به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 04:58
سلام به همه منم اومدم.با همتون موافقم كه بايد كاكا تو زمين باشه و تيم 4 3 3 بازي كنهچون تو خونه خودمون بازي ميكنيم و نبايد ترسي از آژاكس داشته باشيم و كاملا هجومي بازي كنيم.ميتونيم با اختلاف بزينمشون.اميدوارم كريس هم گل بزنه و من خوشحالي شو ببينم
![]()
البته منم خيلي اميد دارم كه كريس حتريك كنه چون وقتي رو فرمه معمولا حتريك ميكنه![]()
کلا اگه کسی قرار باشه رکورد کاپیتان رائول همیشگشا ما رو تو جام باشگاهها بشکنه اون فقط میتونه کریس باشه و کسی دیگه این شایستگی رو نداره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستي په په و كارواليو ميرسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! اگه نرسن خيلي بد ميشه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!! اونوقت ممنكنه به راحتي گل بخوريم! مثل بازي قبل! خدا كنه برسند و رئال با تيم كاملش بازي كنه![]()
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
جناب دوست گرامی..............و
من واست توضیح دادم که تو اسپانیا رائول اون گل ها را در شرایطی زد ه اسانیا تو جام 98 تو گروهی تو2002 در مرحله یک هشتم و 2006 تو یک 16 حذف شد تو یورو هم 2004 کلا گروهی و 2000 هم یک هشتم حذف شده بود
یه نکته هم بهتون نشون دادم که در شرایط مساوی گل های ویا و رائول گل های ویا از 14 موقیعیت گل بیشتر به ثمر رسیده
که این بزرگی رائول رو نشون میده
اما در خیلی خوب بودن ویا هم شکی نیست
ولی الان .......... تو باشگاهای اروپا در شرایط مساوی امیدوارم کریس این رکوردو بشکنه
البته اگه قراره شکسته بشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان این بازی با 2 ساعت تاخیر از شبکه 3 پخش میشه
می توانید از این لینک بازی رو دنبال کنید.
HALA MADRID
دوستان خوشبختانه نیمه اول 2-0 جلو هستیم دو گل تیم رو کاکا و رونالدو زدند.
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)