اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21
زانتي: پيروزي مقابل بولونيا شروع خوبي بود
کاپيتان نراتزوري از پيروزي مقابل بولونيا به عنوان شروعي خوب براي اينتر ياد کرد.
![]()
به نقل از سایت اینترمیلان، خاویر زانتی کاپیتان آرژانتینی نرآتزوری اظهار داشت: پیروزی ارزشمندی را مقابل بولونیا کسب کردیم، این برد اعتماد به نفس از دست رفته را بار دیگر به ما تزریق کرد و امیدوارم بار دیگر به دوران اوج خود باز گردیم.
اینتر شب گذشته با پیروزی 3 بر یک در خانه بولونیا به برتری رسید تا با هدایت رانیری اولین برد خود را در این فصل کسب کند.
زانتی درباره حضور رانیری بهجای گاسپرینی سرمربی سابق این تیم افزود: رانیری یک مربی واقعی است و امیدوارم که با حضور این مربی به پیشرفت برسیم. ما زمان زیادی را در کنار هم نداشتیم تا به هماهنگی موردنظر برسیم و برد مقابل بولونیا قطعاً شروع خوبی برای ما خواهد بود.
varzesh3
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ميليتو:همه ما از اخراج گاسپريني ناراحت شديم
ديگو ميليتو ستاره آرژانتيني اينتر در صحبتهايي اعلام کرد که برد تيمش در ديدار يکشنبه شب مقابل بولونيا به آنها کمک خواهد کرد تا در ديدار اين هفته شان در ليگ قهرمانان اروپا مقابل زسکا مسکو هم به پيروزي برسند.
![]()
اینتر یکشنبه شب توانست تا در ورزشگاه رتانو دلا آرا مقابل بولونیای 10 نفره به پیروزی برسد و در این بازی پاتزینی، میلیتو و لوسیو گلزنی کردند.
در پایان این دیدار، دیگو میلیتو به کانال اینتر گفت:« همه ما بسیار خوشحالیم و هیچ کسی به اندازه من خوشحال نیست؛ چرا که گل من به پیروزی تیممان کمک زیادی کرد. ما رابطه خیلی خوبی با جیان پیرو گاسپرینی، مربی سابق اینتر داشتیم و همه ما از اخراج او ناراحت شدیم. الان صحبتهای زیادی گفته و شنیده می شود که صحت ندارد.»
میلیتو ادامه داد:« رقابت بین من و پاتزینی؟ فکر می کنم ما می توانیم در کنار هم بازی کنیم ولی این سوالی است که باید از مربی جدیدمان، رانیری بپرسید. من سال گذشته زیاد خوش شانس بودم و در این سطح وقتی در اوج آمادگی نباشی، کاملا بارز و مشخص است. ولی الان احساس خوبی دارم. جدای از بازیهای اخیرمان، احساس خیلی خوبی دارم. پیروزی روز یکشنبه از نظر روانی برای ما خیلی خوب بود و ما اعتماد به نفسمان را بازیافته ایم و این بازی به ما کمک خواهد کرد تا نمایش فوق العاده ای را در مسکو و در لیگ قهرمانان اروپا به اجرا بگذاریم.»
varzesh3
بحران مصدوميت در تيم اينترميلان در آستانه سفر به مسکو و رويارويي با تيم زسکا، کلوديو رانيري سرمربي اين تيم را دچار مشکل کرده است.
وسلي اسنايدر يکي از چند هافبک اين تيم است که به دليل مصدوميت خط خورده است.
رانيري که به تازگي هدايت اينترميلان را به عهده گرفته با پيروزي سه بر يک برابر بولونيا در روز شنبه نخستين گام را محکم برداشت.
اسنايدر و دژان استانکوويچ به دليل مصدوميت اين بازي را از دست دادند و بعيد است تا ديدار روز سه شنبه برابر زسکا مسکو بهبود يابند.
ژوئل اوبي هم در جريان بازي با بولونيا مصدوم شد و حضور در ديدار با زسکا در هاله اي از ابهام است.
رانيري گفته است که مصدوميت اسنايدر بدتر از آن است که فکر مي کرده و آزمايش هاي بعدي نشان خواهد داد که اين بازيکن هلندي به ديدار هفته آينده سري آ برابر ناپولي خواهد رسيد يا نه.
سولي مونتاري هم نمي تواند در ليگ قهرمانان اروپا برابر زسکا مسکو بازي کند و در فهرست محرومان يوفا است.
خاوير زانتي، استبان کامباسيو و ريکي آوارز به همراه کريستين چيوو گزينه هاي پيش روي رانيري براي بازي برابر زسکا مسکو هستند.
varzesh3
دروازبان نراتزوري پس از پيروزي مقابل بولونيا گفت: پس از مدتها اينتر واقعي را مشاهده کرديم.
به نقل از سایت اینتر، خولیو سزار پس از پیروزی شب گذشته تیمش اظهار داشت: بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم، همه از ما انتظار بالایی دارند و ما باید در بازیهایمان تمام توانمان را به نمایش بگذاریم.
اینتر شب گذشته با نتیجه 3 بر یک بولونیا را شکست داد تا در سری آ اولین برد خود را در این فصل کسب کند. این دروازبان دراین باره اظهار داشت: اینتر واقعی را در این دیدار دیدیم و به نظرم بازی کمنقص و راضی کنندهای را ارائه کردیم.
سزار درباره حضور رانیری در راس کادرفنی اینتر نیز گفت: رانیری مربی کاربلدی است و نقاط قوت تیم را به خوبی شناسایی کرده است، او در کارش جدی است و میتوانیم به او برای فتح اسکودتو امیدوار باشیم.
ميليتو:همه ما از اخراج گاسپريني ناراحت شديم:اینتر یکشنبه شب توانست تا در ورزشگاه رتانو دلا آرا مقابل بولونیای 10 نفره به پیروزی برسد و در این بازی پاتزینی، میلیتو و لوسیو گلزنی کردند. در پایان این دیدار، دیگو میلیتو به کانال اینتر گفت:« همه ما بسیار خوشحالیم و هیچ کسی به اندازه من خوشحال نیست؛ چرا که گل من به پیروزی تیممان کمک زیادی کرد. ما رابطه خیلی خوبی با جیان پیرو گاسپرینی، مربی سابق اینتر داشتیم و همه ما از اخراج او ناراحت شدیم. الان صحبتهای زیادی گفته و شنیده می شود که صحت ندارد.»
میلیتو ادامه داد:« رقابت بین من و پاتزینی؟ فکر می کنم ما می توانیم در کنار هم بازی کنیم ولی این سوالی است که باید از مربی جدیدمان، رانیری بپرسید. من سال گذشته زیاد خوش شانس بودم و در این سطح وقتی در اوج آمادگی نباشی، کاملا بارز و مشخص است. ولی الان احساس خوبی دارم. جدای از بازیهای اخیرمان، احساس خیلی خوبی دارم. پیروزی روز یکشنبه از نظر روانی برای ما خیلی خوب بود و ما اعتماد به نفسمان را بازیافته ایم و این بازی به ما کمک خواهد کرد تا نمایش فوق العاده ای را در مسکو و در لیگ قهرمانان اروپا به اجرا بگذاریم.»
رانیری: روحیه یعنی این!
رانیری دوران مربیگریش در اینتر را با پیروزی آغاز کرد و در کنفرانس مطبوعاتی پس از مسابقه اینطور گفت:
"این خیلی مهم بود که با برد آغاز می کردیم. بچه ها به آرامش نیاز داشتند و اصلا مهم نبود که خوب یا بد بازی کرده باشیم. بچه ها تشنه برد هستند و این را هم نشان دادند. من از دیدن از خود گذشتگیشان خوشحالم. این روحیه خوب است!
"نیمه اول بسیار عالی بود. تنها یک فرصت به دی وایو دادیم که سزار آن را جمع کرد. فورلان، پاتزینی و کوتینیو هم نمایش خوبی داشتند و بقیه تیم هم عالی کار کردند. در نیمه دوم آنها به حمله روی آوردند و ما تصمیم گرفتیم طور دیگری بازی کنیم. "
خبرنگاران درباره امکان حضور زوج میلیتو - پاتزینی پرسیدند و رانیری اینگونه پاسخ داد: "می توانند زوج یکدیگر باشند ولی معلوم نیست چقدر با هم در زمین بازی کنند. دیدیم که پنالتی از همکاری آنها بدست آمد پس آنها زوج خوبی هستند."
در ادامه رانیری گفت: "مصدومیت اسنایدر از آنچه که پیش بینی می شد بدتر است و او به مسکو نمی آید. اینتر در سطح بالایی قرار دارد، وقتی همه بازیکنان را در اختیار داشته باشیم دستمان بازتر می شود و به صدر جدول بازمی گردیم."
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
پاتزو: به سوی پیروزی در لیگ قهرمانان
"پیروزی همیشه یه روحیه کمک می کند و این پیروزی در آستانه دیدار لیگ قهرمانان کمک بزرگی بود."
جیامپائولو پس از گلزنی و کمک در پیروزی برابر بولونیا گفت: "ما به دنبال پیروزی و بازگشت در اروپا هم هستیم. گسپرینی انتخاب های خودش را انجام داد ولی حالا همه چیز تمام شده است. حالا ما مربی جدیدی داریم و می خواهیم با او به پیروزی برسیم"
لیست اینتر برای دیدار با زسکا
کلودیو رانیری نام 21 نفر را برای دیدار چهارشنبه شب برابر زسکا که دومین دیدار مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان است اعلام کرد. این بازی در ورزشگاه لوژینکی و راس ساعت 9:30 دقیقه برگزار خواهد شد.دروازه بانان: 1 خولیو سزار, 12 لوکا کاستلاتزی, 21 پائولو اورلاندونی;
مدافعین: 6 لوسیو, 16 لوکا کالدیرولا, 23 آندره آ رانوکیا, 25 والتر ساموئل, 26 کریستین کیوو, 37 داویده فارائونی, 42 جوناتان, 55 یوتو ناگاتومو;
هافبک ها: 4 خاویر زانتی, 11 ریکی آلوارز, 19 استبان کامبیاسو, 20 جوئل اوبی, 29 کوتینیو, 48 لورنزو کریستیج, 94 آندره آ رومانو;
مهاجمین: 7 جیامپائولو پاتزینی, 22 دیگو میلیتو, 28 مائورو زاراته.
ماسیمو موراتی: همه چیز در اینتر به شرایط طبیعی برگشته است
بعد از شکست 3-1 هفته گذشته اینتر مقابل نووارا، رانیری جانشین گاسپرینی شد و با این تغییر، اینتر در دیدار شنبه شب مقابل بولونا به اولین پیروزی این فصلش دست پیدا کرد.
ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، اعلام کرد بعد از حضور کلودیو رانیری به جای جان پیرو گاسپرنی روی نیمکت این تیم، اوضاع در این باشگاه به شرایط طبیعی برگشته است.بعد از شکست 3-1 هفته گذشته اینتر مقابل نووارا، رانیری جانشین گاسپرینی شد و با این تغییر، اینتر در دیدار شنبه شب مقابل بولونا به اولین پیروزی این فصلش دست پیدا کرد.موراتی در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" همه چیز بار دیگر به شرایط عادی بازگشته است. من از نمایش تیم در دیدار مقابل بولونا بسیار راضی هستم. همه چیز خیلی خوب پیش رفت.فکر می کنم اکنون تیم منطقی تری هستیم. منطقی بازی کردن همیشه یکی از ویژگی های بازی ما بوده است. شاید اگر گاسپرینی می ماند می توانست به این شرایط برسد اما ما نمی خواستیم بیش از این ریسک کنیم."اینتر در حال حاضر با 4 امتیاز از 4 دیدار، در مکان شانزدهم جدول سری آ قرار دارد.goal
نگراني رانيري از مصدوميت اشنايدر
کلوديو رانيري سرمربي جديد اينتر نگران مصدوميت وسلي اشنايدر هافبک هلندي خود است اميدوار است او هر چه زودتر به ترکيب تيمش بازگردد.
![]()
اشنایدر دیدار اینتر مقابل بولونیا را که با پیروزی سه بر یک این تیم به پایان رسید از دست داد و همچنین نمی تواند نراتزوری را در بازی سه شنبه شب لیگ قهرمانان مقابل زسکا مسکو همراهی کند.
رانیری که هفته گذشته به عنوان سرمربی جدید اینتر معرفی شد اعلام کرد هنوز نمی داند ستاره هلندی تیمش تا چه مدت نمی تواند این تیم را همراهی کند.
رانیری در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" اشنایدر با ما به مسکو سفر نمی کند و این برای ما بسیار سخت خواهد بود."
"ترسم از این است که او را برای مدت زیادی در اختیار نداشته باشیم چرا که مصدومیت او جدی تر از حدی است که پیش از این تصور می شد. باید ببینیم پزشکان تیم چه خواهند کرد."
اینتر در هفته نخست رقابت های لیگ قهرمانان در خانه خود با نتیجه یک بر صفر مغلوب ترابوزان اسپور شد.
varzesh3
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)