همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
باسلام وخسته نباشی خدمت تمام بچه های دربی.ابراهیم هستم 22 ساله بچه مرودشت.استان فارس.از12سالگی طرفدارتیم رم بودم وهنوز هم هستم.چندماهی میشه اومدم دربی وخیلی راضی ام.فقط بعضی چیزاروبلدنیستم.ازمدیرطرفد ران رم هم خواهش میکنم چگونگی عضوشدن درگروه طرفداران روبرام پیام بزنن.قربون همتون.مخصوصا طرفداران رم ایتالیا.![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
سلام به همه بر و بچس سایت شلوغتون مخصوصا بیانکونری های با وفا.منم علی هستم ملقب به علی دل الپی وخب از لقبم مشخصه عشقه چی هستیم.البته من تو یه سایته دیگه مدیر هستم و اونجا فعالم اما سایتتون انصافا پر محتوا و جذابه و با اجازتون یه سری هماینجا میزنیم بعضی وقتا.تا اگه از بچه های میلان. اینتر کسی خواست با یوونتوسی جماعت کل کل کنه کلشو بخوابونیم.چون نصفه یووه هم نیستند!!!!
ببین نراتزوری و روسونری جون تو مخت فروکن که تومحبوبیت و افتخار خیییییییییییییلی پایین تر از بیانکونری ها هستی![]()
سلام علی جان
داداش خوش اومدی
بیانکونری ها همشون کار درستند !
ولی تا حالا این مدلیشو ندیده بودیم !
شما که شمشیرو از رو بستی !
اینجا همه دوست رفیقیم و صد البته مخالف بحث های کل !
امیدوارم روز های خوبی رو کنار هم تجربه کنیم !
به ایمد قهرمانی یووه و برگشتن دوتا اسکودتو که ایشالله بریم واسه 3 ستاره شدن !![]()
خیلی ممنون تیفوسی جان
والا من عکس و امضا هر کیو میبینم در مورد دشمنی با یه تیمه خاصه!!! حالا رفاقتی کلکل میکنیم!!!
البته من چند ماه پیشم اینجا عضو بودم و تعداد پست هام به 300 رسید تو 2 هفته.ولی خب کلا یوزرمو بستم ورفتم سایته دیگه ای که با بچه ها راه انداختیم.البته نمیخوام بگم کی هستم چون واسه بعضیا خاطرات بدی تداعی میشه!!!
ولی تشنه کلکل هستم و عشقه سبکه کاتاناچیو
امید وارم فضای دوستانه و حرمت ها همیشه حفظ بشه.ضمنا سایت خیلی شلو تر شده!!! داره میترکه.تبریک میگم به مدیران سایت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه بر و بچ باحال دربی ، من یاسر 23 ساله از پلدشت(آذربایجان غربی)،عاشق و از طرفداران متعصب تیم همیشه سرفراز و پرطرفدار تراکتورسازی -البته ناگفته نمونه تیم استقلال رو هم دوست دارم و از همون اول دوستدار امیر قلعه نوعی بودم -اینم بگم که مطمئن باشین امسال قهرمانی مال یکی از این دو تیم خواهد بود
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
سلام به دربی خوش اومدی و امیدوارم فعال باشی من طرفدار اینتر هستم ولی کل کل نمیکنم ...
خوب نیس ادم طرفداره 2 تا تیم باشه.اینتر و بارسا و کلا کالچیو و لالیگا هیچ ربطی به هم ندارند.امید وارم همینطور هم بشه و کل کل نکنی چون من واقعا ممکنه سره کل کل با نراتزوری ها از کوره در برم!!!
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)