Design & Developed BY Patira

صفحه 109 از 470 نخستنخست ... 95999107108109110111119159209 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,081 تا 1,090 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

در فهرست پرسپولیس برای بازی با فجر سپاسی، اولادی، منصوری، محمد و فشنگچی حضور ندارند.

کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس امروز فهرست تیم را برای دیدار روز یکشنبه با فجر سپاسی اعلام کرد.
    در این فهرست مهرداد اولادی، محمد منصوری، امیر حسین فشنگچی، علیرضا محمد و حمزه پور حضور ندارند و سرخپوشان با 19 بازیکن راهی شیراز می‌شوند.
    ابراهیم شکوری نیز به دلیل کارهای مربوط به دانشگاهش امکان دارد راهی شیراز نشود و اگر مشکل اداری وی فردا زود حل شود به شیراز سفر می‌کند.
    وجیه الله چشمه سری پزشک پرسپولیس در مورد وضعیت مصدومان پرسپولیس گفت: مهرداد اولادی از ناحیه مچ پا هنوز درد دارد ولی میثاق معمارزاده مشکلی برای بازی ندارد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

3. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: زمانی که ما سوار هواپیما می‌شدیم دوستان دیگر کره‌کره‌ها را پایین می‌کشیدند تا هواپیما فرود نمی‌آمد کره‌کره‌ها را بالا نمی‌دادند!

علی پروین پس از تمرین امروز پرسپولیس در مورد سفرش به شیراز و اینکه با وجود ترس از هواپیما چطور می‌خواهد سوار هواپیما شود گفت: فردا راهی شیراز می‌شوم. نمی‌توانم پیاده بروم و باید با هواپیما راهی این شهر شوم. من یک بار گفتم از هواپیما می‌ترسم، همه این حرفم را یادشان مانده در حالی که در گذشته زمانی که ما سوار هواپیما می‌شدیم دوستان دیگر کره‌کره‌ها را پایین می‌کشیدند تا هواپیما فرود نمی‌آمد کره‌کره‌ها را بالا نمی‌دادند! نمونه‌اش همین ناصر ابراهیمی و پرویز کماسی است.
    وی در مورد پاداش مدیرعامل به بازیکنان پرسپولیس گفت: این پاداش نوش جان بازیکنان و این کار خوب مدیریت باشگاه بود که برای بازیکنان پاداش در نظر گرفت.
    پروین در مورد تمرینات پرسپولیس گفت: بازیکنان تمرینات خوبی انجام می‌دهند اما امیدوارم در شیراز فجرسپاسی را شکست دهند تا ته دلمان قرص شود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

بازیکن پرسپولیس گفت: برای برد به شیراز می رویم و اگر نتوانیم فجر را شکست دهیم وضعیت مان بدتر می شود. حسین بادامکی گفت: بعد از شکست در دربی وضعیت خوبی نداشتیم. با تمرین هایی که مربیان در نظر گرفتند وضعیت ما بهتر شد و در دیدار با فجرسپاسی به دنبال سه امتیاز بازی هستیم. اگر در این بازی امتیاز از دست بدهیم شرایط ما بدتر می شود و با تمام احترامی که برای فجر قائل هستیم باید در این بازی پیروز شویم.

وی ادامه داد: فجر مربی خوبی دارد و بازیکنانش هم جویای نام و فرصت طلب هستند بنابراین کار دشواری در شیراز داریم. من هم تلاش می کنم بهترین عملکرد را در این بازی داشته باشم.

بادامکی در مورد اینکه با تغییر مدیریت شوک لازم به بازیکنان داده شده یا نه گفت: مسایل مدیریتی به بازیکنان ارتباطی پیدا نمی کند. شوک در صورتی به تیم وارد می شود که ما بتوانیم در شیراز پیروز شویم و از نظر روحی در شرایط خوبی قرار بگیریم و از وضعیت کنونی خارج شویم.

بازیکن پرسپولیس در مورد پاداش رویانیان برای بازیکنان این تیم گفت: افت روحیه ما به دلیل شکست در دربی بود و با وجود آنکه پول زیادی از ابتدای فصل نگرفته ایم اما به خاطر پول نبود که وضعیت بدی داشتیم. شکست در دربی باعث افت روحیه ما شد با این حال باید از رویانیان تشکر کنیم که برای بازیکنان پاداش در نظر گرفت. بازیکنان تلاش خواهند کرد در بازی با فجر پیروز شوند.

ویرایش توسط David7 : 09-24-2011 در ساعت 18:33

7. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

سفر کریم باقری کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایران به کشور آمریکا عجیب و غافلگیرکننده بود. بااین حال کریم و خانواده قبل از آغاز سال تحصیلی دوباره به ایران بازگشتند.

این بازیکن سابق فوتبال ایران که گرین کارت آمریکایی را دارد برای ثبت نام فرزندانش در مدرسه به آمریکا سفر کرده بود اما با عدم اتمام کارهای حقوقی این تصمیم به آینده موکول شده است. کریم به سایت گل می گوید:« می خواستم پسرم را در یک مدرسه انگلیسی زبان ثبت نام کنم اما کارمان جور نشد و مجبور شدیم برگردیم.»

او درباره اینکه آیا قصد دارد دوباره به آمریکا برود اینطور پاسخ داد که:« فعلا که برگشته ایم و پسرم همین جا درس می خواند. هنوز هم تصمیمی نداریم که کی دوباره اقدام کنیم.» اما اگر فرزند کریم که در یک مدرسه خارجی درس بخواند به این معناست که خانواده هم کنار او خواهند بود و این چیزی است که باقری هم آن را رد نمی کند.

با کریم درباره هیئت مدیره پرسپولیس هم حرف می زنیم.او با همان خونسردی می گوید:نظر خاصی ندارم. برای آدمهایی که آمدند آرزوی موفقیت می کنم. انشالله که فرصت لازم به آنها داه شود.

آیا کریم اگر در ایران بود عضو هیئت مدیره می شد؟ خودش می گوید": نه . به هیچ وجه!

9. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

نصرتي: رويانيان با اهداي پاداش كار قشنگي كرد.

مرجع خبری پرسپولیس : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: کار رویانیان در اهدای پاداش به بازیکنان قشنگ بود.
    محمد نصرتی درباره دیدار فردا با فجرسپاسی اظهار داشت: می‌خواهیم فجر را شکست دهیم و جبران گذشته را کنیم. باید از محمد رویانیان نیز تشکر کنم. کار مدیرعامل پرسپولیس در اهدای پاداش قشنگ بود.
    منظورم بحث مالی نیست بلکه نفس کار مهم است. به حبیب کاشانی نیز خسته نباشید می‌گویم.

وی افزود: دربی تمام شد و دیگر در مورد آن مسابقه صحبت نکنید. آن بازی به تاریخ پیوست. اکنون با فجر سپاسی که یک تیم دونده و جوان است بازی داریم. این بازی سختی‌های خودش را دارد. همه به بازیکنان باید کمک کنیم تا در این بازی حساس پیروز شویم.

11. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

رضايي: دربي را فراموش كرده‌ايم، زندگي ادامه دارد.

مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم پرسپولیس گفت: شکست در دربی اتفاق تلخی بود که تمام شد و زندگی و فوتبال ادامه دارد.
    غلامرضا رضایی گفت: شرایط ما خوب شده است. شکست در دربی سخت و تلخ بود و هضمش آسان نبود. آن باخت دیگر تکرار نمی‌شود و آن شکست یک اتفاق بود. در آن بازی اشتباهات زیادی داشتیم و همه مسائل دست به دست هم داد تا بازنده شویم.

وی در مورد دیدار فردا با فجر گفت: فجر تیم خوبی است و فوتبال را خوب بلد است. بازیکنان سرحال، جویای نام و با انگیزه‌ای دارند اما ما خودمان را برای این دیدار آماده کرده‌ایم و می‌خواهیم پیروز شویم.
    رضایی در مورد علت ناراحتی خود بعد از دربی گفت: ناراحتی بعد از باخت در دربی طبیعی است. من به پیراهن پرسپولیس تعصب دارم و از این شکست ناراحت بودم اما اکنون آن باخت را فراموش کرده‌ایم. زندگی و فوتبال ادامه دارد و می‌توانیم همه چیز را جبران کنیم. علی پروین نیز این حرف‌ها را به ما زد و اکنون ما دربی را فراموش کرده‌ایم. بهترین بازی خود را مقابل فجر سپاسی به نمایش می‌گذاریم و من هم تلاش می‌کنم یکی از بهترین‌های میدان باشم.

13. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

آخرین توصیه های رویانیان به کادر فنی و بازیکنان در مهرآباد

مرجع خبري پرسپوليس: بعدازظهر (شنبه) مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، کاروان سرخپوشان را در فرودگاه مهرآباد بدرقه کرد.

به گزارش مرجع خبري پرسپوليس؛ کاروان تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 17:30 روز یکشنبه دوم مهر ماه در فرودگاه مهرآباد گرد هم آمدند تا راهی شهر شیراز شوند.

محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس پس از ورود سرخپوشان به سالن ترانزیت فرودگاه مهرآباد، نزد آنها رفت و در بخشی از سالن، آخرین توصیه های خود را به بازیکنان و کادر فنی انتقال داد و از آنها خواست با یک برد دلچسب به تهران بازگردند و دل هواداران را شاد کنند.

15. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

تیم فوتبال پرسپولیس وارد شیراز شد.

پرسپولیس اف سی : سرخپوشان پایتخت برای انجام بازی هفته هشتم از سری مسابقات لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) ساعت ۱۹:۲۰ وارد شهر شیراز شدند.
    هواپیمای حامل کاروان تیم فوتبال پرسپولیس ساعت ۱۸:۲۰ تهران را ترک کرد و ساعت ۱۹:۲۰ در فرودگاه شهید آیت ا… دستغیب شیراز به زمین نشست.

تیم فوتبال پرسپولیس با استقبال هواداران و بدرقه مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، تهران را به مقصد شیراز ترک کرد.استقبال بی نظیر شیرازی ها از تیم فوتبال پرسپولیس، جالب توجه بود.
    دقایقی قبل از ورود بازیکنان و کادر فنی به فرودگاه مهرآباد، هواداران و دوستداران تیم پرسپولیس مقابل سالن فرودگاه به انتظار نشسته بودند.
    بازیکنان با لباس های متحدالشکل مشکی رنگ، وارد سالن فرودگاه شدند. به محض حضور بازیکنان در سالن فرودگاه، تعداد زیادی از هواداران دور آنها جمع شده و پس از دیدار و گفتگو با آنها، عکس های یادگاری گرفتند.

مدیر عامل پرسپولیس با حضور خود در سالن فرودگاه، تعداد هواداران را افزایش داد و مردم از محمد رویانیان تقاضای خروج تیم از بحران و برد استقلال در بازی برگشت را داشتند.
    علی کریمی با آرامش کامل به صحبت های هواداران گوش فرا می داد و با آنها عکس یادگاری می گرفت.
    هواپیمای جت فوکر ۱۰۰ شرکت هواپیمایی آسمان میزبان پرواز سرخپوشان بود که از ساعت ۱۸:۲۰ به سمت شیراز به پرواز در آمد.
    هواپیمای حامل کاروان پرسپولیس یک ساعت پس از پرواز، در فرودگاه شهید آیت ا… دستغیب شیراز به زمین نشست.
    هواداران شیرازی تیم فوتبال پرسپولیس، استقبال بی نظیری را در سالن فرودگاه شیراز از سرخپوشان به عمل آوردند.
    دوستداران تیم پرسپولیس تک تک بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس را مورد تشویق قرار دادند.
    اسکورت با شکوه هواداران شیرازی از فرودگاه تا هتل محل اقامت سرخپوشان قابل توجه بود.
    اتوبوس حامل سرخپوشان ساعت ۲۰:۲۵ در میان خیل عظیم هواداران خونگرم پرسپولیس، وارد هتل هما شد.
    شور و شوق شیرازی ها به حدی بود که بازیکنان از آنها دل نمی کندند و با آنها عکس می گرفتند.
    ساعت ۲۰:۴۵ کلیه کاروان پرسپولیس به حیاط هتل رفته و در یک فضای زیبا و هوایی مطبوع شام را صرف کردند.
    حمید استیلی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به بازیکنان اعلام کرد؛ پس از صرف شام، جلسه ای نیم ساعته در سالن هتل برگزار می شود.
    بازیکنان پس از جلسه کادر فنی، برای استراحت به اتاق هایشان مراجعه کردند.
    گفتنی است؛ از سوی کادر فنی، زمان صرف صبحانه روز یکشنبه ساعت ۱۰ صبح و به صورت اجباری اعلام شد.

17. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

جلسه هماهنگی قبل از بازی پرسپولیس و مقاومت برگزار شد.

مرجع خبری پرسپولیس : جلسه هماهنگی پیش از دیدار تیم های پرسپولیس و مقاومت سپاسی، از هفته هشتم مسابقات لیگ برتر فوتبال شنبه شب برگزار شد.
    جلسه هماهنگی قبل از بازی پرسپولیس و مقاومت شنبه شب از ساعت 22 در هتل پارسیان شیراز برگزار شد. در این نشست شاه علی (مسئول هیات فوتبال شیراز)، جلال مرادی (ناظر بازی)، عبود سنگاشکن (ناظر داوری)، سرهنگ میهن (مسئول یگان ویژه و حفاظت ورزشگاه)، هوشنگ مقدسی (پیشکسوت فوتبال شیراز)، عالی (سرپرست تیم مقاومت) و نمایندگان باشگاه پرسپولیس حضور یافتند.
    پیش از هر چیز جلال مرادی و حاضرین در این جلسه، حضور مجدد تیم فوتبال مقاومت را به رقابت های لیگ برتر فوتبال، به سرپرست این تیم تبریک گفتند.

مرادی به عنوان ناظر بازی در خصوص قوانین و مقررات این دیدار صحبت کرد و در ادامه گفت: از هیچ کوششی برای برگزاری هر چه بهتر این مسابقه دریغ نخواهند کرد.

وی تاکید کرد: حداقل 10 درصد سهم هواداران تیم میهمان که حدود 2 هزار نفر می شود، حفظ خواهد شد و این هواداران می توانند پشت نیمکت ذخیره های پرسپولیس و یا در نزدیکی آن حضور یابند. ضمن اینکه نیروی انتظامی، امنیت لازم را در خصوص شرایط ورزشگاه تضمین کرده است و درب ورود و خروج هواداران تیم میهمان را نیز مجزا نموده اند.

نمایندگان تیم فوتبال پرسپولیس نیز ضمن تشکر از میزبانی خوب شیرازی ها و تیم مقاومت از همکاری نیروی انتظامی و تمامی زحمتکشان برگزاری این دیدار تقدیر کردند. ضمنا نماینده نیروی انتظامی قول هر گونه همکاری را به نمایندگان باشگاه پرسپولیس داد.

عالی سرپرست تیم مقاومت سپاسی در مورد بازی روز یکشنبه گفت: امیدوارم بازی زیبا و جذابی را شاهد باشیم، ضمن اینکه انشاءا... تیم داوری برنده این مسابقه باشد.

ناظر داوری نیز درباره قضاوت این دیدار گفت: کمیته داوران فدراسیون فوتبال برای این بازی سه داور بین المللی را معرفی کرده است. فغانی به همراه خانبان و ابوالفضلی داوران بین المللی این مسابقه خواهند بود.

پرسپولیس با لباس های قرمز و مقاومت با لباس های زرد در بازی روز یکشنبه برابر هم صف آرایی می کنند.

گفتنی است؛ بازی تیم های پرسپولیس و مقاومت سپاسی شیراز روز یکشنبه از ساعت 18:30 در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار می شود.

19. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

جشن تولد پروین در کمیته پیشکسوتان پرسپولیس فردا برگزار می شود.

مرجع خبری پرسپولیس : جشن تولد عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس همزمان با چهارمین جلسه کمیته پیشکسوتان این باشگاه برگزار می ‌شود.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس ؛ علی پروین روز 3 مهر 1325 به دنیا آمده است. به همین مناسبت روز گذشته برخی افراد با دسته گل در تمرین پرسپولیس حاضر شدند و تولد او را تبریک گفتند.
    قرار است روز دوشنبه همزمان با برگزاری چهارمین جلسه کمیته پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس و بعد از دیدار با فجرسپاسی جشن تولدی با حضور تمام پرسپولیسی‌ها و پیشکسوتان این باشگاه برگزار شود.

21. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

صفحه 109 از 470 نخستنخست ... 95999107108109110111119159209 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)