[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
سلام به همه بر و بچس سایت شلوغتون مخصوصا بیانکونری های با وفا.منم علی هستم ملقب به علی دل الپی وخب از لقبم مشخصه عشقه چی هستیم.البته من تو یه سایته دیگه مدیر هستم و اونجا فعالم اما سایتتون انصافا پر محتوا و جذابه و با اجازتون یه سری هماینجا میزنیم بعضی وقتا.تا اگه از بچه های میلان. اینتر کسی خواست با یوونتوسی جماعت کل کل کنه کلشو بخوابونیم.چون نصفه یووه هم نیستند!!!!
ببین نراتزوری و روسونری جون تو مخت فروکن که تومحبوبیت و افتخار خیییییییییییییلی پایین تر از بیانکونری ها هستی![]()
سلام علی جان
داداش خوش اومدی
بیانکونری ها همشون کار درستند !
ولی تا حالا این مدلیشو ندیده بودیم !
شما که شمشیرو از رو بستی !
اینجا همه دوست رفیقیم و صد البته مخالف بحث های کل !
امیدوارم روز های خوبی رو کنار هم تجربه کنیم !
به ایمد قهرمانی یووه و برگشتن دوتا اسکودتو که ایشالله بریم واسه 3 ستاره شدن !![]()
خیلی ممنون تیفوسی جان
والا من عکس و امضا هر کیو میبینم در مورد دشمنی با یه تیمه خاصه!!! حالا رفاقتی کلکل میکنیم!!!
البته من چند ماه پیشم اینجا عضو بودم و تعداد پست هام به 300 رسید تو 2 هفته.ولی خب کلا یوزرمو بستم ورفتم سایته دیگه ای که با بچه ها راه انداختیم.البته نمیخوام بگم کی هستم چون واسه بعضیا خاطرات بدی تداعی میشه!!!
ولی تشنه کلکل هستم و عشقه سبکه کاتاناچیو
امید وارم فضای دوستانه و حرمت ها همیشه حفظ بشه.ضمنا سایت خیلی شلو تر شده!!! داره میترکه.تبریک میگم به مدیران سایت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)