئال ساراگوسا (22-2010)، بتیس (9-2008 ) و رئال سوسیداد (7-2006) را قرار داده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
چابی: رئال متکی به فرد است، ما متکی به تیم
چابی ستاره ملی پوش بارسلونا این نظر که رئال موفق شده استایل بازی آبی و اناری ها را تقلید کند رد کرد.
رئال در یکی دو فصل اخیر تلاش زیادی برای پایان دادن به سلطه بارسلونا در اسپانیا و اروپا کرده اما هنوز موفق به از پیش رو برداشتن این تیم نشده است.
بسیاری معتقدند رئال پیشرفت های قابل توجهی داشته و فاصله خود را با رئال مادرید کاهش داده اما چابی چنین اعتقادی ندارد.
او می گوید:" رئال در واقع نقطه مقابل ماست. تیم آنها بازیکن محور است و متکی به تک ستاره ها است اما بارسا یک تیم کامل است که تمام بازیکنان نقشی برابر در تیم دارند."
"ما بازیکنی مثل مسی داریم که به تنهایی می تواند نتیجه بازی را تغییر دهد اما هنوز یک تیم هستیم و او هم در خدمت تیم است. رئال تلاش می کند بازی های خود را با استفاده از تک ستاره هایش ببرد. شیوره بازی ما با رئال بسیار متفاوت است."
"تک تک بازیکنان رئال از نظر توانایی در حد بسیار بالایی هستند اما رئال هنوز یک تیم کامل نیست و تنها دور هم جمع شدن ستاره هاست."
كاكا: حالا از فوتبال لذت ميبرم
بازيکن برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا شب گذشته با گل زيباي خود به روزهاي اوجش نزديک شد و در پايان گفت: حالا از فوتبال لذت مي برم.
کاکا بازیکن معمولا نیمکتنشین و گوشگیر رئال مادرید شب گذشته نقش بسزایی در موفقیت رئال مادرید داشت و حرکت زیبایش در گل اول رئال که توسط رونالدو به ثمر رسید، ستودنی بود.
کاکا در دقیقه 41 بازی گل دوم رئال مادرید را به ثمر رساند و در مجموع بازی قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشت.
وی در این خصوص تصریح کرد: باید به اوج برسم و ثابت کنم که در این مدت میدان را خالی نکردهام و همچنان توانایی درخشش در لباس رئال مادرید را دارم.
این بازیکن برزیلی افزود: رئال مادرید امسال برای دهمین قهرمانی آماده است و همه ما در خدمت تیم هستیم، مهم نام مادرید است و نیمکت نشینی ما اهمیتی ندارد.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
کاکا ، توانست که اعتماد خوزه مورینیو را به خود جلب کند . بازیکن برزیلی ، فصل را به عنوان یار دوزادهم شروع کرد اما به مرور خودش را به ترکیب اضافه کرد و برابر آژاکس هم در دومین بازی پیاپی فیکس خود ، خوش درخشید .
با وجود این که مورینیو عادت ندارد به نفراتی نظیر اوزیل و دی ماریا در ترکیبش دست بزند ، بازیکن سابق آث میلان با عملکرد خوبش اعتماد مربی را جلب کرده است . او برابر آژاکس در اکثر حرکات تهاجمی نقش داشت و روی گل هم او نقش موثری ایفا کرد و خودش گل دوم را زد .
کاکا کم کم به همان بازیکنی تبدیل می شود که شش فصل فوق العاده در سن سیرو داشت . او حالا به یکی از پر تحرک ترین ها تبدیل شده و انگیزه بالایی هم دارد
كاكا رئال را تا كجا مي برد؟
كاكا هيچ دوست ندارد برچسب «انتقال ناموفق» همچنان بر پيشاني اش باشد و در دو بازي گذشته هم نشان داده كه كاملاً روزهاي بد و نااميد كننده اش را پشت سر گذاشته است
Getty
سايت گل- ستاره هايي مثل كاكا در زمره بازيكناني هستند كه به زيبايي فوتبال كمك مي كنند و تيمي كه هافبك خلاقي مثل او را در تركيب داشته باشد، بي ترديد فوتبال دلپذيرتري را براي تماشاگران به نمايش مي گذارد.goal.com
او از وقتي كه به سانتياگو برنابئو آمد يا مصدوم بود يا نيمكت نشين مسعوت اوزيل اما در هفته هاي اخير مورينيو با تغييراتي كه در تركيب اصلي رئال ايجاد كرده، استفاده همزمان كاكا و اوزيل را آزمايش كرده و در بازي مقابل آژاكس اين كاكا بود كه ستاره پرفروغ تيمش بود.
كاكا هيچ دوست ندارد برچسب «انتقال ناموفق» همچنان بر پيشاني اش باشد و در دو بازي گذشته هم نشان داده كه كاملاً روزهاي بد و نااميد كننده اش را پشت سر گذاشته است. رئال بعد از شروع نه چندان اميدوار كننده در لاليگا، حالا يك كاكاي آماده را در تركيب اصلي دارد و اين مي تواند موضوعي اميدواركننده براي طرفداران اين تيم باشد. آيا او مي تواند امسال چنان درخشان باشد كه به رئال مادريد كمك كند تا بارسا را به زير بكشد؟
HALA MADRID
كاسياس: تشنه دهمين قهرماني هستيم
دروازهبان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از پيروزي 3 بر صفر تيمش مقابل آژاکس هلند گفت: تشنه دهمين عنوان قهرماني هستيم.
![]()
ایکر کاسیاس تصریح کرد: در تیمی عضویت دارم که سالها است قهرمان اروپا نشده؛ اما هنوز پر افتخارترین تیم دنیا است، این برای من دو معنی متناقض دارد و به این دلیل هم خوشحالم و هم ناراحت.
وی افزود: ناراحتی من به خاطر افسوس و حسرتی است که در این چند سال گذشته فقط به فرصت سوزی و از دست دادن موقعیتهای گذشته و خوشحالی به این خاطر که نام تیمم رئال مادرید است.
کاسیاس ادامه داد: امسال به قصد فتح جام خیز برداشتهایم و رسیدن به دهمین قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا برای ما چندان دور از دسترس نیست.
varzesh3
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)